-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εβαλες μεμβράνεις και εβρεχε όλη μέρα σήμερανα σου πω... το χαρτί που σου δώσανε τι λεει?
Το χαρτί λέει Ότι φοραω μεμβρανες μόνο στα πίσω ...
Έτσι το θέλουν μου είπαν στο ΚΤΕΟ ...
Με την αστυνομία δεν νομίζω να Έχω θέμα μιας και δεν είναι εντονες
Γενικά , οι titanium είναι ανοιχτοχρωμες και ακόμα και σε σκοτάδι δεν Έχεις θέμα στο παρκάρισμα... -
στην 3Μ υπάρχει αυτό το χρώμα? το έχει δει κανείς?
RED πόσες πόρτες εχεις? Εμένα μου είπαν ότι θα μου δώσουν χαρτί για το κτέο ότι εχω παντού ζελατίνες χωρίς πρόβλημα. Η τροχαία όμως θα με γράψει
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εβαλες μεμβράνεις και εβρεχε όλη μέρα σήμερα
να σου πω... το χαρτί που σου δώσανε τι λεει?
Το χαρτί λέει Ότι φοραω μεμβρανες μόνο στα πίσω ...
Έτσι το θέλουν μου είπαν στο ΚΤΕΟ ...
Με την αστυνομία δεν νομίζω να Έχω θέμα μιας και δεν είναι εντονες
Γενικά , οι titanium είναι ανοιχτοχρωμες και ακόμα και σε σκοτάδι δεν Έχεις θέμα στο παρκάρισμα...Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την αστυνομια. Καλοφορετες κιολας . Ενα χρονο που εβαλα και στο δικο μου τις μεμβρανες εχω μεινει ικανοποιημενος! . Τωρα θα βαλω διαφανη μεμβρανη στο παρμπριζ γιατι δεν γινεται δουλεια
-
Να μην το κάνεις. Για 2 λόγους. Πρώτον -κατά περίσταση- μπορεί να κάνει παραμορφώσεις και δευτερον αν -χτυπα ξύλο- γίνει κανά ατυχημα και το πάρει χαμπάρι η ασφαλιστική, θα πάρεις τα @@ σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να μην το κάνεις. Για 2 λόγους. Πρώτον -κατά περίσταση- μπορεί να κάνει παραμορφώσεις και δευτερον αν -χτυπα ξύλο- γίνει κανά ατυχημα και το πάρει χαμπάρι η ασφαλιστική, θα πάρεις τα @@ σου.Λες???
-
Ω ναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να μην το κάνεις. Για 2 λόγους. Πρώτον -κατά περίσταση- μπορεί να κάνει παραμορφώσεις και δευτερον αν -χτυπα ξύλο- γίνει κανά ατυχημα και το πάρει χαμπάρι η ασφαλιστική, θα πάρεις τα @@ σου.+1
μόνο φασα αν θες αλλά και πάλι θέλει μάστορα τεχνίτη -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στην 3Μ υπάρχει αυτό το χρώμα? το έχει δει κανείς?RED πόσες πόρτες εχεις? Εμένα μου είπαν ότι θα μου δώσουν χαρτί για το κτέο ότι εχω παντού ζελατίνες χωρίς πρόβλημα. Η τροχαία όμως θα με γράψει
3θυρο είναι με frameless παράθυρα...
γενικά με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπονται ΠΑΝΤΟΥ μεμβράνες αλλά με συγκεκριμένη διαπερατότητα ...
ακόμα και στο παρπρίζ αλλά πρέπει να είναι σχεδόν διάφανες...
στα εμπρός πλαινά η διαπερατότητα πρέπει να είναι (αν δεν κάνω λάθος) 75%... οι τιτάνιουμ είναι πιο σκούρες και είναι παράνομες θεωρητικά...στα υπόλοιπα βάζεις όσο σκούρες θες...
γιατι να βάλεις 3μ?? -
RED πόσες πόρτες εχεις? Εμένα μου είπαν ότι θα μου δώσουν χαρτί για το κτέο ότι εχω παντού ζελατίνες χωρίς πρόβλημα. Η τροχαία όμως θα με γράψει
γενικά με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπονται ΠΑΝΤΟΥ μεμβράνες αλλά με συγκεκριμένη διαπερατότητα ακόμα και στο παρπρίζ αλλά πρέπει να είναι σχεδόν διάφανες...
στα εμπρός πλαινά η διαπερατότητα πρέπει να είναι (αν δεν κάνω λάθος) 75%... οι τιτάνιουμ είναι πιο σκούρες και είναι παράνομες θεωρητικά στα υπόλοιπα βάζεις όσο σκούρες θες...
γιατι να βάλεις 3μ??Αυτές φοράω , Llummar UV99 οι οποίες είναι διάφανες. Μου δόθηκε κανονικά βεβαίωση. Τα παιδιά εκεί μου είπαν ότι μόνο σε αυτήν δίνουν βεβαίωση για ΚΤΕΟ. Στις άλλες δίνουν μόνο για τα πίσω τζάμια. Τους έχουν βάλει χέρι. Δεν είναι όπως παλιά που τις μοίραζαν σαν κομφετί.
-
γενικά με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπονται ΠΑΝΤΟΥ μεμβράνες αλλά με συγκεκριμένη διαπερατότητα ...
ακόμα και στο παρπρίζ αλλά πρέπει να είναι σχεδόν διάφανες...
στα εμπρός πλαινά η διαπερατότητα πρέπει να είναι (αν δεν κάνω λάθος) 75%... οι τιτάνιουμ είναι πιο σκούρες και είναι παράνομες θεωρητικά...στα υπόλοιπα βάζεις όσο σκούρες θες...
γιατι να βάλεις 3μ??γιατί εχουν προσφορά στα 170 ευρω τετραθυρα ....
-
http://www.3m-ssl.gr/index.php?cat_id=6
εδω λεει ότι καλύτερα να μην εχουν μεταλο μέσα
οι lummar κάτι δε γράφουν για αλουμίνιο επιστρωση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.3m-ssl.gr/index.php?cat_id=6εδω λεει ότι καλύτερα να μην εχουν μεταλο μέσα
οι επώνυμες παίζουν από 170-200ε ανάλογα τα παζάρια...
δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν αλουμίνιο μέσα...
εν τέλη ρόλο παίζει η αντοχή στο χρόνο, η καλή εφαρμογή στο τζάμι και η καλή ορατότητα...
ολα τα άλλα είναι λεπτομέριες... για της λουμαρ μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι στα 2 τελευταία είναι άψογη... -
...εν τέλη ρόλο παίζει η αντοχή στο χρόνο, η καλή εφαρμογή στο τζάμι και η καλή ορατότητα...
ολα τα άλλα είναι λεπτομέριες... για της λουμαρ μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι στα 2 τελευταία είναι άψογη...Φοραω lumar στο astra εδω και 8 χρονια. Εχει απιστευτη ποιοτητα και αντοχη,ακομα ειναι σαν καινουριο. Γρατζουνιες γινονται μονο με αιχμηρο αντικειμενο π.χ. η ''κορονα'' απο 1 δακτυλιδι.. . Γυναικες....
Αν τοποθετηθει σωστα, δεν θα υπαρχει κανενα θεμα. Και φυσικα και γω ειμαι ψιλοπαρανομος.....
-
http://www.3m-ssl.gr/index.php?cat_id=6
εδω λεει ότι καλύτερα να μην εχουν μεταλο μέσα
οι επώνυμες παίζουν από 170-200ε ανάλογα τα παζάρια...
δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν αλουμίνιο μέσα...
εν τέλη ρόλο παίζει η αντοχή στο χρόνο, η καλή εφαρμογή στο τζάμι και η καλή ορατότητα...
ολα τα άλλα είναι λεπτομέριες... για της λουμαρ μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι στα 2 τελευταία είναι άψογη...δε ξέρω τι σημαίνει το αλουμίνιο
ΤΟ διαφημίζει κιόλας στο λινκ που σου έστειλα -
Λογικά για την ανάκλαση της ακτινοβολίας ...
Απο τότε που τις έβαλα , όλο βρέχει ρε γμτ... δεν μπορω να δω τι πλερωσα... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λογικά για την ανάκλαση της ακτινοβολίας ...
Απο τότε που τις έβαλα , όλο βρέχει ρε γμτ... δεν μπορω να δω τι πλερωσα...Και οι επ΄έξω δεν μπορούν να δουν ποιός πλέρωσε .
οι απέξω με βλέπουν κανονικότατα... είναι αρκετά ανοιχτόχρωμες ώστε να μπορεί να με διακρίνει χωρίς δυσκολία έχας πεζός...
εχθές με σταμάτησε αστυνομία για αλκοτέστ και δεν αναφέρθηκαν καν...
στην τελική ο λόγος που τοποθετήθηκαν είναι 90% λειτουργικός αφού το αυτοκίνητο παρκάρει για μεγάλο μέρος της ημέρας κάτω από καυτό ήλιο... -
ήταν πολλά ευρω οι υπόλοιπες παραβάσεις σου και σου χάρισαν τις ζελατίνες!!!
-
Με πέτυχαν στις 5 το πρωί αλλα ειχα πιει ένα μόνο ποτό στις 1...
Τους την χάλασα... -
αυτά να τα λες αλλου ... σε μας δε πιάνουν. Από τις 1 γύρναγες ξεροσφύρι? χα χα
-
Η χρήση μετάλλων για ηλιοπροστασία είναι ή μάλλον ήταν συνηθισμένη. Αν δεν κάνω λάθος στα παρμπρίζ των μεγάλων αεροπλάνων το μέταλλο που χρησιμοποιείται είναι/ήταν χρυσός!
Το μειονέκτημα των μετάλλων είναι η μειωμένη δυνατότητα λήψης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κοινώς δυσκολεύονται τα GPS να πιάσουν σήμα.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ