-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άσε Βασίλη, χθες τον πείσαμε να το πουλήσει (να το πετάξει δεν ήθελε...)Δεν το πουλάωωωωωωω!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άσε Βασίλη, χθες τον πείσαμε να το πουλήσει (να το πετάξει δεν ήθελε...)
Δεν το πουλάωωωωωωω!!!!!!!!!!!
-
Βρε Νίκο.Αν θέλεις σώνει και καλά δίλιτρο πάρε ενα RC.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με τη σύζυγο αφού θα έχετε 'ίδιο'...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Βρε Νίκο.Αν θέλεις σώνει και καλά δίλιτρο πάρε ενα RC.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με τη σύζυγο αφού θα έχετε 'ίδιο'...Το 'κολλημα' είναι...ο κινητήριος άξονας Σπύρο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Νίκο.Αν θέλεις σώνει και καλά δίλιτρο πάρε ενα RC.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με τη σύζυγο αφού θα έχετε 'ίδιο'...
Το 'κολλημα' είναι...ο κινητήριος άξονας Σπύρο!!
Πάντως για μπροστοκίνητα έχουν καλή ανατροφή,δε νομίζεις;
Στρίβειν διά της πόρτας όπως το δικό μου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άσε Βασίλη, χθες τον πείσαμε να το πουλήσει (να το πετάξει δεν ήθελε...)
Δεν το πουλάωωωωωωω!!!!!!!!!!!
Εντάξει , το έχουμε καταλάβει , ΔΕΝ το πουλάς .
Ερώτηση : Mήπως το ......χαρίζεις ???(ΘΑ βρουμε τρόπο να το 'φέρουμε στα ίσια του' )
Το συζητάμε πότε και πού θα το παραδώσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης,
(έχω φύγει ...........) -
Υπομονή πρόεδρε!!!.
Την Κυριακή στα Μέγαρα μπορούμε να το συζητήσουμε και από κοντά, γιατί η 'τηλεφωνική διάγνωση' πολλές φορές οδηγεί σε λάθος κατευθύνσεις.Γιάννης
-
Λοιπόν!
Αλλάχθηκαν τόσο ο Coolant Temp Sensor όσο και ο Air Temp Sensor!
Αλλαξε ο ήχος της μηχανής είδικά το πρωί!Αν πάλι ατυχήσω...σειρά έχει ο λ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν!
Tώρα δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τα κρύα? Πριν το Δεκέμβρη δεν σε βλέπω να ξέρεις αν λειτουργεί καλά ή όχι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν!
Tώρα δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τα κρύα? Πριν το Δεκέμβρη δεν σε βλέπω να ξέρεις αν λειτουργεί καλά ή όχι!
Μη γρουσουζεύεις γιατρέεεεε!!!!.....Θα κάνω βουντού για χιόνι τον Οκτωβρη!!!!
-
Ε όχι και χιόνια από τον Οκτώβρη για να δοκιμάσεις το αμάξι σου. Εμάς δεν μας σκέφτεσαι. Τέτοια συναδελφικότητα δηλαδή;
Νίκο ελπίζω να τελειώσανε τα βάσανα σου και να μην ξανά δούμε το θέμα στα πρώτα κρύα.Μια και έχει γίνει μόδα.
Α).................moderator. -
Αστα Μανώλη!
Με ένα προσωρινό χιονιά...έτσι για μια-δυο ώρες...είσαι ΟΚ?!!Οχι τίποτα άλλο...άλλα περιμένει και ο Βασίλης με τα εργαλεία να αρχίσουμε να λύνουμε και να δένουμε!!!
-
Αν είναι έτσι θα συμβιβαστώ. Να παίξουμε χιονοπόλεμο να φτιάξουμε χιονάνθρωπο και μετά ήλιο. Να κάνεις και τη δουλειά σου και συ βρε παιδί μου!!!!
-
Μια βόλτα Καρπενήσι σε μια-δύο βδομάδες το πολύ, λύνει το πρόβλημα δημιουργίας συνθηκών χαμηλών θερμοκρασιών.
Ήδη στις 13/9 το πρωι είχει 8-9 οCΓιάννης
-
Θα βρεις ενα φορτηγο-ψυγειο (αυτα των διεθνων μεταφορων) θα βαλεις το αμαξι μεσα και θα εχεις πληρη εξομειωση χιονιά.Ή μπορεις να ερθεις Τριπολη που το βραδυ η θερμοκρασια πεφτει αρκετα (στο χωριο μου καθε πρωι εχει δροσοπαγο).
-
Εγώ ακονίζω τα εργαλεία πάντως
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ ακονίζω τα εργαλεία πάντωςΡε συ....δεν θα 'λύσουμε' για να 'δέσουμε' αρνί στην σούβλα!!! Αμάξι θα φτιάξουμε!!!
Λάθος εργαλεία διάλεξες!!...Οχι τρόχισμα...Συντήρησηηηηη!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ....δεν θα 'λύσουμε' για να 'δέσουμε' αρνί στην σούβλα!!! Αμάξι θα φτιάξουμε!!!
Λάθος εργαλεία διάλεξες!!...Οχι τρόχισμα...Συντήρησηηηηη!!!!Σορυ ...... μπερδεύτηκα !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε συ....δεν θα 'λύσουμε' για να 'δέσουμε' αρνί στην σούβλα!!! Αμάξι θα φτιάξουμε!!!
Λάθος εργαλεία διάλεξες!!...Οχι τρόχισμα...Συντήρησηηηηη!!!!Σορυ ...... μπερδεύτηκα !!!
Η ουσία είναι ότι στο τέλος θα έχει μάλλον φαγητό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λάθος εργαλεία διάλεξες!!...Οχι τρόχισμα...Συντήρησηηηηη!!!!Νίκο,
Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα !!!!
Και τα σωστά εργαλεία θέλουν να είναι σε σωστή θερμοκρασία λειτουργείας .
Οπότε , σε ψυχρό περιβάλλον , ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ...κάποια πηγή θερμότητας , για να επιτύχουμε την συνθήκη αυτή.
Συμπερασματικά , ανάβεις τα κάρβουνα , για να έχεις τα ...σωστά εργαλεία στην σωστή θερμοκρασία ( το 'ροπόκλειδο' , ας πούμε ) και για ...
να μην πάνε χαμένα τα κάρβουνα , ρίχνουμε πάνω και τα ... παϊδάκια !!!!!!Το τερπόν μετά του ωφελίμου
Αποστόλης ,
'ο μάστορας του κάρβουνου'
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::