-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πάντως εγώ ψήφισα Gronholm. Εντύπωσή μου είναι πως ο Φινλανδός είναι 1 κλικ πάνω σε ταχύτητα-ικανότητα σε όλους τους (πλην ασφάλτινους) αγώνες, ενώ στην άσφαλτο μπορεί να νικηθεί στα ίσια μονάχα από 2-3 οδηγούς.
...
Όλοι θυμόμαστε τι έκανε σε επιλεγμένα ράλι με το παλιό (για τότε) Corolla, στην προ Peugeot εποχή του.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο GRONHOLM ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 2001.
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ 307. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟ PEUGEOT ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ...ΟΝΤΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ COROLLA ΤΟ 97 ΚΑΙ ΤΟ 98, H ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ WRC ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...
-
Με οποιουσδηποτε κανονισμους και εξελιγμενα Subaru-Ford-Peugeot ο Loeb θα το παρει φετος περισσοτερο ή λιγοτερο ευκολα.Σχεδον το πηρε περυσι στην δοκιμαστικη του χρονια.
Εγω πιστευω οτι θα το παρει και ευκολα κιολας...(Αν και προτιμώ τον τρελαμενο τον Solebrg...)
O Sainz γιατι βρισκεται στη λιστα??( ) -
40 ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...
Ο LOEB ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!!
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. -
ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο LOEB, ΑΝ ΚΑΙ Ο GRONHLOM ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MARTIN, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ....
-
Με την κοινή λογική θα έλεγα Μάρτιν.
Με τα μαθηματικά θα έλεγα Λεμπ.
Ο τρελός επιστήμονας,όμως λέει Πέτερ και πάλι.
Πέτερ Σολμπεργκ.Ξανά.
Για να μιλήσουμε σοβαρά, λόγω Μιλς και Human Performance Management από Prodrive(Helen κάπως νομίζω λένε την αρμόδια ψυχολόγο). -
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2004, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, Ο SEBASTIEN LOEB!
ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ THΣ CITROEN, ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ! -
XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ LOEB,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ SHUMACHER ΓΙΑ ΤΟΝ LOEB,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ 'ΕΞΥΠΝΑ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ LOEB,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ SHUMACHER ΓΙΑ ΤΟΝ LOEB,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ 'ΕΞΥΠΝΑ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι εννοείς Λώρη όταν λες για αλλάγή στις επιδόσεις του LOEB αν τα αυτοκίνητα γίνουν περισσότερο 'αυτοκίνητα'.Πιστεύεις ότι ο Γάλλος δεν μπορεί να κινηθεί στο όριο με ένα τέτοιο αυτοκίνητο.Και για τους άλλους της νέας γενιάς το ίδιο πιστεύεις;
Πιστεύεις ότι θα ξανάρθουν στο προσκήνιο οι Σκανδιναυοί;
Για να μην τα μπερδεύω τα πράγματα, γράψε μας την θέση σου για αυτό το μεγάλο θέμα που ανοίγεις.
Θα έχει ενδιαφέρον! -
Να υπενθυμίσω πως ο Loeb είχε αφήσει 'χρόνια' πίσω οδηγούς όπως ο Duval και ο Robert (ΟΚ, με λιγότερο δυνατά αυτοκίνητα) στο JWRC το 2001. Και τα S1600 σε καμία περίπτωση δεν είναι/ήταν 'έξυπνα'. Οπότε μάλλον ο Loeb είναι ο ίδιος έξυπνος και οδηγεί τα σύγχρονα WRC με τον τρόπο που τους αρμόζει (σαν πίστας...). Πιστεύω πως και με λιγότερο έξυπνα αυτοκίνητα πάλι θα πρωταγωνιστεί.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ LOEB,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ SHUMACHER ΓΙΑ ΤΟΝ LOEB,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ 'ΕΞΥΠΝΑ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι εννοείς Λώρη όταν λες για αλλάγή στις επιδόσεις του LOEB αν τα αυτοκίνητα γίνουν περισσότερο 'αυτοκίνητα'.Πιστεύεις ότι ο Γάλλος δεν μπορεί να κινηθεί στο όριο με ένα τέτοιο αυτοκίνητο.Και για τους άλλους της νέας γενιάς το ίδιο πιστεύεις;
Για να μην τα μπερδεύω τα πράγματα, γράψε μας την θέση σου για αυτό το μεγάλο θέμα που ανοίγεις.
Θα έχει ενδιαφέρον!AΓΑΠΗΤΕ thvarveris,
ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 'ΤΡΕΝΑ' ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΥΣ LOEB DUVAL ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΩΝΙΕΣ MCRAY KAI SOLBERG.
TΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ GRONHOLM ENAN AΛΛΟΝ SWARTZ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ SAINZ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CONTROL.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ WRC ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 5ΕΤΙΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS 03 ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΙΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ΑΠΕΝΑΝΤΙ'. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ TOURING CAR ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΙΣΤΑΣ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ TO ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ LOEB-DUVAL-MARTIN.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Να υπενθυμίσω πως ο Loeb είχε αφήσει 'χρόνια' πίσω οδηγούς όπως ο Duval και ο Robert (ΟΚ, με λιγότερο δυνατά αυτοκίνητα) στο JWRC το 2001. Και τα S1600 σε καμία περίπτωση δεν είναι/ήταν 'έξυπνα'. Οπότε μάλλον ο Loeb είναι ο ίδιος έξυπνος και οδηγεί τα σύγχρονα WRC με τον τρόπο που τους αρμόζει (σαν πίστας...). Πιστεύω πως και με λιγότερο έξυπνα αυτοκίνητα πάλι θα πρωταγωνιστεί.Νάσσο πιστεύεις ότι άλλοι οι ογηγοί της τωρινής γενιάς μπορούν με λιγότερα έξυπνα αυτοκίνητα ή θα ξεμπροστιαστούν πολλοί από μια τέτοια εξέλιξη και θα δούμε είδωλα να καταρρέουν;
-
Να υπενθυμίσω πως ο Loeb είχε αφήσει 'χρόνια' πίσω οδηγούς όπως ο Duval και ο Robert (ΟΚ, με λιγότερο δυνατά αυτοκίνητα) στο JWRC το 2001. Και τα S1600 σε καμία περίπτωση δεν είναι/ήταν 'έξυπνα'. Οπότε μάλλον ο Loeb είναι ο ίδιος έξυπνος και οδηγεί τα σύγχρονα WRC με τον τρόπο που τους αρμόζει (σαν πίστας...). Πιστεύω πως και με λιγότερο έξυπνα αυτοκίνητα πάλι θα πρωταγωνιστεί.
Νάσσο πιστεύεις ότι άλλοι οι ογηγοί της τωρινής γενιάς μπορούν με λιγότερα έξυπνα αυτοκίνητα ή θα ξεμπροστιαστούν πολλοί από μια τέτοια εξέλιξη και θα δούμε είδωλα να καταρρέουν;
Σίγουρα κάποιοι θα ξεμπροστιαστούν και κάποιοι θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Στην πρώτη κατηγορία βάζω Duval, ίσως Martin, και στη δεύτερη Loeb, Solberg και 'παλιούς' όπως τον Gronholm και τον Sainz (αν συνεχίσει μέχρι τότε).
Αν θέλετε να δείτε τη διαφορά επιδόσεων ενός 'έξυπνου' WRC από ένα 'χαζό', δείτε, λίγο-πολύ, που βρισκόταν φέτος η Mitsubishi (με 'χαζό' αυτοκίνητο).
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 'ΤΡΕΝΑ' ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΥΣ LOEB DUVAL ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΩΝΙΕΣ MCRAY KAI SOLBERG.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CONTROL.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ WRC ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 5ΕΤΙΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS 03 ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΙΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ΑΠΕΝΑΝΤΙ'. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ TOURING CAR ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΙΣΤΑΣ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ TO ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ LOEB-DUVAL-MARTIN.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μια παρατήρηση.Εσύ που είσαι παλιός και μέσα στα πράγματα, θα θυμάσαι καλά ότι όταν είχαν μπει περιορισμοί στις δοκιμές πολλοί είχαν βγει και πει ότι ήρθε η ώρα να δούμε την διαφορά των επίκτητων ταλέντων από τα εκ γενετής ταλέντα.
Δηλαδή είχαν προβλέψει ότι οδηγοί σαν τον Kankkunen π.χ, θα μπορούσαν να επιβληθούν σχετικά άνετα σε οδηγούς σαν τον Sainz που ήταν αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης και όχι πηγαίου ταλέντου.
Κάτι τέτοιο όμως όπως έδειξε η ιστορία δεν έγινε.Τα πράγματα κινήθηκαν πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση όπως και πριν και η ιεραρχία δεν άλλαξε.
Γιατί να μην γίνει το ίδιο και τώρα σε τυχόν αλλαγή των κανονισμών;
Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτή την φορά θα προκύψει αυτή η διαφορά που δεν είδαμε τότε με την μείωση των δοκιμών;
Και εντέλει από που θα έρθει η 'νέα τάξη πραγμάτων'
Σε κουράζω αλλά η γνώμη σου έχει βαρύτητα και είναι απαραίτητη. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νάσσο πιστεύεις ότι άλλοι οι ογηγοί της τωρινής γενιάς μπορούν με λιγότερα έξυπνα αυτοκίνητα ή θα ξεμπροστιαστούν πολλοί από μια τέτοια εξέλιξη και θα δούμε είδωλα να καταρρέουν;
Σίγουρα κάποιοι θα ξεμπροστιαστούν και κάποιοι θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Στην πρώτη κατηγορία βάζω Duval, ίσως Martin, και στη δεύτερη Loeb, Solberg και 'παλιούς' όπως τον Gronholm και τον Sainz (αν συνεχίσει μέχρι τότε).
Αν θέλετε να δείτε τη διαφορά επιδόσεων ενός 'έξυπνου' WRC από ένα 'χαζό', δείτε, λίγο-πολύ, που βρισκόταν φέτος η Mitsubishi (με 'χαζό' αυτοκίνητο).
Νάσσο, για την πιο πάνω ερώτηση που κάνω στον Λώρη θέλω και την δική σου τοποθέτηση.
-
Η απάντησή μου βασίζεται στις επιδόσεις των (α) Loeb με S1600 (τους 'πήρε τα κεφάλια') (β) Solberg με παλιάς γενιάς 'σχεδόν χαζά' WRC (2000 με Ford). Αντίθετα, ο Duval ήταν μετριότατος με το Puma και ποτέ δεν έχει οδηγήσει κάτι άλλο εκτός από ETCC εεεεε, WRC ήθελα να πω Αντίστοιχα, ο Martin με την Corolla δεν ήταν κάτι το σπουδαίο (το 2000 στη Φινλανδία δεν ήταν που ο Rovanpera, που επίσης δεν είναι κάτι το σπουδαίο, τερμάτισε 3ος με ιδιωτική Corolla και ο Martin 5ος ?). Και μου έχει κάνει εντύπωση η δυσκολία προσαρμογής του στην απουσία gravel crews, μην ξεχνάμε πως στην Κορσική είχαν gravel crews, το οποίο σίγουρα έπαιξε ρόλο στην επικράτηση της Ford).
Αν λοιπόν γυρίσουμε, από την άποψη της εξέλιξης των συστημάτων μετάδοσης, κάπου στο 1999-2000 (όταν δηλ. η Peugeot 'ψήλωσε τον πήχυ' σε ό,τι αφορά την 'εξυπνάδα' του αυτοκινήτου), πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσουν οδηγοί που ήταν ήδη καλοί τότε (πχ. Gronholm, Burns όταν και αν με το καλό επιστρέψει αλλά και ο Solberg που ήδη έδειχνε γρήγορος) συν τον Loeb που σε αυτοκίνητα χωρίς εξυπνάδα (S1600) ήταν 'χρόνια' μπροστά. Βέβαια για αυτό το τελευταίο μην ξεχνάμε πως και τα S1600 είναι γενικά υποστροφικά αυτοκίνητα και ίσως ο Loeb να βολεύτηκε με τα αντίστοιχα υποστροφικά σύγχρονα WRC. Αλλά το παιδί έχει το επιπλέον συν να μην κάνει ποτέ λάθος, που είναι πολύ σπάνιο για οδηγό αυτού του επιπέδου.
-
[quote='thvarveris']
Δηλαδή είχαν προβλέψει ότι οδηγοί σαν τον Kankkunen π.χ, θα μπορούσαν να επιβληθούν σχετικά άνετα σε οδηγούς σαν τον Sainz που ήταν αποτέλεσμα εντατικής προπόνησης και όχι πηγαίου ταλέντου.
Κάτι τέτοιο όμως όπως έδειξε η ιστορία δεν έγινε.Τα πράγματα κινήθηκαν πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση όπως και πριν και η ιεραρχία δεν άλλαξε./quote]Συμφωνώ απόλυτα.
Ο 'πολύ καλός οδηγός' -'το αστέρι' αυτός που θέλει να λέγεται 'οδηγός wrc' η αλλιώς 'οδηγός επιπέδου Α' ξέρει-μπορεί να οδηγεί τα πάντα και παντού και όπως.
Σημερα, τέτοιοι οδηγοί ειναι ελάχιστοι και μεσα σε αυτούς ειναι και ο Loeb και ο Solberg, κατα την ταπεινή μου γνώμη,κατι που δεν εδειξαν ποτέ οτι ανηκουν εκεί οδηγοί οπως οι Duval,Hirvonen,Loix. -
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
'EL-EM'
Μια παρατήρηση.Εσύ που είσαι παλιός και μέσα στα πράγματα, θα θυμάσαι καλά ότι όταν είχαν μπει περιορισμοί στις δοκιμές πολλοί είχαν βγει και πει ότι ήρθε η ώρα να δούμε την διαφορά των επίκτητων ταλέντων από τα εκ γενετής ταλέντα.
Κάτι τέτοιο όμως όπως έδειξε η ιστορία δεν έγινε.Τα πράγματα κινήθηκαν πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση όπως και πριν και η ιεραρχία δεν άλλαξε.
Γιατί να μην γίνει το ίδιο και τώρα σε τυχόν αλλαγή των κανονισμών;
Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτή την φορά θα προκύψει αυτή η διαφορά που δεν είδαμε τότε με την μείωση των δοκιμών;
Και εντέλει από που θα έρθει η 'νέα τάξη πραγμάτων'
Σε κουράζω αλλά η γνώμη σου έχει βαρύτητα και είναι απαραίτητη.ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΑΓΑΠΗΤΕ thvarveris,ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΝKΚΘΝΕΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ MAKKINEN) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΦΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΗΣΕΙΣ, ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΚUΝΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΕ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ GROUP B , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ LOEB-DUVAL-HIIRVONEN ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΜΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LOEB ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΗΣ. ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ RALLYMAN ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SOLBERG-GRONHOLM-SAINZ-MAKKINEN-KANKUNEN-MCRAY-BURNS-BLOMKVIST ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ-ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΝ 'ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ' ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΑΓΑΠΗΤΕ thvarveris,ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΝKΚΘΝΕΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ MAKKINEN) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΦΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΗΣΕΙΣ, ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΚUΝΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΕ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ GROUP B , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ LOEB-DUVAL-HIIRVONEN ΚΑΙ ΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΜΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LOEB ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΦΗΣ. ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ RALLYMAN ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SOLBERG-GRONHOLM-SAINZ-MAKKINEN-KANKUNEN-MCRAY-BURNS-BLOMKVIST ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ-ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΝ 'ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ' ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Επανέρχομαι.Η ερώτηση μου είναι,γιατί τοποθετείς τον SOLBERG μέσα στην ομάδα των κορυφαίων rallyman και όχι άλλον τωρινό οδηγό;
Πιστεύεις, ή γνωρίζεις ότι τον εκτιμούν περισσότερο στον χώρο των rally και εννοώ στο επίπεδο των ανθρώπων που διαμορφώνουν καταστάσεις και πραγματικότητες εκεί; -
ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΑΓΑΠΗΤΕ thvarveris,ΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΝKΚΘΝΕΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ MAKKINEN) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Επανέρχομαι.Η ερώτηση μου είναι,γιατί τοποθετείς τον SOLBERG μέσα στην ομάδα των κορυφαίων rallyman και όχι άλλον τωρινό οδηγό;
Πιστεύεις, ή γνωρίζεις ότι τον εκτιμούν περισσότερο στον χώρο των rally και εννοώ στο επίπεδο των ανθρώπων που διαμορφώνουν καταστάσεις και πραγματικότητες εκεί;TON TOΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ
- ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ 'ΛΥΣΑ' ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ
- ΑΠΟ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ 'ΙΣΙΑ¨' (ΣΑΝ ΤΟΥΣ MARTIN-LOEB) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΓΩΝΙΕΣ) ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ GRONHOLM-SAINZ-MCRAY ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ.
ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗΣ ΤΩΡΑ ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η απάντησή μου βασίζεται στις επιδόσεις των (α) Loeb με S1600 (τους 'πήρε τα κεφάλια') (β) Solberg με παλιάς γενιάς 'σχεδόν χαζά' WRC (2000 με Ford). Αντίθετα, ο Duval ήταν μετριότατος με το Puma και ποτέ δεν έχει οδηγήσει κάτι άλλο εκτός από ETCC εεεεε, WRC ήθελα να πω Αντίστοιχα, ο Martin με την Corolla δεν ήταν κάτι το σπουδαίο (το 2000 στη Φινλανδία δεν ήταν που ο Rovanpera, που επίσης δεν είναι κάτι το σπουδαίο, τερμάτισε 3ος με ιδιωτική Corolla και ο Martin 5ος ?).NOMIZΩ ΠΩΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ DUVAL ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ MARTIN.
O ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ LOEB ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ S1600. ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟ SAXO. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ PUMA ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο DUVAL ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ 25 ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ.
O ΕΣΘΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΓΡΑΦΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗ 10ΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ RAC TO 98, ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 8ΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SOLBERG ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ), ΕΡΙΧΝΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ SOLBERG (ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (1999) ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ RAC THΣ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 'ΧΑΖΑ' ΟΠΩΣ Η CELICA GT4, TO ESCORT KAI H COROLLA.ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ' ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 10ΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2000) ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ, ΦΤΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο SOLBERG, O LOEB, O MARTIN KAI O DUVAL. AYTOI ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ CARLSSON, ANDERSSON ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ, ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ WRC TO 2004?