-
ΟΣΚΑΡ ξεθάμματος τόπικ 2005!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΟΣΚΑΡ ξεθάμματος τόπικ 2005!Επειδή είμαι καλό παιδί και ψάχνω για να μη φορτώνω τη βάση....
Τρουπώνω... ξετρουπώνω....
-
Επειδη ρε Ασιμοφ, εχω μεγαλο χρονικο διαστημα να παρω Ποντικι και κατι ακουσα για αλλαγη ιδιοκτησιας κλπ κλπ, μπορεις να κανεις μια ενημερωσουλα;
Εχω μεινει στο οτι το ειχε ο Παπαϊωαννου. -
'Αλλαξε χέρια η ιστορική εφημερίδα Το Ποντίκι. Ο μέχρι τώρα ιδιοκτήτης του Κ.Παπαϊωάννου ενημέρωσε τους εργαζόμενους της εφημερίδας ότι νέοι ιδιοκτήτες είναι πλέον τα πρώην στελέχη του Έθνους Αντώνης Δελατόλας και Ηλίας Μπενέκος.
Στο φύλλο της 2ας Ιουνίου, άλλωστε, ο κ. Παπαϊωάννου εξηγεί σε άρθρο του πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι οικονομικός.
Όπως αναφέρει, η πώληση της εφημερίδας ήταν η μοναδική λύση, καθώς η πιθανή δανειοδότηση θα χειροτέρευε τα πράγματα, ενώ η πώλησης του 33% της εφημερίδας -που κατά τον ίδιο ήταν και καλύτερη λύση- δεν στάθηκε δυνατή.
«Στην οικονομική πίεση και αδυναμία ανταπόκρισης, να προσθέσω και την προσωπική κόπωση: είμαι 67 χρόνων και δουλεύω από 18 -του χρόνου συμπληρώνω μισό αιώνα κουραστικής δουλειάς» επισημαίνει.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου, «οι δύο νέοι εκδότες (από 50% ο καθένας) βεβαιώνουν ότι δεν έχουν κάποιον επιχειρηματία ή όποιον άλλον από πίσω (είναι μόνοι τους και κινήθηκαν με δάνειο για την αγορά)» και παράλληλα «δεσμεύονται ότι θα κρατήσουν την εφημερίδα όπως είναι σήμερα, από πλευράς γραμμής, πολιτικής και γενικότερης τοποθέτησης» και πως «θα κρατήσουν το προσωπικό και θα καλυτερεύσουν τις συνθήκες εργασίας από οικονομικής πλευράς».
Ο κ. Παπαϊωάννου επισημαίνει ότι θα παραμείνει στην εφημερίδα, έως ότου προσαρμοστεί η νέα διοίκηση, και μετά το καλοκαίρι θα εξετάσει το εάν θα συνεχίσει ως συνεργάτης της εφημερίδας, όπως του έχει προταθεί.
«Ένας κύκλος για Το Ποντίκι έκλεισε. Ένας νέος ανοίγει...» καταλήγει στο άρθρο του ο Κώστας Παπαϊωάννου, εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα να πάνε όλα καλά.'Πηγη: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
-
Μαϊστα! Ο ομφαλιος λωρος με τον Περισσο εξακολουθει να υφισταται αραγες;
Το CD του Αϊζενστάιν εκει παραπεμπει. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μαϊστα! Ο ομφαλιος λωρος με τον Περισσο εξακολουθει να υφισταται αραγες;
Το CD του Αϊζενστάιν εκει παραπεμπει.Να σου πω την αλήθεια από κατι άλλους ομφάλιους... τον προτιμώ (αν και δεν πιστεύω ότι θα υφίσταται για πολύ). Σαν εφημερίδα πάντως είναι από τις πιο αξιοπρεπείς.
Το DVD του Αιζενσταιν (λεει οτι) θα είναι το πρώτο απο μια σειρά ποιοτικών ταινιών. Θα δείξει... -
@ 'greo', 'Asimov', κι εγω φανατικός με το 'Ποντίκι' αλλά λίγο 'στο περίμενε' τωρα, για να δω τι γίνεται. Τον Μπενέκο δεν το διάβαζα ποτέ, δεν παίρνω 'Εθνος'. Τον Δελατόλα δεν τον πολυγουστάρω.
Το παίρνω κι εγώ βέβαια αλλά το φύλλο το τελευταίο με 'πάγωσε' κάπως. Το προτιμούσα στην προηγούμενη μορφή του. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν τα θέατρα και διάφορα άλλα. Ηδη το μεσαίο τετρασέλιδο με τις γελοιογραφίες, έχει φύγει.
Το 'Ποντίκι' είναι η κύρια πηγή ενημέρωσής μου τα τελευταία χρόνια (την Ελευθεροτυπία την παίρνω αλλά διαβάζω λίγα πράγματα) αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι δε θα είναι για πολύ ακόμα
Ειδικά στα εξωτερικά θέματα είναι κορυφή και σε μερικά εσωτερικά έχει κάνει πάταγο. Ως και επερωτησεις στη Βουλή έχουν κατατεθεί με αφορμή τα δημόσιευματά του.Το καλό, απ ότι λέγανε στο περασμένο φύλλο είναι ότι δε θα αλλάξουν προσανατολισμό αλλά αυτό από μόνο του δε μου φτάνει.
Αντε να δω τι θα κάνω, διότι δε γουστάρω να περνάω τη μισή μέρα μου, πάνω στην οθόνηΤον Ιβαν είχε Χρηστο όχι το Ποτέμκιν. Σε 2 βδομάδες θα το έχει.
-
..νέοι ιδιοκτήτες είναι πλέον τα πρώην στελέχη του Έθνους Αντώνης Δελατόλας και Ηλίας Μπενέκος...
...«οι δύο νέοι εκδότες (από 50% ο καθένας) βεβαιώνουν ότι δεν έχουν κάποιον επιχειρηματία ή όποιον άλλον από πίσω (είναι μόνοι τους και κινήθηκαν με δάνειο για την αγορά)»...
Grazie Koskota.
-
Καθημερινά Αγγελιοφόρο για να μαθαίνω τα τοπικά νέα και ΣΚ Καθημερινή.
Τα τοπικά Θεσσαλονικιώτικα νέα δύσκολο να τα βρείς στο Ιντερνετ και το συγκριτικό πλεονέκτημα με την τηλεόραση είναι ότι τα διαβάζεις όποτε θέλεις κατά την διάρκεια της ημέρας ,αντί να κάθεσαι στο 'χαζοκούτι' και για ένα θέμα πού δεν παίρνει παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα να τρώς κανένα εικοσάλεπτο -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
@ 'greo', 'Asimov', κι εγω φανατικός με το 'Ποντίκι' αλλά λίγο 'στο περίμενε' τωρα, για να δω τι γίνεται. Τον Μπενέκο δεν το διάβαζα ποτέ, δεν παίρνω 'Εθνος'. Τον Δελατόλα δεν τον πολυγουστάρω.
Το παίρνω κι εγώ βέβαια αλλά το φύλλο το τελευταίο με 'πάγωσε' κάπως. Το προτιμούσα στην προηγούμενη μορφή του. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχουν τα θέατρα και διάφορα άλλα. Ηδη το μεσαίο τετρασέλιδο με τις γελοιογραφίες, έχει φύγει.
Το 'Ποντίκι' είναι η κύρια πηγή ενημέρωσής μου τα τελευταία χρόνια (την Ελευθεροτυπία την παίρνω αλλά διαβάζω λίγα πράγματα) αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι δε θα είναι για πολύ ακόμα
Ειδικά στα εξωτερικά θέματα είναι κορυφή και σε μερικά εσωτερικά έχει κάνει πάταγο. Ως και επερωτησεις στη Βουλή έχουν κατατεθεί με αφορμή τα δημόσιευματά του.Το καλό, απ ότι λέγανε στο περασμένο φύλλο είναι ότι δε θα αλλάξουν προσανατολισμό αλλά αυτό από μόνο του δε μου φτάνει.
Αντε να δω τι θα κάνω, διότι δε γουστάρω να περνάω τη μισή μέρα μου, πάνω στην οθόνηΤον Ιβαν είχε Χρηστο όχι το Ποτέμκιν. Σε 2 βδομάδες θα το έχει.
Μα για τον Ιβαν εγραψα κι εγω! Δε με προσεχεις
Εμενα το ενθετο μου αρεσε. Κατα τ¨άλλα συμφωνώ. Η πρωτη επαφη ηταν ΟΚ αλλα ακομα δε με επεισε.Off topic
Ειναι κατι βδομαδες που η δουλεια επισκιαζει τη ζωη σου. Ουφφφφ
Διαβάζετε εφημερίδες καθημερινά;