-
Αγαπητέ Χάρη (charmak66) τι λες, θα κάνουμε κάποτε κάτι Α-Β συγκρίσεις που σχεδιάζαμε? Κυρίως θα ήθελα να δω αν θα καταλάβω διαφορά με το CD player σου. Εγώ είμαι διαθέσιμος κάθε μέρα και δεν διαβάζω για εξετάσεις!!
Τα ηχεία σου όντως πνίγονται στο δωμάτιο που τα έχεις. Θα ήθελα πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου όταν τα ακούσεις σε κανένα πιο μεγάλο χώρο. Μέχρι τότε θα σου θυμίσω ότι διαθέτω μπόλικο χώρο κι άμα θέλεις να τα φέρεις για επίσκεψη θα έχει γέλιο.... Ελπίζω βέβαια μετά να μην μπεις σε μπελάδες να μετακομίζεις σε σπίτι με μεγαλύτερο δωμάτιο....Σε λίγο καιρό θα ακούσω ένα σύστημα που έφερε ένας γνωστός επιστρέφοντας από Αμερική. Νομίζω ότι και αυτός δεν έχει προλάβει να το ακούσει εκεί. Δεν ξέρω αν είναι σχετικός ή όχι, δηλαδή αν ξέρει τι έχει πάρει και για ποιον λόγο αλλά το σύστημα κάνει πολλά λεφτά. Πρόκειται για CD player Mark Levinson 39 με integrated amp Mark Levinson 383 και ηχεία SonusFaber Grand Piano (δεν ξέρω ποια ακριβώς μια και υπάρχουν περισσότερα από ένα)
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι τι να περιμένω. Κάτι καλό, πολύ καλό ή απλά κάτι υπερτιμημένο και αταίριαστο.... Τι να προσέξω, μήπως υπάρχουν ιδιαιτερότητες και με ποια μουσική θα το χαρούμε περισσότερο κλπ. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αγαπητέ Χάρη (charmak66) τι λες, θα κάνουμε κάποτε κάτι Α-Β συγκρίσεις που σχεδιάζαμε? Κυρίως θα ήθελα να δω αν θα καταλάβω διαφορά με το CD player σου. Εγώ είμαι διαθέσιμος κάθε μέρα και δεν διαβάζω για εξετάσεις!!
Τα ηχεία σου όντως πνίγονται στο δωμάτιο που τα έχεις. Θα ήθελα πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου όταν τα ακούσεις σε κανένα πιο μεγάλο χώρο. Μέχρι τότε θα σου θυμίσω ότι διαθέτω μπόλικο χώρο κι άμα θέλεις να τα φέρεις για επίσκεψη θα έχει γέλιο.... Ελπίζω βέβαια μετά να μην μπεις σε μπελάδες να μετακομίζεις σε σπίτι με μεγαλύτερο δωμάτιο....A/B με cd-player και ενισχυτή (να ακούσουμε δικάναλο vs AV σε μουσική) γίνεται σχετικά εύκολα. Τα ηχεία...μόνο που το σκέφτομαι, κουράζομαι!
Αυτές οι εξετάσεις είναι ένα μικρό πρόβλημα...
Θαααα το κανονίσουμε!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε λίγο καιρό θα ακούσω ένα σύστημα που έφερε ένας γνωστός επιστρέφοντας από Αμερική. Νομίζω ότι και αυτός δεν έχει προλάβει να το ακούσει εκεί. Δεν ξέρω αν είναι σχετικός ή όχι, δηλαδή αν ξέρει τι έχει πάρει και για ποιον λόγο αλλά το σύστημα κάνει πολλά λεφτά. Πρόκειται για CD player Mark Levinson 39 με integrated amp Mark Levinson 383 και ηχεία SonusFaber Grand Piano (δεν ξέρω ποια ακριβώς μια και υπάρχουν περισσότερα από ένα)
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι τι να περιμένω. Κάτι καλό, πολύ καλό ή απλά κάτι υπερτιμημένο και αταίριαστο.... Τι να προσέξω, μήπως υπάρχουν ιδιαιτερότητες και με ποια μουσική θα το χαρούμε περισσότερο κλπ.Έρχομαι αν με θέλετε . 4 ώρες δρόμο είμαι μόνο . Καλώδια καλά πες του να πάρει από εκεί (εδώ η elasyn πιάνει κ...ους) . Το CD είναι αυτό με το βαρίδιο στην οπή (τρύπα) ;
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
.... CD player Mark Levinson 39 με integrated amp Mark Levinson 383 και ηχεία SonusFaber Grand Piano....
...Καλώδια καλά πες του να πάρει από εκεί (εδώ η elasyn πιάνει κ...ους) . Το CD είναι αυτό με το βαρίδιο στην οπή (τρύπα) ;
Ο άνθρωπος πλέον έκανε μετοικεσία και μόλις τα έβγαλε από το container και τα έστησε στο σπίτι του στην Ελλάδα. Τα ηχεία σίγουρα δεν τα είχε λειτουργήσει στην Αμερική, τώρα τα πρωτοδουλεύει και τα ροντάρει. Για καλώδια κάτι είπε για Synergistic research. Σχετικά με το CD δεν τα έχω δει ακόμα οπότε δεν ξέρω πως είναι... Επίσης το σύστημα είναι και surround με την προσθήκη decoder Proceed, τρικάναλου ενισχυτή Arcam P35 και επιπλέον ηχείων Sonus Faner Concertino ενώ υπάρχει και προβολέας Panasonic και ένα DVD Pioneer 655A.
To θέμα είναι ότι ενώ τον ξέρω σε εξόδους, εκδρομές κλπ και έχω αντιληφθεί την τελειομανία του δεν τον ξέρω καθόλου από μουσικής και hi-fi πλευράς. Δηλαδή θεωρώ ότι είναι δυνατόν να πήγε στο μαγαζί και να είπε δώστε μου κάτι καλό και να του πουλήσαν αυτά αλλά από την άλλη μπορεί και να είναι ψαγμένος χρόνια.
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι καλά πράματα αλλά με ποιον τρόπο θα το εκμεταλλευτώ καλύτερα. Τι να ακούσω?... Να προσπαθήσω να το ακούσω με μουσική για stereo ή να υποκύψω σε τυχόν κινηματογραφική βραδιά? Ή ό,τι και να είναι καλό θα είναι οπότε να μην το ψειρίζω και απλά να το απολαύσω?! -
Την teac δεν την αντιπροσωπευει κανεις πλεον στην Ελλαδα?
Η telefunken ειναι οντως εξαγορασμενη απ την thomson? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Την teac δεν την αντιπροσωπευει κανεις πλεον στην Ελλαδα?Δηλαδή αν πάθει κάτι το διπλό κασετόφωνο που έχω, που 8α το πάω για Service? Ευτυχώς που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά μονό στην ιδέα ότι δεν θα μπορώ να βρω service τρομάζω.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Την teac δεν την αντιπροσωπευει κανεις πλεον στην Ελλαδα?
Δηλαδή αν πάθει κάτι το διπλό κασετόφωνο που έχω, που 8α το πάω για Service? Ευτυχώς που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά μονό στην ιδέα ότι δεν θα μπορώ να βρω service τρομάζω.
Αν ειναι το μηχανημα φιλε μου made in japan μη το φοβασαι καθολου.Το πολυ πολυ μετα απο καμια δεκαετια να αλλαξεις τα λαστχακια και την κεφαλη.
Ρωρα και μενα που η ποιο αχρηστη εταιρια καταναλωτικων ηλιθιοτητων που υποτιθεται οτι εχει και service μου απαντα σημερα απ το τηλ 'κυριε για το cdr 880 δε βγαζει πλεον η εταιρια αντ/κα' .
Τι λετε ρε ινδιανοι του κερατα?
Που νομιζετε οτι τα βρισκει ο κοσμος τα λεφτα?
6 ετιας μηχανημα πανακριβο για την εποχη του και δε βγαζετε αντ/κα?
Κι εχουν το θρασος να λενε 'φερτε το πισω για ανταλλαγη να παρετε dvd' Ειναι πολιτικη της philps ,λενε
Πως δεν εκανα καμια μαλακια να παω εγω εκει να γινει τσιρκοΑν τωρα ο κοσμος νομιζει οτι ειτε οι εταιριες κατασκευαζουν στην κινα ειτε στην εδρα τους ειναι το ιδιο,πλαναται πλανην εικτραν.
Κι απο μια μερια δινω δικιο στις εταιριες,εφοσον το πειραμα επιασε και τα ψαρια τσιμπανε καλα κανουν και μας πουλανε συσκευες για ενα μηνα.Ενα cd player αν το ανοιξει καποιος εχει μια πλακετα τον οδηγο και το τροφοδοτικο.
Ε δε μπορω να δεχτω οτι τα παλια κασετοφωνα με τους χιλιο δυο μηχανικους μηχανισμους και τα πικαπ ακομα λειτουργουν αψογα και οι σημερινοι τενεκεδες σε μια 5ετια το ΠΟΛΥ ειναι off.Και αναφερομαι σε μηχανημα που οι χαι φιντελιστες (ο ορος hi-end για μενα προσωπικα ειναι μια μαλακια και μιση) πληρωναν για την ποιοτητα τους και πληρωνουν.
Προσωπικα πλεον δεν δινω μια σε κατασκευες κινεζικες.Αν και το συγκεκριμενο ηταν made in belgium.Θα μου πει τωρα καποιος,χεστηκαν οι εταιριες.Σωστα.
Εγω να δειτε.
Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κοιταει ο κοσμος πριν προβει σε οποιαδηποτε αγορα ειναι που ειναι κατασκευασμενο το μηχανημα.
Και σημαντικο λογο εδω εχουν και τα ιδια τα περιοδικα του χωρου οπως και τα αυτοκινητιστικα και αλλα,αλλα ποιος κ@λος να τα βαλει με τις εταιριες?
Θα επρεπε για μενα να υπαρχει και ειδικο τεχνικο τμημα αξιολογησης της συνολικης κατασκευης ενος μηχανηματος καθως και των επι μερους εξαρτηματων τη χωρα προελευσης (ναι ρε μαγκες θελω να ξερω) και την πολιτικη της καθε εταιριας στα σερβις.Κι εδω προκυπτει ακομα ενα προβλημα.Φυσικα η μπαλα παιρνει και τις αξιολογες εταιριες αλλα αυτο στην πλειοψηφεια δεν μπορει να το γνωριζουν οι ενδιαφερομενοι αγοραστες.
Ποιο?
Εκει που καποιος σκεφτεται να μην αγορασει απο ηλεκτρονικα κατασηματα του εξωτερικου λογω του οτι προκυπτουν εγγυησεις ,service (ναι καλα τα ειδαμε)τοπικη υποστιρηξη της αγορας κλπ ποιος ο λογος πλεον να μην στραφει καποιος σε καταστηματα τυπου pixamania?Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.Το πικαπ το ξετιναξανε με το τροπο που εκτοπισανε τις tv crt αντικαθιστωντας τες με τις tft,παγκοσμιο εμπορικο επιβαλον δηλ κι ας δειχνουν χειροτερα απ τις crt.
Δεν τις καταδικαζει ομως το αγοραστικο κοινο γιατι πολυ απλα η πλειοψηφεια δεν ξερει να δει τηλεοραση.
Το ιδιο και στον ηχο.
Τελικα εγω θα αλλαξω καμια 10αρια κομματια και του πατερα μου ο λαμπατος μαζι με το υπολοιπο αριστουργημα του 70 που εχει ακομα θα παραδισει μαθηματα μουσικης αποδοσης αλλα και ποιοτητας κατασκευης.Και φυσικα καθ οτι ηλεκτρονικος οταν μας τα ελεγε και μας τα λεει ακομα (γιατι ο ανθρωπος τα βλεπει σημερα τι μπ@υρδελα ειναι) εμεις θελουμε την εξελιξη.
Ε σκασε και πηρωνε
ΥΓ.Ααα ξεχασα,δυο player οφ το marantz ζητημα να δουλεψε 2 χρoνια σωστα.Ρε ασταδιαλα κ@λ@εταιρια.
Ουτε μπαταριες ξανα philips -
Δυστυχώς θα συμφωνήσω σε πολλά από όσα λες, και δύστυχος σύντομα θα έχουμε την αλλαγή από DVD σε hd-dvd η blue-ray χωρίς κανείς να είναι σε θέση να μπορεί να πει που ακριβός θα είναι η διαφορά (εκτός από την τσέπη μας, και την ιδέα της μεγαλύτερης ανάλυσης), και όπως είπες για της TV, αφήσαμε της κακές CRT για να πάμε στης καλές plasma, που αν δεν βλέπεις DVD δεν αξίζουν, ειδικά η πρώτες PLASMA ήταν χάλια ακόμα και με DVD, τι να κάνουμε από την στιγμή που η κάθε SONY / PHILIPS θα σταματάει την παραγωγή αναγκαστικά θα αλλάζουμε προς το καλύτερο (η χειρότερο).
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το TEAC είναι Made in Japan, w-760, όχι κορυφαίο αλλά ακόμα και τώρα δουλεύει μια χαρά, όπως και ένα cdplayer cdp-1100 ευτυχώς όλα αυτά από το 1995 η 1996 παίζουν, και δίστιχος έχω την εντύπωση ότι το TEAC ακούγεται καλυτέρα από το LG (dvd player) που έχω.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Δυστυχώς θα συμφωνήσω σε πολλά από όσα λες, και δύστυχος σύντομα θα έχουμε την αλλαγή από DVD σε hd-dvd η blue-ray χωρίς κανείς να είναι σε θέση να μπορεί να πει που ακριβός θα είναι η διαφορά (εκτός από την τσέπη μας, και την ιδέα της μεγαλύτερης ανάλυσης)Ακριβως.Απ το 90 και μετα μετα το θανατο του βυνιλιου οι εταιριες εχουν βαλει τον κοσμο σε ενα καταναλωτικο λουκι που στην ουσια ουτε ο ιδιος ο κοσμος γνωριζει τι αγοραζει,τι βλεπει και τι ακουει.
Και το κακο ειναι οτι εδω και δυο δεκαετιες σχεδον την εχει πληρωσει τη νυφη και το hifi.
Τουλαχιστον για τα καταναλωτικα της φθηνιας εκει με το δικιο τους.και όπως είπες για της TV, αφήσαμε της κακές CRT για να πάμε στης καλές plasma, που αν δεν βλέπεις DVD δεν αξίζουν, ειδικά η πρώτες PLASMA ήταν χάλια ακόμα και με DVD, τι να κάνουμε από την στιγμή που η κάθε SONY / PHILIPS θα σταματάει την παραγωγή αναγκαστικά θα αλλάζουμε προς το καλύτερο (η χειρότερο).
Περυσι πηρα μια 21'' samsung με επιπεδη οθονη.
Δεν την αλλαζω μεχρι να καει και να ρημαξει αν δεν βγαλουν tft που να ειναι καλυτερη απο αυτη.
Ετσι κι αλλιως το home cinema δεν με ενδιαφερει καθολου.Απαξιω να στηθω τη βραδια (χωρια τους καρναβαλισμους τα ηχεια τους ενισχυτες και βαλε) για τις αηδιες του Χολυγουντ.
Ναι μεν βλεπω εργα αλλα θα πρεπει να μου αρεσει υπερβολικα.
Προτιμω το δικαναλο συστημα και να ακουω μουσικη κι οταν προκειτε για dvd σχεδον μονο ντοκυμαντερ και μουσικα.Ειδικα στα μουσικα ο δικαναλος ειναι μια χαρα με τα ηχεια τουΟταν ο ανθρωπος θα αποκτησει 5 αυτια στο κεφαλι και ενα στον πισινο τοτε ισως στραφω κι εγω στο 5.1.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το TEAC είναι Made in Japan, w-760, όχι κορυφαίο
Tωρα βγαζει το 1160 και 1260.Θα ρωτησω παντως.
αλλά ακόμα και τώρα δουλεύει μια χαρά, όπως και ένα cdplayer cdp-1100 ευτυχώς όλα αυτά από το 1995 η 1996 παίζουν, και δίστιχος έχω την εντύπωση ότι το TEAC ακούγεται καλυτέρα από το LG (dvd player) που έχω.
Αμα ηταν κινεζικο θα ειχαν ηδη υποστει την διαδικασια της ανακυκλωσης και ισως ο γειτονας σου να τα χρησιμοποιουσε ως.....τηλεοραση
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρωρα και μενα που η ποιο αχρηστη εταιρια καταναλωτικων ηλιθιοτητων που υποτιθεται οτι εχει και service μου απαντα σημερα απ το τηλ 'κυριε για το cdr 880 δε βγαζει πλεον η εταιρια αντ/κα' .
Κι εχουν το θρασος να λενε 'φερτε το πισω για ανταλλαγη να παρετε dvd' Ειναι πολιτικη της philps ,λενεΗ ΗΡ έφαγε €15.000 πρόστιμο για τέτοια πολιτική (το ανταλλακτικό είναι ένα καινούριο μηχάνημα).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κι εχουν το θρασος να λενε 'φερτε το πισω για ανταλλαγη να παρετε dvd' Ειναι πολιτικη της philps ,λενεΗ ΗΡ έφαγε €15.000 πρόστιμο για τέτοια πολιτική (το ανταλλακτικό είναι ένα καινούριο μηχάνημα).
Gia th helwett packard μιλας φανταζομαι?
Δηλ?Για λεγε για λεγε τι εγινε?
Κοιτα να δεις!!Αλλα απο την αλλη 15χιλιαρικα Λεωνιδα ειναι σταχτη στα ματια των καταναλωτων.Χ@σε μεσα ειναι
-
***Χρηματικό πρόστιμο 15.000 Ευρώ στην επιχείρηση Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ». **
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
Γραφείο ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 09/08/2004
Επιβολή διοικητικών κυρώσεων (άρθρο 14 Ν. 2251/1994)
στην Εταιρία Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ
Με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης επιβλήθηκε στην επιχείρηση Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ» χρηματικό πρόστιμο 15.000 Ευρώ μετά από εισήγηση της υπηρεσίας λόγω παράβασης των διατάξεων του Ν. 2251/94 Προστασία των Καταναλωτών».
Συγκεκριμένα στις 3/6/2004 μας κατετέθη έγγραφη καταγγελία καταναλωτή για ένα πολυμηχάνημα Office jet T65 της εν λόγω εταιρίας, το οποίο αγοράσθηκε πριν από τρία χρόνια, και το οποίο παρουσίασε περί τα τέλη Μαΐου 2004 βλάβη στο τροφοδοτικό χαρτιού. Η εταιρία όμως ενημέρωσε εγγράφως τον καταναλωτή ότι έπαψε να υποστηρίζει τεχνικά το συγκεκριμένο προϊόν από 1/12/2003
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης ερεύνησαν την συγκεκριμένη καταγγελία και αφού ενημερώθηκαν για τις θέσεις της Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ, διαπίστωσαν ότι η εν λόγω εταιρία δεν ενημέρωσε ως όφειλε τον καταναλωτή για την πιθανή διάρκεια ζωής του μηχανήματος που αγόρασε. Η ανωτέρω ενημέρωση έχει ιδιαίτερη σημασία για τον καταναλωτή, δεδομένου ότι από τον συνδυασμό των διατάξεων των παρ. 2 και 6 του άρθρου 5 του Ν 2251/1994 προσδιορίζεται ο χρόνος κατά τον οποίο ο προμηθευτής υποχρεούται στη συνεχή παροχή τεχνικών υπηρεσιών και ανταλλακτικών για τη συντήρηση και επισκευή του μηχανήματος και ως εκ τούτου αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για την αγορά ή μη του μηχανήματος από τον καταναλωτή. Συνεπώς η μη ενημέρωση του καταναλωτή για την πιθανή διάρκεια ζωής του μηχανήματος συνιστά ελαττωματική και πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων του προμηθευτή.
Αναφορικά τέλος με την ημερομηνία έναρξης της πιθανής διάρκειας ζωής του μηχανήματος, ο ισχυρισμός του προμηθευτή ότι αυτή αρχίζει από την ημερομηνία παραγωγής του μηχανήματος, δεν ευσταθεί. Ακόμη και στην περίπτωση που ήθελε θεωρηθεί ότι πιθανή διάρκεια ζωής του μηχανήματος είναι, κατά δήλωση της εταιρίας, 4 έτη, η ημερομηνία προσκόμισης αυτού για επισκευή ήταν εμπρόθεσμη.
Κατόπιν των ανωτέρω, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης εισηγήθηκαν την επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 15.000 Ευρώ, με την έκδοση σχετικής απόφασης, σε εφαρμογή του άρθρου 14 παρ. 3 του ανωτέρω Νόμου, σύμφωνα με την οποία για κάθε παράβαση των διατάξεων του παρόντος νόμου από προμηθευτές επιβάλλεται από τον Υπουργό Εμπορίου πρόστιμο από πεντακόσιες χιλιάδες (1.467,50 Ευρώ) μέχρι είκοσι εκατομμύρια δρχ (58.694 Ευρώ)».
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά για ενημέρωση, παράπονα και καταγγελίες στη τηλεφωνική γραμμή 1520 που λειτουργεί από τις 08.00 έως τις 22.00. *
-
Ωραια
Αντε να μπεις σε τετοια διαδικασια και πως δε γουσταρω δικαστηρια και παπαριες.
Να εκει πονταρουν οι εταιριες
Με βλεπω να κανω καμια επιστολη στον Ηχο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ωραια
Με βλεπω να κανω καμια επιστολη στον ΗχοG60, δεν γουστάρεις το ένα, δεν γουστάρεις το άλλο...κάθεσαι και γκρινιάζεις μόνος σου στο τέλος.
Πάρε κάνα τηλέφωνο στην ΓΓΕ (1520) ή σε κανένα ΙΝΚΑ μήπως και σε βοηθήσουν.
-
Πάντως είναι πάρα πολύ άσχημο μετά από 5 - 6 χρονιά να μην μπορείς να βρεις ανταλλακτικό, δηλαδή με το ζόρι καινούργιο; Προσπαθώ να φανταστώ την εικόνα, η Audi (η διαλέξτε εταιρία που σας αρέσει)να σταματήσει να έχει ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα που είναι πάνω απο 5 χρονών.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραια
Με βλεπω να κανω καμια επιστολη στον ΗχοG60, δεν γουστάρεις το ένα, δεν γουστάρεις το άλλο...κάθεσαι και γκρινιάζεις μόνος σου στο τέλος.
Πάρε κάνα τηλέφωνο στην ΓΓΕ (1520) ή σε κανένα ΙΝΚΑ μήπως και σε βοηθήσουν.
Χθες πηγα να ρωτησω για ακουστικα και η κατασταση απ οτι καταλαβα ειναι πανω κατω η ιδια οσο αναφορα τουλαχιστον τις εταιριες καταναλωτικων ηλεκτρονικων.
Ειχε ο ανθρωπος ενα player της pioneer επαγγελματικο(απ τα.....απειρα πεταμενα που ειχε) και μου λεει το ματι στοιχιζει ισα με το καινουριο
Και ειχε και καινουριο στο κουτι!!
Δεν ξερω αν η κατασταση ειναι διαφορετικη στις αμιγως hifi εταιριες οπως nad,harman klp.Οποτε μαλλον οι εταιριες ειναι καλυμενες.
Πιασε τ'αυγο και κουρευτο.
Θα δω θα ρωτησω και θα σας πω.Παντως μου εκανε εντυπωση η AKG (α κε γκε προφερεται αρε γερμαναραδες ) που εκτος οτι ειναι made in austria παραγει οτι ανταλλακτικο χρειαστει καποιος για τα ακουστικα,οπως καψες,μαξιλαρακια,καλωδιο κλπ
Ε αυτη την εταιρια πως να μη τη σεβαστεις? -
Ο χρήστης lack έγραψε:
Πάντως είναι πάρα πολύ άσχημο μετά από 5 - 6 χρονιά να μην μπορείς να βρεις ανταλλακτικό, δηλαδή με το ζόρι καινούργιο; Προσπαθώ να φανταστώ την εικόνα, η Audi (η διαλέξτε εταιρία που σας αρέσει)να σταματήσει να έχει ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα που είναι πάνω απο 5 χρονών.Επειδη ειμαι τεχνικος και τα ζω/βλεπω ενα πραγμα θα σου πω.
Η VAG ειναι εταιρια παραδειγμα προς μιμηση οσο αναφορα το στοκ των αντ/κων τη διαθεσιμοτητα και την καλυψη για τουλαχιστον 30ετιας αυτοκινητα
Ειχα ενα ΖΧ του 92 το οποιο το σουταρισα κι οταν χρειαστηκα το σκιαδιο του συνοδηγου που το ειχε σπασει η κορη μου μου λεει η citroen δεν το βγαζει αλλο το εργοστασιο ειναι παλιο το αμαξιΠοσα σκιαδια του λεω θελεις απο golf I του 78?
Ε υπερβαλεις μου λεει!!
Ε για αυτο τα αυτοκινητα σας του λεω στοιχιζουν δυο δεκαρες,ρε αι απο δω.Παντως αν και νομιζω οτι η vw θα ειναι η τελευταια που θα λειτουργησει ετσι κι αν,η παγκοσμια βιομηχανια φιλε μου προς τα κει κλεινει και δε αργησει ο καιρος που θα σε αναγκαζει το πολυ στην 5ετια να το πεταξεις.
Εχουν τροπους αυτοι. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Παντως μου εκανε εντυπωση η AKG (α κε γκε προφερεται αρε γερμαναραδες ) που εκτος οτι ειναι made in austria παραγει οτι ανταλλακτικο χρειαστει καποιος για τα ακουστικα,οπως καψες,μαξιλαρακια,καλωδιο κλπ
Ε αυτη την εταιρια πως να μη τη σεβαστεις?Το δικό μου μέηντ ιν Αούστρια πάντως... την 3η μέρα κόπηκε το μονοφωνικό καρφί. Και τώρα έχει κοπεί εκείνο το μικρό κομματάκι σπειρωτού πλαστικού προστατευτικού στην ένωση βύσματος-καλωδίου.
Μπορεί να ήταν τυχαίο, όμως.
Έτσι κι αλλιώς πρέπει να αλλάξω το καλώδιο με μεγαλύτερο.
-
Παντως μου εκανε εντυπωση η AKG (α κε γκε προφερεται αρε γερμαναραδες ) που εκτος οτι ειναι made in austria παραγει οτι ανταλλακτικο χρειαστει καποιος για τα ακουστικα,οπως καψες,μαξιλαρακια,καλωδιο κλπ
Ε αυτη την εταιρια πως να μη τη σεβαστεις?Το δικό μου μέηντ ιν Αούστρια πάντως... την 3η μέρα κόπηκε το μονοφωνικό καρφί. Και τώρα έχει κοπεί εκείνο το μικρό κομματάκι σπειρωτού πλαστικού προστατευτικού στην ένωση βύσματος-καλωδίου.
Μια εταιρια δεν την κατακρινεις αν σε λιγο χρονικο διαστημα καποιο προιον της παρουσιασει βλαβη.
Γιατι αυτη η βλαβη μπορει να αποκατασταθει και το μηχανημα να δουλευει για 15 χρονια απροβληματιστα.Συμβαινουν αυτα,ανθρωποι τα φτιαχνουν.
Ουτε παλι αν χαλασει σε 5 χρονια.Το φτιαχνεις και δουλευει αλλα 10.
Το κακο ειναι οταν παρουσιαζονται βλαβες και ειδικα συγκεκριμενες βλαβες σε πολλους κατοχους της Χ συσκευης η οταν μετα απο καμια τριετια αρχιζουν συνεχως τα προβληματα και ακομα χειροτερα οταν δεν μπορεις να βρεις αντ/κα.Αυτο ειναι το χειροτερο. -
Ένταξη και εγώ αγόρασα πριν μερικός μήνες το 7173 (DVD-/+RW) της NEC και το πρώτο κομμάτι ήταν DOA, το άλλαξαν, και αμέσως και 5 μήνες δουλεύει σωστά, αστοχίες υλικού συμβαίνουν, αλλά είναι άξιο σεβασμού το γεγονός ότι μπορείς να βρεις ανταλλακτικά ακόμα και μετά το τέλος της παραγωγής του προϊόντος.
Home Hi-Fi