-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
[i]Αθήνα**Μείωση παρατηρείται και στις παραβάσεις **με εξαίρεση την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τους αντικανονικούς ελέγχους, τη μη χρήση παιδικών καθισμάτων, τη μη χρήση κράνους και τις παραβάσεις ΚΤΕΟ.
Που σημαινει προσοχη τωρα που ειναι καλοκαιρι, γιατι ειναι ολοι στους δρομους και γραφουν για ψυλου πηδημα......
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
[i]Αθήνα
**Μείωση παρατηρείται και στις παραβάσεις **με εξαίρεση την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τους αντικανονικούς ελέγχους, τη μη χρήση παιδικών καθισμάτων, τη μη χρήση κράνους και τις παραβάσεις ΚΤΕΟ.
Που σημαινει προσοχη τωρα που ειναι καλοκαιρι, γιατι ειναι ολοι στους δρομους και γραφουν για ψυλου πηδημα......
Εγώ θα έλεγα ότι περισσότερη προσοχή χρειάζεται στις διασταυρώσεις ειδικά τις νυχτερινές ώρες, γιατί όλοι κινούνται στους άδειους δρόμους με αυξημένες ταχύτητες και τα ζώα που περνάνε με κόκκινο δεν είναι λίγα...
-
Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο άτομα σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 5 το πρωί στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Ευριάλης στη Γλυφάδα.
ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος άνδρας με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχείο στη δεξιά πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια ανατράπηκε και πήρε φωτιά.
-
Vas δεν μιλαω για τα κοκκινα κτλ.... Μιλαω γενικα.... Ξερεις για τι ηληθια πραγματα μπορουν να σε γραψουν....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Vas δεν μιλαω για τα κοκκινα κτλ.... Μιλαω γενικα.... Ξερεις για τι ηληθια πραγματα μπορουν να σε γραψουν....Ασφαλώς και ξέρω... Μέσα στο καλοκαίρι τουλάχιστον 3 φορές στην παραλιακή έχει έρθει μπατσικό ύπουλα πίσω μου και μου κολλούσε περιμένοντας να γκαζώσω... Λες και δεν κοιτάω καθρέφτες και δεν ξέρω να ξεχωρίζω τι με ακολουθεί...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Vas δεν μιλαω για τα κοκκινα κτλ.... Μιλαω γενικα.... Ξερεις για τι ηληθια πραγματα μπορουν να σε γραψουν....
Ασφαλώς και ξέρω... Μέσα στο καλοκαίρι τουλάχιστον 3 φορές στην παραλιακή έχει έρθει μπατσικό ύπουλα πίσω μου και μου κολλούσε περιμένοντας να γκαζώσω... Λες και δεν κοιτάω καθρέφτες και δεν ξέρω να ξεχωρίζω τι με ακολουθεί...
Σωστός αλλά έχω φάει κάτι ήττες με κάτι προπορευόμενα Xsara και Octavia που τελικά τα οδηγούν παππούδες!!!!!!
Που πας ρε παππού με το ασπρο Xsara????? Πάρε μια μπέμπα να είμαστε όλοι σίγουροι!!!!!! -
+1
εΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Μήπως θα έπρεπε να δώσει το κράτος φορολογικά κίνητρα για λευκά xsara ή octavia IV; Καμία φαντασία στην εξουσία...
-
Πφφφ...γιατί να μην έχουν miata στην τροχαία; Για να γινόταν πιο προσιτό στο λαό από φοροαπαλλαγές το λέω...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ασφαλώς και ξέρω... Μέσα στο καλοκαίρι τουλάχιστον 3 φορές στην παραλιακή έχει έρθει μπατσικό ύπουλα πίσω μου και μου κολλούσε περιμένοντας να γκαζώσω... Λες και δεν κοιτάω καθρέφτες και δεν ξέρω να ξεχωρίζω τι με ακολουθεί...
Σωστός αλλά έχω φάει κάτι ήττες με κάτι προπορευόμενα Xsara και Octavia που τελικά τα οδηγούν παππούδες!!!!!!
Που πας ρε παππού με το ασπρο Xsara????? Πάρε μια μπέμπα να είμαστε όλοι σίγουροι!!!!!!+1 στον καθένα
Αν και θεωρώ μεγάλη τσατσιά να σου κολάει ο ασφαλίτης απο πίσω και να τσιγκλάει, την έχει πατήσει έτσι κάποιος που ήταν 2 αμάξια μπροστά μου, του κολάει ξαρά μολις ξεκινάνε απο φανάρι, ανοίγει αυτός και μετά απο κάποια χλμ πάνω απο 100 πρέπει να πηγαίνανε, του άναψε φάρους! Μάλλιν μόνο για ταχύτητα θα μπορούσε να τον γράψει!
-
Καλα κανεις δεν ειδε το απιστευτο ρεπορταζ που σταματουσαν κοσμο που ετρεχε με απιστευτες ταχυτητες στους δρομους της Αθηνας??
Αστυνομικος Α-Ποσο?
Αστυνομικος με ρανταρ-75!
Αστυνομικος Α-75? Σταματα τον!χαχαχαχα... Εχουμε ξεφυγει...
-
50 έχει όριο
-
75 ε; Πριν 2-3 χρόνια είχα δει στις ειδήσεις αστυνομικό να σταματάει με την κάμερα της TV από πίσω έναν μεσήλικα.
- Κύριε οδηγούσατε με 56 χλμ την ώρα με όριο τα 50. Θα σας κόψουμε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
Ο οδηγός κάγκελο.
-
Μεσήλικες αλήτες κοντράκηδες
-
Και το 75 μου φανηκε πολυ υποκριτικο, οταν στην Κηφισιας πιο ψηλα, τα 140-150 υπαρχουν για πλακα ΚΑΘΕ βραδυ, και οχι μονο οταν αδειαζει η πολη, και κανεις δεν κανει τιποτα...
-
Θα σας τα πει και ο ντόπιος αλλά νομίζω ότι πρέπει πλέον να εκδοθεί ταξιδιωτική οδηγία για τα Τροχαία στο νομό Ηλείας. Πάλι χθες σοβαρό ατύχημα.
Με όλα που γίνονται η μισή εντατική του Ρίο έχει θύματα τροχαίων από την Αμαλιάδα και περιξ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
75 ε; Πριν 2-3 χρόνια είχα δει στις ειδήσεις αστυνομικό να σταματάει με την κάμερα της TV από πίσω έναν μεσήλικα.- Κύριε οδηγούσατε με 56 χλμ την ώρα με όριο τα 50. Θα σας κόψουμε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
Ο οδηγός κάγκελο.
2 παρατηρήσεις.
-
με την κάμερα απο πίσω?πως δλδ?μας το εξηγείς λίγο?
-
Τα 56 χλμ για το μεσήλικα μπορεί να ήταν όντως πολλά, αμέσως να κρίνεις το όργανο.....γίνε άξιος να βάλεις και εσύ μια κάμερα απο πίσω και μετά κρίνε!
τα 140-150 υπαρχουν για πλακα ΚΑΘΕ βραδυ, και οχι μονο οταν αδειαζει η πολη, και κανεις δεν κανει τιποτα...
και 200 θα έλεγα, που εκτός από την κηφισίας παίζουν και σε Μεσογείων βουλιαγμένης, Μαραθώνος κλπ κλπ.
Το θέμα είναι ότι εκείνει την ώρα μπορεί όντως να τους μπεί καμιά κάμερα απο πίσω αν πάνε να γράψουν αυτούς που πρέπει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
75 ε; Πριν 2-3 χρόνια είχα δει στις ειδήσεις αστυνομικό να σταματάει με την κάμερα της TV από πίσω έναν μεσήλικα.
- Κύριε οδηγούσατε με 56 χλμ την ώρα με όριο τα 50. Θα σας κόψουμε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
Ο οδηγός κάγκελο.
2 παρατηρήσεις.
-
με την κάμερα απο πίσω?πως δλδ?μας το εξηγείς λίγο?
-
Τα 56 χλμ για το μεσήλικα μπορεί να ήταν όντως πολλά, αμέσως να κρίνεις το όργανο.....γίνε άξιος να βάλεις και εσύ μια κάμερα απο πίσω και μετά κρίνε!
τα 140-150 υπαρχουν για πλακα ΚΑΘΕ βραδυ, και οχι μονο οταν αδειαζει η πολη, και κανεις δεν κανει τιποτα...
και 200 θα έλεγα, που εκτός από την κηφισίας παίζουν και σε Μεσογείων βουλιαγμένης, Μαραθώνος κλπ κλπ.
Το θέμα είναι ότι εκείνει την ώρα μπορεί όντως να τους μπεί καμιά κάμερα απο πίσω αν πάνε να γράψουν αυτούς που πρέπει!
Το θεμα ειναι οτι εκεινες τις ωρες γινονται τα δυστηχηματα και οχι τα ατυχηματα, και ειναι μερικοι τυποι πολυ επικυνδινοι που απλα τους αγνοουν...
-
Στη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της οδήγησης οφείλεται ένα στα δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το πενθήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Στο πλαίσιο αυτό, η Τροχαία ξεκινά σειρά έκτακτων ελέγχων για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων από τους οδηγούς των οχημάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, στη διάρκεια του εορταστικού πενθημέρου σημειώθηκαν 21 θανατηφόρα δυστυχήματα με 22 νεκρούς.
Τα δέκα από αυτά οφείλονταν σε απόσπαση της προσοχής του οδηγού, ιδιαίτερα εξαιτίας της χρήσης κινητού τηλεφώνου.
Από τα θανατηφόρα δυστυχήματα, εννέα σημειώθηκαν στο εθνικό οδικό δίκτυο, οκτώ στο επαρχιακό και τέσσερα μέσα στις πόλεις.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
-
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε (κι εγώ μαζί) οτι οταν οδηγας μιλώντας στο κινητό είναι σαν να οδηγάς πιωμένος...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ