-
Λίγο από οπίσθια...
-
Μου αρέσει να βλέπω όμορφα οπίσθια!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μου αρέσει να βλέπω όμορφα οπίσθια!Eγώ να δείς τί παθαίνω...
Έχω την τάση να κοιτάω τα αυτοκίνητα πρώτα από πίσω για να δώ αν μου αρέσει το σχήμα τους.
Λές να έχει καμιά σχέση με τα γυναικεία οπίσθια ; -
4 εξατμίσεις;
Τους περισσεύανε μάλλον! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
4 εξατμίσεις;
Τους περισσεύανε μάλλον!Με απλό πάτημα του γκαζιού,
θα φεύγει 1 ευρώ βενζίνης από κάθε απόληξη της εξάτμισης... -
Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω linkΓιατι δεν αναφερεις τις παραπανω πληροφοριες εδω?
Δεν ειμαστε ολοι μελη του S3 club..
-
Φτάνει μια απλή εγγραφή στο forum....
Απλά υπάρχουν συζητήσεις όπως εαν αξίζει να το αγοράσεις πόσα ακριβά θα είναι τα service κτλ.. που δεν μπορώ να τις κάνω copy paste...
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Φτάνει μια απλή εγγραφή στο forum....Απλά υπάρχουν συζητήσεις όπως εαν αξίζει να το αγοράσεις πόσα ακριβά θα είναι τα service κτλ.. που δεν μπορώ να τις κάνω copy paste...
Γράφτηκα ήδη για να μου φύγει η περιέργεια...
Όντως, υπάρχουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα S3 / RS3 κτλ... -
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Απλά υπάρχουν συζητήσεις όπως εαν αξίζει να το αγοράσεις πόσα ακριβά θα είναι τα service κτλ.. που δεν μπορώ να τις κάνω copy paste...Γιατί? Για να μην πάθουμε σόκ?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απλά υπάρχουν συζητήσεις όπως εαν αξίζει να το αγοράσεις πόσα ακριβά θα είναι τα service κτλ.. που δεν μπορώ να τις κάνω copy paste...
Γιατί? Για να μην πάθουμε σόκ?
Aπό τι ? από τα πολλά άλογα ?
-
XAxaxaxa Πραγματικά είναι αλλού οι τιμές...
Πιστεύω να τις ρίξουν γιατί θα έχουν την ίδια τύχη με το A3 3.2...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λίγο από οπίσθια...Δεν μου αρέσουν, τα βρίσκω πολύ φτωχά. Μέχρι και το Lacetti έχει καλύτερα.
-
Καλό είναι με τις 4 μπούκες πίσω...Μεγάλη κακία..
-
Ο χρήστης saudi έγραψε:
Καλό είναι με τις 4 μπούκες πίσω...Μεγάλη κακία..Ανυπομονώ να γραφτώ στο κλάμπ των 'κακών'.....
χε, χε...... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ανυπομονώ να γραφτώ στο κλάμπ των 'κακών'.....
χε, χε......Θα μποσρουσες χρονια τωρα να εισαι κακος αν διαλεγες αυτοκινητο απο το Μοναχο
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ανυπομονώ να γραφτώ στο κλάμπ των 'κακών'.....
χε, χε......Θα μποσρουσες χρονια τωρα να εισαι κακος αν διαλεγες αυτοκινητο απο το Μοναχο
Oύπςςς......
Απ' το Μunchen έρχεσαι ;
-
Το 3ερω οτι παντου αναφερεται η χρηση του τριλιτρου μοτερ με τη χρηση τουρμπο, αλλα σκεφτομαι...
Ειναι απι8ανη η χρηση του κινητηρα του S4(4.2 λιτρα - 340 ιπποι) -με ελαχιστες βελτιωσεις για τα 350 που υποσχεται? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το 3ερω οτι παντου αναφερεται η χρηση του τριλιτρου μοτερ με τη χρηση τουρμπο, αλλα σκεφτομαι...
Ειναι απι8ανη η χρηση του κινητηρα του S4(4.2 λιτρα - 340 ιπποι) -με ελαχιστες βελτιωσεις για τα 350 που υποσχεται?Τίποτα δεν είναι απίθανο.
Οι πληροφορίες που θέλουν το RS3 να φορά έναν 3,2 FSI biturbo είναι πλέον επίσημες.
Άλλωστε η σειρά RS, φέρει κινητήρες turbo.
-
Τι γνωρίζετε για τους κινητήρες με διπλά τούρμπο (biturbo);
Έχουν μικρότερη υστέρηση (lag) από τους τούρμπο;
AUDI RS3...