-
Σας ευχαριστώ όλους!
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η αναπαραγωγή BD απο PC είναι λίγο προβληματική, ειδικά στα 3D γίνεται ο χαμός με ασυμβατότητες. Αν σε ενδιαφέρει το BD γνώμη μου είναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ενα BD Home cinema, μήν μπλέξεις με το PC.Ίσως τελικά να έχεις δίκιο, μιας και η διαφορά τιμής δεν είναι τόσο τραγική. Το θέμα είναι ότι γενικά θέλω να χρησιμοποιώ τα ηχεία έχοντας ως πηγή το λαπτοπ (ασχέτως αν αναπαράγω BD ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο).
Η τηλεόρασή μου έχει έξοδο S/PDIF. Μπορώ από εκεί να πάρω τον ήχο, ανεξάρτητα αν χρησιμοποιώ το λάπτοπ ή το κουτί της Βέρτζιν, και να τον εισάγω σε αυτό ή σε αυτό το home cinema;
Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε χθες πολύ ο tm αλλά κάπου χάθηκα πάλι...!
Ευχαριστώ.
-
Βυνιλιακές επανεκδόσεις των OXYGENE,EQUINOXE,MAGNETIC FIELDS και του νέου Rarities
http://www.disquesdreyfus.com/shop/index.php?id=20&idProd=1271
-
Τα σκοτώνουν λέμε! 15 ευρώ για το Equinoxe και καινούριο μάλιστα; Δεν κακό...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Τα σκοτώνουν λέμε! 15 ευρώ για το Equinoxe και καινούριο μάλιστα; Δεν κακό...Δεν τα σκοτώνουν,απλά ο Dreyfus πουλάει όσο αξίζει και δεν απευθύνετε στα θύματα του hiend.
Επίσης επιβεβαιώνομαι για το ότι το βυνίλιο μετά από 20ετή απουσία επανέρχεται αργά και σταθερά στο προσκήνιο.
Οποιαδήποτε ψηφιακή μαλακία κι αν προσπάθησαν να προωθήσουν ως αντικαταστάτη του απλά απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
Που είναι τα μούτρα των δημοσιογραφίσκων να τα καμαρώσω που έβαζαν τον κόσμο ανα έξι μήνες να αλλάζει πηγές κι ενισχυτές? -
-
Αυριο πρωί κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Πανεπιστημίου στο Metropolis για έρυενα,ίσως τα βρω κι εκεί,τα έχω βέβαια αλλά θα τα ξαναχτυπήσω ολοκαίνουρια.
Αν ψήνεσαι έλα για καφέ -
Το λαπτοπ έχει έξοδο για ακουστικά οπότε έναν αναλογικό ήχο στέρεο σίγουρα θα τον έχεις.
Αν όμως το βύσμα αυτό υποστηρίζει και SPDIF τότε θα πρέπει να βρεις ενισχυτή που να το δέχεται. Αν ο ενισχυτής παίρνει μόνο οπτική ίνα τότε γιοκ.... και δεν νομίζω να βγάζουν τα λαπτοπ οπτική ίνα... Βέβαια υπάρχει μετατροπέας SPDIF σε οπτική ίνα...Από τηλεόραση στον ενισχυτή για ήχο απλό στέρεο με το SCART (αν είναι αμφίδρομο)
Από ψηφιακό κουτί (Virgin) για τον ενισχυτή με SPDIF ή οπτική ίνα για ψηφιακό (ανάλογα τι βγάζει) ήχο αλλιώς με SCART ή RCA για αναλογικό ήχο στέρεο.Υποπτεύομαι όμως ότι θα πρέπει να βρεις ενισχυτή που να μπορεί να έχει υποδοχή SPDIF για το λαπτοπ και οπτική ίνα για το κουτί της Virgin. Οπότε μάλλον δεν σου κάνει σύστημα αλλά θέλεις ξεχωριστό ενισχυτή. Τουλάχιστον τότε μπορείς να συνδέεις με HDMI και το λαπτοπ και το κουτί, θα έχεις και ψηφιακό ήχο αλλά και θα κάνεις το switching με τον ενισχυτή. Η λύση αυτή θεωρώ ότι θα πλεονεκτεί συνολικά σε ήχο, ευελιξία κλπ αλλά όχι σε τιμή (απόλυτη, γιατί σε VFM μπορεί να είναι καλύτερη).
Να σημειώσω ότι από το δικό μου λαπτοπ (Toshiba) το HDMI βγάζει εικόνα αλλά ο ήχος βγαίνει από το βύσμα των ακουστικών εκτός από μερικές φορές που ο ήχος πάει από το HDMI και όχι από τα ακουστικά.... κοινώς δεν έχω ανακαλύψει πως ελέγχεται... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυριο πρωί κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Πανεπιστημίου στο Metropolis για έρυενα,ίσως τα βρω κι εκεί,τα έχω βέβαια αλλά θα τα ξαναχτυπήσω ολοκαίνουρια.
Αν ψήνεσαι έλα για καφέΜάκη ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά είμαι Αλεξ/πολη...
-
Καλημέρα! Μου συμβαίνει το εξής... Όταν πάω να δυναμώσω τον ενισχυτή πάνω απ το 4 (με τέρμα το 10) το πικάπ κλείνει... Υποθέτω ότι το κάνει επειδή δεν σύνδεσα την γείωση... Αν την επεκτείνω ώστε να φτάνει στον ενισχυτή με το να προσθέσω καλώδιο ανάμεσα (κόψιμο της άκρης της γείωσης και ένωση παλιού-καινούριου καλωδίου-άκρη γείωσης ) θα έχω θέμα;
-
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχει σχέση με τη γείωση του πικάπ. Μάλλον για πρόβλημα του ενισχυτή δείχνει. Οι πολικότητες στα καλώδια (μεταξύ πικάπ και ενισχυτή) είναι σωστές; Στο κάνει και με άλλη πηγή (πχ. cd player);
-
το πικαπ παίρνει ρεύμα απ τον ενισχυτή? τότε προφανώς δεν επαρκεί, σύνδεσέ το απ ευθείας σε παροχή (αν και είναι επικίνδυνο για μόνιμη λύση) για να δεις αν είναι αυτό
-
Πάνο τα καλώδια είναι οκ... Όχι, δεν το κάνει με άλλες πηγές, για την ακρίβεια κάνει έναν έντονο θόρυβο (τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ) και κλείνει το πικάπ...
Παναγιώτη έχει και μπρίζα... (ή κατάλαβα λάθος; )
-
το πικαπ από πού παίρνει ρεύμα?
-
Ζήση, ο θόρυβος πρέπει να προέρχεται από την έλλειψη γείωσης και γίνεται περισσότερο αντιληπτός όσο ανεβάζεις τη στάθμη. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το σβήσιμο του πικάπ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το πικαπ από πού παίρνει ρεύμα?μπρίζα
Ζήση, ο θόρυβος πρέπει να προέρχεται από την έλλειψη γείωσης και γίνεται περισσότερο αντιληπτός όσο ανεβάζεις τη στάθμη. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το σβήσιμο του πικάπ.
λες να δοκιμάσω να επεκτείνω την γείωση για να φτάσει να την συνδέσω στον ενισχυτή;
-
btw ποιός θα μου το κάνει δώρο;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
λες να δοκιμάσω να επεκτείνω την γείωση για να φτάσει να την συνδέσω στον ενισχυτή;
Δοκίμασέ το, αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που σου σβήνει. Δεν χρειάζεται να κόψεις το υπάρχον καλώδιο γείωσης του πικάπ ('κόψιμο της άκρης της γείωσης και ένωση παλιού-καινούριου καλωδίου-άκρη γείωσης' όπως έγραψες πιο πάνω). Απλά βρες ένα καλώδιο (κατά προτίμηση σαν αυτό των ηχείων), ένωσε το ένα άκρο στην άκρη της γείωσης του καλωδίου του πικάπ και δώσε στο άλλο άκρο τη μορφή U και ένωσέ το με τον ενισχυτή.
-
Πάντα σκέφτομαι περίπλοκα... Να σαι καλά Πάνο
Τώρα υπάρχει το εξής θέμα: Ο Γιαννάκης (Jean Michel Jarre) έβγαλε το ''Music For Supermarkets'' σε μόλις ένα αντίτυπο και με μοναδική ακρόαση από το κοινό μέσω ραδιοφώνου σε συχνότητες ΑΜ. Ο ίδιος ενθάρρυνε την πειρατεία για το συγκεκριμένο άλμπουμ (δηλαδή να το ηχογραφήσουν την ώρα που έπαιζε) και το καλύτερο που υπάρχει στο ίντερνετ από πλευράς ποιότητας (και γενικά μάλλον, με εξαίρεση τον τυχερό που έχει το βινύλιο) είναι αυτό
άντε να είναι λίιιγο καλύτερο σε .mp3 ...
Το θέμα είναι ότι κυκλοφορεί κι αυτό.Τι πιστεύετε; Ότι είναι κάποιο πολύ καλό remake ή είναι ηχογραφημένο απ' το βινύλιο; ( )
-
Α και μην ξεχάσω... G60...
-
Τι είναι αυτό ρε συ?
Home Hi-Fi