-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ CARLSSON ΗΤΑΝ FULL ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.Ο Bozian δεν χρησιμοποιουσε 206 με ενεργο μονο το κεντρικο διαφορικο; Ισως κανω λαθος κ καπου τα εχω μπερδεψει αλλα θα ηθελα να μαθω.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ο Bozian δεν χρησιμοποιουσε 206 με ενεργο μονο το κεντρικο διαφορικο; Ισως κανω λαθος κ καπου τα εχω μπερδεψει αλλα θα ηθελα να μαθω.Τα παλαιότερα του Bozian ήταν έτσι (πχ. του Stohl). Αλλά του Carlsson ήταν full.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Bozian δεν χρησιμοποιουσε 206 με ενεργο μονο το κεντρικο διαφορικο; Ισως κανω λαθος κ καπου τα εχω μπερδεψει αλλα θα ηθελα να μαθω.
Τα παλαιότερα του Bozian ήταν έτσι (πχ. του Stohl). Αλλά του Carlsson ήταν full.
Thank you!
Του Stohl ειχε shift gear lever κ οχι στο τιμονι οπως ο Carlsson.[/img]
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ο Bozian δεν χρησιμοποιουσε 206 με ενεργο μονο το κεντρικο διαφορικο; Ισως κανω λαθος κ καπου τα εχω μπερδεψει αλλα θα ηθελα να μαθω.
Τα παλαιότερα του Bozian ήταν έτσι (πχ. του Stohl). Αλλά του Carlsson ήταν full.
Thank you!
Του Stohl ειχε shift gear lever κ οχι στο τιμονι οπως ο Carlsson.[/img]
SHIFT GEAR LEVER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥ CARLSSON ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ BOZIAN,ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ FULL SPECS.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΑΦΟΡΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,73 Μ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΣΚΕΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΑΔΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙ,ΑΡΝΟΥΝΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ 'ΧΑΛΑΓΕ' ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ 'ΖΕΜΠΙΛΙ' ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Απίστευτο!!....Και μετά σου λένε οι συνοδηγοί δεν τα κάνουν όλα!!Ακόμα και 'με κλειστά τα μάτια' πρέπει να πηγαίνουν!!
Πάντως συγχαρητήρια Λώρη!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΟ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ