-
τελικα τις εβαλα ....
κ μαλλον μου βγηκαν λιγο παραπανω σκουρες απο οτι τις ηθελα ......
εχω μπερδευτη,
ειναι λιγο παραξενες γιατι αναλογα με την γωνια που κοιτας η με το αν εχει ηλιο η συννεφια εχουν κ αλλη αποχρωση στην σκουροτητα τους κ αναλογα καθρεπτιζουν πολυ η λιγο
πως τις βλεπετε ? σας αρεσουν ?
θα εχω προβληματα με τους τροχαιους με την σκουροτητα τους ?
-
Κουκλα κουκλα,φτου φτου να μην στη ματιασω!
Θελω και εγω,ζηλευω πολυ!
Για πες εντιπωσεις,απο μεσα βλεπεις κανονικα,το βραδυ ειναι οκ?
Εχεις βαλει και μπροστα? -
Kαλό ειναι,, ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ....αλλα ειπαμε μπροστα απαγορεύεται απο τον ΚΟΚ αρθρο 81,παρ.8
δες προηγούμενα post
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
τελικα τις εβαλα ....κ μαλλον μου βγηκαν λιγο παραπανω σκουρες απο οτι τις ηθελα ......
εχω μπερδευτη,
ειναι λιγο παραξενες γιατι αναλογα με την γωνια που κοιτας η με το αν εχει ηλιο η συννεφια εχουν κ αλλη αποχρωση στην σκουροτητα τους κ αναλογα καθρεπτιζουν πολυ η λιγο
πως τις βλεπετε ? σας αρεσουν ?
θα εχω προβληματα με τους τροχαιους με την σκουροτητα τους ?
Πολύ ωραιο το αμαξακι σου !
Αληθεια , ειναι το 5αρι το καινουργιο ή οχι;
Κ με τις μεμβρανες εγινε κουκλί!
Μπορει να σου φαινεται διαφορετικο το χρωμα απο την οπτικη γωνια που το βλεπεις λογω του οτι , εφοσον στο μπροστα τζαμι δεν εχει μεμβρανη,τα πισω φαινονται παντα λιγο πιο σκουρα απο τα μπροστα,επειδη το περισσοτερο φως μπαινει απο το μπροστα παρμπριζ.
Μην ανησυχεις , δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τροχαια...
Κ παλι μπραβο! Πολύ ωραιο !!! -
Παιδιά ξέρετε τι παίζει με το gps; Σκέφτομαι να βάλω μεμβράνη μπροστά (όχι πολύ σκούρο χρώμα) αλλά δεν ξέρω αν θα πιάνει σήμα το gps.
Sorry αν έχει αναφερθεί κάπου αλλά δεν το βρίσκω.
-
Somebody
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Παιδιά ξέρετε τι παίζει με το gps; Σκέφτομαι να βάλω μεμβράνη μπροστά (όχι πολύ σκούρο χρώμα) αλλά δεν ξέρω αν θα πιάνει σήμα το gps.Sorry αν έχει αναφερθεί κάπου αλλά δεν το βρίσκω.
αν εχει πολυ μεταλλο μεσα η μεμβρανη θα εχεις προβλημα με το σημα του gps !!!!
-
Παρε μια εξωτερικη κεραια 'πτερυγιο καρχαρια' και καθαρησες!
-
Και με καλωδίωση τι θα κάνω; Πως θα παίρνει το ppc σήμα από την κεραία;
-
το εβαλε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι δεν χρειαζετε καλωδιο.Τωρα δεν ξερω ακριβως
-
Ίσως μέσω BT.
Anyway, έκλεισα ραντεβού να τη βάλω. Απ' ότι μου είπαν στο κατάστημα, η συγκεκριμένη που βάζουν δεν επηρεάζει το σήμα. Θα δείξει... -
Χτες πηγα και εγω για τοποθετηση στην llumar. Εβαλα τις alu light τις πιο σκουρες. Στην αρχη θα τις προτιμουσα λιγο περισσοτερο σκουρες, αλλα οταν τις ειδα συνολικα πανω στο αμαξι μου φανηκαν μια χαρα. Πολυ καλη δουλεια απο τους τεχνικους, οι μεμβρανες μεχρι στιγμης δεν εχουν την παραμικρη φουσκαλα, τσακισμα, η εγκλωβισμενο κοκκο σκονης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kasperείσαι υπερβολικός. Η Alu light δεν είναι κατράμι μαύρη. Αυτήν έχω και βλέπω μια χαρά άνετα το βράδι.
Αυτό που λες είναι σχετικό, για δυο λόγους ....
1ον.... Το οτι βλέπεις καλά εσυ, δεν σημαίνει οτι θα έβλεπε κι ο καθένας.Αυτό εχει να κανει σαφώς και με την όραση, αλλα επίσης και με τον τύπο του αυτοκινήτου του καθενός...(μέγεθος γυάλινων επιφανειών του καθε μοντέλου κλπ....). Εκτος αυτού, το πρόβλημα που ισως αντιμετωπίζει ενας οδηγός τη νύχτα με τις σκουρόχρωμες μεμβράνες, δε παρουσιάζεται σε οποιοδήποτε καλά φωτισμένο δρόμο, αλλα σε δρόμους σκοτεινούς και υποφωτισμένους.
2ον... Οι Alu Light δεν είναι κατράμι μαύρες, αλλα είναι παρα πολύ σκούρες....(οι πιο σκούρες που έχει η Llumar).Aνάλογα ομως πόσο σκούρο είναι το μαμά τζάμι, μπορεί να 'σκουρύνουν' περισσότερο.Ετσι μπορέι να δεις δυο διαφορετικά αυτοκίνητα, με ιδιες μεμβράνες και να νομίζεις οτι αυτές είναι διαφορετικές, μόνο και μόνο λόγω της διαφοράς των τζαμιών...Αρα παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο στό τελικό αποτέλεσμα σκουρότητας της μεμράνης....
Εγω την αλλη εβδομάδα* θα πάω να βάλω τις Titanium....Τα τζάμια μου είναι ηδη αρκετά φιμέ απο τη 'μάνα' τους και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι μη μου βγουν τελικά υπερβολικά σκούρα.... Οταν τις βάλω, θα ενημερώσω για το αποτελεσμα, ποιότητα δουλειάς κλπ....
*περιμένω λίγο να ανεβάσει θερμοκρασία (τώρα βρήκε να δροσίσει...??? )για να παω να τις βάλω, γιατι γίνεται πιο καλή δουλειά ετσι....Λεπτομέρεια βέβαια, αλλα το αγαπάω πολύ το αμαξάκι μου, τι να κανω.... ????
-
Εγω τελικα τις ανεβαλα γιατι πρεπει να βαλω αντικλεπτικο για να παρω το αμαξι ιταλια
Επομενως...Next Summer και μαλλον Titanium.Περιμενω εντιπωσεις Spartan -
Θέλω να βάλω μεμβράνες αλλά κολλάω μήπως έχω πρόβλημα που είναι παλιό το αμάξι.92 μοντέλο celica.Μένω Γαλάτσι,έχει να προτείνει κάποιος κάτι???
-
Τι πρόβλημα να έχεις λόγω παλαιότητας του αυτοκινήτου;
Δεν είναι κάτι που επηρεάζει το αυτοκίνητο.
Ειδικά εάν δεν έχει κλιματισμό το αυτοκίνητο θα δεις πόσο θα βοηθήσουν οι μεμβράνες. -
η παλαιοτητα επηρρεαζει στις μεμβρανες γιατι τα λαστιχα του τζαμιου ειναι βρωμικα κατι που τριβει την μεμβρανη.
-
Ρε παιδια σκεφτομαι να βαλω στο grande punto μεμβρανες της 3Μ. Το χρωμα του αμαξιου ειναι πορτοκαλι με τον ουρανο μαυρο απο την ηλιοροφη. Ειμαι μεταξυ της πρωτης και της δευτερης διαβαθμισης στη σκουροτητα. Εσεις τι πιστευετε οτι θα πηγαινει καλυτερα. Να σας πω οτι δεν ειμαι πολυ των σκουρων φιμε και απλα φοβαμαι μηπως με τη δευτερη διαβαθμιση γινει πολυ καγκουρι το αμαξι (πορτοκαλι χτυπητο με μαυρο ουρανο και μαυρα πλαινα ).
-
μια χαρα ειναι η μεσαια σκαλα. τωρα αν δεν σου αρεσει εσενα τοτε καλυτερα ειναι σιγουρα να βαλεις την πρωτη. διαφορα απο το κανονικο θα εχει αλλα οχι τεραστια και πιθανοτατα μετα απο καποιο καιρο θα τα συνηθισεις και θα θες σκουροτερα.
ετσι το ειδα εγω και εβαλα στο civic την σκουρα σκαλα (llumar) -
Ο χρήστης kozo έγραψε:
η παλαιοτητα επηρρεαζει στις μεμβρανες γιατι τα λαστιχα του τζαμιου ειναι βρωμικα κατι που τριβει την μεμβρανη.Αυτά τα έβαλα όλα καινούρια γιατί αυτό φοβόμουν.Τελικά τα έβαλα και είναι πολύ καλά...
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ