-
αμε!
καθε φορα που ανεβαινει αυτο το θεμα επανω!Χωρις πλακα, ευτυχως τωρα ολα σου πανε καλα!
θα λυθει και το προβληματακι συντομα, οποτε θα χαιρεσαι το τουτουνι σου και παλι με τα καινουργια του αμορτισερ και θα ειναι σουπερ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα λυθει και το προβληματακι συντομα, οποτε θα χαιρεσαι το τουτουνι σου και παλι με τα καινουργια του αμορτισερ και θα ειναι σουπερ!.....και ξέχνα τα... ξεχειλώματα....... να είχες γιαπωνέζο, το συζητάγαμε
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θα λυθει και το προβληματακι συντομα, οποτε θα χαιρεσαι το τουτουνι σου και παλι με τα καινουργια του αμορτισερ και θα ειναι σουπερ!
.....και ξέχνα τα... ξεχειλώματα....... να είχες γιαπωνέζο, το συζητάγαμε
Σπύρος
Καλά...θα τα πούμε εκ του συστάδην πολύ σύντομαααα!!!!
Να ρωτήσετε τον Λεώνη ρε ποιό μοτέρ φοράνε τα Ε46 στο WTCC!!! (Ψωνάρααααααα που είμαι!!!!)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.....και ξέχνα τα... ξεχειλώματα....... να είχες γιαπωνέζο, το συζητάγαμε
Σπύρος
Καλά...θα τα πούμε εκ του συστάδην πολύ σύντομαααα!!!!
Να ρωτήσετε τον Λεώνη ρε ποιό μοτέρ φοράνε τα Ε46 στο WTCC!!! (Ψωνάρααααααα που είμαι!!!!)
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΝΑΙ ΝΑΙ! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ!!
μονο κανε και καμμια ενισχυση στο σασσι, γιατι ουτε που θα καταλαβει ο μπροστα αξονας, ποτε τον περασε ο πισω!!!! (απο πανω!!!!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΝΑΙ ΝΑΙ! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ!!
μονο κανε και καμμια ενισχυση στο σασσι, γιατι ουτε που θα καταλαβει ο μπροστα αξονας, ποτε τον περασε ο πισω!!!! (απο πανω!!!!)
Μην μπερδεύεστε εσεις οι μπροστόβαροι!!!!
Στα σωστά αυτοκίνητα δεν γίνεται τέτοιο πράγμα!!Ολο το αυτοκίνητο αντιστέκεται!!!!Το πολύ ποολύ να πηγαίνεις με κολιές για καμιά 40αριά χιλόμετραααα!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(Ψωνάρααααααα που είμαι!!!!)Μπράβο αυτογνωσία!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Ψωνάρααααααα που είμαι!!!!)
Μπράβο αυτογνωσία!
-
Το διασκεδάζουμε βλέπω!!
Φαντάσου να έπαιρνε και με τη μία τι θα γινόταν!!!Κάτι σαν το «Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι».
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το διασκεδάζουμε βλέπω!!
Φαντάσου να έπαιρνε και με τη μία τι θα γινόταν!!!Κάτι σαν το «Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι».
Την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούντες Μανώλη!!!!
-
Αύριο το παίρνω!
Τελικά η αλλαγή των καλωδίων που φτάνουν στους πολλαπλασιαστές απαιτεί την αλλαγή σχεδόν ολόκληρης της πλεξούδας!! Μάλιστα αν είναι κάτι τέτοιο μάλλον θα φταίνε οι πολλαπλασιαστές παρά τα καλώδια που φτάνουν σε αυτούς!!Θα δούμε!!
-
Αν φταίνε οι πολλαπλσιαστές θα σου έκανε συνέχεια προβλήματα.
-
Ναι , αν ήταν κάποιο coil θα είχες σε διάφορες στροφές προβλήματα ...... βέβαια για τον Μ50 υπάρχουν προβλήματα με τα coils
Μπορείς να βρεις το TSB της BMW : 1108944139 DEC 95 Engine - Will Not Start In Cold Weather ??
-
kouk, το αγαπημένο σου site είναι το forecasts.gr?
-
Θα το κοιτάξω Βασίλη,στο Internet λες να βρω κάτι?Η να ρωτήσω απευθείας την BMW?
Ο Γιάννης έχει δίκηο!
Πάντως σήμερα που το παρέλαβα μου είπε ο τεχνικός ότι το πιθανότερο είναι να ΜΗΝ έχει λυθεί το πρόβλημα.
Θα βρει μεταχειρισμένο εγκέφαλο και AFM για περαιτέρω δοκιμές αν το παρουσιάσει!
Πάντως εκείνος εντοπίζει το πρόβλημα σε κάποια ψυχρή κόλληση μέσα στον εγκέφαλο (πιθανόν και στην βαση που μπήκε για το EPROM) που με το κρύο αλλάζει την αντίστασή της!!
θα δούμε όπως είπα!!Ναι ρε Γιατρέ...αλλά όχι το forecasts.gr...το world weather.com για να παρακολουθώ τα βαρομετρικά ΠΡΙΝ μας έρθουν!!!
-
TSB της BMW : 1108944139 DEC 95 Engine - Will Not Start In Cold Weather
Εψαξα λίγο στο νετ , το βρήκα , αλλά δεν το δίνουν ανοιγμένο ...... μήπως στην ίδια την BMW ;;
-
Το βρηκα κι εγω (να'ναι καλά το Google) αλλά αφορούν σε 318is!
Θα μου πουν και από τον Σπανό!!
Τελικά ο υπεύθυνος είναι παλιός γνωστός από τον Γκάλο!!! Και Ακροπολιστής!!!
-
Νίκο,
Ρωτησέ τους μήπως υπάρχει μια βαλβίδα η οποία ανοιγει (μηχανικά) και επιτρέπει την καύση των αναθυμιάσεων. Εάν αυτή δεν δουλευει σωστά τότε μπορεί να κάνει αρυθμίες. Στην Καππα αυτή ειναι πάνω στο καπάκι των βαλβίδων και ανοιγει με την υποπίεση οταν πατάς γκάζι γιατι το σωληνακι της συνδέεται πριν την εισαγωγή του αέρα στην πεταλούδα. -
Τέλος!
Το πρόβλημα παρουσιάζεται τώρα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες (6 βαθμούς) και το κολλάρο που βρήκαμε στο TD χαλαρό,δεν ηταν το πρόβλημα!Το στέλνω στον Σπανό μέχρι να φτιαχτεί!
Οι άνθρωποι βρήκαν μεταχειρισμένο εγκέφαλο και AFM!
Θα αλλάξουν πρώτα το AFM και μετά τον εγκέφαλο (ολόκληρο όχι μόνο το τσιπάκι!).....
Αϊ σιχτίρ.....πάω να παραγγείλω την C4
(τώρα θα τσιμπήσει μια ψυχή!!) -
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::