-
OTΑΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ....ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙ...
-
Αν έχω χρόνο την επόμενη εβδομάδα, θα σκανάρω τις συμμετοχές απο τα Ηρειρωτικά Ραλλύ του 83-84-85-86 και θα τις βάλω στο Forum. Θα χουμε πολύ θέμα για συζήτηση...
-
Εχω μπροστα μου το τευχος των 4τροχων Φεβρ.'92,αγωνιστικη γνωριμια των CAMEL sierra RS500 και cosworth 4x4 του Κυρκου και γραφει σε ενα σημειο: 'Στη χωρα μας,εκτος απο τρια Σιερα RS 500,που κοσμουν τους αγωνες στην Τριπολη και τις αναβασεις του Πανελληνιου Πρωταθληματος...κλπ' (το κειμενο ειναι του ΣΧ)..
-
to trito tote prepei na htan toy arbanitakh alla den eimai sigoyros.
-
ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΙΕΡΡΑ? ΚΑΝΑ 40.000ΕΥΡΟ?...Α ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΤΑΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ 2 ΣΙΕΡΡΑ ''ΤΖΕΚΟΥ'',ΚΕΧΑΓΙΑ(ΑΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ)ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΚΟΡΝΤ ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ...ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ???...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ...ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΗΛΙΑ
-
Επισης 4τροχοι τευχος Μαιου'89,περιγραφη αναβασης Μετεωρων(ΣΧ): 'Στα Τρικαλα συναγωνισμος δεν δημιουργηθηκε στο γκρουπ Α. Ο Λεωνιδας Κυρκος κερδισε ευκολα το Νικο Αγγλουπα που αντιμετωπισε προβληματα με τον αρρωστο κινητηρα του Ντενιμ Φορντ Σιερα Κοσγουερθ'.(-??)
Αποτελεσματα Κατηγοριας Ν.Α:
1.Λεωνιδας Κυρκος Φορντ 3.57.77
2.Βασιλης Κυρκος Φορντ 4.01.68(-πρωτος στο Gr.N)
3.Αγγλουπας Φορντ(-??) 4.03.59
Αν και ημουν θεατης στη συγκεκριμενη αναβαση,δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω το sierra του Αγγλουπα..
Σημειωση:το αυτοκινητο του νικητη ειναι το Valvolin-Monroe RS Cosworth grA(πριν γινει Camel RS 500) -
Αν και ημουν θεατης στη συγκεκριμενη αναβαση,δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω το sierra του Αγγλουπα..
Σημειωση:το αυτοκινητο του νικητη ειναι το Valvolin-Monroe RS Cosworth grA(πριν γινει Camel RS 500)[/quote]Μή νομίζεις οτι έκανε ποτέ και τρελούς χρόνους, (σάν οδηγός πάντα). Απλά είχε πάντα τα καλύτερα όπλα...
-
Και κατι ψιλοασχετο:
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Μή νομίζεις οτι έκανε ποτέ και τρελούς χρόνους, (σάν οδηγός πάντα). Απλά είχε πάντα τα καλύτερα όπλα...
Αναφερεσαι στον Κυρκο η στον Αγγλουπα?
-
Κατι θα θυμηθείς! ...μα καλά ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!) ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΛΙΝΚ? ...ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΡΙΤΣΩΝΑ 2001 ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΥΡ.ΝΙΚΟΣ...ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΛΕΝΙΤ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ-ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΙΕΡΡΑ ΑΡ ΕΣ500...ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ(0ΧΙ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΕΛΕΝΙΤ-ΓΕΦΥΡΑΚΙ)Ε,ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ...ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΑΝ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Κ7,ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ...ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΦΑΔΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΕΑΡΩΝ(ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΡΙΤΣΩ )..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ...ΜΟΥ ΛΕΝΕ...ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ 1000ΒΗΡ...ΣΙΕΡΡΑ ΑΡ ΕΣ 500 ΚΟΣΓΟΥΟΡΘ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΛΕΝΙΤ Ο ΑΓΓΛΟΥΠ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑΧΥΗΤΑ...ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ ΕΙΧΕ ''ΒΡΑΣΕΙ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ...Η ΣΚΑΣΤΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ..ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ(ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ )...(TOURIST MHΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΧΑΣΤΡΑ ΦΟΡΑΓΕ?)...ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΕΝΙΤ...ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΣΕ ΟΘΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!!!(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ )ΝΑ μην τα πολυλέω το θυμάμαι σαν τώρα ότι περνάει δίπλα μου!!!...Εγραφε ΜΙΑ é MODA ,CARCENTER και LUCIFAIR...ΑΝ θυμάσαι ΤΟΥΡΙΣΤ...η εξάτμιση είχε χιαστή πλέγμα...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ...ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!
-
Στον Αγγλούπα
-
Είναι όπλο αλλά ο Αγγλούπας κάποιες φορές ειδικά στη Ριτσώνα το φοβόταν πολύ.... Θα μου πείτε τώρα καλά τα λέμε εμείς απ`εξω...... εκεί μέσα τι γίνεται...Πιστεύω ότι ο Αγγλούπας στην πίστα τα κατάφερνε καλύτερα.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Κατι θα θυμηθείς! ...μα καλά ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ!) ....Τοτε ημουν ερωτευμενος με την Ascona 400 του Δασκαλοπουλου..
Αυτη τη θυμαμαι..Ασε που παραλιγο να με χτυπησει στο συγκεκριμενο αγωνα(καθομουνα σε απαραδεκτο σημειο..) -
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Είναι όπλο αλλά ο Αγγλούπας κάποιες φορές ειδικά στη Ριτσώνα το φοβόταν πολύ.... Θα μου πείτε τώρα καλά τα λέμε εμείς απ`εξω...... εκεί μέσα τι γίνεται...Πιστεύω ότι ο Αγγλούπας στην πίστα τα κατάφερνε καλύτερα.ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΠΧ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΥ 2001 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...Ο ''ΤΖΕΚΑΡΑΣ''ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ε(ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΕΝΙΤ Ο ΑΤΙΜΟΣ )ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΥΠ ΣΤΗΝ 8 ...ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΥ???...ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!
-
Μπές imageshack.gr και κάνε browse μαρκάρωντας τις φώτο
-
kai ama tis markarw..meta???
-
Το δυο που έγραψα πιο πριν πήγαινε στις 037.Εδώ είναι η Army Navy.
To RS500 αν δεν κάνω λάθος ήταν γνήσιο (απ'ότι θυμάμαι το φωνάζαμε ''αυστραλέζικο'') και χαρακτηριστικά θυμάμαι τις τεράστιες μονομπούλονες ζάντες του.Αυτά για το πρώτο,το Denim.Θα μάθω-θυμηθώ περισσότερα εντός των ημερών..έχουν περάσει και τόσα χρόνια -
Στείλτες μου με e-mail και θα τις περάσω εγώ. Εχεις Pm
-
ολοι έχουν ΠΜ! στειλε!!!
-
ελα!τισ πήρες???????????????????????
Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ...