-
Yokohama C-drive....
Τα έχει βάλει κανείς? Εντυπώσεις? -
Όντως, για να ακούσουμε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Yokohama C-drive....
Τα έχει βάλει κανείς? Εντυπώσεις?Kαλησπέρα.
Εγώ τα έχω βάλει πρίν 6 μήνες σε Nissan Almera 1.5 (115PS), σε διάσταση 195/60/15, και είναι πολύ καλά.
Μέτρια πρός ελαφρώς μαλακά, δεν χρειάζονται ζέσταμα, καλή πρόσφυση στο βρεγμένο και πολύ καλύτερη στο στεγνό. Στις στροφές είναι σαν βεντούζα σε καλό οδόστρωμα, ενώ σε άσφαλτο γυαλί σε προειδοποιούν σταδιακά ότι θα χαθεί η πρόσφυση...
Πρίν από 2 μήνες που έβαλα χειμερινά, έβαλα πάλι Yokohama, τα AVS Winter, στην ίδια διάσταση......ωραίο ελαστικό κι αυτό.
-
Τιμή για 195/65/15 έχουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τιμή για 195/65/15 έχουμε;Δεν ξέρω, σε 195/60/15 κόστισαν 340
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Yokohama C-drive....
Τα έχει βάλει κανείς? Εντυπώσεις?Kαλησπέρα.
Εγώ τα έχω βάλει πρίν 6 μήνες σε Nissan Almera 1.5 (115PS), σε διάσταση 195/60/15, και είναι πολύ καλά.
Μέτρια πρός ελαφρώς μαλακά, δεν χρειάζονται ζέσταμα, καλή πρόσφυση στο βρεγμένο και πολύ καλύτερη στο στεγνό. Στις στροφές είναι σαν βεντούζα σε καλό οδόστρωμα, ενώ σε άσφαλτο γυαλί σε προειδοποιούν σταδιακά ότι θα χαθεί η πρόσφυση...
Πρίν από 2 μήνες που έβαλα χειμερινά, έβαλα πάλι Yokohama, τα AVS Winter, στην ίδια διάσταση......ωραίο ελαστικό κι αυτό.
Ευχαριστώ πολύ
Μάλλον σύντομα θα φορεθούν δεν πάει άλλο η κατάσταση με τα Uniroyal
off topic mode on Πώς τα πάει η ζωή στην Γερμανία?off topic mode off -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κύριοι ήρθε ο καιρος να αλλάξω ελαστικά στο αυτοκινητο μου αφου τα Pilot sport 2 δεν αντεξαν ουτε 7000 χλμ ή 6 μηνες.
Το αυτοκινητο χρησιμοποιείται καθημερινα και τα σαββατοκύριακα στροφαρει είτε στο σουνιο είτε επιδαυρο ή στην πίστα των μεγαρων ως εκ τουτου τα λαστιχα τελειωσαν νωρις σχετικα.
το αυτοκινητο μου ειναι leon 20vt με γυρω στα 300 αλογα ιπποδύναμης αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν τα bridgestone RE070 σε διασταση 225/45/17 ειναι καλα για την περίπτωση μου.
Παραλληλα να προσθέσω πως αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν τα προαναφερθεντα ελαστικά ειναι ικανα στην καθημερινη μετακινηση γιατι απο πολλους με STI (πρωτη επιλογη) εχει ακουστει πως αργουν να ζεσταθουν και σε γλιστερους δρόμους φοβούνται μην πέσουν πισω απο κανα ταξι.
Την γνώμη σας παρακαλώ
Οτι και να βάλεις με τον τρόπο που oδηγάς θα τελειώνει γρήγορα.
Δεν φταίει το Michelin.Ελπίζω τα semi slick να κρατησουν περισσότερο
Ομως δεν μου απαντήσε κανεις αν τα παραπάνω ελαστικα ειναι ικανα στο να κινουν το αυτοκινητο στην δουλεία το πρωι και γενικοτερα σε καθημερινη μετακινηση?
-
Ο χρήστης Paris20vt έγραψε:
Κύριοι ήρθε ο καιρος να αλλάξω ελαστικά στο αυτοκινητο μου αφου τα Pilot sport 2 δεν αντεξαν ουτε 7000 χλμ ή 6 μηνες.
Το αυτοκινητο χρησιμοποιείται καθημερινα και τα σαββατοκύριακα στροφαρει είτε στο σουνιο είτε επιδαυρο ή στην πίστα των μεγαρων ως εκ τουτου τα λαστιχα τελειωσαν νωρις σχετικα.
το αυτοκινητο μου ειναι leon 20vt με γυρω στα 300 αλογα ιπποδύναμης αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν τα bridgestone RE070 σε διασταση 225/45/17 ειναι καλα για την περίπτωση μου.
Παραλληλα να προσθέσω πως αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν τα προαναφερθεντα ελαστικά ειναι ικανα στην καθημερινη μετακινηση γιατι απο πολλους με STI (πρωτη επιλογη) εχει ακουστει πως αργουν να ζεσταθουν και σε γλιστερους δρόμους φοβούνται μην πέσουν πισω απο κανα ταξι.
Την γνώμη σας παρακαλώ
Οτι και να βάλεις με τον τρόπο που oδηγάς θα τελειώνει γρήγορα.
Δεν φταίει το Michelin.Ελπίζω τα semi slick να κρατησουν περισσότερο
Ομως δεν μου απαντήσε κανεις αν τα παραπάνω ελαστικα ειναι ικανα στο να κινουν το αυτοκινητο στην δουλεία το πρωι και γενικοτερα σε καθημερινη μετακινηση?
Γιατι να μην ειναι?
Λιγη προσοχη χρειαζεται σε ορισμενες περιπτωσεις!
Εγω ειχα για περιπου 2 εβδομαδες επανω στ αμαξι μου ημισλικ hankook,και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Κρυα η ζεστα δε με πουλησαν ποτε,μονο ο αυξημενος θορυβος κυλισης με κουραζε λιγο! -
Το μόνο που ξέρω για το RE070 είναι οτι το πλαινό του είναι όσο σκληρό όσο στα ημισλίκ.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Γιατι να μην ειναι?
Λιγη προσοχη χρειαζεται σε ορισμενες περιπτωσεις!
Εγω ειχα για περιπου 2 εβδομαδες επανω στ αμαξι μου ημισλικ hankook,και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Κρυα η ζεστα δε με πουλησαν ποτε,μονο ο αυξημενος θορυβος κυλισης με κουραζε λιγο!Ok σε ευχαριστώ πολυ
-
Καλησπέρα σας.
Θέλω να βάλω ελαστικά M+S στο αυτοκίνητό μου -Suzuki ignis 4X4- αλλά δυσκολεύομαι να βρω. Μήπως κάποιος έχει υπόψη του εταιρεία να μου προτείνει (και τυχόν κατάστημα που μπορώ να τα βρω); Βρήκα μέχρι στιγμής μόνο τα Vredestein αλλά όταν τα αναφέρω στους 'λαστιχάδες', με κοιτούν απορημένοι. Είναι άσχετοι αυτοί ή εγώ;
Οι ζάντες που φοράει είναι ελαφρού κράματος 15άρες με λάστιχο 185/70 R15.
Θέλω να βάλω 14άρες για να φορέσω λάστιχα με διάσταση 165/80 R14 (είναι σωστό ή όχι;).
Κάθε απάντηση-γνώμη δεκτή.
Ευχαριστώ. -
Καλημερα σας.Μετα απο 12000 χλμ. με τα καινουρια sportcontact2 αναπολω τα premium contact τα απλα οχι τα 2.Ειναι φυσιολογικο;Εχω την αισθηση οτι το αυτοκινητο κραταγε καλυτερα πριν.Σε φρεναρισμα δεν εχω προβλημα αλλα τα κρατηματα σε στροφες, δεν ξερω δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη.Σημερα το πρωι σε μια στροφη που μπηκα με κανονικα οπως μπαινω παντα ενιωσα να μου φευγει ολο το αυτοκινητο.Και ερχοταν νταλικα απο απεναντι (δεν την ειχα δει...).Και αν καποιος προλαβει να πει οτι ηταν κρυα ειχα διανυσει περιπου 10 χλμ με ταχυτητα 120χλμ στο 90% της διαδρομης οποτε μαλλον ειναι ατοπο να μην εχουν ζεσταθει τα λαστιχα.
Υποτειθετε οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αυτα τα λαστιχα.Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος;ξεχασα να γραψω την διασταση 205/55-16Η.
-
the ithela ti gnomi sas gia merika elastika
exo OPEL ASTRA H 1,6 5D MT
foraei ergostasiaka DUNLOP SP SPORT 01A 205/55 R16 91Vmexri stigmis exo dianisi 58,500 xiliades xiliometra me ta ergostasiaka dunlop kai prepei epigontos na valo kainourgia
to epraksa ligo to thema kai skeftome gia
PIRELLI P6000
PIRELLI P6 fourseason
MICHELIN PILOT EXALTON PE2
MICHELIN PRIMACY HP TLi times tous ine sxedo i idies edo stin Kypro, 300-330 lires(520-570 euro) mazi me to ΦΠΑ 15% Efarmogi kai metrima.
tha ithela ti gnomi sas sxetika me ta elastika pou anafera pio pano.
oi dromoi mas den ine oti kalitero, alla ine se kaliteri katastasi apo tin ellada. oi taxitites pou anaptiso ine mexri 140 km/h, kinoume kai se mesa stin poli kai ektos polis.
ektos apo aisthisi pou thelo na exo sto timoni thelo na exoune kalo kratima kai na ine athoriva.dektes oles i protaseis i apopseis.
euxaristo!
-
Πήγαινε σε αυτό το θέμα να διαβάσεις http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13600
(Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά σύμφωνα με τον κανονισμό του φόρουμ και για την προστασία των ματιών μας - moderator)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήγαινε σε αυτό το θέμα να διαβάσεις http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13600(Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά σύμφωνα με τον κανονισμό του φόρουμ και για την προστασία των ματιών μας - moderator)
Δεν το ηξερα οτι υπαρχει αυτος ο κανονισμος, συγνωμη!
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης zchristos έγραψε:
the ithela ti gnomi sas gia merika elastikaexo OPEL ASTRA H 1,6 5D MT
foraei ergostasiaka DUNLOP SP SPORT 01A 205/55 R16 91Vmexri stigmis exo dianisi 58,500 xiliades xiliometra me ta ergostasiaka dunlop kai prepei epigontos na valo kainourgia
PIRELLI P6000
PIRELLI P6 fourseason
MICHELIN PRIMACY HP TLi times tous ine sxedo i idies edo stin Kypro, 300-330 lires(520-570 euro) mazi me to ΦΠΑ 15% Efarmogi kai metrima.
oi dromoi mas den ine oti kalitero, alla ine se kaliteri katastasi apo tin ellada. oi taxitites pou anaptiso ine mexri 140 km/h, kinoume kai se mesa stin poli kai ektos polis.
ektos apo aisthisi pou thelo na exo sto timoni thelo na exoune kalo kratima kai na ine athoriva.dektes oles i protaseis i apopseis.
euxaristo!
Pirelli PZero Nero.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
the ithela ti gnomi sas gia merika elastika
exo OPEL ASTRA H 1,6 5D MT
PIRELLI P6000
PIRELLI P6 fourseason
euxaristo!
Pirelli PZero Nero.
Από τα....συμφραζόμενα, μάλλον δεν είσαι από αυτούς που ξεζουμίζουν το αμάξι τους... Γι' αυτό και δεν χρειάζεσαι σπορ ελαστικά. Προτίμησε τα Primacy που είναι πολύ καλά για την χρήση που κάνεις στο αυτοκίνητό σου. Πιο οικονομική λύση από Michelin τα Energy ή από Bridgestone τα Turanza... Αλλά ειδικά τα Energy δεν θα σου τα πρότεινα... Δώσε κάτι παραπάνω καλύτερα για τα Primacy.
Τα P-zero είναι εξαιρετικά, αλλά δεν τα χρειάζεσαι... -
Αντε με γειά μου!
dunlop sport maxx 205/55/16, τιμή 460.
Τοποθέτηση σήμερα το απόγευμα.
Οποιος ενδιαφέεται για εντυπώσεις PM
(έπειτα απο κανα μήνα) -
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι λέει το συγκεκριμένο.
Σε τι αμάξι το έβαλες? -
Nissan Almera 3d 1800cc
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....