-
εχουμε και μια φερραρι και αρκετες μπεμπες ,και εβο και
γενικα στην Αλεξαωδρουπολη ο κοσμος ρίχνει λεφτα στο κεφαλαιο αμάξι -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mε έχουν παει με 180 με μια bmw. Πρέπει να έκλεβε πολυ το κοντερ όμως, λόγω μεγάλης αλλαγης διαμέτρου των τροχων.Για να δείχνει το κοντέρ ότι πάει με περισσότερα απ' όσα πραγματικά πάει πρέπει να έχει βάλει ελαστικά διαμέτρου μικρότερης της εργοστασιακής. Αν μεγάλωσε τη διάμετρό τους (το πιο συνηθισμένο) ίσα ίσα που τα 180 είναι και λιγότερα απ' όσα πραγματικά πηγαίνατε...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Mε έχουν παει με 180 με μια bmw. Πρέπει να έκλεβε πολυ το κοντερ όμως, λόγω μεγάλης αλλαγης διαμέτρου των τροχων.
Για να δείχνει το κοντέρ ότι πάει με περισσότερα απ' όσα πραγματικά πάει πρέπει να έχει βάλει ελαστικά διαμέτρου μικρότερης της εργοστασιακής. Αν μεγάλωσε τη διάμετρό τους (το πιο συνηθισμένο) ίσα ίσα που τα 180 είναι και λιγότερα απ' όσα πραγματικά πηγαίνατε...
Σωστά! (18αρες αντί για τις μαμά 15αρες).
Εννοείται πως όταν φτάσαμε ήμουν μούσκεμα (απ' τον ιδρώτα).
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Το παλιο κομμάτι με τις στροφες ήταν το αγαπημενο μου ερχόμενος από ξάνθη προς Αλεξαωδρουπολη μετ'α από την υπερβαρετη Εγνατία έβρισκα την ευκαιρεία να ξυπνησω λίγοΜέχρι το 1994, στο τμήμα αυτό (Μέστη-Μάκρη), ο δρόμος ήταν ένα ΕΓΚΛΗΜΑ! Και σήμερα έχει στροφές, αλλά έχει 2 λωρίδες για κάθε ρεύμα και κλίσεις ανεκτές για ταχύτητες μέχρι 90-100 χμ/ω. Τότε είχε ΜΙΑ λωρίδα ανά κατεύθυνση, ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ελεεινούς ισόπεδους κόμβους, μηδενική ορατότητα και ταχύτητες της τάξης των 40-50 χμ/ω ...
-
Το εδωσαν το καινουριο κομματι παιδια?
-
Το εδωσαν το καινουριο κομματι παιδια?Πέρασα το προηγούμενο Σ/Κ. Η παράκαμψη δεν χρησιμοποιείται πλέον, αλλά χρησιμοποιείται το ρεύμα προς Ξάνθη με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση.
Όχι και ότι καλύτερο, ειδικά το βράδυ.
-
Φίλε Χάρη σου υπενθυμίζω ότι διαθέτω GPS το οποίο μπορεί να δείχνει την πραγματική ταχύτητα προκειμένου ο φίλος σου με την BMW (υποθέτω ο Γιώργος) να έχει μια πιο σωστή άποψη για την ταχύτητά του....
Με χρήση όλου του πλάτους του δρόμου το 170 δεν ακούγεται τόσο εντυπωσιακό.... Όταν φτιαχτεί το οδόστρωμα θα είναι και σχετικά ακίνδυνο... Τώρα όντως φοβάσαι την απογείωση (ειδικά με σκληρά στημένα αυτοκίνητα, χαμηλωμένα, με 18άρες κλπ) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Φίλε Χάρη σου υπενθυμίζω ότι διαθέτω GPS το οποίο μπορεί να δείχνει την πραγματική ταχύτητα προκειμένου ο φίλος σου με την BMW (υποθέτω ο Γιώργος) να έχει μια πιο σωστή άποψη για την ταχύτητά του....
Με χρήση όλου του πλάτους του δρόμου το 170 δεν ακούγεται τόσο εντυπωσιακό.... Όταν φτιαχτεί το οδόστρωμα θα είναι και σχετικά ακίνδυνο... Τώρα όντως φοβάσαι την απογείωση (ειδικά με σκληρά στημένα αυτοκίνητα, χαμηλωμένα, με 18άρες κλπ)Όντως, τα bumps ήταν το πρόβλημα, όχι η ταχύτητα. Και ειδικά ως συνοδηγός. Α, και κάτι μικρογλιστρήματα που ένιωθα. Το δεξί κάθισμα είναι το δύσκολο...
Αν θες να μπεις εσύ εκεί μέσα να μετρήσεις, ευχαρίστως να κανονίσω! Εγώ δεν προσφέρομαι.
-
ηταν αναγκη να φτιαξουν αυτην την παρακαμψη ομως η το εκαναν για να φανε ευρουλακια?Δεν ινοταν να χρησιμοποιειται ενα΄λλαξ το παλιο οδοστρωμα,οπως κανουν και τωρα με ενα ρευμα ανα κατευθυνση?
-
Εγώ πέρασα από το κομμάτι αυτό και χθες βράδυ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τοποθετούν κώνους ρε παιδιά...
Φυσικά κανείς από τους κώνους δεν βρισκόταν πάνω στο δρόμο αλλά δεξιά αριστερά και οποθδήποτε αλλού...Φίλε charmak66 στην πόλη έχουμε 3 RS...
Το ένα το έχει το φιλαράκι μου ''γλυκατζίδικο'' με γνωστές τις επιδόσεις του στους αγώνες ράλλυ...Όλη η διαδρομή που συζητάμε πάνω από 180 χλμ/ώρα..
το άλλο ο γνωστός από τους αγώνες ράλλυ και κολλητός του ''γλυκατζίδικου'' είναι ο Ζακ ''Τα καλύτερα χέρια της Β.Ελλάδος''
και το τρίτο ένας άσχετος... -
γενικα στην Αλεξαωδρουπολη ο κοσμος ρίχνει λεφτα στο κεφαλαιο αμάξι???????
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
γενικα στην Αλεξαωδρουπολη ο κοσμος ρίχνει λεφτα στο κεφαλαιο αμάξι
???????
Εννοεί ότι υπάρχουν πολλά ακριβά αυτοκίνητα στην πόλη!
Και έχει δίκιο.Ειδικά οι bmw είναι πιο πολλές κι απ' τα Fiat.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γενικα στην Αλεξαωδρουπολη ο κοσμος ρίχνει λεφτα στο κεφαλαιο αμάξι
???????
Εννοεί ότι υπάρχουν πολλά ακριβά αυτοκίνητα στην πόλη!
Και έχει δίκιο.Ειδικά οι bmw είναι πιο πολλές κι απ' τα Fiat.
Ε, ρε τι κανει ο Auto Spiros
-
και εγω περασα χτες το βραδυ και πραγματικα πολλες κορυνες και σηματα ειχαν πεσει
επισης ενα παλιο μερσεντες ηταν αραγμενο στην ακρη του δρομου και μετα βιας το αντιλαμβανοσουν την τελευταια στιγμη
Στην Αλεξανδρουπολη βλεπεις πολλα καινουρια αυτοκινητα ακριβα αυτο εννοώ.
Ο γιατρος του φορουμ καταλαβε αμεσως -
Στην Αλεξανδρουπολη βλεπεις πολλα καινουρια αυτοκινητα ακριβα αυτο εννοώ.
και εγω το καταλαβα αλλα δεν τα βλεπω! ισως επειδη ερχομαι πλεον καθε χριστουγεννα-πασχα και δεν κυκλοφορω πολυ
παντως με την ΕΓΝΑΤΙΑ πρεπει να γινει κατι, αρχισε να χαλαει. προχθες πηγαμε μεχρι σουφλι (και μετα Δαδια) και ο δρομος ηταν αρκετα 'σαθρος'
και εκει πηγαινουν ανετα με 170-180χμαω -
Μια και μιλαμε για αλεξανδρουπολη ποιο βενζιναδικο εμπισρευεσται?
το ΑGEAN στο κεντρο μεσα,στην δημοκρατιας εχει φθηνο πραμα αλλα ειναι καλο? -
Μια και μιλαμε για αλεξανδρουπολη ποιο βενζιναδικο εμπισρευεσται?
το ΑGEAN στο κεντρο μεσα,στην δημοκρατιας εχει φθηνο πραμα αλλα ειναι καλο?Μετά από προτροπή του Γιάννη (mousatos) βάζω απ' την Shell που βρίσκεται δίπλα στο κάμπινγκ του ΕΟΤ. Έχει και ένα παιχνιδάδικο εκεί δίπλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την ποιότητα, χαλάλι το ότι είναι ακριβή.
Επίσης βάζω και από την προσφάτως ανακαινισμένη BP στον δρόμο Αλεξ/πολης-Χιλής. Καλή βενζίνη, ευρύχωρο βενζινάδικο και έχει και καινούριο, αυτόματο μηχάνημα για να βάζεις αέρα στα λάστιχα. Ούτε αυτό είναι απ' τα πιο φτηνά.
Παλιά έβαζα ΕΚΟ, από ένα γωνιακό, στη γέφυρα στο ρέμα που πρόσφατα έγινε δρόμος (κοντά στην προαναφερθείσα SHell). Από τότε που δοκίμασα τις άλλες είμαι σίγουρος πως δεν είναι τόσο καλής ποιότητας η βενζίνη.
-
Lες αυτο το Εκο που ειναι μικρο με 2 αντλιες πηγαινοντας απο Αλεξανδρουπολη προς Χιλη στο δεξι σου χερι,διπλα στην καινουρια διασταυρωση που εγινε?Καλη μου φανηκε εμενα οσες φορες εβαλα
Λες για το σελλ που ειναι στην απεναντι πλευρα λιγο μετα απο το Εκο,πηγαινοντας παλι απο Αλεξανδρουπολη προς Χιλη?που ειναι και αυτο μικο αλλα και λιγο βρωμιαρικο?
-
Lες αυτο το Εκο που ειναι μικρο με 2 αντλιες πηγαινοντας απο Αλεξανδρουπολη προς Χιλη στο δεξι σου χερι,διπλα στην καινουρια διασταυρωση που εγινε?Καλη μου φανηκε εμενα οσες φορες εβαλαΛες για το σελλ που ειναι στην απεναντι πλευρα λιγο μετα απο το Εκο,πηγαινοντας παλι απο Αλεξανδρουπολη προς Χιλη?που ειναι και αυτο μικο αλλα και λιγο βρωμιαρικο?
Σωστά.
Ειδικά η Shell δεν σου γεμίζει καθόλου το μάτι και ούτε έχουν ιδιαίτερους τρόπους. Την διαφορά την κατάλαβα σε συνεχές υψηλό στροφάρισμα του κινητήρα. Με την εκο ενιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και το αυτοκίνητο δεν απέδιδε όπως θα πρεπε. Με την shell το πρόβλημα αυτό εξαφανίστηκε.
Και μιλάω για συνεχή χρήση μιας βενζίνης, όχι μόνο με ένα γέμισμα.
-
Θα το τσεκαρω για την Σελλ σημερα κιολας μιας και βρισκομαι Αλεξανδρουπολη
Εχω βαλει και απο την Εκο στην Χιλη στο χωριο μεσα ,εκει σιγουρα δεν ηταν πολυ καλη(την εκαψα πολυ γρηγορα)
Ταξίδι στην Θράκη - οι δρόμοι