-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δηλ? για καντο ποιο λιανα!
Οι προτασεις σου?Η κατασταση εχει ως εξης.
Υπαρχει ηδη το συστημα και γενικα οτι μηχανημα αντικαθισταται θα πρεπει να ειναι ποιοτικο και διαχρονικο,δεν ειναι μηχανηματα που τα παιρνεις για να τα πετας καθε 5 χρονια και συν τοις αλλοις θα πρεπει να αποδιδουν και ηχητικα,αλλιως ποιος ο λογος της αναβαθμισης,εστω και επι της ευκαιριας αντικαταστασης.αρχικά...
α) Ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημά σου.
β) Τι μουσική ακούς
γ) Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις.Ιδίως για τα ψηφιακά, θα πρέπει να ξέρεις πως μηχάνημα 5ετίας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι ξεπερασμένο.
-
παιδια εχει κανεις το harman kadron 370?
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Όσο για τις εκπτώσεις από ότι κατάλαβα είναι μόνιμες πλέον. Πάντως όποιος βγει στην αγορά για cd player ας δει πρώτα το Τascam cd01Upro.
Κουκλί είναι!
Αλλά θέλει ρακιέρα το άτιμο. Επίσημη τιμή 650+φπα από την Ελίνα. Street price σαφώς πιο κάτω φαντάζομαι.
αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω που θα το βρεις κοντά στα 600
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
δηλ? για καντο ποιο λιανα!
Οι προτασεις σου?Η κατασταση εχει ως εξης.
Υπαρχει ηδη το συστημα και γενικα οτι μηχανημα αντικαθισταται θα πρεπει να ειναι ποιοτικο και διαχρονικο,δεν ειναι μηχανηματα που τα παιρνεις για να τα πετας καθε 5 χρονια και συν τοις αλλοις θα πρεπει να αποδιδουν και ηχητικα,αλλιως ποιος ο λογος της αναβαθμισης,εστω και επι της ευκαιριας αντικαταστασης.αρχικά...
α) Ποιο είναι το υπόλοιπο σύστημά σου.
β) Τι μουσική ακούς
γ) Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις.Ενισχυτης NAD 320 kai ηχεια BOSE 301 series III.
Hλεκτρονικη,κλασσικη,ορχηστρικη γενικα πολλη ξενη μουσικη και ελληνικο εντεχνο.
Ε λεφτα μη δωσουμε και μια περιουσια.
Ετσι κι αλλιως οπως λες.....Ιδίως για τα ψηφιακά, θα πρέπει να ξέρεις πως μηχάνημα 5ετίας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι ξεπερασμένο
Αρε βυνιλιο και παλι βυνιλιο
-
Aσχολειται κανεις με πομπινες?
Ακριβως ενα τετοιο UHER εχει ο πατερας μου αγορασμενο εδω και μια 30εντια.Το συγκεκριμενο μηχανημα εχει πολυ καλυτερη αποδοση απο πικαπ και η ποιοτητα κατασκευης ειναι υπερανω κριτικης.
Ψαχνω στοιχεια για την UHER αλλα μαλλον δεν υπαρχει πια
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ενισχυτης NAD 320 kai ηχεια BOSE 301 series III.
Ετσι κι αλλιως οπως λες.....Ιδίως για τα ψηφιακά, θα πρέπει να ξέρεις πως μηχάνημα 5ετίας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι ξεπερασμένο
με αυτά τα δεδομένα το HK είναι υπεραρκετό για σένα...
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Ενισχυτης NAD 320 kai ηχεια BOSE 301 series III.
με αυτά τα δεδομένα το HK είναι υπεραρκετό για σένα...
Πες μας και τη γνωμη σου για τον ενισχυτη-ηχεια
-
Μάκηηη...
Εχω νέα...
Θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Mιας που πιάσαμε τα players...έχει ακούσει κανείς τη φήμη ότι κάποια playstation 1 (κάποιες παρτίδες) είναι εξαιρετικά ως cd players; Λένε πως σε Α/Β tests έχουν φάει ακόμα και hi-fi μηχανήματα...
Δε το νομίζω.
Τουλάχιστον σε εμένα δε γίνεται κάτι τέτοιο.
Παίζει καλά αλλά σαν το Marantz KIS 'δεν'.Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι παίζει ανέλπιστα καλά. Θέλει όμως κάποιες 'μοντίφες'.
Maranz CD63 MkII KIS. Σταθερές αξίες, έτσι Φράγκι? Είδες από πίσω αν είναι made in Japan ή αλλού?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάκηηη...Εχω νέα...
Θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.
γι αυτο σ'αγαπαω εγω βρε
-
Mιας που πιάσαμε τα players...έχει ακούσει κανείς τη φήμη ότι κάποια playstation 1 (κάποιες παρτίδες) είναι εξαιρετικά ως cd players; Λένε πως σε Α/Β tests έχουν φάει ακόμα και hi-fi μηχανήματα...
Δε το νομίζω.
Παίζει καλά αλλά σαν το Marantz KIS 'δεν'.Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι παίζει ανέλπιστα καλά. Θέλει όμως κάποιες 'μοντίφες'.
Maranz CD63 MkII KIS. Σταθερές αξίες, έτσι Φράγκι? Είδες από πίσω αν είναι made in Japan ή αλλού?
Πανε οι καλες οι εποχες που κατασκευαστικα τα μηχανηματα ηταν κορυφαια.
Νομιζω ειναι china -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε το νομίζω.
Νομιζω ειναι chinaΌλα είναι θέμα πχιοτικού ελέγχου. Ακόμα και στην Κίνα μπορούν να φτιαχτούν άριστα μηχανήματα/συσκευές αν δεν γίνει έκπτωση σε πρώτες ύλες και στον ποιοτικό έλεγχο.
G60, έχεις τον nad 320 BEE; Αγγλικής εποχής; Και γω αυτόν έχω! (επί Καναδών), Θυμάμαι πως όταν πρωτοψάχτηκα, ένας γνωστός που ασχολείται μου είπε ότι είναι από τις καλύτερες φτηνές επιλογές και έχει 'μεγαλώσει γενιές και γενιές hi-fidelιστών'.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Νομιζω ειναι chinaΦάε τη γλώσσα σου ρε που θα μου πεις ότι το 63KIS είναι China!
Αυτά τα κατασκεύαζαν είτε στην Αγγλία είτε στην Ιαπωνία ΜΟΝΟ. Απλά γνωρίζω ότι τα made in Japan είναι πιο 'φροντισμένα' κι έχουν καλύτερο ήχο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε το νομίζω.
Νομιζω ειναι chinaΌλα είναι θέμα πχιοτικού ελέγχου. Ακόμα και στην Κίνα μπορούν να φτιαχτούν άριστα μηχανήματα/συσκευές αν δεν γίνει έκπτωση σε πρώτες ύλες και στον ποιοτικό έλεγχο.
G60, έχεις τον nad 320 BEE; Αγγλικής εποχής; Και γω αυτόν έχω! (επί Καναδών), Θυμάμαι πως όταν πρωτοψάχτηκα, ένας γνωστός που ασχολείται μου είπε ότι είναι από τις καλύτερες φτηνές επιλογές και έχει 'μεγαλώσει γενιές και γενιές hi-fidelιστών'.
Ποιοτικος ελεγχος και τριχες κατσαρες φιλε μου.
Εχει ο πατερας μου deck της Hitachi το οποιο ειναι 30ετιας μηχανημα made in japan.
Η ποιοτητα κατασκευης δεν εχει καμια σχεση με τα σημερινα δεδομενα.
Κι αυτο,εχω παρατηρησει οτι ισχυει/ε για ολες τις καλες εταιριες οι οποιες κατασκευαζαν στην εδρα τους ανεξαρτητα απ τις ηχητικες διαφορες.
Η ποιοτητα ηταν ποιοτητα.
Τοτε βγαζαν μηχανηματα για τους λατρεις του ηχου κι απ το 90 και μετα που εβαλε και η κουτση μαρια σιντι στο σαλονι καλυμενο με το πετσετακι ο ορος hifi εχασε την εννοια του.
Μπορει να ειναι καλα και τα κινεζικα των γιαπωνεζικων εταιριων αλλα σαν το γιαπωνεζικο φιλε μου δεν ειναι.O NAD ναι ειναι επι αγγλικης εποχης made in china.
Αριστο μηχανημα για τα λεφτα του ειμαι σιγουρος ομως οτι το made in UK κατασκευαστικα ειναι αλλο πραγμα.
Ισως αργοτερα παιξω λιγακι με τα ηχεια,θελω το κατι παραπανω σε διαυγεια και σωμα.....ιδωμεν.
Εσυ με τι ηχεια παιζεις? -
Νομιζω ειναι chinaΦάε τη γλώσσα σου ρε που θα μου πεις ότι το 63KIS είναι China!
Αυτά τα κατασκεύαζαν είτε στην Αγγλία είτε στην Ιαπωνία ΜΟΝΟ. Απλά γνωρίζω ότι τα made in Japan είναι πιο 'φροντισμένα' κι έχουν καλύτερο ήχο.
Δεν επιμενω αλλα η δικια μου η μ@λ@κια (marantz ειπαμε οτι ειναι ) ειναι china.......αρα ολα καρβουνα ειναι ρε
Δεν επιμενω ισως.
-
Οχι ίσως, σίγουρα.
Η σειρά KIS είναι ξεχωριστή.
-
Οχι ίσως, σίγουρα.Η σειρά KIS είναι ξεχωριστή.
παρε τηλ ρε και μη παιζεις με το πισι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
O NAD ναι ειναι επι αγγλικης εποχης made in china.
Αριστο μηχανημα για τα λεφτα του ειμαι σιγουρος ομως οτι το made in UK κατασκευαστικα ειναι αλλο πραγμα.
Ισως αργοτερα παιξω λιγακι με τα ηχεια,θελω το κατι παραπανω σε διαυγεια και σωμα.....ιδωμεν.
Εσυ με τι ηχεια παιζεις?Έχω ένα ζευγάρι JmLab chorus 714s. Δαπέδου, αλλά δυστυχώς ο χώρος μου δεν μου επιτρέπει να τα εκμεταλευτώ (ούτε καν να τα στήσω σωστά). Έχουν μεγάλη ευαισθησία και είναι πολύ εύκολα στην οδηγηση, πάντως. Ο nad παίζει μόνιμα κάτω απ' το 1/4 της έντασης, όταν χρησιμοποιώ το cd player (nad κι αυτο).
Όταν τα πήρα, δεν τα είχα καν στα υπόψιν μου. Τα άκουσα και μου άρεσαν πολύ (δυστυχώς όχι με τον nad, για τεχνικούς/πρακτικούς λόγους). Καμία σχέση με κάτι dali, klipsh (κόρνες-πολυβόλα) και διάφορα άλλα που είχα ακούσει. Κάτι b&w 603 (νομίζω) που ζαχάρωνα ήταν εκτός budget τότε.
Πάντως είχαν πάρει βραβείο από αγγλικό περιοδικό (what hi-fi) (νταξ σιγά τα λάχανα) με αγγλικά ηχεία ως ανταγωνισμό μάλιστα (κάτι monitor audio-επίσης υποψήφια)!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
O NAD ναι ειναι επι αγγλικης εποχης made in china.
Εσυ με τι ηχεια παιζεις?Έχω ένα ζευγάρι JmLab chorus 714s. Δαπέδου, αλλά δυστυχώς ο χώρος μου δεν μου επιτρέπει να τα εκμεταλευτώ (ούτε καν να τα στήσω σωστά). Έχουν μεγάλη ευαισθησία και είναι πολύ εύκολα στην οδηγηση, πάντως. Ο nad παίζει μόνιμα κάτω απ' το 1/4 της έντασης, όταν χρησιμοποιώ το cd player (nad κι αυτο).
Όταν τα πήρα, δεν τα είχα καν στα υπόψιν μου. Τα άκουσα και μου άρεσαν πολύ (δυστυχώς όχι με τον nad, για τεχνικούς/πρακτικούς λόγους). Καμία σχέση με κάτι dali, klipsh (κόρνες-πολυβόλα) και διάφορα άλλα που είχα ακούσει. Κάτι b&w 603 (νομίζω) που ζαχάρωνα ήταν εκτός budget τότε.
Πάντως είχαν πάρει βραβείο από αγγλικό περιοδικό (what hi-fi) (νταξ σιγά τα λάχανα) με αγγλικά ηχεία ως ανταγωνισμό μάλιστα (κάτι monitor audio-επίσης υποψήφια)!
Κατω απ το 1/4 της εντασης?
Εχει φαει κατι μπουνιδια ο δικος μου σε σημειο να ψηνεις σουβλακια
Η γειτονια μαζευει υπογραφες να με διωξει
Ασε μη μου τα θυμιζεις κι εμενα γιατι κι εγω τα B&W ζαχαρωνα και τελικα πηρα αυτα που εχω τωρα.
Απ το cd εισαι ευχαριστημενος?
Τι μουσικη ακους? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι μουσικη ακους?Ε τα κλασικά ακούει:
Δω στα λιανοχορταρούδια
Τούτο το καλοκαίρι
Φύσα μαϊστρο δροσερέκαι τέτοια.
Home Hi-Fi