-
Το bmw του Κόκοτα λεηλατήθηκε κάπου στην δεκαετία του 70, όταν ο τραγουδιστής έλειπε για συναυλίες στην Αμερική.
Τα bmw του Ραγκούζα έχουν γυρίσει στην Γερμανία κατά κάποιους,
το bmw του Παπούδη πουλήθηκε πριν δυο χρόνια περίπου
το πρώτο bmw του Γκάλλο, είναι από το 1972 στα χέρια του Κορομπίλη, και τρέχει ακόμα (μ εμένα στο δεξί μπάκετ).
Πριν από κάποια χρόνια είχα εντοπίσει στα Μέγαρα ασπρο κόκκινο 2002 με φουσκώματα Alpina εντελώς γυμνό, με roll-bar εποχής, το οποίο κατέληξε σκράπ.Φιλικά
Γιάννης Αθανασάκος
[/b] -
Γνωρίζει κανείς αν είχε τρέξει ποτέ σε Ελληνικούς αγώνες Lotus Europa;
Ναι, ναι, μιλάω για το ιδιόμορφο bread van που παραγόταν από το 1969 και μετά (δεν ξέρω μέχρι πότε) με κινητήρες της Ρενώ. Αφορμή για την ερώτηση αποτελεί ένα τέτοιο κομμάτι που αγοράστηκε πρόσφατα σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ και φαίνεται να έχει μετατροπές τέτοιες που 'μυρίζουν' αγώνες.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν είχε τρέξει ποτέ σε Ελληνικούς αγώνες Lotus Europa;Ναι, ναι, μιλάω για το ιδιόμορφο bread van που παραγόταν από το 1969 και μετά (δεν ξέρω μέχρι πότε) με κινητήρες της Ρενώ. Αφορμή για την ερώτηση αποτελεί ένα τέτοιο κομμάτι που αγοράστηκε πρόσφατα σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ και φαίνεται να έχει μετατροπές τέτοιες που 'μυρίζουν' αγώνες.
ΕΙΧΕ ΤΡΕΞΕΙ , ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΤΕΡ FORD H RENAULT 1600 , IΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ , ΚΑΙ ΜΕ PM .
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Το μουσειο του Μανιατοπουλου στην πειραιως που ειναι? το εψαχνα στην πλευρα της Αθηνας και δεν το βρηκα, ξερει κανεις να με κατατοπισει, θελω πολυ να παωΑφού θες πήγαινε.
Στο ρεύμα καθόδου της Πειραιώς συνεχίζεις ευθεία στο φανάρι που στρίβει για το Γ. Καραϊσκάκης, είναι μετά το Σκλαβενίτη και πριν από ένα πρατήριο καυσίμων Shell.
Ελπίζω να μη σε έμπλεξα περισσότερο. -
Μήπως γνωρίζει κανείς τη μοίρα των rallye 3 (Χουρδάκης κ.λ.π..) ;
-
Ευχαριστω ΤΑΖΙΟ θα παω με την πρωτη ευκαιρια.
-
Η BMW του Κορομπιλη ητον 1600, και μετα 2λιτρη?πες μας λιγα λογια για την ιστορια της? πισω γραφει 2002 tii
-
Αυτό που γράφει 2002tii είναι του υιού Κορομπίλη, του Γιώργου.
Του πατέρα, του Νικου δηλαδή, ξεκίνησε ώς 1600ti, έτσι αγοράστηκε από τον Γκάλλο, κάποια στιγμή τέλη του 70 έγινε δίλιτρη, για πολύ λίγο, και μετά ξανά 1600. Πίσω, δε, γράφει turbo.
Στο Memorial Nίνο που έγινε στο Ελληνικό, το 2003, αν δεν κάνω λάθος, το έτρεξε ο Γιώργος, και το μοτέρ έσπασε. Ψάχνοντας να βρούμε καλά πράγματα για 1600, δεν βρίσκαμε,βρήκαμε όμως για δίλιτρo και έτσι προέκυψε 2002 ti...
Το αυτοκίνητο αυτό έτρεχε συνεχώς μέχρι που έληξε η ομολογκασιόν στην ομάδα Ε, μετα συμμετείχε σε regularity,και μετά στην κατήγορία των ιστορικών. Και φυσικά χρησιμοποιείται όλα αυτά τα χρόνια καθημερινά ως πρώτο αυτοκίνητο με όλη του την εξάρτηση.
Θεωρώ δε, τον κύριο Νίκο, ως ενα από τους gentlemen των αγώνων δεδομένου ότι συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο για την πλάκα του.
Για να καταλάβετε, στο Ιστορικό Ακρόπολις του διάβαζα: πχ 100 δεξιά φυλαγμένη, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΝΑ ΤΟ...και ΄στις απλές λέγαμε και κανα ανέκδοτο. -
ΩΡΑΙΟΣ! Αυτη που λεει turbo! εχει νομιζω και κοτσαδορο!
-
Και ασορτί μπαγκαζιέρα για τον Τζακ. Τον πιο γρήγορο σκύλο της Αττικής. Πετράλωνα Πόρτο Γερμενο σε 45 λεπτα κάνει ο Τζακ κάθε ΣΚ...
-
Η μπεμπα 35+ χρονια ειναι και βολτισιο και αγωνιστικο και μετα εμεις παραπονιομαστε για τα τρειλερ . . .
Χαρακτηριστικο του κυριου Κορομπιλη ειναι και η πιπα που συνηθιζει να καπνιζει εντος και εκτος ειδικων διαδρομων! -
Mε την πίπα πάει πιο γρήγορα, όντως , δεν κάνω πλάκα!
Συγκρίναμε χρόνους με και ανευ σε Μερκούρη και Ριτσώνα και ήταν και στις δύο περιπτώσεις εμφανής η υπεροχή της πίπας!!!! -
Ωραοι ανθρωποι, ωραιες εποχες
-
Ωραοι ανθρωποι, ωραιες εποχες
-
ALFAMAN
Καλησπέρα φίλε ALFAMAN. Απ ότι έχω ακούσει η DOLLY του Ιαβέρη είχε πολύ άσχημο τέλος. Λένε ότι ο μηχανικός του την έθαψε για να ησυχάσει απ αυτήν μετά απο ένα χιονισμένο Αττικοβοιωτίας, οπου μάλιστα ειχε πάρει τον Τζώνυ με το Ascona a.
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
ALFAMANΚαλησπέρα φίλε ALFAMAN. Απ ότι έχω ακούσει η DOLLY του Ιαβέρη είχε πολύ άσχημο τέλος. Λένε ότι ο μηχανικός του την έθαψε για να ησυχάσει απ αυτήν μετά απο ένα χιονισμένο Αττικοβοιωτίας, οπου μάλιστα ειχε πάρει τον Τζώνυ με το Ascona a.
Τι εννοεις την εθαψε?
μπορεις να μου θυμησεις ποιος ηταν ο Μηχανικος του?
Να ησυχασει γιατι? δεν καταλαβαινω... πραγματικα μπερδευτηκα τωρα..
-
[quote='ALFAMANΤι εννοεις την εθαψε?
μπορεις να μου θυμησεις ποιος ηταν ο Μηχανικος του?
[/quote]
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ .. ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ( με τεραστια κεφαλαια) ΜΠΟΥΜΠΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ
Υ.Γ. Καλο για εσας τους αλφαρομεακιδες θα ειναι , να παρετε να διαβασετε την ιστορια των Ελληνικων αγωνων , που ειναι γεματη απο αγωνιστικες αλφα και τους χειριστες τους , για να λυσετε ολες σας τισ αποροιες ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΑΣΤΟΡΑ[/b:2v43tca1]( με τεραστια κεφαλαια) ΜΠΟΥΜΠΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ
Υ.Γ. Καλο για εσας τους αλφαρομεακιδες θα ειναι , να παρετε να διαβασετε την ιστορια των Ελληνικων αγωνων , που ειναι γεματη απο αγωνιστικες αλφα και τους χειριστες τους , για να λυσετε ολες σας τισ αποροιες ....
Ειδη εχω αρκετα βιβλια που τα εχω και κανει φυλλο και φτερο... ποτε ομως δεν θα μαθουμε τα παντα...
Ας πουμε αυτο για την Dolly πρωτη φορα το ακουω...
-
Επισκεφτηκα εχθες το μουσειο κλασικου αυτ-του της alman,πολυ καλο το προτεινω σε ολους τουσ λατρεις του ειδους
-
πριν 6-7 χρονια εμπαινα συχνα στο συνεργειο που ειχε ο κος Αποστολου στην θηβων
ειχε κλεισει ενα χωρο γυρω στα 300 τετραγωνικα και το ειχε κανει πληρη συνεργειο για να ανακατασκευαζει οτι αυτοκινητο ειχε τρεξει και οχι μονο!!
εκει ειχα δει.....καθηστε παιδια....
αουντι κουατρο α2 με χα μπε χρωματα και ινγκολσταντ πινακιδες
δελτονα με μαρτινι χρωματα και τορινεζικες πινακιδες
αουντι κοντο πολιτικο μαυρο με ασπρες ροναλ ακτινωτες(αυτο με τα 306 αλογα το σπορτ) που αμα το βλεπατε σε τι κατασταση ητανε θα δακρυζατε!!
σελικα στ 185 ασπρη κοκκινη εργοστασιακη με νουμερα κολωνιας
αουντι 80 γκε τε ε το πρασινο που ετρεχε ο ιδιος ανακατασκευασμενο πληρως!!
το ιδιο για το ρενω 5 αλπιν που ετρεχε παλι ο ιδιος
ειχα δει και κατι σαπια τζουλια και βελοτσευποψιν οτι απασχολουσε δυο ανθρωπους μονιμα για τα αυτοκινητα του και μερικες φορες ειχα δει και τριτο
τον ενα τον εχω δει πολλες φορες σερβις στον καρανικολα
ειχα ακουσει οτι στο υπογειο στην θηβων και καβαλας ειχε γυρω στα 60 αυτοκινητα.
ξερει κανεις τιποτα??
Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ...