-
Καλησπέρα σε όλους,
Ανοιξα αυτό το θέμα για να γράψουμε τις απόψεις για το αυτοκίνητο, προβλήματα που έχει παρουσιάσει, βελτιώσεις τις οποίες μπορεί να κάνει κάποιος και γενίκα οτιδήποτε αφορά και μπορούν να φανούν χρήσιμα για τους ήδη κατόχους του ή για μελλοντικούς ιδιοκτητες. -
Καλησπέρα σε όλους,
Ανοιξα αυτό το θέμα για να γράψουμε τις απόψεις για το αυτοκίνητο, προβλήματα που έχει παρουσιάσει, βελτιώσεις τις οποίες μπορεί να κάνει κάποιος και γενίκα οτιδήποτε αφορά και μπορούν να φανούν χρήσιμα για τους ήδη κατόχους του ή για μελλοντικούς ιδιοκτητες. -
Καλησπέρα σε όλους,
Οτιδηποτε υπο8ει για βελτιωσεις ενδιαφερι κι εμενα!!
Ειμαι κατοχος 3πορτου 1.6 GV.
Προβληματα δεν εχει παρουσιασει ακομη μετα απο 5 χρονια κ περιπου 100.000χλμ. Ουτε μηχανικα, ουτε προβληματα φ8ορας κ ηλικιας.
Παρα το φτηνο εσωτερικο του, τα πλαστικα του δεν τριζουν, ποσο μαλλον στο καινουριο. Τριζει ενοχλητικα η 3η πορτα αλλα αποτι εχω ακουσει δε 8α το εκανε αν δεν ειχα φορτωσει ποδηλατα στη σχαρα για την 5η ροδα. οσες φορες κ να τη σφι3ω, λασκαρει κ συνεχιζει να τριζει(η πορτα).Οσον αφορα τις βελτιωσεις, το ιδανικο για μενα ειναι να μπει ο 2λιτρος κινητηρας με τα σχεδον 130 αλογα κ να μην πειραχτει τιποτα αλλο. Κριμα που δεν ερχεται Ελλαδα... Το καλοκαιρι που 8α αρχισω να ψαχνω για τον 2λιτρο, αν δε βρω τιποτα 8α καταφυγω στην κλασσικη πλεον λυση της πιο ελευ8ερης ε3ατμισης κ ενος φιλτρου. Ισως κι ενα προγραμμα απο την Suzuki Sport. Εμφανισιακα οι 16αρες ζαντες με πλατος 235 κανουν μεγαλη διαφορα στο κρατημα στην ασφαλτο. Αλλα για εκτος δρομου χρηση εχω κρατησει τις παλιες στενες 15αρες με τα χωματινα λαστιχα. Το πολυεστερικο bullbar ειναι φυλακας αγγελος για μικροσυγγρουσεις ενω ειναι κ νομιμος.
αυτα για αρχη. περιμενω να ακουσω κ αλλες ιδεες κ μπορει να κανω παλι post για περισσοτερα πανω στο 8εμα!!
Κρατηστε αυτο το τοπικ ζωντανο!!
-
Exw kai egw to GV 1.6 montelo 2000. Exei kanei 60.000 xiliometra kai twra etoimazomai gia to megalo tou service sto opoio tha allaksw kai disko plato. Eutuxws mexri twra mono benzinh kai ladakia zhtaei.
Apo to kalokairi pou ta foithtika mou xronia th ftasoun sto telos tou tha arxisw na to ftiaxnw kai egw. Prwto logo ta exoun ta lastixa sigoura mias kai sthn asfalto eidiaitera thn bregmenh den eimai polu euxaristhmenos.xtkz esu ti diastah kai ti marka lastixa exeis balei? Sta sxedia uparxoun epeishs pullbar, proboleis omilxlhs kai merikes pinelies sto eswteriko gia na tou dwso pio proswpiko xarakthra. Den kserw gia esena xtkz alla emena ta plastika sto pisw meros exoun arxisei kai psulotrizoun kai skeftomai na ksulwsw olo to autokinhto kai na to monwsw.
Gia to kinhthra 2.0 exw akousei oti den einai oti pio eukolo gia na ton breis. Sigoura to amaksi thelei ligo perissoterh dunamh idiaitera gia ton autokinhtodromo kai tis prosperaseis. Bgazei programma h Suzuki sport gia to GV? kai an nai ti apodoseis 'uposxetai' ?
Exei kaneis kamia idea gia to pws mporeis na beltiwseis hxhtika to autokinhto? proswpika exw arkestei se mia phgh alpine me 4 hxeia stis theseis tou kataskeuasth. Tha ithela na tou balw ena mikro sub kai ena enisxuth allazwntas ta mprostina hxeis me diairoumena alla me problhmatizei polu to gegonos oti o xwros aposkeuwn den exei kaluma kai einai polu eukolos stoxos. Kamia idea gia to ti mporw na kanw?
Polu kalh pisteuw einai kai h idea topothetishs skourwn membranwn sta tzamia mias kai to air condition den einai oti kai pio dunato uparxei.
PS. Suggnwmh gia ta greeklish alla ofeilontai se proswrinh blabh tou pc. tha epanelthw me ellinika!
-
-Tα λαστιχα μου ειναι τα Michelin 4x4 Synchrone σε διαστασεις 235/65 16. Δεν εχω δοκιμασει αλλα 80/20 αλλα αυτα μου φαινονται πολυ καλα στο δρομο. Καμια σχεση στο κρατημα, ενω κ στο φρεναρισμα δεν μπλοκαρουν ευκολα οι τροχοι(σ' αυτο βοη8αει ισως κ το μεγαλυτερο φαρδος). Στην βρεγμενη ασφαλτο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ομως..
-Οσο για το εσωτερικο. Οι σκεψεις μου εινaι οι ε3εις:
---μια αναβα8μιση στο ηχοσυστημα(mp3 και sub-3ερει κανεις αν υπαρχει cdιερα για mp3? πρεπει να αλλα3ω την πηγη αναγκαστικα?)
---μπορει να φαινεται υπερβολικο αλλα στην αμερικανικη ιστοσελιδα τις suzuki ειχα δει επενδυση απο αν8ρακονηματα. Οπου δηλαδη εχει μαυρο πλαστικο, του βαζουν αν8ρακονηματα(η 3υλινη επενδυση δινει πολυ ψευτικη χλιδη αλλα το καρμπον ταιριαζει στο στυλ του αυτοκινητου-αποψη μου). Αυτο 8α το 8ελα πολυ!!
---η ηχομομωση ειναι απαραιτητη καποια στιγμη για τους τριγμους που λες grvitara.
αυτα.-τον 2λιτρο κινητηρα ειναι οντως δυσκολο να τον βρεις. Για προγραμμα δεν 3ερω αν εχει η suzuki sport για το GV. K δεν 3ερω κι αν εχει ενδιαφερ8ει κανενας αλλος... Σε καποιο περιοδικο ειχα δει διαφημηση καποιου για ε3ατμισεις που ελεγε οτι μπορει να δωσει ε3τρα 10 αλογα(κ παει στα 104) για περιπου 420 ευρω. προς το παρον αρκουμαι στα αλογα που μου δινουν τα αυτοκολλητα μου...
-Τελος οι μεμβρανες στα τζαμια ειναι ισως το πρωτο πραγμα που 8α κανω μιας κ ειναι κ φτηνο κ πολυ χρησιμο.
-Στα μακρυπρο8εσμα σχεδια, οταν δε 8α ειναι το κυριο μεσο μετακινησης μου, 8α γινει κ 'οff road animal'.
-
Πρωτη αλλαγη είναι μια τετραδα λαστιχακια fedima extreme .
Μετα μια αναρτησουλα old man emu . -
Τα Sychrone φοραω και εγω σε πιο μικρη διασταση και με 15αρες ζαντες της μαμας προς το παρον. 235 και δεν σερνετε το αυτοκινητο; Ευχαριστημενος ειμαι ιδιαιτερα στην ασφαλτο και το χωμα αλλα οχι και τοσο σε βροχη. μπλοκαρουν πολυ ευκολα.εχω ακουσει βασικα οτι σε 16αρα ζαντα και με διασταση περιπου στο 215 δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. μαλλον τα επομενα λαστιχα θα ειναι τα scorpion!
yparxei cdιερα mp3(τουλαχιστον η alpine εχει) αλλα πρεπει να τσεκαρεις αν την δεχεται η πηγη σου. αν επιτρεπεται το sub που σκεφτεσαι να το βαλεις; δεν φοβασαι οτι θα φαινετε;
10 αλογα με εξατμιση μονο; λιγο υπερβολη δεν ειναι;
η old man emu αν δεν κανω λαθος ειναι κυριως για offroad. σωστα;
μονο εμεις οι τρεις εχουμε GV?
-
Αν θέλεις μια σωστή και ολοκληρωμένη λύση για την ανάρτηση μπορείς να την βρείς http://www.calmini.com Υπάρχουν κιτ που περιλαμβάνουν εκτός απο ανύψωση όλα τα απαραίτητα για την διόρθωση της γεωμετρίας...τα οχήματα εκτός δρόμου(όχι τα SUV) υστερούν σε οδική συμπεριφορά και αν δεν προσέξουμε θα γίνουν ακόμα χειρότερα.Οσον αφορά την ανάρτηση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.
Στα ελαστικά θα πρότεινα να μήν βάλεις μεγαλύτερη διάσταση εφόσον η αύξηση στο πλάτος αλλά και στο προφίλ του ελαστικού θα επιρεάσει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου δραματικά εφόσον το 1600 μοτέρ είναι οριακό και δεν υπάρχει απόθεμα δύναμης.Η κατανάλωση θ'αυξηθεί δυσανάλογα ιδιαίτερα μέσα στην πόλη και τέλος υπολόγισε τις φθορές στο σύστημα μετάδοσης(ιμιαξόνια,δίσκοι κ.τ.λ.)
Μία μέση λύση αν θέλεις να κινείσαι εντός/εκτός δρόμου και ν'αυξήσεις το ύψος είναι π.χ. αν έχεις ελαστικά 205/70/15 να βάλεις 195/80/15 ΑΤ/ΜΤ ώστε να μήν επιρεάσεις κατά πολύ τις επιδόσεις.Πιστεύω ότι για 1600/2000 μοτέρ διαστάσεις πάνω απο 215 είναι ακραίες. -
Ο χρήστης grvitara έγραψε:
235 και δεν σερνετε το αυτοκινητο; Ευχαριστημενος ειμαι ιδιαιτερα στην ασφαλτο και το χωμα αλλα οχι και τοσο σε βροχη.παρατηρησα διαφορα(γι'αυτο σκεφτομαι κ αλλαγες για περισσοτερη δυναμη) αλλα δε σερνεται. παντως σε φαναρια με βιταρα φιλου την ιδια διαφορα περνω παντα.. κ βουλιαγμενης ενω ειχα αργησει σε meeting κ βιαζομουν, σε φαναρι τσιμπισε αλλο ενα GV κ παλι εγω ημουν αυτος που εφυγε μπροστα...
... αν επιτρεπεται το sub που σκεφτεσαι να το βαλεις; δεν φοβασαι οτι θα φαινετε;
λυσεις: η ριχνεις τα πισω κα8ισματα πισω η ριχνεις ενα μπουφαν η οτιδηποτε απο πανω για να μην φαινεται.
επισης εχω σκεφτει κ για ενα ε3τρα ζευγαρι ηχειων στις γωνιες πανω, δε3ια κ αριστερα απο το ανοιγμα της πισω πορτας..10 αλογα με εξατμιση μονο; λιγο υπερβολη δεν ειναι;
κι εγω αυτο σκεφτομουν. μαλλον 8α αλλαζει τα παντα απο χταποδι κ πισω(μπορει τοτε να αποδωσει 10 ε3τρα αλογα?)... στη διαφημιση ελεγε κ για δωρεαν δυναμομετρηση πριν η μετα τη μετατροπη..
ΥΓ: μην 3εχνατε οτι τα λαστιχα αυτα(235) τα εχω σχεδον αποκλειστικα για ασφαλτο. το αυτοκινητο δεν εχει ψοφισει(παραδο3ως?) κ προσφερει πολυ μεγαλυτερα ορια προσφυσης. Οντας το μοναδικο αυτοκινητο που εχω στη δια8εση μου το εκμεταλλευομαι οσο καλυτερα μπορω... κ δε μοιαζει κα8ολου με καβουρικο vitara...
-
προς το παρον δεν θελω να αυξησω το υψος του αυτοκινητου γιατι δεν κανω σκληρο off-roading και 4 χρονια που το εχω εχει βρει μονο μια φορα κατω που το παρακανα(8 ατομα ειχα μεσα ο αθεοφοβος σε χωματοδρομο).
τα μαμισια αμορτισερ τα αλλαξα τα Χριστουγεννα. Εβαλα kayaba με ενισχυμενα τα πισω. το αμαξι επιτελους σταματησε να γερνει υπερβολικα και εγινε πιο ρυθμισιμο
μπορει να φαινεται υπερβολικο αλλα μου εχουν μπει στο ματι τα καθισματα του και θελω να κανω κατι γι αυτα.Μπηκα σε ενος φιλου vitara o οποιος τα εχει αλλαξει με bucket και ομολογω εντυπωσιαστηκα. οπως και να το κανουμε υπαρχουν φορες που το γκαζι δεν ξεκολαει απο το πατωμα και για να κρατηθω στη θεση μου πρεπει να κρατιεμαι απο την πορτα.το τελευταιο καιρο βλεπω οτι εχουν βγει καθισματα ανακλινομενα bucket καθισματα τα οποια εχουν και αρκετο 'μαξιλαρι' και θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο κουραστικα. εχει μηπως δοκιμασει κανεις κατι τετοιο σε τετοιου ειδους οχηματα;
xtkz το pullbar το εβαλες μετα την αγορα του αυτοκινητου ή το ειχες παραγγειλει κατα την αγορα; αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε και ξερει κανεις καποιο καλο μαγαζι για εξωτερικες προσθηκες(pullbar,επεκτασεις φτερων, φωτα ομιχλης και προβολεις);
-
το bull bar το εβαλα κανα ε3αμηνο μετα την αγορα. να σου πω την αλη8εια δεν 8υμαμαι ποσο κοστισε(8υμαμαι οτι αγοραστηκε αβαφτο απο την αντιπροσωπεια κ μου χρεωσαν βαψιμο κ τοπο8ετηση στο συνεργειο - οταν υπηρχε ακομη ο Αδαμοπουλος στη Συγγρου).
πολυ καλη περιπτωση για κα8ισματα ειναι να βρεις τα ημιμπακετ του swift gti. το χει ψα3ει ο κολλητος μου κ εχει τις ιδιες βασεις με το vitara(ειναι φτηνα κ νομιζω ειχα δει κ αγγελια σ'αυτο το forum). δεν 3ερω ομως για το gv. σιγουρα ομως τα bucket 8α ειναι μια καλη επενδυση.. οπως κι ενα τιμονι γιατι ιδρωνουν ευκολα οι παλαμες κ γλυστραει πολυ, αλλα τι τιμονι να βαλεις!?!?
-
xtkz με εβαλες σε μεγαλες σκεψεις. εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα οτι και ωραια ειναι και βασικα ειναι πολυ φτηνα. Βεβαια μαλλον θα πρεπει να προσθεσουμε στο κοστος και την αλλαγη της ταπετσαριας τους γιατι το αυτοκινητο θα εχει 500 χρωματα μετα στο εσωτερικο του.
Ενας φιλος που ενδιαφεροταν να παρει το ιδιο αμαξι μου ειχε πει οτι υπαρχει τριακτινο δερματινο της suzuki με αεροσακο. τιμη δεν θυμαμαι καθολου. Γιατι δεν πας να στο ντυσουν με δερμα; δεν πιστευω οτι θα ειναι πολυ ακριβο!
Καπου ειχα διαβασει οτι τα GV μπορει να παρουσιασουν προβλημα στο καπακι. ξερει κανενας κατι γι αυτο;αληθευει;
επισης εχω παρατηρησει οτι σε βιαια ξεκινηματα και κατεβασματα ταχυτητων κυριως σε χωματοδρομο οι πισω πλημνες(μαλλον αυτες ειναι) κανουν κατι ανατριχιαστηκους θορυβους. ξερει κανεις που οφειλονται;
-
Καταρχην καλησπερα.
Ειμαι καινουργιο μελος και καινουργιος κατοχος του grant vitara 1.6 3d.
Απο το αμαξι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν και ακομα δεν το εχω δοκιμασει σε off road.
Θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος site που μπορω να βρω τα αξεσουαρ της suzuki.
Οταν πηγα απο εκει μου εδειξαν εναν μεγαλο καταλογο τον οποιο ομως δεν μπορουσαν να μου τον δωσουν.
Τα 3 πρωτα πραγματα που θα βαλω ειναι
1.Σκαλοπατια.(δεν εχω αποφασισει ακομα πια)
2.Δεστρες για snowboard(ψαχνω παντου ομως για τις 2πλες που χωρανε 4 σανιδες και δεν τις βρισκω).
3.Μπαγαζιερα(Εχω βρει μια 350 λιτρων με 320 ευρω αξιζει??)
Οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη..Ευχαριστω.
-
Αυτά που θα πω είναι προσωπική μου άποψη . δεν θέλω να θίξω κανένα .
Κάθομαι και διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνετε αυτά τα πράγματα στο αμάξι .
Το vitara είναι ένα όχημα το οποίο μπορεί να προσφέρει παραπολλα πράγματα σε εκτός δρόμου .
Αντί να κάθεστε να ασχολείσθε για το πώς θα είναι ποιο μουρατο ,βαλτέ μια ανάρτηση που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερες διαδρομές και ένα λάστιχο MUD
Και αρχίστε της βόλτες στο βουνό .http://www.to4x4.gr καντε μια βολτα
-
Samurai τα αξεσουαρ που θελει να βαλει ο καθενας στο αυτοκινητο του εξαρταται και απο την χρηση που του κανει.
Στην δικη μου περιπτωση που το αμαξι χρησιμοποιειται καθημερινα εντος και εκτος πολης πιο πολυ σε ασφαλτο και λιγοτερο σε χωμα μια αναρτηση που θα ψηλωσει το αυτοκινητο και ειδιαιτερα λαστιχα εκτος δρομου μαλλον πεταμενα λεφτα θα ειναι.
Ο καθενας προσπαθει να βαλει αξσουαρ επανω στο αυτοκινητο του που θα το βελτιωσει στα σημεια εκεινα που εκεινος θελει και που θα δωσουν πιο προσωπικο χαρακτηρα.
Πχ εχω τρακτορα που μου εχει περισεψει απο το προηγουμενο 4χ4 που ειχα αλλα λυπαμαι να τρυπισω τον προφυλακτηρα του GV για να τον βαλω. Αντιθετος σκεφτομαι πολυ σοβαρα μελλοντικα την αγορα ενος μεταχειρισμενου samurai που θα το μετατρεψω σε Off road animal και δεν θα του δειχνω κανενα ελεος. -
ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του άσχετος αν ταιριάζουνε με κάποιον άλλο ή όχι .
Γιατί κάποιος να πάρει ένα 4χ4 και να μην το χρησιμοποιεί όμως σαν 4χ4 ;
Αυτό δεν έχω καταλάβει και δεν μιλάω μόνο για εσάς εδώ μέσα .
Και κάτι ακόμα ο τρακτορας που γράφεις ποιο πάνω τι είναι ; -
Ο χρήστης samurai έγραψε:
Γιατί κάποιος να πάρει ένα 4χ4 και να μην το χρησιμοποιεί όμως σαν 4χ4 ;Η εύκολη απάντηση είναι γιατί γουστάρει!
Η πιο προχωρημένη είναι ότι ο καθένας αγοράζει κάτι που νομίζει ότι καλύπτει τις ανάγκες του. (οι ανάγκες που ο καθένας ιεραρχεί διαφορετικά μπορεί να είναι ταχύτητα, επιτάχυνση, φρένα, στήσιμο, άνεση, ασφάλεια ενεργητική παθητική, αισθητική και σχήμα, τιμή αγοράς, έξοδα χρήσης, χώροι, εξοπλισμός, χρώμα, τετρακίνηση, διαστάσεις, αριθμός καθισμάτων, αριθμός πορτών και πάει λέγοντας...) Και δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν ένα 4χ4 και μια λιμουζίνα και ένα μικρό πόλης κλπ οπότε αρχίζουν οι συμβιβασμοί και ο καθένας κάπου καταλήγει, στο ένα που νομίζει ότι τον καλύπτει περισσότερο.
Δεν νομίζω να υπάρχει προδιαγεγραμένη χρήση για τα 4χ4? Είναι σαν να λες ότι όποιος έχει γρήγορο αυτοκίνητο πρέπει συνέχεια να τρέχει κι όποιος έχει στέισον να το έχει συνέχεια φορτωμένο. -
Συγγνωμη samurai εργατης ηθελα να πω.
Συμφωνω απολυτα με την 'προχωρημενη' απαντηση του onyx. Ο καθενας βαζει κατω τις προτεραιοτητες του και αποφασιζει.
Και επιστρεφοντας στην ουσια του θεματος πως θα σας φαινοταν η προσθηκη κομπρεσορα στο GV ιδιαιτερα στο 1.6 που πασχει απο δυναμη. Απ οτι ξερω προσφερει δυναμη απο αρκετα χαμηλα σε αντιθεση με τα turbo πραγμα που ειναι οτι ακριβως χρειαζεται ενα τετοιο αυτοκινητο. γιατι δεν εχει ασχοληθει σχεδον κανενας με την βελτιωση αυτου του κινητηρα;
Μηπως ξερει κανεις κανενα site με αξεσουαρ για το GV ή που να εχει 'φτιαγμενα' GV;
-
στην απαντηση του onyx(που με καλυπτει) 8α προσ8εσω οτι με τα λεφτα που παιρνεις gv, μπορεις να παρεις ενα πολυ πιο γρηγορο, πολυ πιο ασφαλες κ πολυτελες hatchback.
Το 8εμα ειναι ομως οτι οι περισσοτεροι που 3ερω με vitara, gv, wrangler κ αλλα 'μικρα' 4χ4 τα χρησιμοποιουν ως δευτερα αυτοκινητα. λογικο ειναι κατα την αποψη μου να επιλεγουν κατι που 8α τους δωσει νεες επιλογες κ 8α τους χαρισει νεες εμπειριες κινουμενοι 'εκτος δρομου'. εστω κι αν αυτο γινεται μια φορα το χρονο. γιατι να στερη8ουν αυτη την εμπειρια οταν εχουν το σενταν για ολα τα αλλα?
η δικη μου περιπτωση ειναι κατι σαν το παραπανω. με τη διαφορα οτι ειμαι 19 χρονων κ δεν ειχα την επιλογη αυτοκινητου. η μαλλον, το αυτοκινητο εγω το διαλε3α(μαρκα, μοντελο, χρωμα κ α3εσουαρ δεδομενου των δια8εσιμων χρηματων) αλλα οταν αρχισα να οδηγω, αυτο 8α ηταν το αυτοκινητο μου. εφοσον κινουμαι κυριως σε ασφαλτο κ ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να το βελτιωσω εκει που η8ελα(συμπεριφορα στην ασφαλτο), 3εκινησα με ζαντολαστιχα κ αναρτησεις. η βελτιωση του κινητηρα 8ελει πολυ ψα3ιμο κ σιγουρια γιατι αν κανεις μια κινηση δυσκολα γυρνας πισω...
το off-road με πωρωνει το ιδιο οσο κ το να ακουω τα λαστιχα να ουρλιαζουν στις στροφες η να βγαινω με τα 4 απο φουρκετες, γι αυτο κ κρατησα τις παλιες ζαντες με 50/50 λαστιχα τις οποιες κ χρησιμοποιω κατα καιρους.. εκτος του οτι τα τζιπακια ειναι πιο ομορφα βρωμικα απο γυαλισμενα...
ασχετο: στην ηλικια μου η μουρη πουλαει, οποτε γιατι οχι?
ε3αλλου δεν ειναι κ καβουρικο...Ο χρήστης grvitara έγραψε:
Και επιστρεφοντας στην ουσια του θεματος πως θα σας φαινοταν η προσθηκη κομπρεσορα στο GV ιδιαιτερα στο 1.6 που πασχει απο δυναμη. Απ οτι ξερω προσφερει δυναμη απο αρκετα χαμηλα σε αντιθεση με τα turbo πραγμα που ειναι οτι ακριβως χρειαζεται ενα τετοιο αυτοκινητο. γιατι δεν εχει ασχοληθει σχεδον κανενας με την βελτιωση αυτου του κινητηρα;οσοι 3ερουν παρακαλουνται να απαντησουν. ΤΩΡΑΑΑΑ!!!
Suzuki Grand Vitara: Aπόψεις