-
Μιλάτε για το νέο Vitara? Δηλαδή τα φώτα πορείας πίσω είναι αυτά που είναι στο προφυλακτήρα κάτω τα δύο μικρά?
Και τα άλλα επάνω τι είναι?
Σίγουρα κάποιο/-α θα είναι για την όπισθεν, κάποιο/-α για φως ομίχλης και κάποιο/-α για τα φρένα?
Συνήθως τα φώτα ομίχλης δεν είναι τα χαμηλά ? ? ? ? -
Στο καινουργιο Grand Vitara ολα τα φωτα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ευκρινεστατα....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Στο καινουργιο Grand Vitara ολα τα φωτα ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ευκρινεστατα....ουφ! ησύχασα!!!!
-
Στο καινουριο Grand vitara Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα!Μιλαω για το αμεσως προηγουμενο!Παντως θα συνιστουσα σε οσους ιδιοκτητες δεν το εχουν κανει ακομα να επισκεφτουν εναν ηλεκτρολογο και να το κανουν!Το αυτοκινητο γινεται αμεσως αλλιωτικο,ομορφαινει ο ποπος του!και επιτελους γινεται ευκρινες στο δρομο!Φανταστητε ενα Hyundai Galloper βραδυ, στην εθνικη με δυο μικρα φωτακια στον προφυλακτηρα λες και ειναι καποιο ρυμουλκομενο trailler!!!
-
Παιδια γεια σας και παλι!
Ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.Επειδη ασχολουμαι με το ποδηλατο βουνου αγορασα μια σχαρα για ποδηλατα η οποια τοποθετιται στη ρεζερβα του αυτοκινητου!Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν αυτη η σχαρα με το βαρος δυο ποδηλατων ειναι επιπονη για την πισω πορτα μιας και το ολο πλεον συστημα (ποδηλατα,σχαρα,ρεζερβα)αναρταται στην πισω πορτα και μιλαω οχι για τους μεντεσεδες αλλα για την λαμαρινα στην οποια ειναι βιδωμενη η βαση της ρεζερβας!Εχετε μηπως καποια ιδεα? -
Κάποιος κάτοχος Grand Vitara που ξέρει την ιστορία του, μπορεί να μου πει πότε εμφανίστηκε το GV, πότε έκανε Face Lift (νομίζω οτι έχει κάνει 2 από το 1998) και ποια περίπου ήταν η τιμολογιακή πολιτική της Suzuki τα χρόνια αυτά για το GV? Δηλ. έκανε κάποιες προσφορές ή εκπτώσεις?
Αναφέρω για παράδειγμα ότι έχω στα χέρια μου το Connect (περιοδικο της Suzuki Σφακιανάκης) τεύχος Απρίλιος 1999 και παρουσιάζει το 'νέο' GV 3πορτο/1600 με τιμή τότε από 6798000δρχ δηλ. 19950euro . Μέτα από 7 χρόνια η τιμή παραμένει σχεδόν σταθερή ...
Σταθερή αξία ή κάνω λάθος ? -
Ο τσαμπατζής απόθανε που λένε και στο χωρίο μου,
Ή τιμή ίδια τα υλικά και η κατασκευή ειναι ίδια? Δε νομίζω οτι μας ¨Χαρίζει¨ κανεις!
Βεβαια μπορει το νέο να φαινεται πιο ωραίο αλλα τι πραγματικά είναι σαν ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ σε σχέση με παλιά. και αυτό ισχύει για όλους βέβαια.. -
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Ο τσαμπατζής απόθανε που λένε και στο χωρίο μου,
Ή τιμή ίδια τα υλικά και η κατασκευή ειναι ίδια? Δε νομίζω οτι μας ¨Χαρίζει¨ κανεις!
Βεβαια μπορει το νέο να φαινεται πιο ωραίο αλλα τι πραγματικά είναι σαν ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ σε σχέση με παλιά. και αυτό ισχύει για όλους βέβαια..Συμφωνώ απολύτως ... Αλλωστε ο χρόνος δείχνει την αξία και την ποιότητα ενός αυτοκινήτου. Σίγουρα το GV 1998-2006 δεν νομίζω να είχε ιδιαίτερα προβλήματα ποιότητας ή υλικών.
Νομίζω ότι και το καινούριο κάπου εκεί πρέπει να κινείται.Τέλος πάντων. Ας μας πει κάποιος την ιστορία του GV και την τιμολογιακή πολιτική της Suzuki.
-
-
Καλό το globalsuzuki αλλά η ιστορία για αυτούς τελειώνει το 1998?
-
Το μετα το 1998 δεν ειναι ιστορια ειναι το ....τωρα .
-
ε? μα το 1998 δεν βγήκε το GV?
δεν πέρασε απο κάποια face lift?μήπως τα έχω μπλέξει ?
-
Ε καλα ντε .... Δεν προλαβαν να τα γραψουν ακομη ....
Εχουν προσλαβει ελληνα δημοσιο υπαλληλο για αυτη τη δουλεια ...(no offense ) !!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάποιος κάτοχος Grand Vitara που ξέρει την ιστορία του, μπορεί να μου πει πότε εμφανίστηκε το GV, πότε έκανε Face Lift (νομίζω οτι έχει κάνει 2 από το 1998) και ποια περίπου ήταν η τιμολογιακή πολιτική της Suzuki τα χρόνια αυτά για το GV? Δηλ. έκανε κάποιες προσφορές ή εκπτώσεις?
...To gv έκανε ένα fl το 2000 μόνο εξωτερικά. Διαφορετική μάσκα και πιο φουσκωμένα φτερά. Το 2003 έκανε και ένα εσωτερικό fl(το χρειαζόταν!!)
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To gv έκανε ένα fl το 2000 μόνο εξωτερικά. Διαφορετική μάσκα και πιο φουσκωμένα φτερά. Το 2003 έκανε και ένα εσωτερικό fl(το χρειαζόταν!!)
Αυτό έψαχνα ... σ' ευχαριστώ ...
Δηλαδή βγήκε το 1998 και μόλις το 2000 έκανε facelift? γρήγορη κίνηση...περίεργο...
Άραγε θα κάνει τα ίδια και στο καινούριο ή θα το κρατήσει 3-4 χρόνια ανέπαφο ...?
-
To 1989 βγήκε για πρώτη φορά το Vitara (γνωστό ως Escudo στην Ασία, Sidekick στην Αυστραλία) σαν τρίθυρο μοντέλο με κινητήρα 1.3 του Samurai. Αργότερα 'μπήκε' ο 1.6. Το 1991 βγαίνει πεντάθυρη έκδοση.Το 1995 βγαίνει και ο V6 κινητήρας.
Το Grand Vitara βγαίνει το 1998 σαν 3θυρο και 5θυρο μοντέλο. Τα facelift είναι όπως τα λέει ο rocsta απλώς υποθέτω ότι το πρώτο έγινε λόγω του ότι το GV κυκλοφόρησε σαν Grand Escudo στην Ιαπωνία το 2000 (ενώ στον υπόλοιπο κόσμο είχε κυκλοφορήσει σαν GV ήδη από το 1998) οπότε κάνανε ένα απαιτούμενο φρεσκάρισμα για την πατρίδα οπότε σου λέει 'ρε συ ωραίο είναι δεν το πουλάμε έτσι και στους άλλους να μην ζηλεύουν?'
Το νέο μοντέλο κυκλοφόρησε μέσα 2005 στην Ιαπωνία και μερικούς μήνες μετά εδώ, άρα θα τοποθετούσα πιθανό facelift κάπου ανάμεσα 2008-2010.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το νέο μοντέλο κυκλοφόρησε μέσα 2005 στην Ιαπωνία και μερικούς μήνες μετά εδώ, άρα θα τοποθετούσα πιθανό facelift κάπου ανάμεσα 2008-2010.Αρα έχουμε ακόμα καιρό ...
Αν και δεν βλέπω κάποιο λόγο για face lift. Το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερο όμορφο από όπου και αν το κοιτάξεις...
Και όχι μόνο το νέο αλλά και το προηγούμενο με το facelift μέσα-έξω ... -
Ειδικα το προηγουμενο πιστευω οτι εχει ενα σχημα που θα παραμεινει κλασικο..
-
Ενημερωτικα:
Ποσο περιπου μπορει να κοστισει ενας διλιτρος κινητηρας του 5πορτου απο τροπετο? Κ ποσο τα εργατικα?
Ποια ειναι η αποψη σας για εγκατασταση του στο 3πορτο? -
xtkz θα σου βγεί φθηνότερα να πάρεις κατ'έυθείαν το 5πορτο και θα διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία.
Suzuki Grand Vitara: Aπόψεις