-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πάρε μια τηλεκάρτα ή κάτι αντίστοιχο, όσο είναι 'φρέσκιες' και 'σπρώξε' προσεκτικά τη φυσαλίδα προς την πιο κοντινή άκρη. Μου το είχαν πεί στη Llumar μετά την τοποθέτηση...Δυστυχώς δεν μου είπαν κάτι τέτοιο και έμειναν οι φυσσαλίδες με το νερό. Παρόλο που το αφήνω κάτω από τον ήλιο όλη τη μέρα δεν δείχνουν σημεία υποχώρησης. Το καλύτερο θα ήταν να τις 'έσπρωχναν' πριν κολλήσουν καλά οι μεμβράνες. Πάντως αυτοί είναι αισιόδοξοι 'θα φύγουν' λένε.
-
οι δικες μου οι φυσαλιδες με το νερο εφυγαν ολες απο προχθες!
Και δε το ειχα στον ηλιο το αμαξι, μονο οταν το εβγαζα στο δρομο το εβλεπε ο ηλιος!
Υπομονη κανα μηνα τουλαχιστον(απο οσο ρωτησα σε μαγαζια ετσι μου ειπαν)! Και μην τις πειραζεις αστες μονες τους να φυγουν!
Αμα δε φυγουν και στο μηνα τοτε... -
Παιδιά με τις αντιηλικαές μεμβράνες κ το ΚΤΕΟ τι γίνεται γνωρίζει κανείς?
Εγώ έχω βάλει στο πίσω τζάμι αλλά κ σε όλα τα πλαϊνά μαύρες αντιηλιακές μεσαίας διαβάθμισης.Σας ευχαριστώ πολύ
-
Άλλους τους κόβουν και άλλους όχι. Αν διακρίνονται οι επιβάτες καθαρά από έξω, τότε οι μεμβράνες δεν είναι παράνομες σύμφωνα με τον ΚΟΚ, οπότε αν πάει να σε κόψει θα θέλει 'χαρτζιλίκι'. Να διαμαρτυρηθείς. Αν δεν φαίνονται καθαρά οι επιβάτες, τότε θα έχει δικαίωμα νε σε κόψει.
-
ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ manosk!
-
Πιο συγκεκριμένα:
άρθρο 81 παρ. 7 Κ.Ο.Κ.
7. Tα διαφανή μέρη των αυτoκινήτων oxημάτων και των ρυμoυλκoύμενων, τα oπoία απoτελoύν τμήμα τoυ αμαξώματoς αυτών, περιλαμβανoμένoυ και τoυ ανεμoθώρακα ως και oπoιoυδήπoτε εσωτερικoύ xωρίσματoς, επιβάλλεται να είναι κατασκευασμένα κατά τρόπoν ώστε αφενός μεν σε περίπτωση θραύσης τoυς o κίνδυνoς τραυματισμoύ πρoσώπων να μειώνεται στo ελάxιστo, αφετέρου δε να είναι ορατός τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβαίνοντες αυτού.
Eιδικότερα, τα διαφανή μέρη τoυ ανεμoθώρακα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από τέτoια ύλη ώστε:
α) H διαφάνεια τoυ ανεμoθώρακα να μην ελαττώνεται με την πάρoδo τoυ xρόνoυ.
β) Nα μην παραμoρφώνoυν τις εικόνες των αντικειμένων πoυ φαίνoνται δια μέσoυ τoυ ανεμoθώρακα.
γ) Σε περίπτωση θραύσης τoυς, o oδηγός να έxει ικανή καθαρή θέα της oδoύ. -
να προσθεσω kai τα παρακάτω ενδιαφέροντα απο τον ΚΟΚ
http://briefcase.pathfinder.gr/download/drakon/43220/531570
kai
http://briefcase.pathfinder.gr/download/drakon/43220/531571
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙς αν εισαι γυρω - γυρω 'κατράμι' ΚΑΙ δεν φαινεται τιποτε και προφανώς μπροστά στο παρμπριζ που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
-
ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό; τι τους πειράζει το φιμέ;
οι λιμουζίνες τους και τα suv τους (πολιτικών και λοιπών 'vip') που είναι κατράμι μαύρο γιατί δεν ελέγχονται; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
-
Αυτοί είναι υπεράνω υποψίας.
-
Εγω παντως εβαλα LLUMAR TITANIUM ( ΜΕΣΑΙΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ) και ειμαι πολύ-πολύ ικανοποιημένος ,και απο τη δουλεια ,καμμια φουσκάλα ΠΟΥΘΕΝΑ ,αν και χρειάστηκε αρκετες ωρες γιατι ξηλωσε καπλαμάδες απο τις πορτες...,αλλά κυρίως απο αποτελεσματικότητα των μεμβρανών .Αισθητά μειωμένη η θερμοκρασία στο εσωτερικό μετα απο 1-2 ώρες σταθμευση στον ηλιο και με τα δερμάτινα που εχω ήταν ανυπόφορη η κατάσταση, το δε clima ο ανεμιστήρας του μπαινει πιο χαμηλα και δροσίζει βεβαια ΑΜΕΣΑ...
KOSTOS 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ Α3 SPORTBACK -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό; τι τους πειράζει το φιμέ;οι λιμουζίνες τους και τα suv τους (πολιτικών και λοιπών 'vip') που είναι κατράμι μαύρο γιατί δεν ελέγχονται; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Τι να λεμε τωρα εδω τα αστικα λεωφορεια εχουν φιμε! (τα καινουρια τα πολυχρωμα στη Θεσ/νικη)
Καλα τι να πουμε και για τα ΚΤΕΛ που ειναι τερμα κατραμι και γυαλιζουν τρελα με αποτελεσμα να μη βλεπεις τιποτα απο εξω προς μεσα...(κοινως σε περιπτωση πειρατειας αντε δες που ειναι ο ''πειρατης'')!!!
Και μας πουλανε προλογο για τα ΙΧ!!! Βρε ουστ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτοί είναι υπεράνω υποψίας.γιατί βλέπεις εσύ μέσα από το μαύρο ποιός είναι ή αναγνωρίζεις πινακίδες...;
(δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς σε αυτό το σημείο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτοί είναι υπεράνω υποψίας.
γιατί βλέπεις εσύ μέσα από το μαύρο ποιός είναι ή αναγνωρίζεις πινακίδες...;
(δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς σε αυτό το σημείο)
Μα αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι να δεις πόσο υπεράνω υποψίας είναι.
-
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.
-
Γειά σας,
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Εγω παντως εβαλα LLUMAR TITANIUM ( ΜΕΣΑΙΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ) και ειμαι πολύ-πολύ ικανοποιημένος ,και απο τη δουλεια ,καμμια φουσκάλα ΠΟΥΘΕΝΑ ,αν και χρειάστηκε αρκετες ωρες γιατι ξηλωσε καπλαμάδες απο τις πορτες...,αλλά κυρίως απο αποτελεσματικότητα των μεμβρανών .Αισθητά μειωμένη η θερμοκρασία στο εσωτερικό μετα απο 1-2 ώρες σταθμευση στον ηλιο και με τα δερμάτινα που εχω ήταν ανυπόφορη η κατάσταση, το δε clima ο ανεμιστήρας του μπαινει πιο χαμηλα και δροσίζει βεβαια ΑΜΕΣΑ...
KOSTOS 170 ΕΥΡΩ ΓΙΑ Α3 SPORTBACK- Σε ποιόν τα τοποθέτησες ;
- Έβαλες και στα τζάμια οδηγού-συνοδηγού ; (Ρωτάω γιατί η τιμή είναι χαμηλότερη από τον επίσημο τιμοκατάλογο).
Ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.2 oκάδες μολύβι...; Και πού ξέρει εσύ στο φιμετσάτο σου Astra εάν οπλοφορείς ή όχι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν τους υποψιαστεί τροχονόμος, κινδυνεύει να φάει είτε δυσμενή μετάθεση, είτε 2 οκάδες μολύβι. Έτσι κατά κανόνα δεν τους υποπτεύεται.
2 oκάδες μολύβι...; Και πού ξέρει εσύ στο φιμετσάτο σου Astra εάν οπλοφορείς ή όχι;
Υποθέτει ότι μπορεί και να οπλοφορεί και 'δεν' ... .
(Αν και νομίζω ότι ο Μάνος έχει βάλει το clima select το οποίο είναι πολύ ανοικτόχρωμο σχεδόν αόρατο).
-
tazio
παράδειγμα το έφερα, μην κολλάμε στους τύπους και την απόχρωση της μεμβράνης!
πάντως εγώ με αυτόν τον ήλιο απολαμβάνω την δροσιά του εσωτερικού μου. Το παράθυρο δεν ανοίγει ποτέ!
-
εχω μεμβρανες της Llumar και γενικα απο αποψη αξιας δεν ειμαι ευχαριστημενος.....παρολο που στην τοποθετηση ειχαν βαλει στις τσιμουχες των παραθυρων κατι σαν μοκετα προφανως για να μην χαραζεται η μεμβρανη,αυτες εχουν χαρακτει.....βεβαια εχει εγγυηση 6 χρονια αλλα θα τις αλλαξουν?
-
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ρε παίδες και όλοι ή σχεδόν όλοι βάζετε Llumar.Εγω πάλι σκέφτομαι να βάλω τις Madico οι οποίες έχουν και εφ'όρου ζωής εγγύηση.Τι λέτε; Τις έχει βάλει κανένας;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ