-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Francisco Mayorga
Ποιος ειναι αυτος ?
Αργεντίνος οδηγός, έτρεχε στα τοπικά της Ν.Αμερικής αρχές 80 με Saab 900 και έχει κάνει 2 γύρους Αργεντινής του παγκοσμίου το 83 και το 86. Το 83 με Lancia Martini Racing 037.
Εισαι σιγουρος ? Και τι εκανε ?Τερματισε ?Ουζα ?Θα με κανεις να ψαχνω βιβλια και βιβλια.
Ο MAYORGA ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ 3Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!
ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 30. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θέλω να μου πείτε το όνομα του σκύλου του . Δεν είναι αστείο, του έχει δώσει όνομα από μία διάσημη ειδική διαδρομή. Ποια είναι?Hint: Monte Carlo
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
θέλω να μου πείτε το όνομα του σκύλου του . Δεν είναι αστείο, του έχει δώσει όνομα από μία διάσημη ειδική διαδρομή. Ποια είναι?
Hint: Monte Carlo
TAPZAN
Λες ?
Παντως Col de Turini δεν λεει και πολλα για ονομα σκυλου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
θέλω να μου πείτε το όνομα του σκύλου του . Δεν είναι αστείο, του έχει δώσει όνομα από μία διάσημη ειδική διαδρομή. Ποια είναι?
TAPZAN
Λες ?
Παντως Col de Turini δεν λεει και πολλα για ονομα σκυλου.Πολύ καλό!!!
(όχι δεν είναι Col de Turini ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
TAPZAN
Λες ?
Παντως Col de Turini δεν λεει και πολλα για ονομα σκυλου.Πολύ καλό!!!
(όχι δεν είναι Col de Turini )Burzet
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Burzet
Σωστός ο Στέλιος!!!
27.01.1991
*Frenchman Francois Delecour moved almost within reach of leader Carlos Sainz on the final stage of day two. The works Ford driver challenged world champion Sainz all day and, after a wrong tyre choice by the Toyota star, cut his lead to just 39 seconds. Delecour made his intentions clear by setting the best time on the daunting Burzet stage, first one of the day. He insisted: 'It's among my favourites. I have driven it many times. **I have even named my English setter dog Burzet **after this famous stage.' * -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Θεμα 2ον
'Δεν ειχα ποτε στο μυαλο μου να γινομουν οδηγος αγωνων.Μεχρι τα 13 μου φαινοταν οτι η μοιρα μου με προοριζε για πρωταθλητη του ski-jumping.
Η δουλεια του πατερα μου ηταν να φτιαχνει σκι και ολον το χειμωνα στην Φιλανδια ασχολιομουν με αυτα αλλα ξαφνικα αρρωστησα απο πολυομελιτιδα.
Επειδη επρεπε να κανω καθημερινα 50 χλμ.για την θεραπεια μου και τα ποδια μου δεν αντεχαν ουτε ποδηλατο να κανω,αναγκαστηκα να χρησιμοποιω την Jaguar MK I της μητερας μου.Ετσι εμαθα να οδηγω και αργοτερα ελαβα μερος στο πρωτο μου ραλλυ.Ειχαμε εξοδο απο τον δρομο και χρειαστηκε η βοηθεια αλλων για να επανελθουμε,αλλα ενοιωσα οτι αυτο ηταν που ηθελα να κανω.'ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
Simo Lampinen
-
Ειναι η 60η ερωτηση και δεν ειναι δυσκολη.
Το 1972 τα ΕΛΤΑ εβγαλαν δυο γραμματοσημα για το 20ο Ραλλυ Ακροπολις.Ποια ηταν η ονομαστικη τους αξια.Και αλλη μια ευκολη.
Ποτε εφαρμοστηκε για πρωτη φορα η χρονομετρηση μεχρι το δεκατο του δευτερολεπτου.(Ραλλυ και χρονια)Κωστα βοηθησα η να βαλω και αλλες ? .
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και αλλη μια ευκολη.
Ποτε εφαρμοστηκε για πρωτη φορα η χρονομετρηση μεχρι το δεκατο του δευτερολεπτου.(Ραλλυ και χρονια)Κωστα βοηθησα η να βαλω και αλλες ? .
Monte 1998?
-
Κωνσταντινε σωστος.
Και λιγες λεπτομερειες για οποιον δεν ξερει τον Σ. Λαμπινεν
Χρηματισε μελος της ΦΙΣΑ και της επιτροπης Ραλλυ.Το 2003 ηταν αλυταρχης στο Ραλλυ Φιλανδιας.
Στο παλμαρε του ξεχωριζουν οι πρωτες θεσεις που πηρε τρεις φορες στις 1000 λιμνες( 1963,1964,1972),μια στο Πορτογαλιας το 1970,στο ΡΑΚ το 1968 και στο Μαροκο το 1972.
Στο Ακροπολις ηταν δευτερος το 72,3ος το 1971 και τεταρτος το 1977.
Αυτοκινητα ειχε το Saab 96 v4 ,το Fiat Αbarth 131 αλλα κυριως την Lancia Fulvia. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και αλλη μια ευκολη.
Ποτε εφαρμοστηκε για πρωτη φορα η χρονομετρηση μεχρι το δεκατο του δευτερολεπτου.(Ραλλυ και χρονια)Monte 1998?
Ρε δεν σας αναγνωριζω .Μπραβο.
Να ομως και μια δυσκολη (νομιζω).
Στο Ραλλυ Αυστραλιας του 1995,συνοδηγος στο νουμερο 94 αυτοκινητο ηταν η Nada Vukomanovic.Aν και εχω τακτ με τις γυναικες ,θελω την ηλικια της.
(Τι το παραξενο ?Ειναι παγκοσμιο ρεκορ.) -
Τώρα θα βάλω κάτι δύσκολο (όχι βέβαια πολύ ).
**Ari Vatanen
Kenjiro Shinozuka
Juha Kankkunen
Bruno Saby **λοιπόν αυτή είναι η απάντηση. Θέλω την ερώτηση.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το 1972 τα ΕΛΤΑ εβγαλαν δυο γραμματοσημα για το 20ο Ραλλυ Ακροπολις.Ποια ηταν η ονομαστικη τους αξια.Το Βρήκα στα Αγγλικά. Face value 0.60 λίρες. τώρα στα Ελληνικά...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το 1972 τα ΕΛΤΑ εβγαλαν δυο γραμματοσημα για το 20ο Ραλλυ Ακροπολις.Ποια ηταν η ονομαστικη τους αξια.Το Βρήκα στα Αγγλικά. Face value 0.60 λίρες. τώρα στα Ελληνικά...
Ασε τις ντριπλες Στυλιανε.Μιλαμε για Ελληνικα γραμματοσημα τοσο το ενα τοσο το αλλο.ΤΟΤΕ οχι σημερα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ασε τις ντριπλες Στυλιανε.Μιλαμε για Ελληνικα γραμματοσημα τοσο το ενα τοσο το αλλο.ΤΟΤΕ οχι σημερα.
Όχι και ντρίμπλες Πατέρα
Λοιπόν Δραχμές 4,5Ορίστε και φωτό
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τώρα θα βάλω κάτι δύσκολο (όχι βέβαια πολύ ).**Ari Vatanen
Kenjiro Shinozuka
Juha Kankkunen
Bruno Saby **λοιπόν αυτή είναι η απάντηση. Θέλω την ερώτηση.
Odigoi pu ekanan to dakar ke to WRC ?
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Odigoi pu ekanan to dakar ke to WRC ?
Είσαι κοντά Greg...
-
Εχουν κερδισει το Dakar και τουλάχιστον 1 αγώνα παγκοσμίου!! Για τον Shinozuka προβληματιζόμουν αλλά εχει κερδίσει το 77 το Criterium Molson du Quebec με Μιτσου Colt!
-
Να βάλω και εγώ ένα;; Πόσα διαφορετικά σασί Focus WRC03 χρησιμοποίησε η ford το 2003 στους αγώνες του WRC;;; Oποιος μου δώσει και πινακίδες κερδίζει ένα καπελάκι!!! (Αλήθεια!!!! )
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Να βάλω και εγώ ένα;; Πόσα διαφορετικά σασί Focus WRC03 χρησιμοποίησε η ford το 2003 στους αγώνες του WRC;;; Oποιος μου δώσει και πινακίδες κερδίζει ένα καπελάκι!!! (Αλήθεια!!!! )EJO2KMU - EJ02KMV - EO03XYG- R55OTH -EO03YWC - EO03YRJ - EK52LNP - EK52NWN
Αναμενω πιλον.
Quiz WRC