-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ασε τις ντριπλες Στυλιανε.Μιλαμε για Ελληνικα γραμματοσημα τοσο το ενα τοσο το αλλο.ΤΟΤΕ οχι σημερα.
Όχι και ντρίμπλες Πατέρα
Λοιπόν Δραχμές 4,5[/quote]
Ενταξει Στελιο ,μονο μια ερωτηση.
Το δευτερο γραμματοσημο το κολλησες σε κανενα fax ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενταξει Στελιο ,μονο μια ερωτηση.
Το δευτερο γραμματοσημο το κολλησες σε κανενα fax ?Δε βρήκα το 2ο γραμματόσημο. Ένα μόνο
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εχουν κερδισει το Dakar και τουλάχιστον 1 αγώνα παγκοσμίου!! Για τον Shinozuka προβληματιζόμουν αλλά εχει κερδίσει το 77 το Criterium Molson du Quebec με Μιτσου Colt!Σωστός!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να ομως και μια δυσκολη (νομιζω).
Στο Ραλλυ Αυστραλιας του 1995,συνοδηγος στο νουμερο 94 αυτοκινητο ηταν η Nada Vukomanovic.Aν και εχω τακτ με τις γυναικες ,θελω την ηλικια της.
(Τι το παραξενο ?Ειναι παγκοσμιο ρεκορ.)Τίποτα δεν είναι είναι δύσκολο σ'αυτόν τον κόσμο, λίγο καλό χειρισμό του google χρειάζεται.....
Η παραπάνω ήταν τότε δεσποινίς ετών 15 και έτρεξε με οδηγό τον 19-χρονο Joshua Gardiner με Daihatsu Charade. Το ρεκόρ είναι για την μικρότερη συνοδηγό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.
-
Προχωράμε....
**- Έχει κερδίσει τον γύρο της Κορσικής
- Έχει τρέξει αγώνα F1
- Έχει κερδίσει τις 24 ώρες του Λε Μαν
- Έχει κερδίσει την Daytona
- Έχει κάνει μανατζερ σε ομάδες F1
- Ήταν και πολύ κοντά να κερδίσει το Μόντε
Ποιος είναι?**
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
**Ποιος θεωρειται σαν ο πρωτος εργοστασιακος οδηγος ?**Ειπαμε να μαθαινουν τα πιτσι που λεει και καποιοα ψυχη .ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και την περιοδο 1950-1966 πολλοι οδηγοι αγωνων εργαζονται και στα εργοστασια σαν οδηγοι-δοκιμαστες π.χ. ο Walter Schock (νικητης του Ακροπολις 1956 και 1960) στην Mercedes και ο Donald Healey στην Triumph, σαν πρωτο επαγγελματια οδηγο μπορουμε να θεωρησουμε τον Erik Carlsson που ετρεχε για λογαριασμο της Saab.
Υ.Γ.Ηταν προσκεκλημενος στο Golden Ακροπολις αφου ειχε νικησει το 1961 . -
Ολα αυτα τα χρονια που εχουμε το WRC οδηγοι υπογραφουν συμβολαια με εργοστασιακες ομαδες και παραμενουν απο λιγες μερες εως πολλα χρονια.(Π.χ. ο Αλλεν που ηταν στην Φιατ-Λαντσια δεκαπεντε χρονια).Εχω εδω τεσσερις οδηγους,που ετρεχαν περιπου την ιδια εποχη,που εχουν κατι κοινο με τις επιλογες τους με τις εργοστασιακες ομαδες.
Αυτοι ειναι: M. BIASION, W. ROHRL, M. WILSON ,M. MOUTON. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προχωράμε....
- Έχει τρέξει αγώνα F1
Ποιος είναι?**
Μήπως κέρδισε το Μόντε και παραλίγο την Κορσική;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μήπως κέρδισε το Μόντε και παραλίγο την Κορσική;
Όχι, κέρδισε Κορσική και ήταν 2ος στο Μόντε.
(Εδώ δεν το ξέρει ο Go_for_...., αλλιώς θα είχε απαντήσει)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να βάλω και εγώ ένα;; Πόσα διαφορετικά σασί Focus WRC03 χρησιμοποίησε η ford το 2003 στους αγώνες του WRC;;; Oποιος μου δώσει και πινακίδες κερδίζει ένα καπελάκι!!! (Αλήθεια!!!! )
EJO2KMU - EJ02KMV - EO03XYG- R55OTH -EO03YWC - EO03YRJ - EK52LNP - EK52NWN
Αναμενω πιλον.Aν και αφησες απέξω το EJ02OBF (test car) το καπελάκι είναι δικό σου!!! (Ατιμε Martin Holmes... Ηθελα να τσεκάρω τις πηγές σας οπότε εσυ ξέρω τι συμβουλεύεσε... )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προχωράμε....
- Έχει τρέξει αγώνα F1
Ποιος είναι?**
Vic Elford μήπως
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προχωράμε....
- Έχει τρέξει αγώνα F1
Ποιος είναι?**
Ο Gerard Larrousse: κέρδισε το Le Mans το 1973 και το 1974 με Matra και την Κορσική το 1969 με Porsche 911 R. Αν δεν κάνω λάθος ήταν μάνατζερ της Λιζιέ στη Formula 1.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προχωράμε....
- Έχει τρέξει αγώνα F1
Ποιος είναι?**
Gerard Larrousse
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Να βάλω και εγώ ένα;; Πόσα διαφορετικά σασί Focus WRC03 χρησιμοποίησε η ford το 2003 στους αγώνες του WRC;;; Oποιος μου δώσει και πινακίδες κερδίζει ένα καπελάκι!!! (Αλήθεια!!!! )
EJO2KMU - EJ02KMV - EO03XYG- R55OTH -EO03YWC - EO03YRJ - EK52LNP - EK52NWN
Αναμενω πιλον.Aν και αφησες απέξω το EJ02OBF (test car) το καπελάκι είναι δικό σου!!! (Ατιμε Martin Holmes... Ηθελα να τσεκάρω τις πηγές σας οπότε εσυ ξέρω τι συμβουλεύεσε... )
Μολις ειδα τη λεξη 'πινακιδες' σε καταλαβα,αλλα επειδη ηθελα να πεσω στην παγιδα,επεσα Το test car δεν το'γραψα γιατι ελεγες αγωνες.Προσπαθω να ειμαι ακριβης.
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Ο Gerard Larrousse: κέρδισε το Le Mans το 1973 και το 1974 με Matra και την Κορσική το 1969 με Porsche 911 R. Αν δεν κάνω λάθος ήταν μάνατζερ της Λιζιέ στη Formula 1.
Nαι αυτός είναι!!! syele αργησες, Euripides έχασες. Maverick o νικητής.
Λοιπόν- Έχει κερδίσει τον γύρο της Κορσικής (το 1969 με Porsche 911R)
- Έχει τρέξει αγώνα F1 (Στο Βελγιο το 74 με Brabham)
- Έχει κερδίσει τις 24 ώρες του Λε Μαν (το 73 και το 74 με Matra)
- Έχει κερδίσει την Daytona (με Porsche 917 - δεν λέει πότε το βιογραφικό του)
- Έχει κάνει μανατζερ σε ομάδες F1 (ήταν μανατζερ της Ρενώ και το 86 έφτιαξε την δική του ομάδα)
- Ήταν και πολύ κοντά να κερδίσει το Μόντε (2ος το 69 πίσω από τον Waldegerd και το 72 πίσω από τον Munari)
-
Απο το 1973 εχουν γινει 25 Πρωταθληματα.Στα ενδεκα απο αυτα κατα συμπτωση ο Πρωταθλητης εχει νικησει και στο Ραλλυ αυτο.
Ποιο ειναι και ποιες χρονιες. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απο το 1973 εχουν γινει 25 Πρωταθληματα.Στα ενδεκα απο αυτα κατα συμπτωση ο Πρωταθλητης εχει νικησει και στο Ραλλυ αυτο.
Ποιο ειναι και ποιες χρονιες.και το οδηγών και το κατασκευαστών αριθμούν πάνω από 25 πρωταθλήματα από το 73....
Θα ρισκάρω και θα πω ότι η Lancia κερδίσει 11 φορές το Monte Carlo Stratos 75,76,77,79, Rally 83, S4 86, HF 87,88, Integrale 89,90,92
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εχουν κερδισει το Dakar και τουλάχιστον 1 αγώνα παγκοσμίου!! Για τον Shinozuka προβληματιζόμουν αλλά εχει κερδίσει το 77 το Criterium Molson du Quebec με Μιτσου Colt!ego gia shinozuka iksera gia saby den imun siguros an ixe kerdisi dakar...pote kerdise to dakar???
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιο ειναι και ποιες χρονιες.και το οδηγών και το κατασκευαστών αριθμούν πάνω από 25 πρωταθλήματα από το 73....
Θα ρισκάρω και θα πω ότι η Lancia κερδίσει 11 φορές το Monte Carlo Stratos 75,76,77,79, Rally 83, S4 86, HF 87,88, Integrale 89,90,92
Ενα λαθος μου εγινε αιτια να σας μπερδεψω.Εγραψα 1973 αντι του ορθου 1979.Ζητω συγνωμην αλλα καταραμενο Αλτσχαιμερ Μιλω λοιπον για Πρωταθλητη οδηγο και οχι κατασκευαστη.Και παλι ΣΥΓΝΩΜΗΝ.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
ego gia shinozuka iksera gia saby den imun siguros an ixe kerdisi dakar...pote kerdise to dakar???
1993
Quiz WRC