-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΘΗΝΗ ΛΥΣΗ, ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑ ΣΕ ΨΗΛΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ, NO MONEY NO HONEY -
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Εγώ πραγματικά τα 'έσκαγα' αρκεί να πετάγαμε παντα πάνω απο τα 'Fabia'.....
Tα fabia θα είναι στο φετινό Ακρόπολις, ξανασκέψου το...
Το σκέφτομαι........!!!!
Απλά ...αυτή τη στιγμή μου λείπουν απο το πορτοφόλι μου περίπου 1300€... ..!!!!Αλλά δυστηχώς μου διέφυγε κάτι που το διάβασα μόλις τώρα............'μόνο για μια ειδική'...???
Καλά ....εγώ φανταζόμουν (ονειροπολούσα) οτι ήταν για μια ολόκληρη μέρα....Anyway......καλή βόλτα για όποιον 'πετάξει'.....
ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 'ΟΠΛΟ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Ε.Δ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΝΤΕ ΔΥΟ Ε.Δ. ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κοιτα τι μας κάνει... Θες να χάσουμε τον ύπνο μας;;; Αρκετες σκοτούρες έχουμε να βρουμε μπάτζετ για του χρόνου, ήταν ανάγκη να μας βάλεις και αυτό. Λοιπόν εχουμε και λέμε 125 μέρες μένουν μέχρι το Ακρόπολις, άρα πρεπει να βάζουμε στην άκρη 12 ευρώ τη μέρα. Λές;;;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κοιτα τι μας κάνει... Θες να χάσουμε τον ύπνο μας;;; Αρκετες σκοτούρες έχουμε να βρουμε μπάτζετ για του χρόνου, ήταν ανάγκη να μας βάλεις και αυτό. Λοιπόν εχουμε και λέμε 125 μέρες μένουν μέχρι το Ακρόπολις, άρα πρεπει να βάζουμε στην άκρη 12 ευρώ τη μέρα. Λές;;;ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΥΛΟ,
ΠΡΩΤΟΝ 12 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ BUDJET ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ BUDJET ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δυστυχως όχι ακόμα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ο calibrator που είναι????Εδώ ειμαι και σας παρακολουθώ...
Λοιπόν για να βάλουμε όλο το σκηνικό σε κάποια βάση, οι τιμές για ένα τετραθέσιο ελικόπτερο (τουλάχιστον από αυτά που έχω εγώ υπόψη μου, και μιλάω για ελικόπτερο που θα ΕΙΝΑΙ διαθέσιμο τις ημέρες του αγώνα που σχεδόν όλα πετάνε) είναι στα 700-800 Ευρώ για κάθε ώρα πτήσης, ενώ για ένα μεγαλύτερο αλλά πιο χλιδάτο (6θέσιο, VIP configuration) είναι σχεδον στα 1500 Ευρώ την ώρα.
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο θα επιτρέπεται να πετάει ελικόπτερο που δεν είναι της οργάνωσης πάνω από τα αγωνιστικά... Σίγουρα πάντως η καλύτερη χρήση του είναι να σε πάει εκεί που κανένας δεν θα έχει πρόσβαση... Κάτι σαν κλείσιμο, αλλά χωρίς να κλειστείς.
Είναι αλήθεια ότι η παρακολούθηση του αγώνα με ελικόπτερο δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά σαν εμπειρία είναι συγκλονιστική.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να κοιτάξω και για κανένα πακέτο, ακόμα και για κανένα άλλο φτηνότερο ελικόπτερο...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να κοιτάξω και για κανένα πακέτο, ακόμα και για κανένα άλλο φτηνότερο ελικόπτερο...
Ηλια εννοεις μονοθεσιο ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ηλια εννοεις μονοθεσιο ?Πλάκα πλάκα και για μονοθέσιο (+πιλότο, εννοείται!!!) μπορώ να κανονίσω
Όλα τα κάνουμε!!! (σους μπρε, σους)
-
Παιδιά,έχει κανένας από εσάς περάσει τήν 'Στρίφακα';
Λέει;
Ρωτάω γιατί μόνο τήν Κυριακή θά είμαι κάτω,καί μάλλον μόνο μία ειδική θά δώ(καί σέ επανάληψη εννοείται). -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λέει;
Ρωτάω γιατί μόνο τήν Κυριακή θά είμαι κάτω,καί μάλλον μόνο μία ειδική θά δώ(καί σέ επανάληψη εννοείται).Να την δεις οπωσδήποτε Αντρέα!!Six...over crest...jumps...maybe!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λέει;
Ρωτάω γιατί μόνο τήν Κυριακή θά είμαι κάτω,καί μάλλον μόνο μία ειδική θά δώ(καί σέ επανάληψη εννοείται).Μην την χάσεις!!! Σημεία θα δούμε στο μέλλον....
-
Καί τό'λεγα εγώ!!!
Μέ τέτοιο όνομα,τί θά ήταν;Βασικά αυτό πού μέ τραβάει περισσότερο είναι ότι θά είναι καί η τελευταία ειδική του αγώνα,οπότε όσοι θά περάσουν στήν επανάληψη θά πάνε 'αέρα'!!!
ΑΕΡΑΑΑΑΑ!!!!
-
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΝΕΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.
ΠΡΩΤΗ ΚΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ , ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΗ, ΟΓΔΟΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΧΙ?
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ 'Τ' ΟΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ 5-6? ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΡΦΑΚΑ, ΑΥΤΟ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ?
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΗΛΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΙΝΙΑΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ?
ACRO ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ! -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΝΕΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.
ΠΡΩΤΗ ΚΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ , ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΗ, ΟΓΔΟΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΧΙ?
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ 'Τ' ΟΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ 5-6? ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΡΦΑΚΑ, ΑΥΤΟ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ?
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΗΛΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΙΝΙΑΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ?
ACRO ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!ΑΓΑΠΗΤΕ degman,
ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. 'ΑΜΦΙΣΣΑ' ,ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 51 ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ,ΘΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΤΑ. ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΜ/ΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ. ΤΟ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΧΛΜ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΠ ΤΗΣ Ε.Δ.
ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΟΥΤΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΛΜ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΧΛΜ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΟΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ,ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΗΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΙΝΙΑΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ?Μέσα στους Βωξίτες δε πέφτεις αλλά τερματισμό ειδικής 'Άμφισσας' ναι. Από Μεταλλεία-Βίνιανη-Προσήλιο και σε 3,2 είσαι στον τερματισμό. Για καλό σημείο έχει περπάτημα 2,3+.
Υπάρχει πρόσβαση μέσα από Άμφισσα όπου βγάζει 4 με 5χλμ περίπου πρίν τον τερματισμό της ειδικής, σε ένα σημείο πολύ καλο όπου αριστερά υπάρχει γούβα με ένα μαντρί και νερά και δεξιά ύψωμα κάθετο σχεδόν με σκαλοπατάκια!! για παρακολούθηση. Μπάσιμο από πατημένη σχετικά από δεξιά σε αριστερή, 100 παρατεταμένη αριστερή με δεξιά πονηρή. Στα 150m πολύ καλή κατηφορική αριστερή φουρκέτα σε δεξιά.
Αλλά, για την πρόσβαση πήρες το Ignis 4x4? -
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΑ, ΣΤΟ 'Τ' ΟΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ 5-6? ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΡΦΑΚΑ, ΑΥΤΟ Ο ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ?Μέχρι αύριο το βράδυ θα υπάρχουν οι προσβάσεις στο website του αγώνα.
Για το Δροσοχώρι και γι' αυτή τη κοπάνα που λες, έχεις φυσικά υπόψη σου ότι άμα πας, κλείνεσαι μέσα. Δεν κλείνει από την οργάνωση και περνάει μόνο με 4Χ4. Θυμίζω ότι το νταμάρι φέτος είναι μέσα στην ειδική.
Το συνδετικό από Μοσχοκαρυά που βγαίνει στο 5,20 της Στίρφακας, θα είναι προσπελάσιμο από τους θεατές.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ.
ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ 4Χ4?
ΔΥΛΑΔΗ ΤΟ ACCENT ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 2Χ2 ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΠΕΖΟ 2. -
4Χ4?
ΔΥΛΑΔΗ ΤΟ ACCENT ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 2Χ2 ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΠΕΖΟ 2.Άπλά Κυριαζή, είναι μία από τις δυσκολότερες προσβάσεις και γιαυτό δεν είναι αγαπητή και γνωστή.
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Μέχρι αύριο το βράδυ θα υπάρχουν οι προσβάσεις στο website του αγώνα.
KATI ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Μέχρι αύριο το βράδυ θα υπάρχουν οι προσβάσεις στο website του αγώνα.
KATI ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
http://www.acropolisrally.gr/el/spectators-info.php
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ