-
Παιδιά, χωρίς να έχω καταλάβει ακριβώς το πρόγραμμα του σταθμού, το να δείχνει 5 λεπτά βίντεο κάθε Παρασκευή και Σάββατο που έχει αγώνα, δεν με ενθουσιάζει και πολύ. Το μόνο που θα προλαβαίνει να δείξει είναι τα αποτελέσματα της κάθε ημέρας... Sorry αλλά αυτό μπορούμε να το μάθουμε και από το Internet και μάλιστα LIVE.
Σημειώστε επίσης ότι το TV MAGIK την ώρα που προβάλλει αγώνες του Ολυμπιακού, δείχνει κάποιο άλλο μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα στη ΝΟVΑ. Αυτό που έκανε δηλαδή και ο ALPHA παλιότερα για οποιοδήποτε αθλητικό πρόγραμμα. -
μπα Νίκο, δεν βλέπω φως ούτε φέτος... πάει η αναμετάδωση.. και είχε κοπεί πάνω που θα έδειχνε το περυσινό Κένταυρος και μου είπαν ότι είδαν και ένα κοκκινο rallye στα πλάνα !!
αμα θες πάμε να κάνουμε εκπομπή εμείς εγώ θα λέω τα νέα από τα ράλι και συ από τις πίστες
-
αμα θες πάμε να κάνουμε εκπομπή εμείς εγώ θα λέω τα νέα από τα ράλι και συ από τις πίστες [/quote]
αν και δεν συμπαθω ιδιαιτερα τις πιστες(αγαπαω τα ραλλυ) μεσα!θα κανω και ραλλυ μαλλον φετος..... !αλλα μεχρι το καλοκαιρι γιατι μετα εγω μαλλον θα φυγω γιατι τελειωνω το τει!!!
-
καλό πτυχίο τότε! αλλά το άλλο θέλει χρόνο και μετά μόνος ούτε για πλάκα δε προλαβαίνω
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
καλό πτυχίο τότε! αλλά το άλλο θέλει χρόνο και μετά μόνος ούτε για πλάκα δε προλαβαίνωετσι ειναι!ασ το!ας ασχοληθουμε καλυτερα με τις δουλειες μας και με τα αγωνιστικα μας για να παμε καλυτερα φετος!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5074
ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΡΥΝΟΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ, ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ BAR. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.[/list]
-
Φίλε deggman είναι σωστή αυτή η σκέψη σου, ωστόσο πρέπει να σου πω πως το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθορίζεται απο την ΕΠΑΕ απο κοινού με τα κανάλια. Έτσι το 21:30 που έχουν δώσει για την Κυριακή του Monte Carlo πιστεύω μπορεί να τηρηθεί κάθε Κυριακή αγώνα.
Εξάλλου το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τελειώνει το πολύ 23 Μαϊου και με βάση αυτό, πιθανότητα για ξενύχτι υπάρχει στους τέσσερις πρώτους αγώνες του WRC. Το καλοκαίρι θα είναι απολαυστικό μάλλον! -
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ EUROSPORT, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WRC, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΘΑ ΒΩΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
-
Παντως στην εφημεριδα στο προγραμμα της αυριανης Κυριακης το εχει στις 22.00.
Μακαρι να'ναι ετσι παντα. -
Συγνώμη, αλλά γιατί σχεδόν όλοι πανυγυρίζουν που θα έχει το πρωτάθλημα στο TV Magic; Αναβάθμιση είναι αυτό δηλαδή ή κατάντια; Σύμφωνοι, το ωράριο ήταν χάλια, αλλά από πλευράς 'κύρους' το Σταρ υπερτερούσε (τρομάρα του ). Και έχει κι αυτό τη σημασία του.
Άντε, και του χρόνου στο Τηλεφώς. Τουλάχιστον θα βλέπουμε W.R.C. (σε επανάληψη) στο 'Όλα' του δικού μας, του Θέμου Αναστασιάδη!
-
-
Αλήθεια είδατε την χθεσινή εκπομπή?
Πως σας φάνηκε?
Εμένα σαν περιεχόμενο μου άρεσε, αν και στο video που έδειξαν στον υποτιτλισμό έτρωγαν πολλά λόγια [αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ], ήταν όμως καλοστημένη με καλούς και γνωστούς καλεσμένους που μας εξήγησαν/ανέλυσαν αρκετά απο τα τεκτενόμενα της φετινής χρονιάς...
Οι παρουσιαστές μου φάνηκαν λίγοι για ζωντανή εκπομπή, χωρίς άνεση στον φακό και αυτοπεποίθηση ιδίως ο Νίκος Ζιώγας [μπορεί να κάνω και λάθος στο επίθετο] Ας ελπίσουμε οτι με τον καιρό θα στρώσουν
Η αρχή για καλυτερες ημέρες στην τηλεοπτική παρακολούθηση του WRC έγινε!!! -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Ζητώ συγνώμη για την παρεμβολή απο όλους τους συμφορουμάδες αλλά δεν βλέπω κανέναν να αντιδρά .....!!!Φίλε μου deggman :
1ον. Καλό θα ηταν να χρησιμοποιείς σωστές λέξεις και όρους (βλ. Θρύνος#Θρύλος....) αν και αυτά είναι θέματα για συζήτηση σε άλλα forum....
2ον. Το πως ,τι και γιατί βγάζει ένα κανάλι τα χρήματά του δεν νομίζω να αφορά κανέναν μας που κέρδος μας θα είναι μια καλύτερη ενημέρωση του wrc....και μόνο αυτο....!!!!Αν σε ενδιαφέρουν τοσο πολυ τα ποδοσφαιρικά άνοιξε ενα αλλο topic σε αλλο site....
3ον. Για να ξεκαθαρίσω.....δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.....απλά διαβάζω πολλά άσχετα με το wrc σε αυτό το topic που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να 'προκαλέσουν'.....!!!Ας μείνουμε στα του wrc και τιποτα αλλο....!!!
Ευχαριστώ.......φιλικά....Στέφανος
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πως σας φάνηκε?
Εμένα σαν περιεχόμενο μου άρεσε, αν και στο video που έδειξαν στον υποτιτλισμό έτρωγαν πολλά λόγια [αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ], ήταν όμως καλοστημένη με καλούς και γνωστούς καλεσμένους που μας εξήγησαν/ανέλυσαν αρκετά απο τα τεκτενόμενα της φετινής χρονιάς...
Οι παρουσιαστές μου φάνηκαν λίγοι για ζωντανή εκπομπή, χωρίς άνεση στον φακό και αυτοπεποίθηση ιδίως ο Νίκος Ζιώγας [μπορεί να κάνω και λάθος στο επίθετο] Ας ελπίσουμε οτι με τον καιρό θα στρώσουν
Η αρχή για καλυτερες ημέρες στην τηλεοπτική παρακολούθηση του WRC έγινε!!!Κανεις λαθος στο επιθετο.Ειναι ο δημοσιογραφος Νικολας Ζαλμας,γυιος του γνωστου (τουλαχιστον σε μας του GROUP ΚΑΠΗ) Σταυρου Ζαλμα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πως σας φάνηκε?Tην είδαμε, την είδαμε...
για πρώτη εκπομπή δεν ήταν άσχημη. Ήταν και ζωντανή όποτε δικαιολούνται διάφορες αστοχίες. Η γνώμη μου είναι θετική χωρίς να ξετρελλάθηκα . Θετική και η παρουσία της Αννίτας... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πως σας φάνηκε?Tην είδαμε, την είδαμε...
για πρώτη εκπομπή δεν ήταν άσχημη.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ 'Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την προβολή του WRC στην επαρχία, ο εμπορικός διευθυντής του σταθμού δήλωσε ότι θα ακολουθηθεί ή ίδια πολιτική με αυτή των μεταδόσεων του αγώνων του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμεταδίδονται στην επαρχία μέσω συνεργασιών του Magic με τοπικούς σταθμούς.' ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ... -
Ας είχαμε το EUROSPORT και δεν χρειαζόμασταν άλλο κανάλι. Έχει κανείς ιδέα γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνουμε πια EUROSPORT? ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ. Πάντως το EUROPE 1 χθές βράδυ στις 10 έδειχνε 'χαρίζονται δώρα'. Μας βλέπω να τρέχουμε για δορυφορικές. Υπάρχει καμία καφετέρια για WRC-κηδες?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ας είχαμε το EUROSPORT και δεν χρειαζόμασταν άλλο κανάλι. Έχει κανείς ιδέα γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν πιάνουμε πια EUROSPORT? ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ. Πάντως το EUROPE 1 χθές βράδυ στις 10 έδειχνε 'χαρίζονται δώρα'. Μας βλέπω να τρέχουμε για δορυφορικές. Υπάρχει καμία καφετέρια για WRC-κηδες?Τη συχνότητα την χρησιμοποιεί το ελληνικό κράτος για να δείχνει τη βουλή! Αλλά πάλι δεν έχει καλό σήμα! anyway, τι να πεις;
-
καλά ουδείς άλλος απο Θεσσαλονίκη ή επαρχία ενδιαφέρεται που θα δεί το WRC;
-
Κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά τι να κάνω;
Να στήσω δικό μου κανάλι;
Το WRC στο TV Magic !