-
Το προγραμμα λεει την 9η ειδικη 'ΣΥΚΕΑ Ι ' χλμ. 43.01.
Αλλα μια μεγαλη ηταν η 'ΠΑΡΝΗΘΑ' χλμ. 42.26. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το προγραμμα λεει την 9η ειδικη 'ΣΥΚΕΑ Ι ' χλμ. 43.01.
Αλλα μια μεγαλη ηταν η 'ΠΑΡΝΗΘΑ' χλμ. 42.26.Σωστός!!!
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν η Πάρνηθα και είπα καλού-κακού ας το τσεκάρω!
Η πιο μεγάλη στην Πελοπόννησο ήταν ο Βασσαράς με 35.82!
Ο Πάρνωνας νομίζω ότι έγινε τις επόμενες χρονιές!
-
Μετα τον ανεμοστροβιλο 'Στρατιτσινο' και μεχρι να μας ξαναρθει ας ελθουμε στα ηρεμα νερα μας με μια ακομη ερωτηση.
Εχει νικησει αυτοματο αυτοκινητο σε WRC ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μετα τον ανεμοστροβιλο 'Στρατιτσινο' και μεχρι να μας ξαναρθει ας ελθουμε στα ηρεμα νερα μας με μια ακομη ερωτηση.Εχει νικησει αυτοματο αυτοκινητο σε WRC ?
Mercedes 450 SLC νομίζω Cote d'Ivoire , Μικολα(?)
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ο Πάρνωνας νομίζω ότι έγινε τις επόμενες χρονιές!
29o ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 1982.
Ειχε αρκκετες 'μικρουλες 'ειδικες.
Παρνηθα Χ-Α 42.17 , Συκεα Ι Χ 42.89 , Λουτροπηγη Χ 45.74, Παρνωνας Ι & ΙΙ Χ 47.64 και πεντε -εξη μεταξυ 20 και 35 χλμ. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μετα τον ανεμοστροβιλο 'Στρατιτσινο' και μεχρι να μας ξαναρθει ας ελθουμε στα ηρεμα νερα μας με μια ακομη ερωτηση.
Εχει νικησει αυτοματο αυτοκινητο σε WRC ?
Mercedes 450 SLC νομίζω Cote d'Ivoire , Μικολα(?)
Και το 1980 η 500 SLC.
Για Μικολα πρεπει να το δω στο σπιτι.(Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να εχω δυο αρχεια ) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και το 1980 η 500 SLC.
Για Μικολα πρεπει να το δω στο σπιτι.(Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να εχω δυο αρχεια )Το 79 ήταν ο Mikkola με την 5λιτρη 450, το 80 ήταν ο Waldegard με την 500 στον ίδιο αγώνα. Αύτες ήταν και οι μοναδικές νίκες της mercedes στους κατασκευαστές...
-
Σε ποιά Ε.Δ. του Ακρόπολις τα Mercedes δεν 'χωρούσαν' με αποτέλεσμα να κοπανάνε στα προστατευτικά τοιχάκια???
-
Ηταν βραδυ και ηταν μαγεια.
-
Αντε και μια ευκολη.
Ποιος ηταν πρωταθλητης σε ΜΗ μηχανοκινητο αθλημα πριν γινει οδηγος αγωνων. -
Ο Σολμπεργκ, πρωταθλητης χορού!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αντε και μια ευκολη.
Ποιος ηταν πρωταθλητης σε ΜΗ μηχανοκινητο αθλημα πριν γινει οδηγος αγωνων.O LOEB BEBAIA ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ VOUILLOZ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ CHICHERIT ΣΤΟ SNOWBOARD!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Αντε και μια ευκολη.
Ποιος ηταν πρωταθλητης σε ΜΗ μηχανοκινητο αθλημα πριν γινει οδηγος αγωνων.O LOEB BEBAIA ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ VOUILLOZ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ CHICHERIT ΣΤΟ SNOWBOARD!
Χαρη δεν το περιμενα να ειναι τοσοι πολλοι γιατι εγω ξερω μονον καποιον αλλον πασιγνωστο και πρωταθλητη. Βρε τι επαθα!!!!
-
Ο Rohrl στο σκι εννοουσες;
-
Οχι ουτε αυτον.
Να βοηθησω λιγο.Το αθλημα ειναι το σκουος. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σε ποιά Ε.Δ. του Ακρόπολις τα Mercedes δεν 'χωρούσαν' με αποτέλεσμα να κοπανάνε στα προστατευτικά τοιχάκια???Αρη τις θυμαμαι στο Πλατανακι βραδυ απο Μουρικι προς Λουκισια.Πρεπει να ηταν το 1980.Η μια ηταν με τον Βαλντεγκαρντ,τους αλλους δεν τους θυμαμαι.Αλλα θυμαμαι τον βρυχηθμο και τις 'κολιες'αναμεσα στα σπαρτα!!!
Και ειχε μια φεγγαραδα.
(ουτε τα ραντεβου με την στεφανωσον δεν θυμαμαι τοσο νοσταλγικα ) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οχι ουτε αυτον.
Να βοηθησω λιγο.Το αθλημα ειναι το σκουος.Κάρλος. Αλλά όντως ήταν πρωταθλητής ?
Για τον Σεμπ ήξερα πως ασχολιόταν με τη γυμναστική αλλά επίσης δεν ήξερα αν ήταν πρωταθλητής.
Οσο για τον Πέτερ, χορός ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για τον Πέτερ, χορός ?Γεγονος Νασσο, οταν το ειδα στο Autosport πεθανα στα γελια!
-
Xεχε κέρδισα!!!! Απαντησα πρώτος... Δυσκολη τώρα:
Ποιος team manager κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας στις 24 ώρες του ΛεΜαν με 361 km/h;; -
Φρεκλεν με WM
Quiz WRC