-
Πήγαν να σου φάνε τπτ;
-
-
Έφυγα για μεμβράνες γύρω γύρω αν είναι έτσι
-
Δεν ξέρω γιατί το έσπασαν. Έχει σπάσει κι άλλο τζάμι από εργάτες που δούλευαν εκεί κοντά (μετέφεραν σίδερα). Τότε το είχα δει αλλά μου είπαν ότι έσπασε μόνο του.
Αυτή τη φορά δεν ξέρω πότε έσπασε (έχω μέρες να το δω, τυχαία πέρασα δίπλα σήμερα). Έχει ασφάλεια, κάποια στιγμή θα το αλλάξω (η μεμβράνη σου δίνει αυτή τη πολυτέλεια - άνεση χρόνου).
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έφυγα για μεμβράνες γύρω γύρω αν είναι έτσιστην Ρόδο που έχει 12 μήνες/χρόνο ήλιο θα κάνεις το καλύτερο για το αμαξάκι σου και σένα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάποιο @ρχίδι έσπασε το τζάμι μου αλλά η μεμβράνη το κράτησε στη θέση του.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το κατάστημα που συνεργάζεται με την ασφαλιστική μου προτείνει να βάλω ΠΡΑΣΙΝΗ απόχρωση γιατί η ΓΚΡΙ απόχρωση του τζαμιού που έχει το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ.Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ.
Μου λέει, παλιό αμάξι είναι, πάρε από το εμπόριο, τι πειράζει το τζάμι να είναι παράταιρο;Καλά που υπάρχει η μεβράνη και το κρατάει αλλιώς δυό βδομάδες θα έκαναν μέσα φωλιές οι γάτες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ.
Μου λέει, παλιό αμάξι είναι, πάρε από το εμπόριο, τι πειράζει το τζάμι να είναι παράταιρο;Για το Σαρακακη....
Ακομα μια για την...'αποψη'...
-
Λεωνίδα γιατί άλλαξε η φωτογραφία; Πριν κανονική ήταν, τώρα φαίνεται δεξιοτίμονο.
-
Άσχετο με το θέμα, όμως αυτό το κόκκινο αυτοκίνητο δίπλα με το τεράστιο τζάμι και τον αντίστοιχα τεράστικο υαλοκαθαριστήρα τι μοντέλο είναι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσχετο με το θέμα, όμως αυτό το κόκκινο αυτοκίνητο δίπλα με το τεράστιο τζάμι και τον αντίστοιχα τεράστικο υαλοκαθαριστήρα τι μοντέλο είναι;Honda CRX.
-
Μερσί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσχετο με το θέμα, όμως αυτό το κόκκινο αυτοκίνητο δίπλα με το τεράστιο τζάμι και τον αντίστοιχα τεράστικο υαλοκαθαριστήρα τι μοντέλο είναι;Δεν αναγνώρισες τον υαλοκαθαριστήρα του CRX!
Ω, θεοί, πόση ασχετοσύνη κυκλοφορεί! Όταν η Honda έφτιαχνε υαλοκαθαριστήρες, οι υπόλοιποι έφτιαχναν κατσαρόλες, για να μην πω πως ακόμη ήταν στα...πήλινα!Κάτσε να φωνάξω λίγο το Hondaforum-V-TEC να σε μαλώσουν...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν αναγνώρισες τον υαλοκαθαριστήρα του CRX!
Ω, θεοί, πόση ασχετοσύνη κυκλοφορεί! Όταν η Honda έφτιαχνε υαλοκαθαριστήρες, οι υπόλοιποι έφτιαχναν κατσαρόλες, για να μην πω πως ακόμη ήταν στα...πήλινα!Κάτσε να φωνάξω λίγο το Hondaforum-V-TEC να σε μαλώσουν...
respect....
-
-
Νewμπας ειναι, μην παιζετε.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άσχετο με το θέμα, όμως αυτό το κόκκινο αυτοκίνητο δίπλα με το τεράστιο τζάμι και τον αντίστοιχα τεράστικο υαλοκαθαριστήρα τι μοντέλο είναι;
Δεν αναγνώρισες τον υαλοκαθαριστήρα του CRX!
... το σωστο θα ηταν..
οταν η Honda εφτιαχνε χυτρες .. ταχυτητας, οι αλλοι ηταν ακομα στα τσουκαλια! -
To σωστο ειναι οτι οταν η Χοντα εφτιαχνε παπακια οι αλλοι εφτιαχναν αμαξια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To σωστο ειναι οτι οταν η Χοντα εφτιαχνε παπακια οι αλλοι εφτιαχναν αμαξια.Εκπληκτική η πορεία της πάντως, αν το καλοσκεφτείς!
(αλλά , ακόμη και το C50, ήταν εκπληκτικά μπροστά από την εποχή του, όπως και η Vespa βεβαίως , βεβαίως... )(κι αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για ...κατσαρόλες, ιδού η έμπνευσις... )
-
α, να χαθειτε, με κανατε να γελασω, που δεν το 'χα σκοπο!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol:
α, να χαθειτε, με κανατε να γελασω, που δεν το 'χα σκοπο!!Το γελιο κανει καλο βρε φιλε!!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ