-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Υπάρχει!
Σαφάρι 1995 Yoshio Fujimoto/Arne Hertz (Toyota Celica Turbo 4WD)Ενίσταμαι
Δεν ήταν αγώνας του ΠΠΡτο ήξερα πως θα υπάρχουν ενστάσεις...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
To 1997 o Τomi Makinen εγκατέλειψε σ' έναν αγώνα του ΠΠΡ ύστερα από ένα περίεργο συμβάν. Ποιός ο ακριβής λόγος εγκατάλειψης και σε ποιόν αγώναΠήγε για άρμεγ... εεεε, τράκαρε με μια αγελάδα στην Κορσική
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To 1997 o Τomi Makinen εγκατέλειψε σ' έναν αγώνα του ΠΠΡ ύστερα από ένα περίεργο συμβάν. Ποιός ο ακριβής λόγος εγκατάλειψης και σε ποιόν αγώνα
Πήγε για άρμεγ... εεεε, τράκαρε με μια αγελάδα στην Κορσική
Μάλιστα. Όχι ότι καλύτερο όταν πας με 150 χλμ την ώρα Και έπεσε και σε γκρεμό μετά...
-
Ας βάλω και εγώ ένα 'χαζό' :
Να αναφερθούν πρώην αγωνιζόμενοι που έχουν καταλάβει θέσεις διάκρισης σε Ακρόπολις της δεκαετίας του '70 και του '80 και τους οποίους είδαμε σαν απεσταλμένους της FIA (αγωνοδίκες, παρατηρητές, τεχνικοί έφοροι κλπ.) στο Ακρόπολις τα 10 τελευταία χρόνια.
Θυμάμαι τουλάχιστον 2. Φαντάζομαι θα υπάρχουν περισσότεροι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ας βάλω και εγώ ένα 'χαζό' :Να αναφερθούν πρώην αγωνιζόμενοι που έχουν καταλάβει θέσεις διάκρισης σε Ακρόπολις της δεκαετίας του '70 και του '80 και τους οποίους είδαμε σαν απεσταλμένους της FIA (αγωνοδίκες, παρατηρητές, τεχνικοί έφοροι κλπ.) στο Ακρόπολις τα 10 τελευταία χρόνια.
Μου ερχονται στο νου δυο που εχουν μπει στο κουιζ. Θα ψαξω και θα επανελθω.
-
Νάσο, όταν λες 'θέσεις διάκρισεις' τι σημαίνει? 6αδα, 8αδα?
Σε σχέση με το τρακάρισμα στην αγελάδα: Κάποιος άλλος έχει τρακάρει άλλο ζώο σε άλλον αγώνα, χρονιά 1983. Τι ζώο ήταν?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νάσο, όταν λες 'θέσεις διάκρισεις' τι σημαίνει? 6αδα, 8αδα?Ορισμός ελεύθερος Ας πούμε 6άδα.
Σε σχέση με το τρακάρισμα στην αγελάδα: Κάποιος άλλος έχει τρακάρει άλλο ζώο σε άλλον αγώνα, χρονιά 1983. Τι ζώο ήταν?
Δεν θυμάμαι αλλά ρισκάρω: πρόβατο στη Νέα Ζηλανδία
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νάσο, όταν λες 'θέσεις διάκρισεις' τι σημαίνει? 6αδα, 8αδα?Σε σχέση με το τρακάρισμα στην αγελάδα: Κάποιος άλλος έχει τρακάρει άλλο ζώο σε άλλον αγώνα, χρονιά 1983. Τι ζώο ήταν?
Αφρικανικο.
-
Καμηλοπάρδαλη???
-
Πρόβατο δεν ήταν ούτε καμηλοπάρδαλη, αφρικάνικο ήταν...
-
Αφρικάνικο κοτόπουλο????
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ας βάλω και εγώ ένα 'χαζό' :Να αναφερθούν πρώην αγωνιζόμενοι που έχουν καταλάβει θέσεις διάκρισης σε Ακρόπολις της δεκαετίας του '70 και του '80 και τους οποίους είδαμε σαν απεσταλμένους της FIA (αγωνοδίκες, παρατηρητές, τεχνικοί έφοροι κλπ.) στο Ακρόπολις τα 10 τελευταία χρόνια.
Ο Simo Lampinen σίγουρα ένας. Παρατηρητής FIA 2001 και 4ος στο Ακρόπολις του 1977
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Simo Lampinen σίγουρα ένας. Παρατηρητής FIA 2001 και 4ος στο Ακρόπολις του 1977Αυτό ήταν το εύκολο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο Simo Lampinen σίγουρα ένας. Παρατηρητής FIA 2001 και 4ος στο Ακρόπολις του 1977
Αυτό ήταν το εύκολο...
Ο Sodano δεν μετράει, ε;
Τι κι αν δεν έκανε Ακρόπολις. Έκανε Safari, RAC, San Remo... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αυτό ήταν το εύκολο...
Ο Sodano δεν μετράει, ε;
Τι κι αν δεν έκανε Ακρόπολις. Έκανε Safari, RAC, San Remo...Εκανε και μουστοκουλουρα .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό ήταν το εύκολο...
Ο Κυριος D. Richards co-driver of A. Vatanen (Μπορει να ειναι και ασχετος!)
Και ο Κυριος Προεδρος Shekhar Mehta νομιζω οτι ειχε κανει κατι στο Ακροπολις...
Δεν ειμαι σιγουρος για κανενα απο τα δυο!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό ήταν το εύκολο...
Κάποιος Berger που ήταν τεχνικός αντιπρόσωπος της FIA κάποτε έχει σχέση με τον Berger τον συνοδηγό του Rohrl που κέρδισε το Ακρόπολις του 1975?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κάποιος Berger που ήταν τεχνικός αντιπρόσωπος της FIA κάποτε έχει σχέση με τον Berger τον συνοδηγό του Rohrl που κέρδισε το Ακρόπολις του 1975?Καμία σχέση. Εξάλλου μιλάμε για οδηγό.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
θεμα 5ον.
'Αγορασα μια Τεταρτη ενα Volvo 240 ετοιμασμενο για Ραλλυ.Το εφερα σπιτι ,το καθαρισα και την Παρασκευη το πρωι εφυγα για να παρω μερος στο SOUTH SWEDISH RALLY,οπου και πηρα την δευτερη θεση στην κατηγορια μου.Ηταν η αρχη για ολα.'
Το 1991 η ΤΟΥΟΤΑ της πατριδος του του εδωσε μια Celica ST205 με την οποια κερδισε ολα σχεδον τα ραλλυ που ελαβε μερος.Πηρε το πρωταθλημα της χωρας του το...... με δευτερο τον αδελφο του.
Ποιος ειναι ?ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο PETTER SOLBERG ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΤΟ 98 ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ CELICA ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ...
ΟΜΩΣ,ΤΟ 1991 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΡΑΛΛΥ (Η CELICA ST205 ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 91????) -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
θεμα 5ον.
'Αγορασα μια Τεταρτη ενα Volvo 240 ετοιμασμενο για Ραλλυ.Το εφερα σπιτι ,το καθαρισα και την Παρασκευη το πρωι εφυγα για να παρω μερος στο SOUTH SWEDISH RALLY,οπου και πηρα την δευτερη θεση στην κατηγορια μου.Ηταν η αρχη για ολα.'
Το 1991 η ΤΟΥΟΤΑ της πατριδος του του εδωσε μια Celica ST205 με την οποια κερδισε ολα σχεδον τα ραλλυ που ελαβε μερος.Πηρε το πρωταθλημα της χωρας του το...... με δευτερο τον αδελφο του.
Ποιος ειναι ?ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο PETTER SOLBERG ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΤΟ 98 ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ CELICA ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ...
ΟΜΩΣ,ΤΟ 1991 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΡΑΛΛΥ (Η CELICA ST205 ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 91????)an milame gia ton peter solberg ke oxi kapion alo i istoria den ine etsi....tin celica den tin edose to ergostasio alla ti danistike apo ton aderfo tu ke malista tin tumpare ke asxima stin proti tu simetoxi (stus protous tu agones) i toyota sweden edose argotera ta amaksia se afton ke ston henning...Afto to 91 ke i ST205 pantos mperdevun...me ST 165 etrexe o sol stin arxi (daniki apo ton henning)
epanalamvano...AN milame gia ton solberg.
Quiz WRC