-
Παύλο ,
Όταν πουλήσω την ψυχή μου στον Διάολο και ξαναγίνω 20 χρονών ξέρω ποιόν θα πάρω για μάνατζερ στο JWRC!!!
Άσχετο , αλλά αν όπως λένε αναβαθμίσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν το σκέφτεστε ?
-
Παυλο εγω πρωσοπικα ενοω η ford να παρει το λαμπρο και να τρεχει στο jwrc και οχι η art σαν ομαδα να δηλωσει συμμετοχει στο jwrc. αυτο δεν γινετε ειναι δυσκολο?
-
Castor, το ευρωπαικό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι απο το JWRC. Στο ERC δεν χρειάζετε να δηλώσεις συμμετοχή εκ τον προτέρον οπότε έχουμε πολύ χρονο στην διάθεση μας. Δεν σου κρύβω ότι υπάρχει σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ειδικά μετα τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στους ελληνικούς αγώνες. Ευελπιστούμε όμως οτι τα πράγματα θα φτιάξουν. Και για να απαντήσω ταυτόχρονα και στον seb loeb, πολλά θα εξαρτηθούν απο τον προγραμματισμό της M-Sport για τον επόμενο χρόνο. Οσο για την περίπτωση που αναφερεις φιλε seb, δυστυχώς ο Λαμπρος είναι αρκετα μεγάλος για το δεδομένα του JWRC.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Castor, το ευρωπαικό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι απο το JWRC. Στο ERC δεν χρειάζετε να δηλώσεις συμμετοχή εκ τον προτέρον οπότε έχουμε πολύ χρονο στην διάθεση μας. Δεν σου κρύβω ότι υπάρχει σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ειδικά μετα τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στους ελληνικούς αγώνες. Ευελπιστούμε όμως οτι τα πράγματα θα φτιάξουν. Και για να απαντήσω ταυτόχρονα και στον seb loeb, πολλά θα εξαρτηθούν απο τον προγραμματισμό της M-Sport για τον επόμενο χρόνο. Οσο για την περίπτωση που αναφερεις φιλε seb, δυστυχώς ο Λαμπρος είναι αρκετα μεγάλος για το δεδομένα του JWRC.Το ξέρω ότι είναι τελείως διαφορετικό! Γι αυτό άλλωστε είπα για 'άσχετο' ! Το καλό με το ERC είναι ότι ξεκινάει με Ιταλία 1000Miglia που είναι σχετικά πιο κοντά και σχετικά φτηνότερα για έναν έλληνα. Αν δε παρακάμψεις την Πολωνία που είναι δεύτερος αγώνας και πάς Βουλγαρία (3ος) που επίσης είναι δίπλα βλέπεις που βρίσκεσαι στα 2 στα 3 και ζυγιάζεις για Βέλγιο που είναι 4ο. Πουλάς 5ο - Πορτογαλία και 6ο Τσεχία και παίζεις σίγουρα Τουρκία και Ελλάδα αφήνοντας την Γαλλία σε εκρεμμότητα ανάλογα με το που βρίσκεσαι!
Σκέψεις!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σκέψεις!!!Βρε μπας και υποκλέπτεις τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες;;;;;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Σκέψεις!!!
Βρε μπας και υποκλέπτεις τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες;;;;;
Παρ'ότι οι επικοινωνίες είναι στο γνωστικό μου αντικείμενο δεεέν....
Το θέμα http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0 το είχα θέσει από καιρό!
-
Και εμάς απο τότε μας βασανίζει....
JWRC 2004