-
Catch me if you can. Πάντως δεν θα έχω πρόβλημα με την τροχαία για μια σειρά προσωπικών λόγων [ή αλλιώς 'Ομιλώ εκ του ασφαλούς' ].
-
πειρατής θα γίνεις ;
-
τα 80 ε αν πληρωθουν σε 10 μερες γινονται 40??
ποντους εχει η κληση?? -
Πήρα χαρτί γιατρούύύύ Νταμπα νταμπα ντου λεεεεεεμε!:D:D
Τωρα να παω να βαλω τις μεμβρανες με τετοιο καιρο ή να περιμενω το καλοκαιρι??ΠΟΥ. ΣΟΥ. Σε όσους αρχίσουν τις ερωτήσεις του στυλ, πως τους κορόιδεψα και το πήρα να πω οτι το χαρτί το πήρα κανονικά γιατί όντως έχω πρόβλημα και μάλιστα μου το πρότεινε ο οφθαλμίατρος σε μια εξέταση που έκανα πρόσφατα!
-
Πριν να βάλεις σκούρες μεμβράνες για τον ήλιο, θα οδηγάς το αμάξι και το βράδυ;
-
leonp
-
Γειά, σας
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Πήρα χαρτί γιατρούύύύ Νταμπα νταμπα ντου λεεεεεεμε!:D:D
Τωρα να παω να βαλω τις μεμβρανες με τετοιο καιρο ή να περιμενω το καλοκαιρι??ΠΟΥ. ΣΟΥ. Σε όσους αρχίσουν τις ερωτήσεις του στυλ, πως τους κορόιδεψα και το πήρα να πω οτι **το χαρτί το πήρα κανονικά γιατί όντως έχω πρόβλημα και μάλιστα μου το πρότεινε ο οφθαλμίατρος **σε μια εξέταση που έκανα πρόσφατα!
Αλήθεια, υπάρχει πάθηση που το ...δικαιολογεί ;
Από ιδιώτη γιατρό ή από νοσοκομείο ;Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν να βάλεις σκούρες μεμβράνες για τον ήλιο, θα οδηγάς το αμάξι και το βράδυ;Σκούρες δε θα βάλω, τις πιο ανοιχτές θα βάλω μιας και φέτος το καλοκαίρι με τα 48άρια που έβλεπα μέσα στο αμάξι δεν την πάλευα, οπότε λίγο να ρίξουν την θερμοκρασία μέσα και να δουλεύει πιο χαλαρά το A/C εμένα με ικανοποιεί!
Και ναι θα το οδηγάω και το βράδυ...
-
Αλήθεια, υπάρχει πάθηση που το ...δικαιολογεί ;
Από ιδιώτη γιατρό ή από νοσοκομείο ;Φιλικά
Μάξιμος
Υπαρχουν παθησεις που προκαλλουν φωτοευαισθησια ή ακομα και φωτοφοβια.Ο ιατρος θα στο δωσει το χαρτι (οχι το τρελοχαρτο ) αλλα αν σε πιασει ο κυρ'τροχαιος μεσα στο κατακαλοκαιρο,μαυρισμενο σαν χταποδι στα καρβουνα και μυριζεις και ουζακι τοτε???...τι κανεις,βγαζεις το αλλο δικαιολογιτικο που σου λεει οτι πρεπει να σε βλεπει ο ηλιος οποσδηποτε γιατι αλλιως θα σου πεσουν τα δοντια?
Πιστευω οτι με μια μεμβρανη οχι πολυ σκουρα,την πιο ανοιχτη στη διαβαθμιση του μαυρου ειναι οτι καλυτερο.Ενοειται πως στα πισω τζαμια μπορεις να βαλεις και τουβλα,κανεις δεν θα σου πει τιποτα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πώς βγαίνει η κόλλα των φιμέ από τα τζάμια;Γνωρίζει κανείς;Εγω τις εβγαλα με προσοχη σιγα σιγα και με το σεσουαρ.Αν τις ζεσταινεις καθως τις τραβας βγαινει και η κολλα.Πολυ υπομονη ομως.Αν τις τραβιξεις αποτομα η κολλα μενει στο τζαμι και βγαινει υπερβολικα δυσκολα και με διαλυτικο νιτρου.
-
Χτες είδα ένα Land Rover Freelander (το καινούριο) ...με V-kool μεμβράνες.
Δεν φαινόνταν καν ότι φορά μεμβράνες. Καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Από ένα αυτοκολλητάκι πίσω το κατάλαβα και ύστερα παρατήρησα προσεκτιότερα τις άκρες των τζαμιών.πόσο κοστίζουν αυτές και που βάζουν τέτοιες;
-
το θέμα είναι να μπορούν να μπουν μπροστά αόρατες γιατί από κει είναι που μπαίνει πολύ φως ωσάν μεγάλη επιφάνεια τζαμιού
-
μπα δεν με νοιάζει αυτό.
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τις έβαλα 480 όταν λέει οτι είχε αρχική 800 . πετυχα περίοδο προσφοράς.
Νομίζω ότι αν πας απο εκεί και το διαπραγματευτείς θα πάρεις αντίστοιχη έκπτωση.Εβαλα σε όλα τα τζάμια. Είναι πολύ καλο το αποτέλεσμα και τις δουλείας και της δροσιάς . Εχω φιλο με σκούρα απόχρωση απο Λουμαρ και δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου .
Σκέψου ότι έχει Merc. Ασημί και εγώ Volvo μαύρο.
Τα αξίζει πιστέυω τα λεφτά της.
Ασε που δεν σκουρένει το αυτ/το (πράγμα για εμένα απαράδεκτο ) αλλά μένει φωτεινό και ευχάριστο.Αν θές κάτι άλλο ....απλά ρώτα
Α!..... στο αγγλικό site θα βρείς επιπλέων λεπτομέριες και για τα απλά μοντέλα.για ένα 307 5θυρο κι ένα Α4 στεισον πόσα θα μου κοστίσει;
(όχι μπροστινό παμπρίζ)καμιά φωτό των V70 παίζει να δούμε;
καμιά φωτό των Llummar Clima ;
-
Γειά σας και Χρόνια πολλά
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Χτες είδα ένα Land Rover Freelander (το καινούριο) ...με V-kool μεμβράνες.
Δεν φαινόνταν καν ότι φορά μεμβράνες. Καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Από ένα αυτοκολλητάκι πίσω το κατάλαβα και ύστερα παρατήρησα προσεκτιότερα τις άκρες των τζαμιών.πόσο κοστίζουν αυτές και που βάζουν τέτοιες;
Υπάρχουν V-kool απλές (όπως και των άλλων εταιρειών) και οι ... καλές ! (V70-σχεδόν διάφανη και V45-πιό σκούρα). Το πλεονέκτημα των V-kool είναι το μεγάλο ποσοστό στην αντανάκλαση των υπέρυθρων (αυτές που ζεσταίνουν) ακτίνων (>93%, αν θυμάμαι καλά) ανεξάρτητα από την ...'σκουρότητα' της μεμβράνης, με βάση πάντα τις προδιαγραφές, είναι όμως ακριβούτσικες. Οι άλλες δεν ξεπερνούν το 60%.
Το κατάστημα είναι στη Λεωφ. Λαυρίου 47, στα Γλυκά Νερά (μπαίνεις δεξιά από την Λ. Μαραθώνος, ερχόμενος από Αθήνα και είναι αριστερά, δίπλα σε ένα συνεργείο της Σκόντα).
Τηλ. 210-6616263. (http://www.v-kool.gr)Φιλικά
Μάξιμος
-
να σαι καλά...με βολεύει και το μέρος, καταπληκτικά!
για τις V70 τις διάφανες ενδιαφέρομαι και θα τις βάλω.
-
πόσο πάνε οι Vcool???
-
Πριν 1-2 εβδομάδες είδα μια διαφήμιση και αν θυμάμαι καλά πήγαινε περίπου 450
-
αν μπει διάφανη V-Kool στο μπροστινό παρμπρίζ γίνεται αντιληπτή η ύπαρξή της είτε από μακρυά είτε από κοντά ?
-
Γειά σας,
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν μπει διάφανη V-Kool στο μπροστινό παρμπρίζ γίνεται αντιληπτή η ύπαρξή της είτε από μακρυά είτε από κοντά ?Από μακρυά δύσκολα γίνεται αντιληπτή, σχεδόν καθόλου θα έλεγα.
Από κοντά 'φαίνεται', από το περίγραμμα στις άκρες του τζαμιού που αφήνει μιά μικρή απόσταση η μεμβράνη, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα (σταθερά) τζάμια. Πρέπει όμως να πλησιάσεις πολύ κοντά για να το δείς.Φιλικά
Μάξιμος
-
Θα ξανακάνω την ερώτηση μπας και δεν την έχει αντιληφθεί κάποιος φίλος από τα βόρεια...
Περιοχή Θεσσαλονίκης, ξέρει κάποιος κατάστημα που να τοποθετούν μεμβράνες 3M? 'Η ακόμα που μπορώ να αγοράσω (με το μέτρο ) και να πάω κάπου αλλού μόνο για τοποθέτηση... ?
Danke...
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ