-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πρωϊνά νέα $ 70.5έρε γλέντια!!!!!!!!
Yπάρχει κάποιο site που να μπορώ να βρω πόσο κόστιζε το gas oil και το fuel oil καποιο συγκεκριμένο μήνα του χρόνου??
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πρωϊνά νέα $ 70.5
έρε γλέντια!!!!!!!!
Yπάρχει κάποιο site που να μπορώ να βρω πόσο κόστιζε το gas oil και το fuel oil καποιο συγκεκριμένο μήνα του χρόνου??
ψάξε στο site του Bloomberg και αν δεν βρεις πες μου να κοιτάξω στο τερματικό
-
ok!
-
Δεν πάτε να γεμίσετε όσο προλαβαίνετε;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251 -
Πλέον στα διακόσια μέτρα βάζω πέμπτη και αμά έχω φόρα και το επιτρέπει ο δρόμος βάζω και νεκρο!!!!!!!!!
Max επιτρεπόμενες στροφές 2,500... -
Είπαμε στα Τεχνικά, στο θέμα για την οικονομία με ταχύτητα, ότι σε πολλά αυτοκίνητα το ν'αφήνεις μια σχέση στο κιβώτιο σχεδόν κόβει τελείως την κατανάλωση, ενώ με νεκρά ξοδεύεις βενζίνη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είπαμε στα Τεχνικά, στο θέμα για την οικονομία με ταχύτητα, ότι σε πολλά αυτοκίνητα το ν'αφήνεις μια σχέση στο κιβώτιο σχεδόν κόβει τελείως την κατανάλωση, ενώ με νεκρά ξοδεύεις βενζίνη.Μηπως ομως σε ελαφρα (εως βαρια) κατηφορα διανυεις περισσοτερα χιλιομετρα γιατι δεν σε φρεναρει καθολου η μηχανη οταν βαζεις νεκρα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είπαμε στα Τεχνικά, στο θέμα για την οικονομία με ταχύτητα, ότι σε πολλά αυτοκίνητα το ν'αφήνεις μια σχέση στο κιβώτιο σχεδόν κόβει τελείως την κατανάλωση, ενώ με νεκρά ξοδεύεις βενζίνη.Oχι ρε γαμώτο τι είναι πάλι αυτό???
Με νεκρά δεν έχει στροφές ο κινητήρας πως καίει ???? φαντάζομαι ότι θα καίγε το ρελαντι -
BILL33:
Σίγουρα, αλλά με κατανάλωση όχι χαμηλή (>5 λ.).
Με 50 χλμ και 4η ή 70 και 5η δεν σε φρενάρει ιδιαίτερα ο κινητήρας κι έχεις μηδενική κατανάλωση, εφόσον δεν αγγίζεις το γκάζι.cpp + GFON:
Το δικό μου μια χαρά καίει όταν τσουλάει με νεκρά. Σε στάση με νεκρά η κατανάλωση είναι 0,6 χωρίς κλιματισμό και 1,1 με. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είπαμε στα Τεχνικά, στο θέμα για την οικονομία με ταχύτητα, ότι σε πολλά αυτοκίνητα το ν'αφήνεις μια σχέση στο κιβώτιο σχεδόν κόβει τελείως την κατανάλωση, ενώ με νεκρά ξοδεύεις βενζίνη.
Oχι ρε γαμώτο τι είναι πάλι αυτό???
Με νεκρά δεν έχει στροφές ο κινητήρας πως καίει ???? φαντάζομαι ότι θα καίγε το ρελαντιΟταν ειναι στο ρελαντι την ενεργεια την αντλει απο το καυσιμο που καιει... ενω στην κατηφορα απο την κινητικη ενεργεια που προκαλει το βαρος του αυτοκινητου.
Αρα στο ρελαντι καιει , στην κατηφορα δεν καιει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σίγουρα, αλλά με κατανάλωση όχι χαμηλή (>5 λ.).
Με 50 χλμ και 4η ή 70 και 5η δεν σε φρενάρει ιδιαίτερα ο κινητήρας κι έχεις μηδενική κατανάλωση, εφόσον δεν αγγίζεις το γκάζι.Εγω ειχα υποψη μου μεγαλυτερες ταχυτητες (πανω απο 100χλμ/ωρα).Επειδη κανω μια διαδρομη που εχει αρκετη κατηφορα βαζω νεκρα και η μεση καταναλωση πεφτει αρκετα.
-
η δικη μου αποψη ειναι οτι η κυβερνηση θα επιτρεψει την κινηση αυτοκινητων με πετρελαιοκινητηρα σε ολη την Ελλαδα οταν ανεβασει την τιμη του πετρελαιου κινησης και την φερει στα επιπεδα της τιμη της βενζινης. ειναι ολα θεμα φοροεισπαρκτικης κατα την αποψη μου.
-
η λυση ειναι μια: Προσαρμοστε τον τροπο οδηγησης με βαση την οικονομια καυσιμου...
Εγω εχω φτασει να καιω μεσα στην Αθηνα 7,4-7,6 λιτρα πλεον
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η λυση ειναι μια: Προσαρμοστε τον τροπο οδηγησης με βαση την οικονομια καυσιμου...Εγω εχω φτασει να καιω μεσα στην Αθηνα 7,4-7,6 λιτρα πλεον
πως το καταφερνεις αυτο? τι αυτοκινητο εχεις εαν επιτρεπετε?
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
η λυση ειναι μια: Προσαρμοστε τον τροπο οδηγησης με βαση την οικονομια καυσιμου...
Δεν ειναι και τοσο δυσκολο! Αν και μου ξεφευγει καμια φορα το γκαζι και χτυπαω και κατι 6αρες με 2α 3η!
Το αυτοκινητο ειναι αυτο που βλεπεις στη φωτο και στην υπογραφη μου!
Ομαλες επιταχυνσεις, οδηγηση με τη φόρα του αυτοκινητου, ανεβασμα μεχρι 2500-3000 πριν αλλαξω ταχυτητα, ελαχιστο φρενο (!!!).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
.
Μυνχάουζεν σέ λένε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν ειναι και τοσο δυσκολο! Αν και μου ξεφευγει καμια φορα το γκαζι και χτυπαω και κατι 6αρες με 2α 3η!
Ομαλες επιταχυνσεις, οδηγηση με τη φόρα του αυτοκινητου, ανεβασμα μεχρι 2500-3000 πριν αλλαξω ταχυτητα, ελαχιστο φρενο (!!!).
ποσα κυβικα ειναι η μηχανη του αυτοκινητου σου?
ο πατερας μου ετσι οδηγαει , σπανια φτανει το σιερρα στις 3500 , βεβαια θα μου πεις το σιερρα ειναι ενα παλιο αυτοκινητο με μηχανη πιντο ενω το δικο σου ειναι τεχνολογικα συγχρονο. τετοια καταναλωση πετυχαινουμε μονο στον αυτοκινητοδρομο. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ποσα κυβικα ειναι η μηχανη του αυτοκινητου σου?
ο πατερας μου ετσι οδηγαει , σπανια φτανει το σιερρα στις 3500 , βεβαια θα μου πεις το σιερρα ειναι ενα παλιο αυτοκινητο με μηχανη πιντο ενω το δικο σου ειναι τεχνολογικα συγχρονο. τετοια καταναλωση πετυχαινουμε μονο στον αυτοκινητοδρομο.Ειναι 1400 κυβικα αλλα ελαφρως βελτιωμενο στα 110αλογα περιπου.
Παιζει ρολο και ποσο συγχρονο ειναι το μοτερ, αλλα κυριως ο τροπος οδηγησης. Πχ στην ευθεια εαν πηγαινεις με 60 και δεν υπαρχει αναγκη επιταχυνσης μπορεις να βαλεις και 4η, πραγμα που μειωνει την καταναλωση, αντι να εχεις 3η και 3000σαλ.Το δικο μου εχει και το αρνητικο οτι χαμηλα δεν εχει και πολυ ροπη, οποτε δεν μπορω να το δουλευω ακομη πιο χαμηλα...
-
το σιερρα ως οκταβαλβιδο ειναι καλυτερο χαμηλα. εδω ο πατερας μου βαζει απο τα 45-50 πεμπτη εαν ειναι ευθεια μια φορα ειχε βαλει πεμπτη απο τα 35
το μοτερ θα εινα τοτε, γιατι το σιερρα μεσα στην πολη και στην κινηση ειναι βενζινοβωρο . καλα δεν μιλαω για το λαντα. ακομα χειροτερο, καταστροφη σκετη. αφου ωρες ωρες απορω τι την κανει τοση βενιζνη ενα αυτοκινητο με τοσο μικρο κινητηρα (1200 κυβικα )το οποιο δεν το πιεζουμε, δεν το τρεχουμε.παντος 110 αλογα απο 1.4 και πανω απο ολα οικονομικα ειναι πολυ καλο
-
ειχ ενας φιλος καποτε ενα επαγγελματικο Ρενο 5 (traffic νομιζω) παλιο με 1600 κυβικα και πετρελαιο. Εκαιγε πανω απο 10 λιτρα στα 100!!!!!! Αυτο μπορεις να μου πεις που το πηγαινε τοοοοοσο πετρελαιο και μαλιστα χωρις να καπνιζει πισω????
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;