-
premium contact 2 460 ευρω σε αυτη τη διασταση και σε Αθηνα και σε επαρχια εχω δει εγω...
er300 πολυ καλο οπως ειπε ο popolaros αλλα θελει ζεσταμα -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
premium contact 2 460 ευρω σε αυτη τη διασταση και σε Αθηνα και σε επαρχια εχω δει εγω...
er300 πολυ καλο οπως ειπε ο popolaros αλλα θελει ζεσταμαΤελικα που κατεληξες enginekiller για το δικο σου;
-
Τα exalto 2 τα έχω βρει 500
-
[quote='cmarin']Τα exalto 2 τα έχω βρει 500
-
[quote='Silver Turbo'][quote='cmarin']Τα exalto 2 τα έχω βρει 500
-
[quote='cmarin'][quote='Silver Turbo'][quote='cmarin']Τα exalto 2 τα έχω βρει 500
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
er300 πολυ καλο οπως ειπε ο popolaros αλλα θελει ζεσταμαΤελικα που κατεληξες enginekiller για το δικο σου;
Εγω εχω καταληξει σε Premium contact 2 οταν βαλω...
-
Εχω δει παντως για το Dunlop Sp 01 οτι ειναι πολυ καλο σε μετρησεις ενω εδω μεσα δεν εχει και τοσο καλη φημη... Επισης για το 9000 Sport εχω δει πολυ καλες βαθμολογιες... Εμπειριες απο αυτα; Μηπως δεν ειχατε καλες επιδοσεις με αυτα επειδη το ενα εχει δεικτη W και το αλλο Z οποτε αντε να τα ζεστανεις;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εχω δει παντως για το Dunlop Sp 01 οτι ειναι πολυ καλο σε μετρησεις ενω εδω μεσα δεν εχει και τοσο καλη φημη... Επισης για το 9000 Sport εχω δει πολυ καλες βαθμολογιες... Εμπειριες απο αυτα; Μηπως δεν ειχατε καλες επιδοσεις με αυτα επειδη το ενα εχει δεικτη W και το αλλο Z οποτε αντε να τα ζεστανεις;;;Τα SP9000 υπάρχουν ακόμη ή αντικαταστάθηκαν με τα Sport Max?
-
Τελικα εβαλα sport contact 2 με τιμη 420 €.Τα premium contact 2 δεν εχουν νυχι για προστασια της ζαντας οποτε ειναι και αυτος ενας ανασταλτικος παραγοντας.Ακομα τα ψιλοστρωνω για την ωρα νομιζω οτι ειναι πιο αθορυβα.
-
Καλημέρα.
Σήμερα σε τέστ των ελαστικών μου (Dunlop SP Sport 01) με 17.000χλμ σε βροχή, εντός πόλης, απελπίστικα. Πολύ γλίστρημα, σπινάριζε η 1η ταχύτητα συνεχώς σαν τρελή στις - όχι και τόσο - γρήγορες εκκινήσεις!
Πλησίασε λοιπόν η ώρα της αλλαγής......για λάστιχα. Οι καλύτερες προσφορές που έχω απο 2 φίλους έμπορους ελαστικών είναι οι εξής:
BF Goodrich Profiler2 : 280
-
yoko
-
Για εξάλτο δέν το συζητάς καθόλου Μάριε;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για εξάλτο δέν το συζητάς καθόλου Μάριε;δεν βγαινει σε 60αρι προφιλ....
πρεπει να παει σε 55αρι και παλι ειναι συμαντικα πιο ακριβο...
-
Αν έχεις οδηγικές ανησυχίες θα έλεγα να αποφύγεις τα C.Drive. Τα είχα στην ίδια διάσταση 'Η' δείκτης και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος.
Συμφωνώ μαζί σου για τα Sp sport 01 μετά από κάποια κμ στο βρεγμένο πήγαινα με τη ψυχή στο στόμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για εξάλτο δέν το συζητάς καθόλου Μάριε;Καλημέρα φίλε μου.
Όχι, δεν μου άρεσε το λάστιχο αυτό & δεν άκουσα από φίλους καλά λόγια. εδομένου ότι τα λάστιχά μου τα αλλάζω κάθε 25-30000χλμ, τα θεωρώ πεταμέν λεφτά να βάλω τα πανάκριβα Michelin.
Εξάλου ίσως δεν βγαίνουν στη δική μου διάσταση, όπως είπε & ο 'popolaros'.......
Με προβλημάτισε με τα λεγόμενά του ο 'billlllll'........τόσο χάλια ήταν το C-drive σε 'Η'(195/60/15)?
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου για τα Sp sport 01 μετά από κάποια κμ στο βρεγμένο πήγαινα με τη ψυχή στο στόμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!Με SP SPORT 2001 E δεν μπορούσα ν' ανέβω υπό βροχή μια ανηφόρα που κανονικά δεν με προβληματίζει. Φοβερό πράγμα. Από πίσω να περιμένει άλλος, εγώ να δοκιμάζω με διάφορους τρόπους (απαλά, πιο απότομα, με αργό άφημα του γκαζιού και πατινάρισμα του δίσκου ) να ξεκινήσω αλλά το σπινάρισμα ήταν αφόρητο. Στον έλεγχο του αυτοκινήτου στο βρεγμένο δεν ήταν άσχημα, αλλά κάτι δεν πάει καλά αν δεν έχουν ζεσταθεί επαρκώς υποθέτω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου για τα Sp sport 01 μετά από κάποια κμ στο βρεγμένο πήγαινα με τη ψυχή στο στόμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
Με SP SPORT 2001 E δεν μπορούσα ν' ανέβω υπό βροχή μια ανηφόρα που κανονικά δεν με προβληματίζει. Φοβερό πράγμα. Από πίσω να περιμένει άλλος, εγώ να δοκιμάζω με διάφορους τρόπους (απαλά, πιο απότομα, με αργό άφημα του γκαζιού και πατινάρισμα του δίσκου ) να ξεκινήσω αλλά το σπινάρισμα ήταν αφόρητο. Στον έλεγχο του αυτοκινήτου στο βρεγμένο δεν ήταν άσχημα, αλλά κάτι δεν πάει καλά αν δεν έχουν ζεσταθεί επαρκώς υποθέτω.
Εμ, μάλλον άλλο ελαστικό αυτό φίλε.....μιλάμε για τα SP SPORT 01.
Aλήθεια, πώς ανέβηκες τελικά?? Σπρώχνωντας??
-
Α, εντάξει τότε. Το 01 το πέρασα για 2001.
Ανέβηκα με σπινάρισμα λες κι οδηγούσα σε πάγο. Εφιάλτης!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Για εξάλτο δέν το συζητάς καθόλου Μάριε;
Καλημέρα φίλε μου.
**Όχι, δεν μου άρεσε το λάστιχο αυτό & δεν άκουσα από φίλους καλά λόγια. **εδομένου ότι τα λάστιχά μου τα αλλάζω κάθε 25-30000χλμ, τα θεωρώ πεταμέν λεφτά να βάλω τα πανάκριβα Michelin.
Εξάλου ίσως δεν βγαίνουν στη δική μου διάσταση, όπως είπε & ο 'popolaros'.......
Με προβλημάτισε με τα λεγόμενά του ο 'billlllll'........τόσο χάλια ήταν το C-drive σε 'Η'(195/60/15)?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....