-
Ρε παιδια δεν εχει ακουσει κανενας τιποτα για τα premium contact 3;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια δεν εχει ακουσει κανενας τιποτα για τα premium contact 3;ακομη καλα καλα δεν βγηκε το Prenium contact 2 θα βγει το 3???
εκτος και αμα λες για τα sport contact 3 τα οποια ομως δεν βγαινουν σε 16αρα ζαντα.......
-
Καλα sorry για τα premium contact 2 ελεγα αλλα μπερδευτηκα... Το εχω ξαναναφερει και πιο παλια... Ξερεις τιποτα; Ημουνα ευχαριστημενος απο τα 1 τωρα τα 2 δεν ξερω πως θα ειναι...
-
βαλτα και με Η δεικτη
-
Καμιά ιδέα για civic sedan 1.6 (Ιανουάριος 2004) σε 195/55/15 ;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Καμιά ιδέα για civic sedan 1.6 (Ιανουάριος 2004) σε 195/55/15 ;κάντο 195-50/15,να γλυτώσεις και κανα κατοστάρικο
-
Μήπως από το εργοστάσιο ήταν 195/60 και το έχει κάνει ήδη 55άρι?
-
Προφανως δε συζηταμε για μεγαλυτερο δεικτη αλλα δε βρισκω κανενα συγκριτικο πουθενα αν και τα conti γενικα τα εχω σε πολυ καλη εκτιμηση και τα θεωρω πολυ value for money κιολας. Απο τα 1 να φανταστω καλυτερα; Δεν ξερω αν θα τα βαλω εγω για ενα primera ειναι...
-
Έχω βάλει μια φορά Goodyear F1 GS-D2 και από τότε που κυκλοφόρησαν τα GS-D3 είμαι στο τρίτο ή τέταρτο σετ. το D3 είανι πολύ ανώτερο από το D2.
Ιδίως στην βροχή νίωθω πολύ σίγουρο το αμάξι... Έπιπλέον έχει ένα πρακτικό πλαινό τακούνι και δεν χαλάς την ζάντα στα πεζοδρόμια.... Ισχύει σε ένα βαθμό τα περι ζεστάματος..... είναι πολύ σκληρό ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με λακκούβα........ το μόνο μείον (λογικό άλλωστε) με χιόνι δεν κάνεις ούτε χιλιόμετρο καθώς στουμπώνει άμεσα....
Η τιμή του πλέον είναι σε λογικά επίπεδα και δεν έιναι τυχαίο νομίζω ότι κυκλοφορεί εδώ και 5 χρόνια
Have Fun -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Μήπως από το εργοστάσιο ήταν 195/60 και το έχει κάνει ήδη 55άρι?Όχι ακόμη 60άρι yokohama είναι.
-
τώρα που χαρήκατε με τον τίτλο του θέματος, την πατήσατε και μπήκατε, δώστε μου τη βοήθεια σας!!
Τι κάνω που το ένα λάστιχο έχει βγάλει βυζί?????Τα λάστιχα ειναι καινούργια 1 έτους, με ~5χιλ χιλιόμετρα!
-
Ας με διορθώσει κάποιος αλλά δε νομίζω να γίνεται τίποτα και χρειάζεσαι νέο ελαστικό...
-
Παρτου σουτιεν.
-
Κωλο
κατάσταση. Αλλαγή. Ευτυχώς θα πάρεις μόνο 1 αφού είναι τόσο καινούριο το σετ, δεν χρειάζονται 2 ή 4.
-
Θα σκάσει δηλαδή ε?
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Απο τι είναι? -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Θα σκάσει δηλαδή ε?
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Απο τι είναι?Μπήκε στην εφηβεία.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρτου σουτιεν. -
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΥΖΙ? ΟΕΟ?
-
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....