-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Llumar alu dark λεω φρανκ.Προτεινεις κατι αλλο;Θελω κατι αρκετα σκουρο,οχι κατραμι αλλα ουτε και διαφανες.Όπως σου έγραψε και ο Σάββας, alu dark γιοκ. Το αμάξι σου είναι μαύρο αν βάλεις τόσο σκούρες όσο οι aly light θα γίνεις η χαρά του τροχονόμου. Θα σου έλεγα να Βάλεις τις titanium. Σε μαύρο αυτοκίνητο με σκούρο εσωτερικό θα είναι αρκετά σκούρες για να μη σε βλέπουμε (παναθεμάσε ψωνάρα ) αλλά όχι τόσο προκλητικές για τα 'όργανα'.
-
Σήμερα έβαλα τις Titanium της Llumar! Η αμέσως προηγούμενη της Alu Light (η οποία ήταν υπερβολικά σκουρόχρωμη) και η αμέσως επόμενη της UV Clear(?) που δε νομίζω να έκανε δουλειά! Εξάλλου τους είπα ότι θέλω απλά ένα πιο δροσερό περιβάλλον μέσα στο αμάξι, ρώτησα για διαφανές αλλά με βεβαίωσαν ότι δεν θα κάνει την ίδια δουλειά!
Στην AutoGlass στη Λαγκαδά πήγα, πήρα τηλ το πρωί και μέσα σε 2 ώρες είχα τελειώσει, ούτε ραντεβού ούτε τίποτα! Βέβαια μερικές ατέλειες που υπάρχουν τις δικαιολογώ λόγω της βιασύνης (δεν ζητούσα την τελειότητα μιας και δεν ήθελα να φάω ένα 5ωρο εκεί περιμένοντας) και λόγω της δυσκολίας του αμαξιού αφού να φανταστείτε ότι βοηθούσα και εγώΚαταευχαριστημένος με μια πρώτη ματιά, μαύρο αμάξι, μαύρο εσωτερικό εάν έβαζα τις Alu Light θα με κυνηγούσαν τα στρουμφάκια περιμένω να βοηθήσουν κάπως την κατάσταση με τη θερμοκρασία και επιπλέον δείχνουν απίστευτα στο αυτοκίνητο!
190 γιούρια well spentPS Απέξω φαίνοντα υπό το φως του ήλιου αρκετά σκούρες, αλλά από μέσα βλέπεις τέλεια συγκρίντας με το παρμπριζ που δεν έχει μεμβράνη (αυτό ψιλοφοβόμουν αν και πρέπει να το δω και το βράδυ)
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σήμερα έβαλα τις Titanium της Llumar! Η αμέσως προηγούμενη της Alu Light (η οποία ήταν υπερβολικά σκουρόχρωμη) και η αμέσως επόμενη της UV Clear(?) που δε νομίζω να έκανε δουλειά! Εξάλλου τους είπα ότι θέλω απλά ένα πιο δροσερό περιβάλλον μέσα στο αμάξι, ρώτησα για διαφανές αλλά με βεβαίωσαν ότι δεν θα κάνει την ίδια δουλειά!
Στην AutoGlass στη Λαγκαδά πήγα, πήρα τηλ το πρωί και μέσα σε 2 ώρες είχα τελειώσει, ούτε ραντεβού ούτε τίποτα! Βέβαια μερικές ατέλειες που υπάρχουν τις δικαιολογώ λόγω της βιασύνης (δεν ζητούσα την τελειότητα μιας και δεν ήθελα να φάω ένα 5ωρο εκεί περιμένοντας) και λόγω της δυσκολίας του αμαξιού αφού να φανταστείτε ότι βοηθούσα και εγώΚαταευχαριστημένος με μια πρώτη ματιά, μαύρο αμάξι, μαύρο εσωτερικό εάν έβαζα τις Alu Light θα με κυνηγούσαν τα στρουμφάκια περιμένω να βοηθήσουν κάπως την κατάσταση με τη θερμοκρασία και επιπλέον δείχνουν απίστευτα στο αυτοκίνητο!
190 γιούρια well spentPS Απέξω φαίνοντα υπό το φως του ήλιου αρκετά σκούρες, αλλά από μέσα βλέπεις τέλεια συγκρίντας με το παρμπριζ που δεν έχει μεμβράνη (αυτό ψιλοφοβόμουν αν και πρέπει να το δω και το βράδυ)
και εγω φορεσα τις titanium την προηγουμενη εβδομαδα.Ολα τα τζαμια εκτος απο το μπροστα.Πληρωσα 230 ευρω,(octavia station) και η πλακα ειναι οτι στον καταλογο που εχουν τις λιανικες τιμες για καθε αυτοκινητο,για το δικο μου ελεγε 275 και για audi A6 allroad 230
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί να θέλω να μην φαίνομαι; Με τα ρουχαλάκια μου οδηγώ, και δεν είμαι τόοοοσο άσχημος.Μηπως επειδη δεν αντεχεις πια να σε κυνηγουν τοσες πιτσιρικες
-
-
Σε ποια τζαμια επιτρεπεται να βαλεις φημε?
-
ΟΧΙ οδηγού, συν οδηγού, μπροστά παρμπριζ
-
Κανενα καλο καταστημα απο θεσσαλονικη?
θελω προσωπικη σας εμπειρια...Βρηκα απο ενα γνωστο στην λαγκαδα που βαζει κατι αμερικανικες...
ευχαριστω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
θελω προσωπικη σας εμπειρια...Βρηκα απο ενα γνωστο στην λαγκαδα που βαζει κατι αμερικανικες...
ευχαριστω
Στη Λαγκαδα,ενα μεγαλο ,που δουλευει LLUMAR
Τις περασα πριν 3 χρονια ακομα αψογες -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ευχαριστω
Στη Λαγκαδα,ενα μεγαλο ,που δουλευει LLUMAR
Τις περασα πριν 3 χρονια ακομα αψογεςΟνομα και που ακριβως ειναι
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
...........
Στην AutoGlass στη Λαγκαδά πήγα, π.......Λαγκαδά 110
150 κάποιες φθηνές απότι μου είχαν πει
190 οι Llumar που έβαλα -
Auto Glass στη Λαγκαδά, πριν 2-3 χρόνια. Llumar clima.
-
Έτσι απο περιέργεια, γνωρίζει κανείς αν στα ΚΤΕΟ έχουν φωτόμετρα για να μετρούν τις μεμβράνες ή τους αρκεί η βεβαίωση που δίνουν αυτοί που τα τοποθετούν;
-
στα ιδιωτικά τους αρκεί η βεβαίωση. Πρόσφατα πέρασε φίλος.
-
Κι εγώ πέρασα σε ιδιωτικό τον προηγούμενο μήνα και έδειξα τη βεβαίωση της Llumar.
Κανένα πρόβλημα. -
Οκ, thanks!
-
εχω παρακολουθησει το μεγαλυτερο μερος της συζητησης για τα φιμε, οπως και αλλες, αλλα τωρα αποφασισα να εγγραφω και να παρω κι εγω μερος.
λοιπον εχω ενα punto 5θυρο mk2b του 2004 και σημερα πηγα για μια αλλαγη αμορτισερ στο συνεργειο απ οπου ειχα παρει το αμαξι πριν 2 ετη και κανω ολα τα σερβις. του πιασα μια κουβεντα για μικροβελτιωσεις μου πε πχ να μη βαλω φιλτροχοανη γτ θα μπερδευτει ο εγκεφαλος και θα αυξηθει καταναλωσει και κατι τετοια αυτο βεβαια.. αλλα οταν του πα για μεμβρανη μου ειπε οτι συνεργαζεται μονο με τη 3Μ (υποστηριζωντας κλασικα οτι ειναι η καλυτερη) και οτι δεν μπαινει μεμβρανη στο μπροστινο παρμπριζ. 7 χρονια εγγυηση 200Ε..
απ οτι ειδα εδω προτιματε τις luhmar.. για πειτε, κατα τη γνωμη σας, πως μου τα πε αυτος...? -
Ο χρήστης Deo έγραψε:
εχω παρακολουθησει το μεγαλυτερο μερος της συζητησης για τα φιμε, οπως και αλλες, αλλα τωρα αποφασισα να εγγραφω και να παρω κι εγω μερος.
λοιπον εχω ενα punto 5θυρο mk2b του 2004 και σημερα πηγα για μια αλλαγη αμορτισερ στο συνεργειο απ οπου ειχα παρει το αμαξι πριν 2 ετη και κανω ολα τα σερβις. του πιασα μια κουβεντα για μικροβελτιωσεις μου πε πχ να μη βαλω φιλτροχοανη γτ θα μπερδευτει ο εγκεφαλος και θα αυξηθει καταναλωσει και κατι τετοια αυτο βεβαια.. αλλα οταν του πα για μεμβρανη μου ειπε οτι συνεργαζεται μονο με τη 3Μ (υποστηριζωντας κλασικα οτι ειναι η καλυτερη) και οτι δεν μπαινει μεμβρανη στο μπροστινο παρμπριζ. 7 χρονια εγγυηση 200Ε..
απ οτι ειδα εδω προτιματε τις luhmar.. για πειτε, κατα τη γνωμη σας, πως μου τα πε αυτος...?llumar, 3m, και κάτι άλλες θεωρούνται καλές.
Oι llumar αν θυμάμαι καλά, έχουν εγγύηση εφ'όρου ζωής..._
-
Το έχω γράψει και πιο πάνω. Σε αυτοκίνητο φίλου που έβαλε 3Μ μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι υπήρχε σαν υδατογράφημα σε τυχαία σημεία σε κάθε τζάμι το λογότυπο της εταιρίας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το έχω γράψει και πιο πάνω. Σε αυτοκίνητο φίλου που έβαλε 3Μ μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι υπήρχε σαν υδατογράφημα σε τυχαία σημεία σε κάθε τζάμι το λογότυπο της εταιρίας.Ανόητο...
_
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ