-
Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα;
Τι το περίεργο και πρωτοποριακό είχε η συμμετοχή των Rohrl/Geistdorfer με το 131 Abarth στο RAC του 1978; (τερμάτισαν στην 6η θέση)
-
DAP,
σωστός για ράλι (και χρονολογία), αυτοκίνητο . πλήρωμα (άρα και θέση στην κατάταξη) λάθος. Η ειδική? -
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
DAP,
σωστός για ράλι (και χρονολογία), αυτοκίνητο . πλήρωμα (άρα και θέση στην κατάταξη) λάθος. Η ειδική?E, τοτε είναι ο Toivonen που εγκατέλειψε. Για την ειδική θα σε γελάσω.
-
DAP,
σωστός για ράλι (και χρονολογία), αυτοκίνητο . πλήρωμα (άρα και θέση στην κατάταξη) λάθος. Η ειδική?Πιθανολογώ Μοσχοκαρυά στην δεξιά σε αριστερή σε δεξιά πρίν το τέλος!
-
σωστός syele . H ειδική είναι βωξίτες. Ποιανού σειρά είναι τώρα; η σκυτάλη σε εσάς...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα;Τι το περίεργο και πρωτοποριακό είχε η συμμετοχή των Rohrl/Geistdorfer με το 131 Abarth στο RAC του 1978; (τερμάτισαν στην 6η θέση)
Αν εισαστε εκει θα βλεπατε τον Geisdorfer (αναθεμα τον ονομα που εχει ) καθισμενο στο μπακετ που ηταν πισω και διαγωνια απο τον Rohrl.Οτι πανε να κανουν και τωρα στη Φοντ.Για καλυτερη κατανομη βαρους.
-
DAP,
σωστός για ράλι (και χρονολογία), αυτοκίνητο . πλήρωμα (άρα και θέση στην κατάταξη) λάθος. Η ειδική?Θα ηθελα να υποβαλλω ενσταση και να επιμεινω οτι ειναι ο Φρεγκλεν.
Ως αποδεικτικα στοιχεια εχω αποκομματα απο τους 4Τ και απο το Ωτο Εξπρες του Ιουλιου 1981.Επισης και στο βιβλιο του Reinhard Klein 'RALLY CARS' σελιδα 20 αν γινει συγκριση στις πινακιδες του αυτοκινητου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα ηθελα να υποβαλλω ενστασηΩπ! Με φώναξε κανείς ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ηθελα να υποβαλλω ενσταση
Ωπ! Με φώναξε κανείς ?
Ασε...είναι πολλά τα λεφτά για μια ένσταση!!!
Εγω λέω ότι είναι παράνομος ο DAP και πρέπει να αποκλειστεί απο την συνέχεια του Quiz, γιατι μου το ειπε ο μπατζανάκης..του αδελφού... του κουμπαρου της θείας μου!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ωπ! Με φώναξε κανείς ?
Πελάτηηης , Πελάτηηηηηης !!!
-
μάλλον εύκολο για κάποιους από όλους εσάς αλλά έκανα όσο γρηγορότερα μπορούσα . Λοιπόν....Θέλω να μου πείτε οδηγό, συνοδηγό, αυτοκίνητο, ράλι, ειδική, χρονολογία και θέση του πληρώματος στο συγκεκριμένο ράλι...
ΝΑ ΤΟΛΜΙΣΩ.
HENRY TOIVONEN - JEAN TODT TALBOT SUNBEAM GR 2 ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1971 Ε.Δ. ΚΑΡΝΕΖΕΙΚΑ 2οι ΓΕΝΙΚΗΣ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ωπ! Με φώναξε κανείς ?
Καθηστε καλά γιατι αν πάρει φόρα θα σας το δώσει στο ζεμπίλι όπως μας έδωσε το Puma μετά το Ολύμπιο!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
μάλλον εύκολο για κάποιους από όλους εσάς αλλά έκανα όσο γρηγορότερα μπορούσα . Λοιπόν....
Θέλω να μου πείτε οδηγό, συνοδηγό, αυτοκίνητο, ράλι, ειδική, χρονολογία και θέση του πληρώματος στο συγκεκριμένο ράλι...
ΝΑ ΤΟΛΜΙΣΩ.
HENRY TOIVONEN - JEAN TODT TALBOT SUNBEAM GR 2 ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1971 Ε.Δ. ΚΑΡΝΕΖΕΙΚΑ 2οι ΓΕΝΙΚΗΣ.'EL-EM'
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΩ ΤΙΜΙΑ) ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ !!!!
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ωπ! Με φώναξε κανείς ?
Καθηστε καλά γιατι αν πάρει φόρα θα σας το δώσει στο ζεμπίλι όπως μας έδωσε το Puma μετά το Ολύμπιο!!!
ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΑΥΛΑΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟ SUBARU ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΑ.
ΦΙΛΙΑ,
'EL-EM'
-
Ωστε ετσι ε! Επειδη βρηκατε ενα μικρο και απραγο αγορι ,νομιζετε οτι δεν θα βρω το δικιο μου ? ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑ!!!
Και μιας και με νευριασατε να και γω.
Σε 4 Ραλλυ του WRC, τρεις παγκοσμιοι,ο Burns,o Kankkunen και o Gronholm δεν εχουν νικησει κανενας τους.Ποια ειναι αυτα ?
Και αλλο ενα για να ξεθυμανω .
Ποιος ειναι ο γηραιοτερος συνοδηγος που κερδισε αγωνα του WRC.
Με λεπτομεριες παρακαλω. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σε 4 Ραλλυ του WRC, τρεις παγκοσμιοι,ο Burns,o Kankkunen και o Gronholm δεν εχουν νικησει κανενας τους.Ποια ειναι αυτα ?Φαντάζομαι όλα τα ασφάλτινα πλην Μόντε:
Κορσική
Καταλωνία
Γερμανία
Σαν Ρέμο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε 4 Ραλλυ του WRC, τρεις παγκοσμιοι,ο Burns,o Kankkunen και o Gronholm δεν εχουν νικησει κανενας τους.Ποια ειναι αυτα ?
Φαντάζομαι όλα τα ασφάλτινα πλην Μόντε:
Κορσική
Καταλωνία
Γερμανία
Σαν ΡέμοΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΡΑΒΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ? Και για την ενσταση που λεγαμε ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα;
Τι το περίεργο και πρωτοποριακό είχε η συμμετοχή των Rohrl/Geistdorfer με το 131 Abarth στο RAC του 1978; (τερμάτισαν στην 6η θέση)
Αν εισαστε εκει θα βλεπατε τον Geisdorfer (αναθεμα τον ονομα που εχει ) καθισμενο στο μπακετ που ηταν πισω και διαγωνια απο τον Rohrl.Οτι πανε να κανουν και τωρα στη Φοντ.Για καλυτερη κατανομη βαρους.
Για την ακρίβεια καθόταν ακριβώς στη μέση του πισω καθίσματος. Η FIA αμέσως απαγόρεψε το τρυκ αυτό μετά τον αγώνα!
Ε, όχι και το ίδιο στη Ford. Απλώς πιο χαμηλά. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπ! Με φώναξε κανείς ?
Ασε...είναι πολλά τα λεφτά για μια ένσταση!!!
Εγω λέω ότι είναι παράνομος ο DAP και πρέπει να αποκλειστεί απο την συνέχεια του Quiz, γιατι μου το ειπε ο μπατζανάκης..του αδελφού... του κουμπαρου της θείας μου!!!χα,χα,χα,χα
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και για την ενσταση που λεγαμε ?Εμμμμ,
ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
Quiz WRC