-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Γιάννη μήπως έμαθες και το άλλο ΣΙΕΡΡΑ που βρίσκεται ρε φίλε?Το αλλο σιερρα το εχει ο Τζεκος.
-
ΣΙΓΟΥΡΑ???
-
ΣΙΓΟΥΡΑ???Εχεις κάνει 10 ερωτησεις και τωρα που έμαθες , έχεις και αμφιβολίες;;
Ευτυχως που είχε μόνο 2 SierraRS500 ο Αγγλούπας... αλλιώς....
*καλοπροαιρετα παντα
-
ΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 4 ...ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ? ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΦ???
-
Δέν πάιρνετε τηλ τον Καρανοκίλα ή και τον ίδιο τον Αγγλούπα να τελειώνουμε??
-
ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΧΕΣΤΟ!!! ...Καμιά φωτό άλλη δεν έχουμε απο 037 και SIERRARS500???
-
-
Μου είπε ένας παλιός θεατής των αγώνων,ότι το ΣΙΕΡΡΑ του Αγγλούπα ήτανε ένα από τα 500 εκλεκτά κομμάτια που παράχθηκαν από την ΦΟΡΝΤ...τώρα κατα πόσο ισχύει αυτο το πράγμα...
-
Kαι τα δυο γνησια ηταν, και αυτο που εχει ο Ρουστεμης τωρα και αυτο που εχει ο Τζεκος.
Αυτο που εχει ο Τζεκος μαλιστα ηταν 'αυστραλεζικο', κοινως με μια πατεντα στην τουρμπινα.
Φοντα μου μη ρωτισεις τι πατεντα, δεν ξερω. -
Μου είπε ένας παλιός θεατής των αγώνων,ότι το ΣΙΕΡΡΑ του Αγγλούπα ήτανε ένα από τα 500 εκλεκτά κομμάτια που παράχθηκαν από την ΦΟΡΝΤ...τώρα κατα πόσο ισχύει αυτο το πράγμα...http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Sierr ... 0_Cosworth' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.rs-500.com/p_RS_500_History.ikml' target='_blank' target='_blank' target='_blank -
-
Ποιανου ηταν το μαυρο skyline με πινακιδες εθεα που ανεβαινε το ποταμι σημερα το πρωι?
-
Αγαπητε fontasierra RS500 ολα τα αλογα που ψαχνεις ειναι σημερα και αυριο στο Τατοι.
Να η ευκαιρεια να λυσεις τις αποριες σου με τους σημερινους ιδιοκτητες.(Και το skyline πρεπει να ειναι εκει !!)
-
Το τριτο 500αρι Sierra ηταν του Αθανασιου , βαμενο στο χρωματα τησ Karellia Lights για οσους θυμουντε . Θα ποσταρω και Φωτο αν βρω .
-
SARANTI NICE FOTO ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕ???...ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΑ ΠΙΤΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΖΑ
-
SARANTI NICE FOTO ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΔΕΡΦΕ???...ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΑ ΠΙΤΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΖΑΤην είχα τραβήξει στην Ριτσώνα του 2000 (από τις πιο όμορφες διοργανώσεις με πολύ κόσμο κ.τ.λ.)
Καλημέρα ! -
ΕΙΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΒΑΣΗ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΙΤ...ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ?
-
Καλησπερα σε ολους ξερει καποιος εαν το citroen visa group B που ετρεξε ο Ιαβερης στο acropolis toυ 83 ειναι στην ελλαδα και διατηριτε σε καποια ιδ συλλογη.
-
αν θυμαμαι καλα , εφυγε πισω με καραβι μαζι με τα αλλα 2.
-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
αν θυμαμαι καλα , εφυγε πισω με καραβι μαζι με τα αλλα 2.Για αρχη κατι ειναι και αυτο.
Μηπως υπαρχουν καποιες λεπτομερειες ξεχασμενες σε κανενα συρταρι.
Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ...