-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Και για να σας προλαβω δεν γινονται ενστασεις γιατι ειναι πιο ευκολο καποιος να γινει και αυτος κατεργαρακος παρα να κινδυνευσει να χασει τα λεφτα του και να του γινουν τα νευρα κροσια μεχρι να εκδικασθει η οποια ενσταση και εφεση...Α μπράβο!
Και τελικά έχεις και σίγουρο αποτέλεσμα, γιατί όταν βλέπω πως τα αποτελέσματα ενός είναι παράδοξο (το λέω ευγενικά), ξέρω πως κάτι πάει 'στραβά' στο αμάξι του, αλλά δεν ξέρω που, εκτός αν μου το σφυρίξουν...Οπότε πάρε τώρα μια 'τσαχπινιά' στο δικό μου το ατμοσφαιρικό και κάτσε να παιδεύεσαι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στον δικό μου χώρο λοιπόν,στην Πληροφορική,οι αεριτζήδες και τα κοράκια είναι πολλαπλάσια απο όλα οσα ανεφέρεται για τους Αγώνες και μάλιστα κάνουν και πολλαπλάσια μπάζα!!Στην αγορά λοιπόν,όλοι γνωρίζουμε ποιός είναι αυτός που προσφέρει φτηνά και δεν υλοποιεί ποτέ....ποιός αυτός που είναι τζαναμπέτης...ποιός αυτός που υποσχεται,έχει την καλή διάθεση,αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια δουλειά...ποιός είναι ο αλήτης...ο τυχάρπαστος κλπ κλπ!!
Και ανάλογα συμπεριφέρόμαστε!Ενημερώνουμε τον πελάτη μας και τον προμηθευτή...κρατάμε αποστάσεις κλπ!Ο τύπος βέβαια τσιμπάει δουλειές... αλλά είναι φυσικό!!Παντού υπάρχουν θύματα!! Και την μίζα που δίνει,αν δεν μπορείς να την αποδείξεις,την κάνεις γαργάρα..και προχωράς! Αλλά κάποια στιγμή τον κάνεις να πληρώσει!!
Μα εδώ ο 'τζαναμπέτης' είναι ο ΙΔΙΟΣ ο πελάτης!!
Εδω λοιπόν,συζητάμε μήνες τώρα για κατεργαράκους και 'μαιμούδες'!!
Δηλαδή.
Εχει δημιουργηθεί ενα συνοθύλευμα απο κανονες που δεν τηρούνται, ανθρώπους που παρανομούν,κύπελλα για να ικανοποιηθει ο κάθε πικραμένος,λέσχες που μπορούν να απορρίπτουν την διοργάνωση αγώνων, οδηγοί που ζούν απο τα πρίμ,κανονισμούς λάστιχο,υπεύθυνους που με το παραμικρό πλημυρίζουν σαν τον Κηφισό,πρωταθλήματα που δεν τελούνται αλλά απονόμονται κύπελλα στους νικητές.... ...και το δικό σας πρόβλημα είναι αν ο Κούκους έχει ελαφρώσει το βολάν!!!Μα εσεις του δινετε το δικαίωμα να το κάνει ρε παιδιά!!!Με την ατιμωρησία που του προσφέρετε!!!
Ενσταση!!Κάντε στον nass καψόνι...να ζυγίζει μπιέλες για πέντε μέρες!!
Ενσταση ρεφενέ...σε έναν...μόνο έναν απο αυτούς που λέτε ότι είναι παράνομοι!!!
Ξεμπροστιάστε τον και τελείωσε!!!Θα σας...αφήσουν όμως να το κάνετε??!!!
Για το γνήσιον του κειμένου
Κούκους Μούκους-Εκατόνταρχος (πλάκα κάνω APR...μου αρέσει το παρατσούκλι!! )
ΟΚ..υπάρχουν!!Δώσε εσύ τα λεφτά και εγώ σου κάνω όσες ενστάσεις θες...
Γιατί όταν μία ένσταση μου κοστίζει όσο ένα ΠΑΛΛΑΔΙΟ, τότε δύσκολο να την κάνω, ακόμα και αν δω τουρμπάτο ραλί...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ- ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ (ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .....
ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ Ν2 106 , ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟ . ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ .
ΤΟΝ ΖΥΓΗΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 11929 g ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΗΣΗΣ ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ?Καλό παράδειγμα. Βέβαια το ερώτημα είναι: αν η ζυγαριά δεν λέει την αλήθεια και επιπλέον η σύγκριση του εξαρτήματος με ένα αντίστοιχο από την αντιπροσωπεία (στάνταρ διαδικασία στα 'Ν' αυτοκίνητα) δεν αποκαλύπτει τίποτα (διότι πχ. ο στρόφαλος είναι ζυγοσταθμισμένος από το εργοστάσιο ήδη, και άρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που τελειώνει η επεξεργασία του εργοστασίου και αρχίζει το ρεκτιφιέ 'ο Μήτσος'), τι στο καλό μπορεί να γίνει ? Πρέπει όλοι οι τεχνικοί έφοροι να είναι μηχανικοί και μάλιστα εξειδικευμένοι σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων ?
(Πάντως αν μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, εγώ, ως 'θεωρητικός' όπως σωστά λες, δεν ντρέπομαι να ζητήσω τη γνώμη ενός συναδέλφου μηχανικού τεχνικού εφόρου).
Για αυτό το λόγο θα ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ οτι το πιο σωστό ειναι 'στην εκδίκαση της ενστασης πρέπει να παρευρίσκεται και ο μηχανικός αυτού που κάνει την ενσταση' ως πιο ειδικευμένος.Τοσο απλά.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δώσε εσύ τα λεφτά και εγώ σου κάνω όσες ενστάσεις θες...
Γιατί όταν μία ένσταση μου κοστίζει όσο ένα ΠΑΛΛΑΔΙΟ, τότε δύσκολο να την κάνω, ακόμα και αν δω τουρμπάτο ραλί...
Συμφωνώ απολύτως!!!!!.
Τα παράβολα ειναι 'απαγορευτικά'...Ειναι σημαντική λεπτομέρεια αυτή!!!!!!. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
,..και το δικό σας πρόβλημα είναι αν ο Κούκους έχει ελαφρώσει το βολάν!!!Οχι δεν ειναι αυτό το πρόβλημα αλλά οταν σε κοροιδευει καποιος δεν μπορεί να μην σε πονάει....
Εχουν καταστραφεί 'περιουσίες' προκειμένου να κυνηγήσει,κερδίσει κάποιος τον κατεργάρη...... -
ΝΑ ΑΛΑΦΡΙΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΜΑ, ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΚΟΣ, ΤΩΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΜΟΝΙ.
-
Αν έρθει θα τον αντιμετωπίσω χωρίς να με προκαταβάλλει το επίθετό του.
Αλήθεια λέω!
Γιώργος Ψεύτης
-
ΝΑ ΑΛΑΦΡΙΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΜΑ????? ουπς το ελαφρίναμε πολύ και βγήκαμε εκτός ομολοκασόν ελληνικής γραμματικής. Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο ότι κάθε σπόρ έχει τους δικούς τους γραπτούς και άγραφους νόμους. Ή παίζεις με αυτους ή αποσύρεσαι. Το σπόρ αυτό αναφαίρεται σε γέρα πορτοφόλια και οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι για γέρούς λύτες...... και γερούς πορτοφολάδες......... και γερούς χεράδες...... Οσοι πιστοί λοιπών μπορεί προσέλθετε ορίστε....... Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί υπάρχει και το ψάρεμα.......... Όσο για την Ιταλία που προτείνει ο φίλος μας πιο πάνω όπως και γενικά στο εξωτερικό μια βόλτα θα σας πείσει. Ο γρηγορότερος έλληνας είναι μια μέτρια κατάσταση έξω (υπάχρουν λίγες εξαίρεσεις). Τα χρήματα που δαπανούντε είναι διπλάσια απο αυτά που δαπανούμε εμείς και τα αυτοκίνητα του μέσου όρου αγωνιζομένων ίσως τα φτιάξουμε εμείς μετά απο χρόνια που δεν θα είναι στα πάνω του. Αντέ λοιπών να σας δω στο εξωτερικό γιατί είστε έξω απο τον χορό και πολλά τραγούδια λέτε. Ελληνική πραγματικότητα λοιπων και τα super 1600 τώρα μπαίνουν στην ζωή μας (ενώ έξω υπάρχουν) και ο σκοπός αγίαζει τα μέσα. Βλέπετε το σπόρ μας δεν στηρίζεται μόνο στην φυσική μας κατάσταση αλλά και στην τεχνική-τεχνιτή μας.
[/quote]
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γιατί στην Ν δεν επιτρέπονται εκκεντροφόροι, έστω και με κάποιες περιορισμένες γωνίες;
Οπότε με αυτές τις γωνίες φτιάχνεις έναν εκκεντροφόρο ο οποίος δε βλέπω γιατί να είναι φτηνότερος από τον Γκρ.Α...Δεν επιτρέπονται εκκεντροφόροι πέρα από τις μοίρες που γράφει το δελτίο αναγνώρισης. Ναι, είναι αλήθεια πως οι εκκεντροφόροι παραγωγής συνήθως έχουν αποκλίσεις προς το χειρότερο από τους 'ιδανικούς' εκκεντροφόρους που περιγράφονται στο δελτίο, και πως υπάρχουν πανάκριβοι 'Ν' εκκεντροφόροι που είναι στο όριο. Η ερώτησή μου είναι απλή: όντως πιστεύεις πως έχει τόση διαφορά, όταν σε μια ανάβαση ένα στιγμιαίο οδηγικό λάθος σου κοστίζει μισό δευτερόλεπτο και ο εκκεντροφόρους σου δίνει (με τεράστιο κόστος και προσπάθεια) δύο δέκατα ? Αντίστοιχα και στο Α υπάρχουν πανάκριβα μοτέρ με ζυγισμένα και ελαφρωμένα στο όριο (blueprinting) τα πάντα που ζυγίζουν 3 φορές όσο ένα μοτέρ Ν με εκκεντροφόρους που λες.
Τα κιλά του Γκρ.Α στις αναβάσεις είναι μεγαλύτερα από το αντίστοιχο Ν. Εμείς Ο,ΤΙ και να κάναμε τα προσεγγίσαμε στο 20άκιλο. Τώρα τι χρειάζεται να γίνει για να πιάσεις τα χαμηλότερα του Ν, άστο... Μέχρι και ελαφρύτερες επενδύσεις στις πόρτες... 'Τσάμπα' φυσικά...
Μα δεν είναι κανείς Ν/2 στο όριο των κιλών του δελτίου αναγνώρισης. Πάντως η παρατήρησή σου στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει βάση.
Νομίζω πως τα καλά Σάξο Ν2 έχουν ΣΧΕΣΕΙΣ. (επιτρέπονται...) Αν θες να κυνηγήσεις Ν2 λοιπόν θες ΚΙΒΩΤΙΟ!!! Εδώ και τα Πεζώ καπ που στα ράλι χτύπησαν και 5άδα γενικής σε 130+ συμμετοχές ΔΕΝ είχαν τέτοιο... Πάλι τζάμπα...
Είχαν διαφορικό (σχέση και μπλοκέ). Εκείνη είναι περισσότερο η διαφορά Κάποια από τα καλά Ν/2 έχουν σχέσεις, κάποια άλλα όχι.
Εν ολίγοις δεν αμφισβητώ πως ένα κορυφαίο Ν μπορεί να γίνει πολύ ακριβό. Αμφισβητώ πως είναι νομοτελειακά, όπως έγραψε ο APR, ακριβότερο από το αντίστοιχο Α. Ε, τώρα σίγουρα υπάρχουν Ν που είναι ακριβότερα από μέτρια Α, και τι έγινε ? Δεν αποδεικνύει αυτό τίποτα άλλο πέρα από τις επιλογές των ιδιοκτητών τους.
Το ότι στην ΚΥΜΗ πέρασαν τους 'χεράδες' της Α6 οι Ν2 ΔΕΝ το ήξερα... Για την Αιγείρα 2002 μιλούσα... Άρα ενισχύεις τη θέση μου περί 'αεροπλάνων'.
Φίλε GeorgeTabs, μην πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ιδού (αποτελέσματα των νικητών της Α/6 και της Ν/2 από το rally.gr όλων των αναβάσεων του 2003 πλην Αγ. Αννας που έβρεχε και τα αποτελέσματα ενδεχομένως να ήταν αλλοπρόσαλα):
Ριτσώνα: 4.43 4.47
Ωμπλού: 4.36 4.39
Πορταριά: 4.07 4.13
Αιγείρα: 4.44 4.46
Κύμη: 4.34 4.30Δηλ. μόνο στην Κύμη ήταν τα Ν/2 ταχύτερα. Οπότε, σύμφωνα με τη δική σου λογική, 'ισχυρότερα' και 'ακριβότερα' είναι τα Α/6, τελεία και παύλα. Αλλά η λογική σου είναι λάθος διότι παραγνωρίζει το σημαντικότερο παράγοντα που είναι ο οδηγός και επιπλέον ειδικές συνθήκες όπως τον ανταγωνισμό κάθε μέρας και όλου του πρωταθλήματος, την επένδυση σε άλλους παράγοντες (πχ. λάστιχα) κοκ.
Αν ένα αμάξι που με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ανταλλακτικά είναι ΤΑΧΥΤΕΡΟ από ένα με ελευθερίες-ΕΥΚΟΛΙΕΣ, μήπως μας λέει κάτι για την ποιότητα-κόστος των ανταλλακτικών του 'φτηνού';;
Δεν μας λέει τίποτα διότι δεν ισχύει το 'Αν' που λες.
-
Και επαναφερω το θεμα, ενα μηνα μετα...
Επειδη διαβασα απο μερικους.. 'Οι εχοντες, αντεχουν το κοστος της Α, ενω οι μη εχοντες πανε στην Ν' ή 'και γιατι οι μη εχοντες να πανε στην Α?' κλπ κλπ..
Οταν καποιος Ζαγαρης, καποιος Παπαχριστοπουλος, καποιος Μπουροθανασοπουλος εχουν ξοδεψει τα χρηματα που εχουν ξοδεψει στην εξελιξη ενος Α/6 106, θεωρουνται ως 'εχοντες' ή ως 'μη εχοντες' ?? (εκανα λογο για τους παραπανω οδηγους σαν παραδειγμα, αλλα φυσικα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις..)
Γιατι, αν εχουμε σαν μετρο συγκρισης τα μεχρι τωρα δεδομενα, θα τους κατατασσαμε στους 'εχοντες' (που δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμος και αυτη η περιγραφη αλλα.. τελοσπαντων), ενω αν λαβουμε υπ'οψη μας τα επερχομενα δεδομενα, σε ποιους θα τους κατατασσαμε?Νομιζω οτι ο προβληματισμος υπαρχει. Δυστυχως η προσπαθεια και η επενδυση καποιων για τη νέα χρονια ισως ειναι απο την αρχη αυτης (της νεα χρονιας) ατοπη. Τα ποσα που ξοδευτηκαν ειναι σεβαστα, και απλα υποβαθμιζονται μπροστα σε ενα αγωνιστικο αυτοκινητο της εξελιξης και του κοστους ενος S1600..
Και επειδη τεθηκε το θεμα 'νικη ή ευχαριστηση'.. Κανενας δεν τρεχει για να βγει τελευταιος αλλα και κανενας που ετρεξε και βγηκε τελευταιος δε θα μετανοιωσει τη συμμετοχη του. Η ισορροπια ειναι λεπτη. Ολοι το ευχαριστιουνται και προσπαθουν για το καλυτερο αποτελεσμα.Απο την αλλη.. Ολοι θα χαρουμε τον Σακη και το 'μικρο' Clio του στο βουνο. Ολοι καταλαβαινουμε οτι το αθλημα πρεπει να προχωραει. Και σιγουρα παντα θα υπαρχουν χαμενοι.
Η λυση να δημιουργηθουν υποκατηγοριες των Α, δεν ειναι... λυση , αφου αυτοματως λυνει ενα προβλημα και δημιουργει άλλα.Κριμα, γιατι ο ανταγωνισμος στην Α6 φετος, πανω που τα Α6 ειχαν αρχισει να εχουν στοιχεια απο καλα Α6, αναμενοταν σκληρος και το ενδιαφερον μεγαλο.
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ....... ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ,ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΖΟΥΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ SUPER 1600 - KITCAR - WRC 205 ΤΩΝ 100 ΙΠΠΩΝ Η ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΛΙΦΕΡΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Και επαναφερω το θεμα, ενα μηνα μετα...Επειδη διαβασα απο μερικους.. 'Οι εχοντες, αντεχουν το κοστος της Α, ενω οι μη εχοντες πανε στην Ν' ή 'και γιατι οι μη εχοντες να πανε στην Α?' κλπ κλπ..
Οταν καποιος Ζαγαρης, καποιος Παπαχριστοπουλος, καποιος Μπουροθανασοπουλος εχουν ξοδεψει τα χρηματα που εχουν ξοδεψει στην εξελιξη ενος Α/6 106, θεωρουνται ως 'εχοντες' ή ως 'μη εχοντες' ?? (εκανα λογο για τους παραπανω οδηγους σαν παραδειγμα, αλλα φυσικα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις..)
Γιατι, αν εχουμε σαν μετρο συγκρισης τα μεχρι τωρα δεδομενα, θα τους κατατασσαμε στους 'εχοντες' (που δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμος και αυτη η περιγραφη αλλα.. τελοσπαντων), ενω αν λαβουμε υπ'οψη μας τα επερχομενα δεδομενα, σε ποιους θα τους κατατασσαμε?Νομιζω οτι ο προβληματισμος υπαρχει. Δυστυχως η προσπαθεια και η επενδυση καποιων για τη νέα χρονια ισως ειναι απο την αρχη αυτης (της νεα χρονιας) ατοπη. Τα ποσα που ξοδευτηκαν ειναι σεβαστα, και απλα υποβαθμιζονται μπροστα σε ενα αγωνιστικο αυτοκινητο της εξελιξης και του κοστους ενος S1600..
Και επειδη τεθηκε το θεμα 'νικη ή ευχαριστηση'.. Κανενας δεν τρεχει για να βγει τελευταιος αλλα και κανενας που ετρεξε και βγηκε τελευταιος δε θα μετανοιωσει τη συμμετοχη του. Η ισορροπια ειναι λεπτη. Ολοι το ευχαριστιουνται και προσπαθουν για το καλυτερο αποτελεσμα.Απο την αλλη.. Ολοι θα χαρουμε τον Σακη και το 'μικρο' Clio του στο βουνο. Ολοι καταλαβαινουμε οτι το αθλημα πρεπει να προχωραει. Και σιγουρα παντα θα υπαρχουν χαμενοι.
Η λυση να δημιουργηθουν υποκατηγοριες των Α, δεν ειναι... λυση , αφου αυτοματως λυνει ενα προβλημα και δημιουργει άλλα.Κριμα, γιατι ο ανταγωνισμος στην Α6 φετος, πανω που τα Α6 ειχαν αρχισει να εχουν στοιχεια απο καλα Α6, αναμενοταν σκληρος και το ενδιαφερον μεγαλο.
Οκ, αλλά τελικά που καταλήγει ο προβληματισμός;
-
Ο χρήστης ΤΕΖΑ έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ....... ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ,ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΖΟΥΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ SUPER 1600 - KITCAR - WRC 205 ΤΩΝ 100 ΙΠΠΩΝ Η ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΛΙΦΕΡΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!Συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος.
Από εκεί και πέρα δεν είναι απαραίτητα άτοπο να χαλάει κάποιος λεφτά για τους αγώνες όσο κάνει το χόμπυ του. -
Ο χρήστης ΤΕΖΑ έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ....... ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ,ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΖΟΥΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ SUPER 1600 - KITCAR - WRC 205 ΤΩΝ 100 ΙΠΠΩΝ Η ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΛΙΦΕΡΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!Φίλε μου ΤΕΖΑ
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά ανταποκρίνεται στην μισή αλήθεια, αφού μπορείς να κάνεις επιδόσεις ως σύνολο, δηλαδή οδηγός + πλήρωμα, χωρίς να είσαι ανάλογων επιδόσεων πλήρωμα.
Κατανοητό αυτό που αναφέρεις γιά την Φτέρη, όμως η Φτέρη είναι κατηφορική ειδική και κρίνει σχεδόν πάντοτε το Αχαιός, ο Μερκούρης όμως ή Χολομώντας δεν είναι το ίδιο. Εκεί θα παίξει ο συνδυασμός, εκτός βεβαίως και αν μιλάμε γιά πολύ αργό πλήρωμα.
Και μιάς και αναφερόμαστε σε επιδόσεις, θυμίσου εκείνον τον Αγ. Γιάννη, οδήγηση γιά ευχαρίστηση, πρώτος χρόνος Λεωνίδας Κύρκος 4.00, δεύτερος Καντζούρης 4.04 (μήπως αυτό το 205 WRC εννοείς; Ν1 ήταν το φουκαριάρικο, που ποτέ δεν φόρεσε DS 11 ή Proflex, αλλά νορμάλ τακάκι και PTS ανάρτηση χωρίς ρύθμιση), και μετά ακολούθησε η πτήση στο δεύτερο πέρασμα (τυχαίο περιστατικό και όχι από λάθος, αφού και την επόμενη χρονιά με 4η περάσαμε).
Θάθελα πολύ να βρεθώ σε αντίστοιχο συναγωνισμό όπως με Σωτήρη Σκαλτσά,Μίχο, Δραγώνα, Κούλη ή σε χώμα (Ν2) Ψύλλο, Παναγιωτόπουλο, Αθανάσουλα, Πλατή, Λαμπρόπουλο, Γιαγνίση, Γκάλλο (Ερμής στην Πάτρα). Σε όλους αυτούς λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιά τις 'κόντρες' που μου έδωσαν τη χαρά να βιώσω από το δεξί μπάκετ.
Χαιρετώ
Γιάννης Μεσημέρης -
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΕΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ . ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΟΜΠΥ. -
[quote='ΤΕΖΑ']ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΕΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ.Καλημέρα
Πραγματικά δεν το εξέλαβα ως μομφή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά όπως καταλαβάίνεις δεν μπορώ να ευλογάω τα γένια μου, πολύ περισσότερο δε όταν τρέχαμε με αυτό το αυτοκίνητο. Εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις από πρώτο χέρι, όπως και άλλοι αγωνιζόνενοι και μηχανικοί τι ¨καλούδια' είχε αυτό το αυτοκίνητο. Βεβαίως όλοι γνωρίζουν τους χρόνους που έκανε, οιμ οποίοι νομίζω ότι γιά Ν1 σε ενδεικτικές ειδικές διαδρομές δεν έχουν κατέβη ακόμη. Και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να αμφισβητήσει άμεσα τους χρόνους που έκανε τότε η Ν1 (Σκαλτσάς, Δραγώνας, Καντζούρης, Μίχος κ.λ.π.). Θα ζητήσω συγγνώμη από τους συναθλητές που αναφέρομαι γιά δεύτερη φορά σε αυτά τα ονόματα, αλλά θεωρώ ότι γιά την κατηγορία αυτή και γιά μεγάλο χρονικό διάστημα, άφησαν εποχή και πολύ ευχαριστημένους θεατές και το βασικότερο με λίγα χρήματα.
Γιά το λόγο αυτό και εγώ προσωπικά θεωρώ ότι μία νέα ή περιορισμένης οικονομική δυνατότητας συμμετοχή θα πρέπει να επιλέγει ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Ν1, Ν2 ή το πολύ Ν3. Από εκεί και πάνω θέλει χοντρό πορτοφόλι.
Χαιρετώ.
Γιάννης Μεσημέρης -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Και επαναφερω το θεμα, ενα μηνα μετα...
Επειδη διαβασα απο μερικους.. 'Οι εχοντες, αντεχουν το κοστος της Α, ενω οι μη εχοντες πανε στην Ν' ή 'και γιατι οι μη εχοντες να πανε στην Α?' κλπ κλπ..
Οκ, αλλά τελικά που καταλήγει ο προβληματισμός;
... Μα αν κατεληγα καπου και εβγαζα ενα συμπερασμα δε θα παρεμενα προβληματισμένος ..
Το θεμα ξεκίνησε απο κάπου αλλα τελικα κατεληξε εκτενη συζητη αλλου θεματος. Γι'αυτο και το επανεφερα. -
Ax...... Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί............. Θα συμφωνήσω με τον Κύριο Μεσημέρι. Τότε δεν υπήρχαν WRC αυτοκίνητα υπήρχαν WRC οδηγοί. Είχα την τιμή να είμαι μέλος ενός απο τα προαναφερθέντα πληρώματα και να κάθομαι δίπλα στον Αντώνη τον Δραγώνα. Οι χρόνοι θέλανε ψυχή και η συνάντηση με εκείνον τον παππούλη με τα άσπρα γένια και ρούχα σε κάθε στροφή της Φτέρης ή της Δωδόνης ή ακόμα και μέσα στη Στεφάνη ήταν σίγουρη. Άλλες εποχές πιο ωραίες που τα σαραβαλάκια δεν μπορούσαν να φορέσουν εκκεντροφόρους ούτε υπήρχε μπάτζετ για ακριβά ανταλλακτικά. Το μισθό μετράγαμε και στο τέλος τον είχαμε φάει όλο για ένα κύπελο στο τέλος του χρόνου. Τώρα όλα είναι ομολογκέ...... χέρια..... πόδια....... και τη διαφορά την κάνει πια το αυτοκίνητο. Αχ... Ας τα κομμάτια με κάνατε και θυμήθηκα τα παλιά......
-
Υ.Γ. Εγώ δεν κατάλαβα πάλι ποιός είναι ο προβληματισμός του Νίκου????
Έχεις ρε Νικολάκι αμάξι ετοιμοπόλεμο και δεν ξέρεις τι να το κάνεις?????? -
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Ο γρηγορότερος έλληνας είναι μια μέτρια κατάσταση έξω (υπάχρουν λίγες εξαίρεσεις).[/quote]
Μαρίνα καλησπέρα,
λίγο αργοπορημένος αλλά τώρα το είδα.
Είσαι αρκετά αποπροσανατολισμένη για τη συγκεκριμένη σου δήλωση.
Υπάρχουν τουλάχιστο 10 Ελληνικά πληρώματα τα οποία θα διακρινόντουσαν στη δεύτερη χρονιά εμπλοκής τους σε επίπεδο WRC !!!
Κράτα μια φράση του Μιχάλη Ζώτου στο service park της Σουηδία
'Μην πιστέψεις ποτέ ότι όλοι αυτοί έχουν κάτι παραπάνω από εσάς...'
Και επειδή είχα την τύχη στη μέχρι τώρα καριέρα μου να βρεθώ αντιμέτωπος με οδηγούς του παγκοσμίου σε άτυπες κόντρες ανά τον κόσμο σου λέω ότι το επίπεδο των Ελλήνων οδηγών είναι πολύ πολύ υψηλό. Τώρα για το επίπεδο συμμετοχών...
ΤΑ S1600 +KITCARS στην Α6 ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??