-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αντε με γειά μου!
dunlop sport maxx 205/55/16, τιμή 460.
Τοποθέτηση σήμερα το απόγευμα.
Οποιος ενδιαφέεται για εντυπώσεις PM
(έπειτα απο κανα μήνα)Εγώ που τα είχα στην διάσταση αυτή , είχα απόγοητευθεί.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και έχουν σχέση με το στήσιμο του αυτοκινήτου αλλά και την οδήγηση.
-
Κοίτα, με δεδομένο οτι έδωσα ένα σκασμό λεφτά , εμένα καλά θα μου φανούνε
Απο εκεί και πέρα, εξαρτάται και τι ζητά κανείς. Για τα δικά μου τα δεδομένα, κυρίως ως οδηγού αλλα δευτερευόντως και αυτοκινήτου, καλά φάνηκαν κατα το στάδιο της έρευνας αγοράς.
Εσένα γιατί σε απογοήτευσαν;
-
Κοίτα, με δεδομένο οτι έδωσα ένα σκασμό λεφτά , εμένα καλά θα μου φανούνεΑπο εκεί και πέρα, εξαρτάται και τι ζητά κανείς. Για τα δικά μου τα δεδομένα, κυρίως ως οδηγού αλλα δευτερευόντως και αυτοκινήτου, καλά φάνηκαν κατα το στάδιο της έρευνας αγοράς.
εχει και καλυτερα...
-
Εσένα γιατί σε απογοήτευσαν;Φθείνονται εύκολα(φεύγουν κομματάκια) αλλά το κυριότερο είναι ότι από την άνοιξη και μετά 25+ βαθμούς δεν πατάνε πουθενά στην ελληνική άσφαλτο. Υπερθερμαίνονται εύκολα.
-
Καλησπέρα!
Την επόμενη εβδομάδα ο αδελφός μου θα παραλάβει ένα μεταχειρισμένο (1ος 2005) Scenic II 1.6. Με αφορμή αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα:
i) Η εταιρεία προμηθεύει (ή προμήθευε προ διετίας τουλάχιστον) τα Scenic II με δύο τύπους τροχών στον κυβισμό αυτό: 195/65/15 ο ένας και 205/60/16 ο άλλος (με έξτρα ζάντες αλουμινίου). Το εν λόγω διαθέτει τις 16άρες ζάντες, με τα Premacy της 'μαμάς' του (τα οποία κοντεύουν να κλείσουν 3 χρόνια από τότε που κατασκευάστηκαν...). Η διάμετρος του πρώτου (15άρη) τροχού είναι 634,50 χιλιοστά και του 16άρη 652,40 χιλιοστά. Στην αλλαγή ελαστικών, που θα κάνει ο αδελφός μου (πιστεύω πως πρέπει να γίνει αργά ή γρήγορα...), θα ήταν σοφό να επιλέξει την διάσταση 205/55/16 (με διάμετρο 631,90 χιλιοστά, πάρα πολύ κοντά σ' αυτήν του 15άρη τροχού) ή υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίον ο τροχός πρέπει να παραμείνει στην εργοστασιακή διάσταση (αν αφήσουμε τον οικονομικό -λόγο- στην άκρη) ;
ii) Ποια είναι η γνώμη σας για τα :
BF Goodrich Profiler 2, Fulda Carat Progresso, Goodyear Excellence, Maloya (ανήκει στη Vredestein) Futura Primato, Vredestein Hi-Trac (όλα βγαίνουν και στα δύο προφίλ) , όσο και για το Pirelli P7 (που βγαίνει μόνο στο 60άρι) ; Μιλάμε πάντα για δείκτη ταχύτητας Η, σε V υπάρχουν και άλλα ελαστικά... Υπάρχουν αντίστοιχες εμπειρίες με κάποιο από αυτά; Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε περί τιμών;
Ευχαριστώ !!
EDIT: Τα Goodyear και τα Maloya βγαίνουν μόνο στο 55άρι προφίλ ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Κοίτα, με δεδομένο οτι έδωσα ένα σκασμό λεφτά , εμένα καλά θα μου φανούνε
Απο εκεί και πέρα, εξαρτάται και τι ζητά κανείς. Για τα δικά μου τα δεδομένα, κυρίως ως οδηγού αλλα δευτερευόντως και αυτοκινήτου, καλά φάνηκαν κατα το στάδιο της έρευνας αγοράς.
εχει και καλυτερα...
Μ'αρέσουν αυτές οι δηλώσεις!
Χωρίς καν να έχω αναφέρει ποιά είναι τα παραπάνω κριτήρια, κατευθείαν υπάρχει η απάντηση! Εκτός και πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον πάτο της αγοράς, οπότε έχοντας πιάσει μερικό ελάχιστο, εχει νοημα...Βρε αδερφέ, μπορεί να έχω μετοχές πολλές στη Dunlop, και για μένα το πιο σημαντικό είναι κάνει τζίρο η εταιρία...
-
Εχει δοκιμάσει κανείς και τα Potenza S 02 και τα S 03 να μας πεί διαφορές? Στο tirerack βλέπω οτι το 050 A Pole Position είναι ο αντικαταστάτης και των δύο, αλλά δέν τα φέρνει η Bridgestone.
-
Subaru impreza 2.0R Pirelli P Zero Rosso 205 -55/16 ( δεν ηταν η μαμα διασταση) και μετα απο 6000 χλμ και οι εντυπωσεις ειναι αριστες...ησυχο λαστιχο εξαιρετικο σε κρατημα κι αισθηση.Τον Νοεμβρη σε χιονι στην Ελατη και δεν ειχα κανενα προβλημα (αν και αυτο δεν οφειλεται μονο στα λαστιχα....)
-
Αναζήτηση ελαστικών για Citroen C3 Sensodrive 1.6. Η διάσταση που φοράει τώρα είναι 185/60/15. Τιμές που βρήκα γενικά ήταν από 340 μέχρι 400, προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά ακριβά. Υπάρχει περίπτωση με καμιά μικρομεταβολή στις διαστάσεις να βρω καλύτερες τιμές; Το αυτοκίνητο δεν πιέζεται σχεδόν καθόλου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να βρω PZero Nero...
Αν έχετε κάποιον να απευθυνθώ στη Θεσσαλονίκη...
-
Πάνε για 195/50-15,να γλυτώσεις κανα κατοσταρι.Και άμα θέλεις,μπορούμε να ρωτήσουμε και στόν δικό μου
-
Η διαφορά δεν επηρεάζει και πολύ δηλαδή; Για τον δικό σου φυσικά και ενδιαφέρομαι, θα στείλω πμ αν αναλάβω εγώ τελικά την αλλαγή.
-
5% μικρότερη διάμετρο τα 195/50.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
5% μικρότερη διάμετρο τα 195/50.είναι δηλ πέρα από τα όρια που είναι το + - 3%...
-
Ρε συ funky, κι άλλο αυτοκίνητο πήρες υπό την προστασία σου;
-
Δίνω τώρα την Πουντάκλα...άσε, με ένα θα μείνω μόνο!
Όχι, το C3 δεν είναι τώρα υπό την προστασία μου, βλέπω όμως να μου μένει το καλοκαίρι και πρέπει να έχω λάστιχα!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εχει δοκιμάσει κανείς και τα Potenza S 02 και τα S 03 να μας πεί διαφορές? Στο tirerack βλέπω οτι το 050 A Pole Position είναι ο αντικαταστάτης και των δύο, αλλά δέν τα φέρνει η Bridgestone.Ουψ τώρα σε είδα!
Τώρα φοράω τα 050 ασύμμετρα. Και πριν φορούσα τα S03.
Είναι κλασικό Bridge. Όσο είναι κρύο είναι για τ' ανάθεμα, μόλις ζεσταθεί μεταμορφώνεται. Κάπου είχα δει ότι βγαίνει καινούριο S02 αλλά δεν το είχα ψάξει τελικά και κατέληξα στα 050Α.
Σε πισωκίνητο σαν το δικό μου πχ τα θεωρώ σαν καλή επιλογή (για τον πίσω άξονα). Για μπροστά μάλλον οχι...
-
Για αυτοκινητο 2οοο κυβ.,150 ιππων,διασταση 225-55-16,με προτεραιοτητα,περα απο το κρατημα,την ανεσηκαι το χαμηλο θορυβο.
Η διαρκεια ζωης ,λογω λιγων διανυομενων χιλ. ετησιως δεν ενδιαφερει.
Παρακαλω την βοηθεια σας.- -
Για τι αμάξι μιλάμε;
-
Μάλλον BMW Z3?
-
BMW 520 A
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....