-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
μετα το αναποδο φορουμ βαλανε μοντς με αμαξια του γκρουπ psa....ας ελπισουμε τουλαχιστον τα pc τους να ειναι ανθεκτικα...
+1
ps: adis for modΚι αλλος γερμανογαλλοφιλος; Ο λαος απαιτει,Ιταλο διαχειριστη..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να 'χεις Γαλλικό;
Υπάρχει, θα σου πει ο tazio.
H Κλωτσιά στα @@.
Chat το κάνατε!
(Universal moderator nass)
Ει παλικάρι Global είσαι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μετα το αναποδο φορουμ βαλανε μοντς με αμαξια του γκρουπ psa....ας ελπισουμε τουλαχιστον τα pc τους να ειναι ανθεκτικα...
Nαι είναι Γερμανικά
Υ.Γ Eυχαριστώ ιδιαιτέρως την σύμμαχο για το καλωσόρισμα. Από μέσα πολεμάς το σύστημα καλύτερα -
Θανάση και Κωνσταντίνε καλή υπομονή και καλή δύναμη!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλάΕπρεπε να διαβασω αυτο για να καταλαβω οτι μπηκες και συ στο κλαμπ των φορουμφυλακων.Καλοριζικος λοιπον και συ και με λιγα μπαν.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά
Επρεπε να διαβασω αυτο για να καταλαβω οτι μπηκες και συ στο κλαμπ των φορουμφυλακων.Καλοριζικος λοιπον και συ και με λιγα μπαν.
Δηλαδή τώρα θα τον λέμε Μπραντ Μπέλικ;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά
Επρεπε να διαβασω αυτο για να καταλαβω οτι μπηκες και συ στο κλαμπ των φορουμφυλακων.Καλοριζικος λοιπον και συ και με λιγα μπαν.
Πώς θα σου φαινότανε να σε έλεγα Πατρινό για αλλαγή?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς θα σου φαινότανε να σε έλεγα Πυργιώτη για αλλαγή?
Έλα ρε Μπραντ, ηρέμησε.. Έτσι κι αλλιώς, πάλι μέσα στην Sona είσαι.
-
Ρε, λιγες μερες δεν μπηκα και το διαλυσατε το φορουμ...
Και καλα, κλειστο για τοσες μερες, παει στο διαλο. Αλλα και ο drdinos μοντ, παει πολυ.
Η κατρακυλα δεν εχει οριο πλεον... ΑΠΟΧΩΡΩ για να οργανωσω το ανταρτικο εναντια στην παραγκα του φορουμ και θα επανελθω δριμυτερος.
Kαι σε είχα για καλό παιδί, παλιοσυνιδιοκτήτη 307. Θα δεις εσύ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εκανε ο μικρος ωραιο χιουμορ...
kantoniou join the resistance!!!your forum needs you...
υγ. σε αυτο το σημειο να ευχηθω καλες καταστολες στους 2 νεους μοντς γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν κακοβουλοι χρηστες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πότε μπήκα στην Sona εγώ και δεν το ήξερα....
Ευχαριστώ κολλητέ του Πρόεδρου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς θα σου φαινότανε να σε έλεγα Πατρινό για αλλαγή?
Πες με όπως θέλεις.....Μπραντ!!!
Ούτε ενα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε.....
Και δεν χρειαζότανε να μου στείλεις email με 10 troijan horse για τιμωρία.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι είναι Γερμανικά
Υ.Γ Eυχαριστώ ιδιαιτέρως την σύμμαχο για το καλωσόρισμα. Από μέσα πολεμάς το σύστημα καλύτεραKαλά Αλέξη, χαλάρωσε!
-
Δεν κόβεται την πλάκα με τους νέους mods, είστε και αν συνεχιστεί, εδώ ή σε άλλα θέματα, θα πάρουν μέτρα οι παλιοί. Μην κοιτάτε που είναι ψαρωμένοι ακόμη και δεν ασκούν τα καθήκοντα τους όπως πρέπει.
-
Τα ακούσατε τα μαντάτα.......παίδες......
θα πέσουν πολλά ban......να μου το θυμηθείτε.......
ΑΡΑ......ΚΟΜΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΠΛΑΚΑ......... -
Ωχ πλάκωσαν οι global....Πάω να σβήσω τπτ εγώ και μετά να σκουπίσω όλες τις μισές πλακες του καφενείου
-
Σιδηροκεφαλοι οι ratanplan και skullone..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν κόβεται την πλάκα με τους νέους mods, είστε και αν συνεχιστεί, εδώ ή σε άλλα θέματα, θα πάρουν μέτρα οι παλιοί. Μην κοιτάτε που είναι ψαρωμένοι ακόμη και δεν ασκούν τα καθήκοντα τους όπως πρέπει.+1
οι νέοι ας κάτσουν να ετοιμάσουν κανα FAQ,να σφουγγαρίσουν στην pub,να μπανάρουν τον πάσχο...κτλ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Δεν κόβεται την πλάκα με τους νέους mods, είστε και αν συνεχιστεί, εδώ ή σε άλλα θέματα, θα πάρουν μέτρα οι παλιοί. Μην κοιτάτε που είναι ψαρωμένοι ακόμη και δεν ασκούν τα καθήκοντα τους όπως πρέπει.
+1
οι νέοι ας κάτσουν να ετοιμάσουν κανα FAQ,να σφουγγαρίσουν στην pub,να μπανάρουν τον πάσχο...κτλ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1
οι νέοι ας κάτσουν να ετοιμάσουν κανα FAQ,να σφουγγαρίσουν στην pub,**να μπανάρουν τον πάσχο...**κτλ
Mirage στο τελευταίο ο συνονόματος μου ίσως να μην έχει και τόσο άδικο...
Νέος moderator