-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν εγώ θα στεναχωρήσω τους Θεσσαλονικιούς....
Πριν λίγο καιρό ο αδελφός και ο ξάδελφος του κολλητού μου κόπηκαν αμφότεροι από το Β' ΚΤΕΟ για μεμβράνες τις οποίες υποχρεώθηκαν να βγάλουν και να ξαναπεράσουν από έλεγχο.την κατσαμε δηλαδη την βαρκα???
ερωτηση : αμα παμε σε ιδιωτικα ΚΤΕΟ???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Λοιπόν εγώ θα στεναχωρήσω τους Θεσσαλονικιούς....
Πριν λίγο καιρό ο αδελφός και ο ξάδελφος του κολλητού μου κόπηκαν αμφότεροι από το Β' ΚΤΕΟ για μεμβράνες τις οποίες υποχρεώθηκαν να βγάλουν και να ξαναπεράσουν από έλεγχο.την κατσαμε δηλαδη την βαρκα???
ερωτηση : αμα παμε σε ιδιωτικα ΚΤΕΟ???
Θα κανονισεις να περασεις κτεο το καλοκαιρι και θα κατεβασεις ολα τα παραθυρα μεχρι κατω .Ετσι δεν θα το προσεξουν !
-
Πάντως τα αυτοκίνητα που τα αγοράζει κάποιος με τις μεμβράνες δεν μπορούν να κοπούν σε κτέο. Αυτό είναι σίγουρο.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
τι μεμβράνες και σε τι αυτοκίνητα?
Οι μεμβράνες ήταν της Llumar όχι πολύ σκούρες σε άσπρο 306. Σημειωτέον οτι το αμάξι είχε περάσει ξανά ΚΤΕΟ ** με μεβρανες και δεν είχε κοπεί**. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που περνούσε... Ού μπλέξεις με ΚΤΕΑτζη που θέλει λάδωμα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
τι μεμβράνες και σε τι αυτοκίνητα?
Οι μεμβράνες ήταν της Llumar όχι πολύ σκούρες σε άσπρο 306. Σημειωτέον οτι το αμάξι είχε περάσει ξανά ΚΤΕΟ ** με μεβρανες και δεν είχε κοπεί**. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που περνούσε... Ού μπλέξεις με ΚΤΕΑτζη που θέλει λάδωμα...
Αφού μπαίνει θέμα ελαιολάδου στη μέση και να μην είχαν τις μεμβράνες δεν υπάρχει περίπτωση να μην έβρισκαν κάτι για να τους κόψουν.
Έτσι είναι και βέβαιοι ότι την επόμενη φορά θα πληρώσουν αναγκαστικά. -
Πρόσφατα που πέρασε (σε ιδιωτικό) Κ.Τ.Ε.Ο. αυτοκίνητο γνωστού μου, δε το έκοψαν κι ας ήταν κακοτοποθετημένες και ξεχώριζαν από μακρυά. Για περισσότερα υπομονή ένα περίπου μήνα που θα πάει και το δικό μου τουτού στο Κ.Τ.Ε.Ο. και θα σας πώ. Το δικό μου έχει και μπροστά μια και τα έχω βάλει τότε που τοποθετούσαν και μπροστά.
-
στο 206 που έβαλα το Νοέμβρη έδωσα 160€ για τα llumar.
τα έβαλα σε ένα μαγαζί στην Καισαριανή αλλά δεν θυμάμαι διεύθυνση
ήθελα να βάλω και στο μπροστινό τζάμι αλλά το παιδί εκεί μου
είπε ότι δεν τοποθετείτε στο 206.
ξέρετε κάτι για αυτό??? -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ξέρετε κάτι για αυτό???Γενικά δεν τοποθετούν πια μεμβράνες μπροστά. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα τις προηγούμενες σελίδες του θέματος, εκεί θα βρείς αρκετές απαντήσεις.
-
ξέρετε κάτι για αυτό???Πλέον δεν βάζουν σε κανένα.
Σε πολλά γαλλικά πάντως το μπροστινό τζάμι είναι ήδη με φίλτρο οπότε δεν χρειάζεται, ίσως και να βλάπτει (πχ στην Σε5 του πατέρα μου δεν πιάνει το τηλεχειριστήριο της γκαραζόπορτας μέσα από το παρμπρίζ!)
-
Λογικό αφού 'κόβει' τις υπέρυρθρες ο συγκεκριμένος τύπος τζαμιού. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα χωρίς φίλτρο ( φαίνεται από έξω είναι άλλο το χρώμα ) μέσα από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Σχετικε με τα φιμε, επειδη τα..βαρεθηκα και αναθεωρησα ως προς την λειτουργικοτητα τους, θα παω να τα βγαλω... Εκει που τα εβαλλα εννοειται. Κοστος 40 ευρω και δεν αφηνουν ουτε ενα σημαδι.
Οι φιμε μεμβρανες περιεχουν μεταλλικα στοιχεια μεσα, και ως αποτελεσμα σταματουν οτι ακτινοβολια προς και απο το αυτοκινητο. Εβαλα συναγερμο clifford με responder και εμβελεια 600μετρα, και με τα φιμε η εμβελεια ειναι δεν ειναι 100.
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Σχετικε με τα φιμε, επειδη τα..βαρεθηκα και αναθεωρησα ως προς την λειτουργικοτητα τους, θα παω να τα βγαλω... Εκει που τα εβαλλα εννοειται. Κοστος 40 ευρω και δεν αφηνουν ουτε ενα σημαδι.Μόλις τα βγάλεις, σε παρακαλώ, πες τι έγινε, λεπτομέρειες πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν αφήνουν ίχνη!!!
Θέλω να βγάλω το μπροστινό στο Ίμπιζα που βλακωδώς άφησα να με πείσουν να βάλω... (50 ευρώ, συν την αφαίρεση τώρα... )
Αλλά αν είναι να έχω ίχνη δεν το βγάζω... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λογικό αφού 'κόβει' τις υπέρυρθρες ο συγκεκριμένος τύπος τζαμιού. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα χωρίς φίλτρο ( φαίνεται από έξω είναι άλλο το χρώμα ) μέσα από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημαστα renault φαίνεται ότι το μπροστινό τζάμι είναι άλλο χρώμα.
στο δικό μου δεν φαίνεται...
ή μήπως πρέπει να επισκεφθώ τον οφθαλμίατρο????? -
Λογικό αφού 'κόβει' τις υπέρυρθρες ο συγκεκριμένος τύπος τζαμιού. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα χωρίς φίλτρο ( φαίνεται από έξω είναι άλλο το χρώμα ) μέσα από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα
στα renault φαίνεται ότι το μπροστινό τζάμι είναι άλλο χρώμα.
στο δικό μου δεν φαίνεται...
ή μήπως πρέπει να επισκεφθώ τον οφθαλμίατρο?????Ίσως είναι παλιότερο...
-
μητσο μου ειπανε 200 ευρο για μεμβρανες σε ενα μαγαζι στην μοναστηριου (3Μ)
να παω να τις βαλω??? -
Το αυτοκίνητο είναι ένα ασημί Renault Kangoo επαγγελματικό εισαγωγής από εξωτερικό.
Στο πλάι (συρώμενη πόρτα) είχε παράθυρο, αλλά επειδή απαγορεύεται, αλλάχθηκε με λαμαρίνα.
Το θέμα είναι οτι η λαμαρίνα περιορίζει πολύ την ορατότητα, οπότε ψάχνω μήπως υπάρχει αντηλιακή μεμβράνη που να μοιάζει πολύ με το κλασσικό ασημί χρώμα του αυτοκινήτου.
Ξέρω οτι υπάρχει η μεμβράνη καθρέφτης αλλά είναι όντως σαν καθρέπτης και κάνει μπαμ οτι πρόκειται για τζάμι.
Έχω ρωτήσει σε 2-3 μαγαζιά (επαρχία) και έχω κοιτάξει στο site της llumar και 3Μ αλλά δεν έχουν τέτοια απόχρωση.
Είχε τύχει να δω κάποτε σε αυτοκίνητο παρόμοια ασημένια μεμβράνη, οπότε μάλλον υπάρχει.
Γνωρίσει κανείς τίποτα σχετικά; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μητσο μου ειπανε 200 ευρο για μεμβρανες σε ενα μαγαζι στην μοναστηριου (3Μ)
να παω να τις βαλω???εμένα λες?
αν θες πήγαινε.αλλιώς αν βιάζεσαι παρε με τηλέφωνο να πάμε μαζί να ρωτήσουμε αύριο κατα τις 1300 -
Τισ μεμβρανες αμα τισ βαρεθεισ μπορει να τισ βγαλεις?
-
Βεβαια,αλλα οχι δωρεαν.
-
Υπάρχει κανείς που να έχει βγάλει τις μεμβράνες, για να μας πεί τι γίνεται κι αν αφήνει ίχνη η 'επέμβαση' .
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ