-
Μηπως μπορεί κανείς να πει που μπορώ να βρω εκτενείς τεχνικές πληροφορίες για τα μοτέρ του γκρουπ PSA??
(βάρος και μηχανονολογικά σχέδια με ενδιαφέρουν αρχικά). -
Μηπως μπορεί κανείς να πει που μπορώ να βρω εκτενείς τεχνικές πληροφορίες για τα μοτέρ του γκρουπ PSA??
Λίγο χλωμό φίλε μου αυτό που ζητας... καμία εταιρία δεν αφήνει μηχανολογικά σχέδια ακόμα και του τελευταίου υποπλαισίου να διαρρεύσουν.
Αυτά που υπάρχουν είναι τα service manuals που περιέχουν πληροφορίες συντήρησης και συναρμολόγησης και τα έχουν όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Τα manuals της Haynes πιστεύω πως είναι αρκετά κατατοπιστικά. -
Mpa... Ta Haynes δε λένε αυτά που θέλω...
πάντως για hONDA ΚΑΙ Toyota εχω βρει ακρες καθώς τα αμερικανάκια δεν παίζονται.. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
(βάρος και μηχανονολογικά σχέδια με ενδιαφέρουν αρχικά).Για πιο αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι?
-
Εγώ θέλω για το Xsara εδώ και καιρό αλλά δεν βρίσκω any suggestions?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θέλω για το Xsara εδώ και καιρό αλλά δεν βρίσκω any suggestions?ένα e-mail στη Citroen?
-
Ενδιαφέρομαι για τα 16V 1.6 και τα 16V 2.0 από το 1993 και μετά.
-
Παρακολουθώ από πολύ κοντά τις εξελίξεις σε αυτή τη θεματική ενότητα...
-
Που και που πουλάνε και στο ebay τα επίσημα βιβλιαράκια που έχουν τα συνεργεία νομίζω
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Mpa... Ta Haynes δε λένε αυτά που θέλω...
πάντως για hONDA ΚΑΙ Toyota εχω βρει ακρες καθώς τα αμερικανάκια δεν παίζονται..Δηλαδή έχεις κάτι σε Corolla?
τεχνικά στοιχεία για μοτέρ γκρουπ PSA