-
παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε αλλαζουμε αμορτισερ στο αυτοκινητο?
Εχω 50000χλμ μηπως ηρθε η ωρα?Και ποια λετε να βαλω(GV 2003)? -
Crash Test of 2007 Suzuki grand Vitara w/sab
http://www.youtube.com/watch?v=1TrXw5wI ... ed&search=
-
καλησπερα παιδια.εχω το suzuki vitara το 3θυρο το eclusive το αγορασα καινουριο το 2003.εκαψε φλατζα καπακι κ μ ειπαν απο το συνεργειο να βαλουμε μεταχειρισμενο μοτερ.ξερετε ποσο κοστιζει?
-
από που είσαι αν επιτρέπεται??αν θέλεις στείλε μου σε PM /
-
Ο χρήστης boccia έγραψε:
καλησπερα παιδια.εχω το suzuki vitara το 3θυρο το eclusive το αγορασα καινουριο το 2003.εκαψε φλατζα καπακι κ μ ειπαν απο το συνεργειο να βαλουμε μεταχειρισμενο μοτερ.ξερετε ποσο κοστιζει?προ ετων ομοιοπαθης...εχουν θεμα με τη φλατζα λογω ψυγειου. Εγω αλλαξα μονο φλατζα με πλανισμα κεφαλης απο τη σουζουκι (το εδωσε εξω) και με αλλαγη ψυγειου κολαρα κλπ κανα 1200 ευρω σε 2λιτρο. Κινητηρας δεν ειχε αρπαξει.
Κατα τη γνωμη μου κυττα μπας και καθαρισειε μονο με φλατζα-πλανισμα-ψυγειο κανα 800-αρι σε ανεξαρτητο μαστορα...
Αλλαγη κινητηρα με μεταχ δεν θα εκανα εκτος αν ηταν καινουργιος και ειχα λεφτα. Στην χειροτερη ρεκτιφιε στον υπαρχοντα.Το κωλο ψυγειο τους βουλωνει και κανει τη ζημια σε ολους μας. Θελει παρακολουθηση συστηματικη καθε χρονο σε ψυγεια μαστορα διοτι στη σουζουκι απλα βαζουν νερα....και σε περιμενουν για φλατζα (το λιγωτερο)
-
καλησπερα!το θεμα με το τζιπ ειναι οτι το 2008 αλλαξα καπακι μηχανης γιατι λογο γαμοψυγειου οπως λες μ εκανε 2 ρωγμες κ τα λαδια γαλα!μ το εφτιαξαν με ρεκτιφιαρισμα κ τωρα μ εβγαλε φλατζα.βασικα απο τους 4 κυλ οι 2 εχουν πιεση!ο 1 κ ο 4ος!μ ειπαν δεν αξιζει να βαλω φλατζα γιατι θα ξαναπεταξει λαδια!οποτε το αφησα εκει κ ψαχνω για μοτερ με λιγα χλμ!αστα!το αμαξι ειναι 1600cc και εχει κανει 260000.χλμ απο το 2003 εως τωρα.
-
παλι καλα ναλες εγω την ακουσα στο 2λιτρο στα 120000 χλμ στην 5-ετια ενω εκανα ολα τα σερβις στον επισημο σφακιανακη στην εο μεταμορφωση και παντα μου ελεγαν ολα καλα ενω για το ψυγειο ξερουν οτι ηθελε αλλαγη ολων των υγρων τουλαχιστον ανα 2 χρονια και καθαρισμα ...παραδοξως τα τζιμνυ , τοχα και αυτο δεν την ακουνε ουτε στο ψυγειο ουτε πουθενα
στη θεση σου θα εκανα τη φλατζα και θα εβαζα οργανακι για μετρηση θερμοκρασιας νερου και πιεσης λαδιου εξωτερικο με ΗΧΗΤΙΚΗ ειδοποιηση και θα παρακολουθουσα το ψυγειο μου 1 φορα το χρονο (καθε ανοιξη)...και με αλλο μοτερ δεν σου εγγυαται κανενας οτι δεν θα τρεξει τιποτα
-
θα το προτεινω αυτο π λες στο συνεργειο,το οποιο ειναι ανεξαρτητο.τα παιδια π το εχουν ειναι γνωστοι ενος θειου μου π ειναι φαναρτζης κ συνεργαζονται.το αμαξι εκει κανει τα service τα τελευταια 4 χρονια!αμ μαθεις τιποτα για μοτερ τιμη μεταχειρ πες μου!
Suzuki Grand Vitara: Aπόψεις