-
Δε νομίζω, καλύπτει μόνο δερματικές παθήσεις και ίσως φωτοευαισθησία.
-
Σιγουρα καλυπτει φωτοευαισθησια την οποια εχω και πηρα χαρτι απο το γιατρο για το ΚΤΕΟ και τα μπλοκα (λεμε τωρα).
Δεν ξερω αν ο καταρακτης ειναι τετοια παθηση που να δικαιολογει μεμβρανες αλλα δεν το νομιζω. -
Σήμερα ρώτησα στην 3Μ για μεμβράνες. Οι Crystalline-70 που είναι οι νόμιμες, τιμώνται 400€.
Neeeeeeextttt!
Άρα, πάμε στους κλασικούς και φθηνότερους: Llumar και Madico.
Σαφώς και σαν όνομα είναι βαρύτερο και περισσότερο εμπιστοσύνης της 3Μ, αλλά η διπλή τιμή είναι παράλογη. Ουσιαστικά ο ευγενέστατος υπάλληλος στην Καλλιθέα, με έστρεψε στις πιο συμβατικές μεμβράνες, αλλά αυτές είναι πιο σκούρες (άρα μεγαλύτερο πρόβλημα με μπάτσους... ) για τα ίδια αποτελέσματα!
Άρα, δυστυχώς - ευτυχώς, ψάχνω αλλού.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα ρώτησα στην 3Μ για μεμβράνες. Οι Crystalline-70 που είναι οι νόμιμες, τιμώνται 400€.Neeeeeeextttt!
Άρα, πάμε στους κλασικούς και φθηνότερους: Llumar και Madico.
Σαφώς και σαν όνομα είναι βαρύτερο και περισσότερο εμπιστοσύνης της 3Μ, αλλά η διπλή τιμή είναι παράλογη. Ουσιαστικά ο ευγενέστατος υπάλληλος στην Καλλιθέα, με έστρεψε στις πιο συμβατικές μεμβράνες, αλλά αυτές είναι πιο σκούρες (άρα μεγαλύτερο πρόβλημα με μπάτσους... ) για τα ίδια αποτελέσματα!
Άρα, δυστυχώς - ευτυχώς, ψάχνω αλλού.
Εβαλαν 2 ατομα στο φορουμ της μερκ τις Crystalline και ειναι κορυφαιες αλλα ειπαν πως οντως ετσουξε η τιμη
-
Σήμερα ρώτησα στην 3Μ για μεμβράνες. Οι Crystalline-70 που είναι οι νόμιμες, τιμώνται 400€.εκεί στην Καλλιθέα (που είναι δίπλα στην είσοδο της Συγγρού) τις είχα βάλει 310 (αν θυμάμαι καλά*) στο α3 (5θ) μου...
Έχουν ανέβει τόσο οι τιμές?ΥΓ:τότε ήταν 19% ΦΠΑ, αλλά +100€ (περίπου) δεν δικαιολογείται...
*θα ξανακοιτάξω να σου πω με σιγουριά.
edit:350€ ήταν η τιμή προ-έκπτωσης (για πληρωμή μετρητής).Αυτό μου είχε γράψει στο χαρτάκι της προσφορας τουλάχιστον όταν είχα πάει για να ρωτήσω τιμές.
tip: βρες κανα φίλο σου να πάτε μαζί.Θα σας κάνει καλύτερη τιμή.Είναι ψιλο-σύστημα στην 3Μ. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
edit:350€ ήταν η τιμή προ-έκπτωσης (για πληρωμή μετρητής).Αυτό μου είχε γράψει στο χαρτάκι της προσφορας τουλάχιστον όταν είχα πάει για να ρωτήσω τιμές.
tip: βρες κανα φίλο σου να πάτε μαζί.Θα σας κάνει καλύτερη τιμή.Είναι ψιλο-σύστημα στην 3Μ.Αφού του είπα του κλάμπανου πως μάλλον θα βάλω σε δύο αυτοκίνητα, και μου είπε πως για τις απλές η τιμή είναι 190€ , ενώ για τις Crystalline είναι 400€!
@@ριες....
Λογικά θα περάσω μετά την δουλειά για εκβιασμό τύπου: πάω Llumar για 200€ ή θα κάνετε καμιά καλύτερη τιμή να σας προτιμήσω;
-
κανα Online site να πουλάει μεβρανες 'γνωρίζουμε'?
-
tip: βρες κανα φίλο σου να πάτε μαζί.Θα σας κάνει καλύτερη τιμή.Είναι ψιλο-σύστημα στην 3Μ.Αφού του είπα του κλάμπανου πως μάλλον θα βάλω σε δύο αυτοκίνητα, και μου είπε πως για τις απλές η τιμή είναι 190€ , ενώ για τις Crystalline είναι 400€!
@@ριες....
Λογικά θα περάσω μετά την δουλειά για εκβιασμό τύπου: πάω Llumar για 200€ ή θα κάνετε καμιά καλύτερη τιμή να σας προτιμήσω;
Έβαλα την uν99 της llumar κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όσο κ όνομα να ναι η 3μ σιγά μην δώσω παραπάνω πόσο μάλλον τα δίπλα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@@ριες....
Έβαλα την uν99 της llumar κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όσο κ όνομα να ναι η 3μ σιγά μην δώσω παραπάνω πόσο μάλλον τα δίπλα.
Nα ρωτήσω... Πρασινίζουν ή όχι;
-
ΌΧΙ
-
Αφού του είπα του κλάμπανου πως μάλλον θα βάλω σε δύο αυτοκίνητα, και μου είπε πως για τις απλές η τιμή είναι 190€ , ενώ για τις Crystalline είναι 400€!@@ριες....
Γιατί δεν βάζεις crystaline70 μπροστά και απλές πίσω (έστω λίγο πιο σκούρες). Δεν θες την ανομοιομορφία;
+60ε χρεώνουν πάνω κάτω στο ένα αμάξι για τα δύο μπροστά. Είναι καλές πάντως οι crystal. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αφού του είπα του κλάμπανου πως μάλλον θα βάλω σε δύο αυτοκίνητα, και μου είπε πως για τις απλές η τιμή είναι 190€ , ενώ για τις Crystalline είναι 400€!
@@ριες....
Γιατί δεν βάζεις crystaline70 μπροστά και απλές πίσω (έστω λίγο πιο σκούρες). Δεν θες την ανομοιομορφία;
+60ε χρεώνουν πάνω κάτω στο ένα αμάξι για τα δύο μπροστά. Είναι καλές πάντως οι crystal.Την ανομοιομορφία δεν την συζητώ καν!
Παντού θα μπουν οι ίδιες, άντε να μπει καμιά διαφορετική στο πίσω παρμπριζ (μπας και εφαρμόσει καλύτερα...).Η τιμή αυτή που μου λες, μου φαίνεται πολύ φτηνή!
Στείλε μου λίγο με πμ το κατάστημα, γιατί μου φαίνεται πως κάποιος πάει να με πιάσει ...κορόιδο μ' αυτά που ακούω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΌΧΙΕγώ θα έλεγα σίγουρα ναι!
Πάντως καλύτερα να αποφύγεις να βάλεις διαφορετικούς τόνους σκουρότητας μπροστά πίσω...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
ΌΧΙ
Εγώ θα έλεγα σίγουρα ναι!
Τι θα γίνει, θ' αποφασίσετε;
Πάντως καλύτερα να αποφύγεις να βάλεις διαφορετικούς τόνους σκουρότητας μπροστά πίσω...
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω διαφορετικές εμπρός-πίσω. Θα μπει παντού η ίδια μεμβράνη.
-
Ενδεχομένως να θέλεις να σκεφτείς ξανά την περίπτωση να βάλεις πιο σκούρα μεμβράνη στο πίσω τζάμι. Τουλάχιστον εγώ το μετάνοιωσα που δεν το έκανα γιατί όσα αυτοκίνητα πίσω μου είχαν κακορυθμισμένα φώτα εξακολουθούσαν να με στραβώνουν. Βέβαια έλυσα το πρόβλημα με το να σηκώσω τα κουρτινάκια αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι τελικά κακώς που δεν έβαλα την πιο σκούρα πίσω.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ενδεχομένως να θέλεις να σκεφτείς ξανά την περίπτωση να βάλεις πιο σκούρα μεμβράνη στο πίσω τζάμι. Τουλάχιστον εγώ το μετάνοιωσα που δεν το έκανα γιατί όσα αυτοκίνητα πίσω μου είχαν κακορυθμισμένα φώτα εξακολουθούσαν να με στραβώνουν. Βέβαια έλυσα το πρόβλημα με το να σηκώσω τα κουρτινάκια αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι τελικά κακώς που δεν έβαλα την πιο σκούρα πίσω.Πρέπει να μπει αρκετά σκούρα για να φτάσει τις ικανότητες της Crystalline σε απορροφητικότητα κλπ... Επίσης, φοβάμαι μήπως δεν βλέπω καλά...
Μήπως το πρόβλημα λύνεται απλώς χρησιμοποιώντας τον αντιθαμβωτικό καθρέφτη;
Εντάξει, για το πίσω τζάμι δεν με καίει η ομοιομορφία, στο πλάι όμως θέλω να δείχνει απολύτως ομοιόμορφο και όχι σαν...Punto Van!
-
Θεωρώ υπερβολή να βάλεις πολύ σκούρο φιμέ στο πίσω τζάμι, γιατί θα σε τυφλώνουν τα μη ρυθμισμένα φώτα. Δε λέω, συμβαίνει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι λόγος να 'χάσεις' ορατότητα γι'αυτό το λόγο. Πχ. αν βρέχει πολύ, δε θα βλέπεις τίποτα πίσω ή αν είσαι σε κάποιο μέρος βράδυ χωρίς φωτισμό....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Θεωρώ υπερβολή να βάλεις πολύ σκούρο φιμέ στο πίσω τζάμι, γιατί θα σε τυφλώνουν τα μη ρυθμισμένα φώτα. Δε λέω, συμβαίνει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι λόγος να 'χάσεις' ορατότητα γι'αυτό το λόγο. Πχ. αν βρέχει πολύ, δε θα βλέπεις τίποτα πίσω ή αν είσαι σε κάποιο μέρος βράδυ χωρίς φωτισμό....Κι εγώ το φοβόμουν (πόσο μάλλον και με το Τέμπρα με ψηλό τρίτο όγκο που δε σου επιτρέπει ούτως ή άλλως να βλέπεις εύκολα πίσω) αλλά ακόμη και με τα κουρτινάκια σηκωμένα μπορώ να παρκάρω οπουδήποτε σε σκοτεινό μέρος αφού απλά ξέρω τον όγκο του οχήματός μου, οπότε δε βρίσκω λογική την παραπάνω εξήγηση για να μη βάλει κάποιος πολύ σκούρα μεμβράνη στο πίσω τζάμι.
-
Καλησπερα, ειμαι νεο μελος κ βρεθηκα σε αυτην την συζητηση ψαχνωντας πληροφοριες σχετικα με τις μεμβρανες για το αυτοκινητο..
Λοιπον, αρχικα ΜΙΑ απορια και στη συνεχεια οι υπολοιπες.
Οι crystalline 70 για τις οποιες συζητατε υπαρχει περιπτωση (για καποιον λογο) να εχουν διαφορετικη τιμη απο τις υπολοιπες....??
Ειδα πως καποιοι ενδιαφερεστε για την μαρκα 3Μ αλλα ειδα κατι πολυ περιεργες τιμες! Εγω εδω στα δυτικα προαστια τουλαχιστον, γνωριζω οτι οι μεμβρανες πανε μεχρι 200 πανω κατω και σιγουρα αν το αυτοκινητο ειναι και 2θυρο ακομα πιο φθηνα.
Εγω συγκεκριμενα εχω σκοπο να παω να βαλω εδω (memvranes.gr). Ειναι γνωστος στην περιοχη μας.
Και αν δειτε και τιμοκαταλογο θα δειτε διαφορα με τις τιμες που αναφερετε και απ'οτι γραφει τουλαχιστον λεει τουλαχιστον, οι τιμες ειναι ιδιες για ολους τους τυπους μεμβρανων. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Θεωρώ υπερβολή να βάλεις πολύ σκούρο φιμέ στο πίσω τζάμι, γιατί θα σε τυφλώνουν τα μη ρυθμισμένα φώτα. Δε λέω, συμβαίνει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι λόγος να 'χάσεις' ορατότητα γι'αυτό το λόγο. Πχ. αν βρέχει πολύ, δε θα βλέπεις τίποτα πίσω ή αν είσαι σε κάποιο μέρος βράδυ χωρίς φωτισμό....
Κι εγώ το φοβόμουν (πόσο μάλλον και με το Τέμπρα με ψηλό τρίτο όγκο που δε σου επιτρέπει ούτως ή άλλως να βλέπεις εύκολα πίσω) αλλά ακόμη και με τα κουρτινάκια σηκωμένα μπορώ να παρκάρω οπουδήποτε σε σκοτεινό μέρος αφού απλά ξέρω τον όγκο του οχήματός μου, οπότε δε βρίσκω λογική την παραπάνω εξήγηση για να μη βάλει κάποιος πολύ σκούρα μεμβράνη στο πίσω τζάμι.
+1
Αντίθετα όταν έχεις μεμβράνες, τότε είναι που μειώνουν το φως των κακορυθμισμένων φώτων. Ο μόνος τρόπος για να με τυφλώσει κάποιος στο άλλο αμάξι, που είχα τις 3M CS20 πίσω, ήταν από τους πλαινούν καθρέφτες. Ποτέ μου δεν έχανα την ορατότητα. Ακόμα και αν πάρκαρα σε μέρος χωρίς φώτα τα πίσω κόκινα ήταν αρκετά για να φωτίζουν.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ