-
Αλλα μολις κοιταξα το ΣουηδοΕλληνικο λεξικο της Σουηδικης Ακαδημιας και το γραφει με ε. Οι καιροι αλλαζουν..........
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Hint:[list:3hvq670k]«Το καρτ είναι ένα καθαρά υπερστροφικό όχημα»[/list:u:3hvq670k]
Ποιό λάθος υπάρχει στην παραπάνω πρόταση και γιατί?Μα φυσικά το 'καθαρά'. Μια φορά πριν χρόνια που οδήγησα ένα νοικιάρικο, έγινε χάλια το αγαπημένο μου φούτερ!
Μπερδεύεστε με το τρένο-τραίνο? Για δοκιμάστε και το αυγό-αβγό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στρίβει σάν τραίνο=στρίβει πάνω σέ ράγες
Εκεί πού τού λές,εκεί πηγαίνει!!!Οχι όπου θέλει αυτό.
Κάρτ δέν έχω οδηγήσει!!!Έχεις οδηγήσει τραίνο?
Οχι,αλλά έχω κάνει βόλτα!!!
Υ.Γ. Στάθη,νά περιμένω έτσι;
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
...στρίβει σαν κάρτ = έχει μεγάλα αποθέματα πρόσφυσης, στρίβει σαν τρένο = δεν γέρνει καθόλου.
Θα είχε ενδιαφέρον να ψάξουμε και για άλλες δόκιμες εκφράσεις...Οι 4Τροχοί του Οκτωβρίου 1999, στο άρθρο THE BEST OFF, αναφέρουν μεταξύ άλλων σχετικά με το Renault 5: 'Έγερνε σαν ιστιοπλοϊκό σε πλαγιοδρομία στις στροφές, κράταγε όμως σαν τρένο παντού και ήταν άνετο όπως τίποτε άλλο εκτός από τις μεγάλες Σιτροέν εκείνης της εποχής.'
-
Aς γράψουμε και άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για χαρακτηρισμούς στην αυτοκίνηση.
Το θέμα πρέπει να πάει 'αυτοκίνηση' -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μα φυσικά το 'καθαρά'. Μια φορά πριν χρόνια που οδήγησα ένα νοικιάρικο, έγινε χάλια το αγαπημένο μου φούτερ!
Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η φράση είναι λάθος!
Το καρτ είναι το πιο υποστροφικό όχημα που μπορεί να κατασκευάσει κάποιος!
Αν υπάρχει κάποιος που απορεί, ας σκεφτεί ότι μιλάμε για ένα όχημα με 100% 'μπλοκέ διαφορικό', στενά μπροστινά λάστιχα και πολύ μεγαλύτερο πίσω μετατρόχιο.
Το καρτ έχει την τάση να πάει ευθεία! Ο μοναδικός λόγος που φαίνεται υποστροφικό είναι ο τρόπος που μας αναγκάζει να οδηγούμε. Πρέπει να προσπαθήσεις να σπάσεις τεχνητά την πρόσφυση του πίσω μέρους, με φρένο (που λειτουργεί σαν χειρόφρενο, έτσι?), με πλασάρισμα ή με γκάζι και φλικάρισμα.
Κάτι αντίστοιχο σε αυτοκίνητο δρόμου θα ήταν εγκληματικά επικίνδυνο. Ωστόσο, νομίζω ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά (κατ'αναλογία φυσικά) ορίζει τα πιο πετυχημένα προσθιοκίνητα οχήματα! Δηλαδή, μικρή υποστροφή στην είσοδο, μόλις για να 'βαρύνει' το τιμόνι και μετά, με τους κατάλληλους χειρισμούς, ουδέτερη ως ελαφρά υπερστροφική (ανάλογα με την καμπυλότητα της στροφής) συμπεριφορά.
Αυτά δεν είναι τίποτα. Περιμένετε μέχρι να βρω χρόνο να γράψω για την οδική συμπεριφορά που έχουν τα... καροτσάκια του Σούπερ Μάρκετ!
Αφήνω την περιγραφή της 'οδικής συμπεριφοράς' του τρένου σε κάποιον άλλο. Κανένας εθελοντής?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aς γράψουμε και άλλες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται για χαρακτηρισμούς στην αυτοκίνηση.
Το θέμα πρέπει να πάει 'αυτοκίνηση'Κώστα, αν διάβασες και το αμέσως προηγούμενο post μου θα καταλάβεις γιατί το άνοιξα στα 'Τεχνικά'. Η πρότασή σου διαφοροποιεί έντονα την αρχική μου πρόθεση και προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο.
-
Ok, Vasilios, είναι ένα άλλο θέμα για την αυτοκίνηση....
Σαν κάρτ ή σαν τρένο?