-
Καθάρισμα τα μπουζί; Μήπως εννοείς τα μπεκ;
Μια φορά που μας έτυχε κάτι τέτοιο ήταν τα μπουζί της Marelli που φορούσε που έφταιγαν πήραμε άλλα και έστρωσε.
Αναβάθμιση; Με τι διαγνωστικό εργαλείο και που το βρήκε το πρόγραμμα και έκανε αναβάθμιση; Σε αντιπροσωπεία το πήγες; -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Τελικά μετά απο επίσκεψη στον μηχανικό μου, αφου το αυτοκίνητο συνδέθηκε με τον εγκέφαλο και έγινε κάποια **'αναβάθμιση', **και καθαρίστικαν τα μπουζί όλα έιναι ΟΚ. Δέν ήταν η αντλία του καυσίμου,ούτε ο αισθητήρας λ, ούτε τα μπουζοκαλώδια ούτε κάτι παρόμοιοΠάντως ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις.
....αναβάθμιση ;;;;;
Μήπως σε δουλεύει ο μηχανικός σου ;;
-
Έχω ακούσει για αναβάθμιση από εταιρείες όπως OPEL, PEUGEOT, CITROEN SUBARU αλλά ποτέ από την FIAT πέραν αυτού, απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει διαγνωστικό στο εμπόριο που να κάνει τέτοια δουλειά αλλά και να υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πρόσβαση στις αναβαθμίσεις που στέλνει το εργοστάσιο παρά μόνο η αντιπροσωπεία. Ήσουν μπροστά όταν το έψαχνε ο μάστορας;
-
Δεν νομιζω να με δουλεύει ο μηχανικός μου γιατι τον ξερω 5 χρόνια και πηγαίνουν εκεί και άλλοι φίλοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Σχετικά με την αναβάθμιση του εγκεφάλου, ίσως εγω κάτι να μην κατάλαβα καλά. Καθαρισμό στα μπέκ έκανα παλαιότερα όπως αναφέρω παραπάνω στην ενότητα. Τώρα καθαρίσαμε μόνο τα μπουζί τα οποία ήταν λίγο καπνισμένα.
Επειδή σε όλα τα πράγματα το αποτέλεσμα μετράει, αυτή την στιγμή δεν εχω κανένα πρόβλημα.
Υ.Γ. Ο μηχανικός μου [b]δεν[/b] είναι στην αντιπροσωπεία. Το πήγα και στην SPICAR αλλά δεν βρήκαν και δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
-
Όταν μία μηχανή δουλεύει καλά τα μπουζί καθαρίζουν απο μόνα τους χωρίς εξωτερική παρέμβαση και μάλιστα κάνοντας σχετικά μικρό χρονικό διάστημα(μια μικρή βόλτα). Για να μαυρίζει τα μπουζί κάποιο πρόβλημα υπάρχει σχετικά με το μίγμα(πολύ πλούσιο).
Επειδή όμως είναι ανώφελο να συνεχίσω, σταματάω.(Τι είπες Σταμάτη Μαλέλη...καλά σκάω!)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIAT PUNTO 80