-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία. Περιμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα νέα.ΚΥΡΙΕ tt,
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ RALLY GR ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4Τ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δηλώνω κι εδώ το ενδιαφέρον μου όπως το είχα κάνει και το καλοκαίρι.
Ελπίζω να πραγματοποιηθεί και να μπορέσουμε ενα μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.
...α... να μην το ξεχάσω...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΜΠΡΑΒΟ -
1000 Mπράβο στους ανθρωπους που εχουν τα κότσια και την υπευθυνότητα να πρωτοτυπουν με τετοιες ενεργειες.
και εγω μαζί σας να συνοδηγήσω αλλα και να βοηθήσω.
Νικος Κ.
-
Η αναμονή τελείωσε....
http://www.4troxoi.gr/special/031222_sem_codrivers/όσοι πιστοί προσέλθετε
-
Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το σεμινάριο;[/img]
-
Ο χρήστης filippos!!! έγραψε:
Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το σεμινάριο;[/img]Είχες δηλώσει συμμετοχή? Αν ναι θα έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει...
-
me eidopoiisan alla prepei na eimai stous 'defterous' 30.kseroume poia mera tha ksanaginei to seminario ektos apo tis 18?
-
me eidopoiisan alla prepei na eimai stous 'defterous' 30.kseroume poia mera tha ksanaginei to seminario ektos apo tis 18?ΑΓΑΠΗΤΕ PHILIPPE,
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ.....ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
yparxoun neotera sxetika me to seminario;(imerominies ktl....)
efxaristw! -
yparxoun neotera sxetika me to seminario;(imerominies ktl....)
efxaristw!FILIPPE,
ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.
ΕΥΑΓΟΡΑ ΑΚΟΥΣ ???????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλη επιτυχία για την άλλη τεταρτη.
εμείς που δεν θα λάβουμε μέρος στο πρώτο θα περιμένουμε το επομενο.
περιμένουμε εντυπώσεις.
-
L-M είδα ότι θα είσαι στο τεχνικό σεμινάριο του ΣΟΑΒΕ όπου θα γίνει και αντίστοιχο συνοδηγών ?? Σήμερα το διάβασα και είπα να ρωτήσω για σίγουρα !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
L-M είδα ότι θα είσαι στο τεχνικό σεμινάριο του ΣΟΑΒΕ όπου θα γίνει και αντίστοιχο συνοδηγών ?? Σήμερα το διάβασα και είπα να ρωτήσω για σίγουρα !ΣΩΣΤΑ glf,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 29.02.04 ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18.02 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στην εφημερίδα 'GO!' του Χριστόπουλου, που έχει από κοντά το ΣΟΑΒΕ. Φαντάσου που είμαι μέλος και δεν ήξερα ημερομηνία και πρόγραμμα της εκδηλώσης αλλά ήμουν στο περυσινό, όταν έφτιαχνα το 106 και με βοήθησε.
Ωραία θα φέρω και το συνοδηγό να τα πείτε λίγο γιατί παραείναι τεμπέλης...
και να θέσω και μια ερώτηση για τη σχέση οδηγών-συνοδηγών... τα πεσμένα κολωνάκια ποιος τρέχει να τα μαζέψει από την άσφαλτο για να μην τα πάρει παραμάζωμα το επερχόμενο αυτοκίνητο ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
...και να θέσω και μια ερώτηση για τη σχέση οδηγών-συνοδηγών... τα πεσμένα κολωνάκια ποιος τρέχει να τα μαζέψει από την άσφαλτο για να μην τα πάρει παραμάζωμα το επερχόμενο αυτοκίνητο ?Ο ποιό 'γρήγορος' !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Στην εφημερίδα 'GO!' του Χριστόπουλου, που έχει από κοντά το ΣΟΑΒΕ. Φαντάσου που είμαι μέλος και δεν ήξερα ημερομηνία και πρόγραμμα της εκδηλώσης αλλά ήμουν στο περυσινό, όταν έφτιαχνα το 106 και με βοήθησε.Ωραία θα φέρω και το συνοδηγό να τα πείτε λίγο γιατί παραείναι τεμπέλης...
και να θέσω και μια ερώτηση για τη σχέση οδηγών-συνοδηγών... τα πεσμένα κολωνάκια ποιος τρέχει να τα μαζέψει από την άσφαλτο για να μην τα πάρει παραμάζωμα το επερχόμενο αυτοκίνητο ?
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ... Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΗΔΗ Ο CASTOR..
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και να θέσω και μια ερώτηση για τη σχέση οδηγών-συνοδηγών... τα πεσμένα κολωνάκια ποιος τρέχει να τα μαζέψει από την άσφαλτο για να μην τα πάρει παραμάζωμα το επερχόμενο αυτοκίνητο ?Ο συνοδηγός φυσικά!! Τι ερωτήσεις είναι τώρα αυτές?
(Τέτοια διαβάζει και ο δικός μου συνοδηγός και ... χαλάει)
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...και να θέσω και μια ερώτηση για τη σχέση οδηγών-συνοδηγών... τα πεσμένα κολωνάκια ποιος τρέχει να τα μαζέψει από την άσφαλτο για να μην τα πάρει παραμάζωμα το επερχόμενο αυτοκίνητο ?
Ο ποιό 'γρήγορος' !
Αυτός που τα έριξε.
Βέβαια συμβουλή μου προς τους συνοδηγούς: επειδή οι οδηγοί μόνο από το στρογγυλό στεφάνι ξέρουν, μαζέφτε τα κολωνάκια, μην γινει και τίποτα άσχημο στους επόμενους. Άσε που τι καλύτερο από τα κολωνάκια για να βαράτε τον κουλό που έκανε την έβγα (της γειτονιάς)...
-
Λώρη, απλά εύγε!
Τα υπόλοιπα για το τι έφτιαξες κ.λπ, κ.λπ... λόγια και μετά από 25 και πλέον χρόνια από τότε που σπρώχναμε τον Τάσο ώστε να πάρει μπρος η Γιαμάχα στο τατόι! .... τέλος πάντων δικα μας αυτά ..........Παίδες, Ρένα, και εσείς όλοι Κύριοι του χώρου που πήγατε Μέγαρο, πληρώσατε και συμμετείχατε χίλια μπράβο και βέβαια πιστεύω πως ο Λώρης και όσοι αφειλοκερδώς τον υποστήριξαν (πρωτοι και καλύτεροι οι ισόβια εθελοντες κριτες, Τώνια, Μουσικός, Γίνε-1, Εγινες, Βαζ και βέβαια κ. Γενεράλη, Κωστάκης Πανουργιάς και εσύ κούμπα Νίκο που αρκεί να παρίστασαι και να κλείνεις μάτι για να προσφέρεις... ) θα δεχτούν και θα λάβουν σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις σας....
Και Γίνε συνοδηγός λοιπόν! Πάλι χάρη στην τρέλλα και στο μεράκι όσων σκέφτηκαν και βέβαια υλοποίησαν..., γιατί έτσι. Χωρίς λόγο αλλα με πολλές αιτίες!
Ευθύνες φορτώνει και δαύτο αλλά χαλάλι
Πάμε παρακάτω... Πάμε για άλλα... Ε Πάυλο Αθανασούλα? Για διαπλεκόμενοι καλά ενεργούμε και ευαισθητοποιούμεθα. Μέινετε συντονισμένοι...Στρ
ΥΓ... Αλλο ευχάριστο... Το καταπληκτικό DVD που έστειλε στους ανθρώπους που συντηρούν το Φόρουμ ο glf.... Καταπληκτική δουλειά. Ζήλεψα ως υπεύθυνος του γίνε πρωταθλητής... Μπράβο παίδες! Μπράβο........!!!!!!!!!!!!!
-
και καλώς ζήλεψες το Γίνε, γιατί εκεί κάτω μαζεύονται πάντα οι πιο ορεξάτοι
glf - class 2002
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ