-
-
-
Παιδια προσωπικα εχω τοποθετησει ηδη σε 3 αυτοκινητα μου μεμβρανες 3Μ στο αιγαλεω. Πολυ ευχαριστημενος και απο την μεμβρανη αλλα ειδικα απο την τοποθετηση που ειναι το Α και το Ω στο συγκεκριμενο θεμα.
Αυτη την βδομαδα θα παω και το GT μου για μεμβρανες, πηρα τιμη 180 ευρω για ολα εκτος απο το μπροστινο. Πολυ καλη τιμη, μιας και οι επιφανειες που θα καλυφθουν ειναι αρκετα μεγαλες.
Θα ποσταρω φωτος πριν και μετα!
-
Για θεσσαλονίκη μπορεί να προτείνει κάποιος μαγαζί που να τοποθετεί μεμβράνες 3M?
-
Ωραι τα φιμέ. και δουλεια κανουν με τις ακτινες του ηλιου , και το aircodition δουλευει ποιο αποδοτικά , και το τζαμι σε περιπτωση που σπασει το κραταει και δεν θρυματιζεται και ποιο ομορφο το αμξι δειχνει αλλά ....................................... πινακιδες διπλωμα και προστιμο μπορει να μου εξηγησει καποιος για ποιον λόγο εχουν βαλει στον καινουριο κοκ ?
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εχουν βρεθει και καποια φυντανια σερλοκ χολμς αστυνομικοι που το εφαρμοζουν κιολας.
Στο βιλβλιαριακι του ΚΟΚ που εχει η αστυνομια αναφερει οτι αν ειναι πολύ σκουρο. Το σκουρο ποιος το καθοριζει κι πως ειναι μετρησιμο? Εγω ας πουμε βλέπω μεσα στο αμαξι την ημερα αλλα την νυχτα σε δρομο χωρις φωτα στην καλυτερη περιπτωση να φαινονται μονο σκιες.
Ειμαι σηλαδη στην κριση του σπυριαρι πιτσιρικα στρουμφ αναλογως πως θα με κοψει και αν θα τον παρακαλέσω για να μου την χαρίσει ?
Γιατι αν σε γραψει τελειωσε ........ πληρωνεις .... αφου και να θελεις δικστηριο πλεον δεν υπαρχει να υπερασπιστεις τον εαυτό σου (αλλο τραβηγμα και αυτο στα καλά καθουμενα ... -
Μπορεί κάποιος να μου στείλει PM με μαγαζιά στην Σαλόνικα που αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές;
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Ωραι τα φιμέ. και δουλεια κανουν με τις ακτινες του ηλιου , και το aircodition δουλευει ποιο αποδοτικά , και το τζαμι σε περιπτωση που σπασει το κραταει και δεν θρυματιζεται και ποιο ομορφο το αμξι δειχνει αλλά ....................................... πινακιδες διπλωμα και προστιμο μπορει να μου εξηγησει καποιος για ποιον λόγο εχουν βαλει στον καινουριο κοκ ?
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εχουν βρεθει και καποια φυντανια σερλοκ χολμς αστυνομικοι που το εφαρμοζουν κιολας.
Στο βιλβλιαριακι του ΚΟΚ που εχει η αστυνομια αναφερει οτι αν ειναι πολύ σκουρο. Το σκουρο ποιος το καθοριζει κι πως ειναι μετρησιμο? Εγω ας πουμε βλέπω μεσα στο αμαξι την ημερα αλλα την νυχτα σε δρομο χωρις φωτα στην καλυτερη περιπτωση να φαινονται μονο σκιες.
Ειμαι σηλαδη στην κριση του σπυριαρι πιτσιρικα στρουμφ αναλογως πως θα με κοψει και αν θα τον παρακαλέσω για να μου την χαρίσει ?
Γιατι αν σε γραψει τελειωσε ........ πληρωνεις .... αφου και να θελεις δικστηριο πλεον δεν υπαρχει να υπερασπιστεις τον εαυτό σου (αλλο τραβηγμα και αυτο στα καλά καθουμενα ...Αυτό που μ' αρέσει είναι πως ανησυχείς περισσότερο για το πρόστιμο, παρά για το γεγονός πως δεν βλέπεις την τυφλα σου την νύχτα!
Εσύ είσαι στην κρίση του 'σπυριαρι πιτσιρικα στρουμφ', κι εμείς στο...έλεος του θεού, αν σε πετύχουμε νύχτα με κακό φωτισμό, αφού μάλλον δεν θα ξέρεις πως είμαστε εκεί...
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Εγω ας πουμε βλέπω μεσα στο αμαξι την ημερα αλλα την νυχτα σε δρομο χωρις φωτα στην καλυτερη περιπτωση να φαινονται μονο σκιες.Και αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά όταν οδηγείς υπό αυτές τις συνθήκες?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εγω ας πουμε βλέπω μεσα στο αμαξι την ημερα αλλα την νυχτα σε δρομο χωρις φωτα στην καλυτερη περιπτωση να φαινονται μονο σκιες.
Και αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά όταν οδηγείς υπό αυτές τις συνθήκες?
Όταν χρειάζεται να κάνεις όπισθεν τη νύχτα να δεις τι γίνεται.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εγω ας πουμε βλέπω μεσα στο αμαξι την ημερα αλλα την νυχτα σε δρομο χωρις φωτα στην καλυτερη περιπτωση να φαινονται μονο σκιες.
Τί βαθμό ''σκοτεινότητας'' έχουν? Εμένα που είναι στον πιο ήπιο τόνο, το βράδυ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα αν βάλεις το έντονο μαύρο φυσικό δεν είναι να έχεις πρόβλημα?
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Τί βαθμό ''σκοτεινότητας'' έχουν? Εμένα που είναι στον πιο ήπιο τόνο, το βράδυ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα αν βάλεις το έντονο μαύρο φυσικό δεν είναι να έχεις πρόβλημα?
]
Βρε παιδιά εννοεί από έξω κοιτώντας μέσα -
Διάβασα και τις 50 σελίδες του νήματος και τα τελικά συμπεράσματα είναι τα εξής:
[list=1:1bjpvy2j][:1bjpvy2j]Ο νέος ΚΟΚ (2007) αναφέρει ότι επιτρέπεται η τοποθέτηση μεμβρανών μόνο στα τζάμια των παραθύρων που βρίσκονται πίσω από αυτά του οδηγού/συνοδηγού εκτός εξαιρέσεων (για ιατρικούς λόγους / EDIT: ΥΠΑΡΞΗ δεξιού καθρέπτη). Δεν κατάλαβα αν σε αυτά περιλαμβάνεται το πίσω παρμπρίζ).[/1bjpvy2j]
[:1bjpvy2j]Οι μεμβράνες πρέπει να έχουν πιστοποίηση καταλληλότητας (που δίνουν όλοι -;- όσοι τις τοποθετούν πλέον).[/1bjpvy2j]
[:1bjpvy2j]Το αν θα περάσεις από ΚΤΕΟ εξαρτάται από τον/τους υπαλλήλους αλλά για να είσαι σίγουρος πρέπει κατα κύριο λόγο να έχεις τη σχετική βεβαίωση από τον κατασκευαστή/τοποθετητή και να μην έχεις μεμβράνη στο εμπρός παρμπρίζ (ίσως λόγω νέου ΚΟΚ ούτε και στα μπροστινά παράθυρα).[/1bjpvy2j]
[:1bjpvy2j]ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Μπορεί να πει κανείς κατηγορηματικά αν θα πρέπει να γίνει αναφορά στην ασφαλιστική εταιρεία; Έχει κάνει κανένας ερώτηση για κάτι σχετικό;[/1bjpvy2j]
[:1bjpvy2j]Ό,τι και να κάνει κάποιος που έχει βάλει αντηλιακές μεμβράνες, όσο νόμιμος και αν προσπαθήσει να είναι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγάλει άκρη με τους τροχαίους σε ενδεχόμενο μπλόκο.[/1bjpvy2j][/list1bjpvy2j]Σκέφτομαι να βάλω τις Clima Select της LLumar αλλά όλα αυτά με μπερδεύουν και με αποτρέπουν από το να τις επιλέξω (είτε αυτές ή κάποιες άλλες)...
_
-
Οι clima select ειναι διάφανεις αν δεν κάνω λάθος οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα είτε με το νόμο είτε με τα ΚΤΕΟ.
Αυτές σκέφτομαι να βάλω και εγώ.
Από ότι καταλαβαίνω δεν σκουραίνουν παρά ελάχιστα (και μόνο επειδή βάζεις ένα επιπλέον στρώμα στο τζάμι). Οπότε γιατί να έχει κανείς πρόβλημα? -
Δεν είναι ακριβώς διάφανες.
Αφήνουν διαπερατότητα φωτός 57% που είναι σημαντικά λιγότερο από το >70% που αναφέρθηκε σε άλλο μήνυμα ότι ζητά η ευρωπαϊκή ένωση (ή έχει θέσει ως προδιαγραφή, δε θυμάμαι ακριβώς).Όπως και να έχει, ακόμα και 100% διαπερατότητα να έχουν, αν ο ΚΟΚ αναφέρει ότι δεν επιτρέπονται μπροστά χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο, είσαι παράνομος...
Αυτός ο Λιάπης πήρε μια σωστή απόφαση με τα bluetooth, δε μπορούσε να πει 'επιτρέπονται οι μεμβράνες με διαπερατότητα >ΧΧ%' να τελειώνουμε;
_
-
Η λύση τότε είναι η Vcool με ότι αυτό συνεπάγεται από οικονομικής άποψης.
edit: (περίπου 500 ευρώ για το σύνολο των επιφανειών)
-
καλησπέρα..σκέφτομαι την τοποθέτηση μεμβρανών στα τζάμια οδηγού συνοδηγού, κάποιο μαγαζί να μ προτείνετε και κάποιο τύπο μεμβράνης
που κυμαίνονται οι τιμές? -
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις λίγο το θέμα. Θα βρεις απαντήσεις σίγουρα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Διάβασα και τις 50 σελίδες του νήματος και τα τελικά συμπεράσματα είναι τα εξής:
[list=1:2o3jlke6][:2o3jlke6]Ο νέος ΚΟΚ (2007) αναφέρει ότι επιτρέπεται η τοποθέτηση μεμβρανών μόνο στα τζάμια των παραθύρων που βρίσκονται πίσω από αυτά του οδηγού/συνοδηγού εκτός εξαιρέσεων (για ιατρικούς λόγους / απουσία δεξιού καθρέπτη). Δεν κατάλαβα αν σε αυτά περιλαμβάνεται το πίσω παρμπρίζ).[/2o3jlke6]
[:2o3jlke6]Οι μεμβράνες πρέπει να έχουν πιστοποίηση καταλληλότητας (που δίνουν όλοι -;- όσοι τις τοποθετούν πλέον).[/2o3jlke6]
[:2o3jlke6]Το αν θα περάσεις από ΚΤΕΟ εξαρτάται από τον/τους υπαλλήλους αλλά για να είσαι σίγουρος πρέπει κατα κύριο λόγο να έχεις τη σχετική βεβαίωση από τον κατασκευαστή/τοποθετητή και να μην έχεις μεμβράνη στο εμπρός παρμπρίζ (ίσως λόγω νέου ΚΟΚ ούτε και στα μπροστινά παράθυρα).[/2o3jlke6]
[:2o3jlke6]ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Μπορεί να πει κανείς κατηγορηματικά αν θα πρέπει να γίνει αναφορά στην ασφαλιστική εταιρεία; Έχει κάνει κανένας ερώτηση για κάτι σχετικό;[/2o3jlke6]
[:2o3jlke6]Ό,τι και να κάνει κάποιος που έχει βάλει αντηλιακές μεμβράνες, όσο νόμιμος και αν προσπαθήσει να είναι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγάλει άκρη με τους τροχαίους σε ενδεχόμενο μπλόκο.[/2o3jlke6][/list2o3jlke6]Σε πρόσφατη ερώτηση μου σε κατάστημα μου είπαν ότι με το χαρτί του εγκαταστάτη μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ, έχουν και φωτόμετρο πλέον για να τις μετράνε...
Εκείνο που με έστειλε είναι το ότι μου είπαν επίσης ότι μαζί με το πρόστιμο αφαιρούν και το δίπλωμα για 10 μέρες...
Ισχύει κάτι τέτοιο ?????? -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε πρόσφατη ερώτηση μου σε κατάστημα μου είπαν ότι με το χαρτί του εγκαταστάτη μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ, έχουν και φωτόμετρο πλέον για να τις μετράνε...Μήπως σου είπε αν το όριο είναι 70%;
Εκείνο που με έστειλε είναι το ότι μου είπαν επίσης ότι μαζί με το πρόστιμο αφαιρούν και το δίπλωμα για 10 μέρες...
Ισχύει κάτι τέτοιο ??????Θα πρέπει να διαβάσουμε τον ΚΟΚ.
_
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
]
Βρε παιδιά εννοεί από έξω κοιτώντας μέσαEτσι ακριβως ..... αν ειναι δυνατον δηλαδη να ενοουσα το αντιθετο
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ