-
άσχετο με τα παραπάνω αλλά διάβασα στις προσβάσεις του site και έμεινα στην υπ' αριθμόν 3 νομίζω όσων αφορά την ειδική Στίρφακα:
Στο 18ο χλμ. από Λαμία προς Δομοκό, στρίβετε αριστερά προς Καλαμάκι. Σε 2,46 χλμ. συναντάτε δεξιά τη πλατεία του χωριού και πηγαίνετε ευθεία. Σε 80μ. πηγαίνετε δεξιά και σε 1,4 χλμ. μπαίνετε αριστερά στο χωματόδρομο, για να φτάσετε μετά από 1,95 χλμ. μεταξύ Flying και Stop της ε.δ. (XX) Αν περπατήσετε 200μ. προς τα δεξιά, θα απολαύσετε 3 συνεχόμενα άλματα .
Καλά τα άλματα ή....να μην ονειρέυομαι; (όχι ότι ονειρέυομαι και Φινλανδία με ταμπελίτσες για το ποιος θα πάει πιο μακριά ...είπαμε) -
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
άσχετο με τα παραπάνω αλλά διάβασα στις προσβάσεις του site και έμεινα στην υπ' αριθμόν 3 νομίζω όσων αφορά την ειδική Στίρφακα:
Στο 18ο χλμ. από Λαμία προς Δομοκό, στρίβετε αριστερά προς Καλαμάκι. Σε 2,46 χλμ. συναντάτε δεξιά τη πλατεία του χωριού και πηγαίνετε ευθεία. Σε 80μ. πηγαίνετε δεξιά και σε 1,4 χλμ. μπαίνετε αριστερά στο χωματόδρομο, για να φτάσετε μετά από 1,95 χλμ. μεταξύ Flying και Stop της ε.δ. (XX) Αν περπατήσετε 200μ. προς τα δεξιά, θα απολαύσετε 3 συνεχόμενα άλματα .
Καλά τα άλματα ή....να μην ονειρέυομαι; (όχι ότι ονειρέυομαι και Φινλανδία με ταμπελίτσες για το ποιος θα πάει πιο μακριά ...είπαμε)ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΘΕΑΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΜΩΣ? -
thnx, το σκεφτόμουν αυτό με το πλήθος!
απλά ψάχνω σημεία για βιντεοσκόπηση (ερσιτεχνική πάντα..) κυρίως στις ειδικές δροσοχώρι, στίρφακα, ελευθεροχώρι, ρεγγίνι γιατί μάλλον αυτές θα έχουν την τιμή να με δουν φέτος
Πέρυσι ήμουν σε ανηφορική φουρκέτα στην Παύλιανη, στη λίμνη στο Ελευθεροχώρι, σε flat out κομμάτι λίγο μετά την εκκίνηση στην Ελάτεια, στην εκκίνηση στο Ρεγγίνι, στην κατεβασιά στον Άγιο Στέφανο με κατάληξη το πέρασμα ανάμεσα στα δύο δέντρα και στην υπερειδική και όλα αυτά....ΧΩΡΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Πάω το βράδυ να δω τι γράφτηκε και βλέπω μία κατεστραμένη κεφαλή! (και δεν ήταν δική μου η κάμερα κιόλας)
Ελπίζω φέτος να μη γίνει κάτι παρόμοιο... -
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
απλά ψάχνω σημεία για βιντεοσκόπηση (ερσιτεχνική πάντα..) κυρίως στις ειδικές δροσοχώρι, στίρφακα, ελευθεροχώρι, ρεγγίνι γιατί μάλλον αυτές θα έχουν την τιμή να με δουν φέτος
Πέρυσι ήμουν σε ανηφορική φουρκέτα στην Παύλιανη, στη λίμνη στο Ελευθεροχώρι, σε flat out κομμάτι λίγο μετά την εκκίνηση στην Ελάτεια, στην εκκίνηση στο Ρεγγίνι, στην κατεβασιά στον Άγιο Στέφανο με κατάληξη το πέρασμα ανάμεσα στα δύο δέντρα και στην υπερειδική και όλα αυτά....ΧΩΡΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Πάω το βράδυ να δω τι γράφτηκε και βλέπω μία κατεστραμένη κεφαλή! (και δεν ήταν δική μου η κάμερα κιόλας)
Ελπίζω φέτος να μη γίνει κάτι παρόμοιο...Tha mou epitrpsis mia simvouli ?
OU VIDEOSKOPISIS,OU FOTOGRAFISIS.
Gia ton aplo logo oti afto to perasma ton theon to vlepis MIA fora mono ke den kani na to haramizis vlepontas to mesa apo ena fako.Ase afta gia tous epagelmaties apo opou mporis na agorasis meta video i foto.
Sto lei enas pou eprepe na perasoun 15 Acropolis gia na vali mialo...... Tora fotografizo sta service camps,stis proafixis(seh ?) i sta STOP ke sti Lilea. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ελπίζω φέτος να μη γίνει κάτι παρόμοιο...Tha mou epitrpsis mia simvouli ?
Gia ton aplo logo oti afto to perasma ton theon to vlepis MIA fora mono ke den kani na to haramizis vlepontas to mesa apo ena fako.Ase afta gia tous epagelmaties apo opou mporis na agorasis meta video i foto.
Sto lei enas pou eprepe na perasoun 15 Acropolis gia na vali mialo...... Tora fotografizo sta service camps,stis proafixis(seh ?) i sta STOP ke sti Lilea.Σωστός!!!!
Αν όμως έχεις την κάμερά σου σε κάποια σταθερό σημείο το μόνο που κάνεις είναι να πατάς το rec και άστη να γράφει μέχρι να περάσει ο επόμενος -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τhamou epitrpsis mia simvouli ?
Sto lei enas pou eprepe na perasoun 15 Acropolis gia na vali mialo...... Tora fotografizo sta service camps,stis proafixis(seh ?) i sta STOP ke sti Lilea.πόσες φορές μου έχουν περάσει από το μυαλό αυτά που λές DAP...απλά πάντα είμαι στο δίλημμα τα βλέπεις τέλεια και δεν τα γράφεις ή 'κάνεις την καρδιά σου πέτρα', τα γράφεις και τα έχεις για πάντα;
Αλλά πρέπει να ομολογήσω πως όταν δεν κοίταζα μέσα από ένα φακό (σε 2-3 ακρόπολις δηλαδή) ένιωθα ότι παρακολουθούσα αυθεντικό και αναλλοίωτο WRC σε όλο του το μεγαλείο και αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω με τίποτα -
Χαιρετώ άπαντες...
Η ταπεινή μου γνώμη στο θέμα της φωτογράφισης είναι αρνητική αλλά στην βιντεοσκόπηση θετική. Ο λόγος είναι οτι θέλω να έχω και να μοιράζομαι μια εμπειρία με τους φίλους μου μετά απο 10 και 15 χρόνια...
Οι περισσότεροι θα με πουν ονειροπόλο, αλλά δεν παύει να είναι η γνώμη μου.Οσον αφορά την παρακολούθηση του Acropolis, είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Κα Πασσαλή (ΕΛΠΑ) η οποία μου είπε οτι οποιαδήποτε πρόσβαση δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα του εθνικού μας αγώνα δεν θα είναι προσβάσιμη απο κανέναν.
Αυτό έχει δύο παρενέργειες.
Α. Συσώρευση κόσμου στις ειδικές για παρακολούθηση.
Β. Αυξημένος χρόνος πρόσβασης στις ειδικές λόγο κυκλοφοριακού.Οπως και να έχει πάντως το θέαμα αυτή τη χρονιά θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
-
Kαλημέρα! Έχω μια ερώτηση. Τις απλές του αγώνα κοντά στις αφετηρίες ή τους τερματισμούς των Ε.Δ. μπορούμε να τις χρησιμοποίησουμε, λίγο πρίν (π.χ. μισή ώρα) ή μετά την εκκίνηση της ειδικής?
Ενδιαφέρομαι να πάω στην Παύλιανη, στο σημείο που βγάζει η δεύτερη κοπάνα που προτείνει το site. Aπ ότι μπορώ να καταλάβω από τους χάρτες μου, ο πιο βολικός τρόπος -αν όχι ο μοναδικός- για να φτάσω στην κοπάνα αυτή αν έρχομαι από Λαμία, είναι να ακολουθήσω την απλή που οδηγεί στην εκκίνηση της ειδικής και περνάει από τα χωριά Οίτη, Παύλιανη κ.λ.π.
Μπορώ να χρήσιμοποίσω το δρόμο αυτό 30-40 λεπτά πριν την εκκίνηση της ειδικής ή απαγορεύεται?
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Kαλημέρα! Έχω μια ερώτηση. Τις απλές του αγώνα κοντά στις αφετηρίες ή τους τερματισμούς των Ε.Δ. μπορούμε να τις χρησιμοποίησουμε, λίγο πρίν (π.χ. μισή ώρα) ή μετά την εκκίνηση της ειδικής?Ενδιαφέρομαι να πάω στην Παύλιανη, στο σημείο που βγάζει η δεύτερη κοπάνα που προτείνει το site. Aπ ότι μπορώ να καταλάβω από τους χάρτες μου, ο πιο βολικός τρόπος -αν όχι ο μοναδικός- για να φτάσω στην κοπάνα αυτή αν έρχομαι από Λαμία, είναι να ακολουθήσω την απλή που οδηγεί στην εκκίνηση της ειδικής και περνάει από τα χωριά Οίτη, Παύλιανη κ.λ.π.
Μπορώ να χρήσιμοποίσω το δρόμο αυτό 30-40 λεπτά πριν την εκκίνηση της ειδικής ή απαγορεύεται?
Tις απλές μπορείς να τις χρησιμοποιείς κανονικά. Την προσοχή σου μόνο όταν σε προσπερνάνε τα αγωνιστικά να τους δίνεις προτεραιότητα και να κάνεις στην άκρη. Συμβαίνουν συνέχεια φαινόμενα να γίνονται κόντρες με τους αγωνιζόμενους. Το 2001 θύμαμαι στον δρόμο για Ιτέα να με περνάει ο Loeb με το Saxo και ένας ηλίθιος με ένα starlet μπροστά μου να μην τον αφήνει, να επιταχύνει και να προσπαθεί να τον κρατήσει πίσω του. Βέβαια αυτό κράτησε για 30 δευτ περίπου αφού στην πρώτη ευθιούλα, μην τον είδατε τον Seb. Ο τύπος όμως ήταν σε κατάσταση να φύγει σε καμμιά στροφή, οπότε να είχαμε σοβαρό πρόβλημα.
-
Kαλημέρα! Έχω μια ερώτηση. Τις απλές του αγώνα κοντά στις αφετηρίες ή τους τερματισμούς των Ε.Δ. μπορούμε να τις χρησιμοποίησουμε, λίγο πρίν (π.χ. μισή ώρα) ή μετά την εκκίνηση της ειδικής?Τυπικά δεν απαγορεύεται αλλά θα σου πρότεινα να το αποφύγεις πάση θυσία!
-
Ουφ ωραία, έτσι μπορούμε να έχουμε αρκετές επιλογές στο πρόγραμμα! Να προσπαθήσω να ακολουθήσω τους θεούς σε καμιά περίπτωση. Θα χαρώ να τους συναντήσω και να τους διευκολύνω!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Kαλημέρα! Έχω μια ερώτηση. Τις απλές του αγώνα κοντά στις αφετηρίες ή τους τερματισμούς των Ε.Δ. μπορούμε να τις χρησιμοποίησουμε, λίγο πρίν (π.χ. μισή ώρα) ή μετά την εκκίνηση της ειδικής?
Τυπικά δεν απαγορεύεται αλλά θα σου πρότεινα να το αποφύγεις πάση θυσία!
Με πρόλαβες πριν γράψω τη 2η δημοσίευση... Δε σκοπεύω να παρκάρω πριν την αφετηρία, απλά να περάσω για να πάρω την κοπάνα. Θα υπάρχει πρόβλημα κυκλοφοριακό ή κάτι άλλο?
-
Τυπικά δεν απαγορεύεται αλλά θα σου πρότεινα να το αποφύγεις πάση θυσία!
Με πρόλαβες πριν γράψω τη 2η δημοσίευση... Δε σκοπεύω να παρκάρω πριν την αφετηρία, απλά να περάσω για να πάρω την κοπάνα. Θα υπάρχει πρόβλημα κυκλοφοριακό ή κάτι άλλο?
Ειδικά στο σημείο που λες δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο αν μιλήσουμε γενικά, καλό είναι να αποφεύγεται κάτι τέτοιο. Για φαντάσου αυτοκίνητα θεατών παρκαρισμένα (ας πούμε) 500 μέτρα πριν το ΣΕΧ, να στενεύουν το δρόμο και να μην χωράει να περάσει το πυροσβεστικό, το νοσοκομειακό ή η πλατφόρμα της ΕΛΠΑ, να κάνουν μανούβρες για να φύγουν πριν περάσουν όλα τα αυτοκίνητα εμποδίζοντας κάποιους αγωνιζόμενους να φτάσουν έγκαιρα στο ΣΕΧ κτλ. κτλ. Ολα αυτά που λέω τα έχω δει να συμβαίνουν. Μην ξεχνάς πως μπορεί εσύ να έχεις την κρίση να μην τα κάνεις, αλλά για σκέψου και τους κάφρους που φτάνουν 5 λεπτά πριν τον πρώτο σε μια κοπάνα και κλείνουν 20 αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ειδικά στο σημείο που λες δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο αν μιλήσουμε γενικά, καλό είναι να αποφεύγεται κάτι τέτοιο. Για φαντάσου αυτοκίνητα θεατών παρκαρισμένα (ας πούμε) 500 μέτρα πριν το ΣΕΧ, να στενεύουν το δρόμο και να μην χωράει να περάσει το πυροσβεστικό, το νοσοκομειακό ή η πλατφόρμα της ΕΛΠΑ, να κάνουν μανούβρες για να φύγουν πριν περάσουν όλα τα αυτοκίνητα εμποδίζοντας κάποιους αγωνιζόμενους να φτάσουν έγκαιρα στο ΣΕΧ κτλ. κτλ. Ολα αυτά που λέω τα έχω δει να συμβαίνουν. Μην ξεχνάς πως μπορεί εσύ να έχεις την κρίση να μην τα κάνεις, αλλά για σκέψου και τους κάφρους που φτάνουν 5 λεπτά πριν τον πρώτο σε μια κοπάνα και κλείνουν 20 αυτοκίνητα...
Ακριβώς επειδή συμβαίνουν τα παραπάνω, σκεφτόμουν μήπως απαγορεύεται η κυκλοφορία στην απλή λίγο πριν την εκκίνηση. Σίγουρα να τρέχεις τελευταία στιγμή δεν είναι κάλή τακτική, αλλά αν απλά θες να περάσεις και όχι να παρκάρεις πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ελπίζω να μη μας κλείσει κανεις σε καμιά κοπάνα, ευτυχώς δε μου χει τύχει μέχρι τώρα ...
-
Όπου υπάρχουν 'επίσημες' κοπάνες που για να πας περνάς από απλή δύσκολα θα φτάσουν σε σημείο να την κλείσουν.
Θα φροντίσουν να έχουν τον έλεγχο της κυκλοφορίας για να μην μπλοκάρει ο δρόμος.
Σε άλλες περιπτώσεις που οι θεατές δεν έχουν λόγο να περάσουν από την απλή οι διοργανοντές αν κρίνουν ότι μπορεί να μπλοκάρει ο δρόμος και να μην έχουν πρόσβαση τα αγωνιστικά (περίπτωση Σκούρτων το 97) μπορεί και να την κλείσουν.
Στην περίπτωση της Παύλιανης δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα, αφού ο δρόμος είναι αρκετα φαρδύς και έχει αρκετό χώρο για παρκάρισμα ακόμη και κοντά στην εκκίνηση. -
An skeptese na ftasis se opiadipore idiki misi ora prin,ipologise ke ton arithmo ton parkarismenon aftokiniton + ton podarodromo gia TO simio pou sou aresi.Stin Payliani II tha echis na antimetopisis ke ti zesti.
Simbouli mou ?Na echis MEGALI anesi chronou. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
An skeptese na ftasis se opiadipore idiki misi ora prin,ipologise ke ton arithmo ton parkarismenon aftokiniton + ton podarodromo gia TO simio pou sou aresi.Stin Payliani II tha echis na antimetopisis ke ti zesti.
Simbouli mou ?Na echis MEGALI anesi chronou.Πιστεύω πως θα προλάβουμε. Πάντως είμαστε διατεθείμενοι να χάσουμε και λίγα περάσματα αν τα πράγματα δε πάνε όπως τα υπολογίζουμε. Δε θα σκοτωθούμε να προλάβουμε και σίγουρα θα παρκάρουμε εκεί που θ αρχίζουν τ αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Simbouli mou ?Na echis MEGALI anesi chronou.Τωρα ρε Δημήτρη βαλτός είσαι??!! Τι θές?....να ξυπνάμε απο τις 2 το πρωί??!!! ....αφου ξέρεις οτι διαβάζει και ο ΦΙΑ 1!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Simbouli mou ?Na echis MEGALI anesi chronou.Τωρα ρε Δημήτρη βαλτός είσαι??!! Τι θές?....να ξυπνάμε απο τις 2 το πρωί??!!! ....αφου ξέρεις οτι διαβάζει και ο ΦΙΑ 1!!!
Παύλιανη ΙΙ; Τι είναι αυτό;
Ώρα άφιξης 08:00 -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Παύλιανη ΙΙ; Τι είναι αυτό;
Ώρα άφιξης 08:00Εμ βέβαια Παναγιώτη!!Πως θα δείξει οτι είναι ΦΙΑ 1 Θεατής?!! Απο τις 08:00 για Παύλιανη ΙΙ και απο το πρωί μέσα στο Δροσοχώρι για να δούμε το δεύτερο ( ) πέρασμα!!!
Και μετά σου λέει έχουμε και πλοηγό!Να τον βράσω τέτοιον πλοηγό!!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ