-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κωστα μου ετοιμος.Να βαλω καμια εικοσαρια να εχουμε να πορευομαστε ?1.Γιατι τα εικονιδια στο ROAD BOOK τα λεμε τουλιπες ?
2.Πρωτη νικη της PRODRIVE το ξαναλεω της PRODRIVE στο WRC ?
και μια πιο ευκολη.
34ο Ακροπολις και Χανου Μικκολα.Τι σχεση μπορουν να εχουν.-
Γιατί τα εικονίδια αυτά μοιάζουν με την τουλίπα (το φυτό). Η τελεία στο κάτω μέρος (σαν βολβός) και το τόξο που δείχνει την κατεύθυνση σαν κλαδί. ?
-
Η κορσική το 1987
-
το 3 είναι η θέση που πήρε και το 4 το νούμερο της συμμετοχής στο 34ο Ακρόπολις?
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κωστα μου ετοιμος.Να βαλω καμια εικοσαρια να εχουμε να πορευομαστε ?1.Γιατι τα εικονιδια στο ROAD BOOK τα λεμε τουλιπες ?
2.Πρωτη νικη της PRODRIVE το ξαναλεω της PRODRIVE στο WRC ?
και μια πιο ευκολη.
34ο Ακροπολις και Χανου Μικκολα.Τι σχεση μπορουν να εχουν.Στο 2) 1993 MacRae στην Ν.Ζηλανδία (λάθος έχει δίκιο ο syele)
Στο 3) ο 100ος αγώνας παγκοσμίου για το Χάνου Μίκολα -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
1.Γιατι τα εικονιδια στο ROAD BOOK τα λεμε τουλιπες ?Γιατί χρησιμοποιήθηκαν πρώτη φορά στο TULIP RALLY ?
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Στο 3) ο 100ος αγώνας παγκοσμίου για το Χάνου Μίκολα
Καλά ξαναβλέπω τη δική μου απάντηση και την βλέπω πολύ κουφή. Πώς μου ήρθε έτσι;
-
Μπραβο σας.
Στην πρωτη σωστος ο Νασος.
Στην δευτερη ο Στελιος και στην τριτη ο Παυλος.Βαλτε και σεις τιποτα γιατι θα ξαναγραψω
-
Δεν αντεχω,θα βαλω ακομη μια και θα σιωπησω για 24 ωρες,το ορκιζομαι.
Ποιος ηταν ο οδηγος που με διαφορα μιας βδομαδας ηρθε τριτος σε Γκραν Πρι Φορμουλα 1 και τριτος γενικης σε Ραλλυ του Παγκοσμιου Πρωταθληματος.
Ποιος ,που και ποτε. -
Για Βάλτερ Ρέρλ μου ακούεται!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για Βάλτερ Ρέρλ μου ακούεται!!ΝΟ
Ο Ρερλ ειχε λαβει μερος αν θυμαμαι σε πρωτοτυπα.Με κεινη την ΜοντεΚαρλο της Λαντσια?Και με τα AUDI στην Αμερικη ? -
Δύσκολο!!! Ήταν κατά βάση οδηγός F1 που οδήγησε σε ράλι ή το ανάποδο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δύσκολο!!! Ήταν κατά βάση οδηγός F1 που οδήγησε σε ράλι ή το ανάποδο?Φορμουλα.Τωρα εχει σταματησει.
-
Είναι ο Αργεντινός Carlos Reutemann
Στις 13/7/1980 ήρθε 3oς στο Βρετανικό GP (Brands Hatch) με Williams-Cosworth πίσω από Alan Jones ( ) και Nelson Piquet
Στις 19/7 πήρε μέρος στο 2ο Rally Codasur (Αργεντινή) όπου ήρθε 3ος με ένα Fiat Abarth 131, πίσω από Rohrl και Mikkola και με συνοδηγό τον Ιταλό Mirko Perissuti
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Είναι ο Αργεντινός Carlos ReutemannΣτις 13/7/1980 ήρθε 3oς στο Βρετανικό GP (Brands Hatch) με Williams-Cosworth πίσω από Alan Jones ( ) και Nelson Piquet
Στις 19/7 πήρε μέρος στο 2ο Rally Codasur (Αργεντινή) όπου ήρθε 3ος με ένα Fiat Abarth 131, πίσω από Rohrl και Mikkola και με συνοδηγό τον Ιταλό Mirko Perissuti
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΛΑΡΑ.
Κραταω τον ορκο μου και θα επανελθω οπως ειπα αυριο.
-
Σημερα δυο θεματα.
Α) Υπαρχουν 27 οδηγοι που νικησαν μια φορα μονο στους αγωνες του WRC.
Ενας απο αυτους πετυχε τη μοναδικη του νικη στο Ραλλυ Ακροπολις.Ποιος ειναι και ποτε.
[Οι νικητες των 2L (A. Bωβος κ.λ.π.) εξαιρουνται.]Β) H Audi,η Ford,η Lancia,η MG,η Peugeot,η Opel ειχαν ομολογκαρει διαφορα μοντελα τους στο GROUP B.
Ποιες αλλες ειχαν μοντελα και ποια στο Group B ?
(Η σωστη απαντηση πρεπει να εχει 5 εταιρειες και πανω.) -
-
Σουηδός Harry Kallstrom το 1976 με Datsun 160 J
-
Citroen BX 4TC, Ferrari 288 GTO Evoluzione, Porsche 959 & 911 RS, Renault R5 Turbo, Toyota Celica 4T-GTE, Talbot Sunbeam Lotus (?), Nissan 240 RS, Mazda RX7.
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σημερα δυο θεματα.
Α) Υπαρχουν 27 οδηγοι που νικησαν μια φορα μονο στους αγωνες του WRC.
Ενας απο αυτους πετυχε τη μοναδικη του νικη στο Ραλλυ Ακροπολις.Ποιος ειναι και ποτε.
[Οι νικητες των 2L (A. Bωβος κ.λ.π.) εξαιρουνται.]Β) H Audi,η Ford,η Lancia,η MG,η Peugeot,η Opel ειχαν ομολογκαρει διαφορα μοντελα τους στο GROUP B.
Ποιες αλλες ειχαν μοντελα και ποια στο Group B ?
(Η σωστη απαντηση πρεπει να εχει 5 εταιρειες και πανω.)Τελικά ο Dap θα βάζει και οι υπόλοιποι θα απαντάμε...κάτι σαν τον 'αδύναμο κρίκο'
α) Harry Kallstrom - 1976 Datsun 160J. δεν είχε άλλη νίκη εκτός μία 2η στο Σαφάρι και αρκετές 3ες και 4ες στο Ακρόπολις που μάλλον το πήγαινε...
b) Porsche 959
Renault 5 Turbo
Ferrari 288GTO
Citroen BX
Toyota Celica TCTφτάνουν?
με πρόβαλε ο Στέλιος...
-
Καταιγισμος σωστων απαντησεων.Εχω ακομη και την BMW M1 του 1982.
Και τωρα να δω ποιος ειναι 'μαζωχτρα'
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ #& ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Στις σελιδες 24 και 25 σε δυο φωτο εχουν μπει αναποδες λεζαντες. Θελω το νουμερο του Ακροπολις .
Αυριο παλι!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καταιγισμος σωστων απαντησεων.Εχω ακομη και την BMW M1 του 1982.Και τωρα να δω ποιος ειναι 'μαζωχτρα'
Στις σελιδες 24 και 25 σε δυο φωτο εχουν μπει αναποδες λεζαντες. Θελω το νουμερο του Ακροπολις .
Αυριο παλι!!!!
DAP, πιστεύω να ζούσαμε εμείς τότε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καταιγισμος σωστων απαντησεων.Εχω ακομη και την BMW M1 του 1982.
Και τωρα να δω ποιος ειναι 'μαζωχτρα'
Αυριο παλι!!!!
DAP, πιστεύω να ζούσαμε εμείς τότε
Παντως συμφωνα με το ληξιαρχειο (μου) ο Στρατης ητανε στα τριαντα και κατι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καταιγισμος σωστων απαντησεων.Εχω ακομη και την BMW M1 του 1982.Και τωρα να δω ποιος ειναι 'μαζωχτρα'
Αυριο παλι!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
34
Στη σελιδα 24 εχει φωτο του Γκαλο και η λεζαντα γραφει το ονομα του Καρλο,ενω στην 25 εχει φωτο του κοντου και γραφει Αποστολου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καταιγισμος σωστων απαντησεων.Εχω ακομη και την BMW M1 του 1982......Να συμπληρώσω ;
Citroen Visa +Milles Pistes , Vauxaul Chevette , Rover Vitesse .
Quiz WRC