-
Και βέβαια να προσθέσω ότι στην περίπτωση της Σέατ, δεν αναφέρεται η ιπποδύναμη του 1.4 γιατί δεν θα ήταν ακριβώς διαφήμιση, αλλά δυσφήμιση, τη στιγμή που οι 1.4 των άλλων εταιριών έχουν φτάσει σχεδόν όλοι τα 90+ άλογα.
-
Tο κουράσαμε ...
Φίλε funky αναφέρεται στο πρώτο μοντέλο της γκάμας και στην βασική έκδοση και εννοείται ότι αυτό είναι 3θυρο...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Δεν ξέρεις ότι τα 3θυρα είναι φτηνότερα από τα 5θυρα?Στο Golf ας πούμε που λέει από 14.185 ευρώ δεν λέει ούτε FSi ούτε 3θυρο ούτε τίποτα...just check it.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tο κουράσαμε ...
Φίλε funky αναφέρεται στο πρώτο μοντέλο της γκάμας και στην βασική έκδοση και εννοείται ότι αυτό είναι 3θυρο...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Δεν ξέρεις ότι τα 3θυρα είναι φτηνότερα από τα 5θυρα?Στο Golf ας πούμε που λέει από 14.185 ευρώ δεν λέει ούτε FSi ούτε 3θυρο ούτε τίποτα...just check it.
Εκτός και αν βαφτίσεις 'σπορ' το τρίθυρο (Megane, Alfa GT, BMW Ci), οπότε 'δικαιούσαι' να το χρεώσεις ακριβότερα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Είδα στο δρόμο ένα C4 3θυρο,
και ομολογώ ότι μου άρεσε εξωτερικά....Δεν το περίμενα....
χα! Ανέτειλε ο ήλιος απ'τη δύση???
και άσχημο να έλεγες ότι είναι, τουλάχιστον το ότι είναι διαφορετικό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί όσον αφορά στον ανταγωνισμό, πήξαμε στα... γκολφ
-
Και η 5θυρη XT, έχει αρχική 14.470, σύμφωνα με τους καταλόγους. Από τα 15.870 απέχει ακόμα...Το πρόβλημα είναι γιατί δεν αναφέρθηκε η χαμηλότερη έκδοση.
-
Ο χρήστης OrFiSO έγραψε:
Φίλε ΜΑΝΗΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ για ποια αντιπροσωπεία μιλάς; Γιατί σαφώς θα με ενδιέφερε κι εμένα να μου κάνουν και κανένα δωράκι παραπάνω!ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΤΗΛ : 2106203050-2).
ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΔΟΣΗ ΒΓΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΧΑΝΙΑΔΑΚΗ(ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 60 ΔΟΣΕΙΣ).
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΞΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. -
Η sedan έκδοση:
-
Φτυστό (σχεδόν) με το C5.
Είδα ένα 5θυρο μπορντώ C4, όμορφο ήταν (κι εγώ δεν το περίμενα για το 5θυρο). Έχει κάτι που θυμίζει παλιά Citroen.
-
Ce n' est pas mon truc κοινώς δεν μου αρέσει, όπως δεν μου αρέσει και το Megane Sedan.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ce n' est pas mon truc κοινώς δεν μου αρέσει, όπως δεν μου αρέσει και το Megane Sedan.Θα συμφωνήσω με τον Θάνο...
-
κι όμως, για 'sedanοποιημένο' (sic) χατσμπακ μια χαρά είναι. Το ίδιο και το Megane. Όποιος έχει δει live το ανεκδιήγητο Thalia θα καταλαβαίνει τι εννοώ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κι όμως, για 'sedanοποιημένο' (sic) χατσμπακ μια χαρά είναι. Το ίδιο και το Megane. Όποιος έχει δει live το ανεκδιήγητο Thalia θα καταλαβαίνει τι εννοώΣπύρο, που το θυμήθηκες αυτό το έκτρωμα ??
-
είναι κλασικό παράδειγμα κακάσχημου κώλου (η Σαπφώ Νοταρά της αυτοκίνησης ένα πράμα ) Κώστα. Νομίζω ότι η C4 ξεφεύγει από αυτό, ευτυχώς
-
Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
κι όμως, για 'sedanοποιημένο' (sic) χατσμπακ μια χαρά είναι. Το ίδιο και το Megane. Όποιος έχει δει live το ανεκδιήγητο Thalia θα καταλαβαίνει τι εννοώ
Σπύρο, που το θυμήθηκες αυτό το έκτρωμα ??
Το Τhalia είναι «κούκλα» μπροστά στο ανεκδιήγητο ποπό του Αlbea..οh my god!
-
καλά... η Φίατ μας έχει κάνει και χειρότερα... θυμάστε το Palio???
-
Εξέλιξη του οποίου ήταν το albea. Καλά μπροστά στην ZX sedan είναι κούκλα η C4 αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εξέλιξη του οποίου ήταν το albea. Καλά μπροστά στην ZX sedan είναι κούκλα η C4 αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά....κι εμένα!
Μου φαίνεται λες και τον πρόσθεσαν...χίλιες φορές το «κοφτό»
-
Το Megane όπως και το C4 σεντάν ,από ότι βλέπουμε μέχρι τώρα, είναι αρκετά όμορφα και σε καμία περίπτωση δε πρέπει να τα συγκρίνουμε με τα πλήρως ανεπιτυχή Albea,Thalia,Liana Sedan ή Fabia Sedan.
-
Αυτά τα 'sedan' (polo, fabia etc...)
μοιάζουν οπτικά σε φτηνές εκδόσεις των μικρών.
Μια από τα ίδια και για το C4
CITROEN C4 (NEW XSARA)