-
-
Με τη πρωτη ματια πρεπει να'ναι ο Γιοχι Κλαιντ μαλλον εδω και στις αρχες της δεκαετιας του 70.
Για σιγουρια θα σκαψω και θα επανελθω. -
Η (σωστη ?) απαντηση ειναι:
25ο Ραλλυ Ακροπολις 27/5-2/6/1978
A. KULLANG/B.BERGLUND OPEL KADETT GTE GROUP 2/ 5.
Μετα την ειδικη Διστομου περνουν ποινη 2 λεπτων προσπαθοντας να φτιαξουν την αναρτηση μετα απο το τουμπαρισμα που ειχαν.Τελικα εγκατελειψαν απο σπασμενο διαφορικο καπου στον νυχτερινο Ολυμπο.
To Ακροπολις του 78 χαρακτηριστηκε απο την 'ανατροπη' των Ελληνικων ελπιδων για κατι καλο.Πρωτοι τουμπαρησαν στη Παρνηθα οι Ιαβερης/Στεφανης με το Εσκορτ,μετα στον Ολυμπο οι Μοσχους/Κωσταντακατος με Ντατσουν και μετα οι Σιροκο/Μακρυνος με την Στρατος στην αλλη μερια του Ολυμπου στον Παλιο Παντελεημονα.
Νικητες ησαν οι Ρερλ/Γκεισντορφερ με Fiat 131 Abarth. -
To πρώτο μου Ακρόπολις
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To πρώτο μου ΑκρόπολιςΕννοεις ως βοηθος κριτου η ως θεατης ?
-
Βοηθός κριτού
Θεατής δύο μόνο χρονιές, το 1985 και το 1986 (διάλεξα χρονιές παρέα με T16E2, S4, RS200 στους Βωξίτες)
Μετά το 1978, επόμενο το 1981 επί Audi Quattro (αντιλαλούσαν τα βουνά στις Καρούτες ) και από τότε ανελλειπώς.
Εχω κόψει αρκετά ένσημα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βοηθός κριτού :winκ:
.....................................................ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΙΖ
Ποιος ηταν αρχηγος του συνεργειου το 1978 που αναφερει ο Νασος ?
-
Τι ρωτάει ο άνθρωπας?
παρόλο που φαντάζομαι.....δεν θα το πω. Ας πει κάποιος που το ξέρει σίγουρα.
-
-
Ρερλ. Ακροπολις, 1975 ?,
Αλλα μπορει ναναι και ο Κουλανγκ και ο παπους και ο Βαμπολντ . -
η πρωτη σωστη!
-
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ :
[URL=http://img163.imageshack.us/my.php?image=fo4t31ed.jpg][/URL]Επρεπε να δεις τις 'κρεβατοκαμαρες' πως πηγαιναν στα κατσαβραχα.Οσο αντεξαν φυσικα.
-
Χαχαχαχα απίστευτο θέαμα!!
Εχω ένα τέτοια στο γκαράζ μου (σε πολιτική μορφη εννοείτε) CX2500 Prestige Turbo. Απίστευτο αυτοκίνητο, τρομερη άνεση, απίστευτο ταξίδι και πολλά πολλά γκάζια για το μέγεθος του αλλά και την εποχή του!!! -
Μιας και δεν απανταει αλλος.
Το 1978 η CITROEN ηρθε στο Ακροπολις με τρια αυτοκινητα.Το ενα ειναι το εικονιζομενο με τους J.P.NICOLA/V.LAVERNE που εγκατελειψε πριν την πρωτη Καλαμπακα απο αναρτηση.Το τριτο αυτοκινητο της ομαδας με το νουμερο 22 στις πορτες οδηγουσε ενας νεαρουλης που εδειχνε οτι θα εχει μεγαλη καριερα.Ηταν ο H. TOIVONEN.
-
DAP φάουλ εδώ.....Το 78 η citroen ήρθε με 4 αυτοκίνητα CX2400 και ήταν μία πανωλεθρία για τους Γάλλους:
- Jean-Pierre Nicolas/Vincent Laverne to No 6 της φωτό εγκατέλειψε από ανάρτηση στην καλαμπάκα, SS11
- Jean-Paul Luc/Bruno Charbonnier με το Νο 18 εγκατέλειψε από τροφοδοσία στην SS21
- Henri Toivonen/Juha Paajanen με το Νο 22 εγκατέλειψε από..βενζίνη στην SS26. O Henry ήταν τότε 22 ετών.
4.René Trautmann/Serge Roch με το Νο 26 είχαν έξοδο στην SS17
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
DAP φάουλ εδώ.....Το 78 η citroen ήρθε με 4 αυτοκίνητα CX2400 και ήταν μία πανωλεθρία για τους Γάλλους:
4.René Trautmann/Serge Roch με το Νο 26 είχαν έξοδο στην SS17Ακου τωρα δικαιολογια.
Δεν εβαλα και τον Τρωτμαν στην ομαδα γιατι οι αλλοι ησαν Γκρουπ ΙΙ ενω αυτος ηταν Γκρουπ Ι.
Βρισκεις εσυ καμια αλλη πιο αληθοφανη ? -
Μπράβο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
(Η αλήθεια είναι ότι έχω τις φωτογραφίες μόνο και ισως το όνομα οδηγού!)
-
-
Quiz WRC