-
Αν είναι μετά το 2000 με 150 άλογα τότε ειναι 195/65/15 ( στάνταρ ), και από εκεί και πέρα 205/60/15, 205/6515 205/55/16 και λοιπές διαστάσεις σε 17 και 18 ίντσες. Αρα καλά τα λέει ο Χάρης.
Αν ήταν με τα 163 θα φορούσε 16άρα από το εργοστάσιο και 205/55/16 και ως έξτρα 17αρες ή 18αρες. Αν είχε 180 παρομοίως με τα 163. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είναι μετά το 2000 με 150 άλογα τότε ειναι 195/65/15 ( στάνταρ ), και από εκεί και πέρα 205/60/15, 205/6515 205/55/16 και λοιπές διαστάσεις σε 17 και 18 ίντσες. Αρα καλά τα λέει ο Χάρης.
Αν ήταν με τα 163 θα φορούσε 16άρα από το εργοστάσιο και 205/55/16 και ως έξτρα 17αρες ή 18αρες. Αν είχε 180 παρομοίως με τα 163.mirage + charmak=
με τα 163 είναι
-
Αμα είνα με τα 163 φοράς 16αρα
Σου έχει πάρει τα μυαλά ο στρατός
Saver δεν υπάρχει σε 16αρα οπότε πάς είτε για Exalto είτε για HP αν μιλάμε για Michelin. -
τώρα είδα ότι έχω γράψει πιο πάνω 15
205/60/16
όχι, δεν φταίει ο στρατός
-
Η σωστή διάσταση είναι 55 τότε
http://www.youtube.com/watch?v=ll7CV6zSgXY&feature=PlayList&p=BED75B3710904DF0&playnext=1&playnext_from=PL&index=24
Και θα βάλεις Exalto -
εχε χαρη που λείπει το audi και δεν μπορώ να τσεκάρω.
γιατί στα 205/60/16 exalto δεν υπάρχει
-
Koίτα να δείς που πιάσαμε και κουβέντα. Το Exalto βγαίνει από 55αρι προφίλ και κάτω που είναι και το δικό σου προφίλ λέμε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τώρα είδα ότι έχω γράψει πιο πάνω 15205/60/16
όχι, δεν φταίει ο στρατός
Εγώ ξέρω τί φταίει.
Δε βάζεις αρκετό τόνικ -
Αudi A3 Sportback FSI 115hp του 2006.
Φοράει ακόμα τα μανίσια P Zero Rosso κ είμαι ευχαριστημένος.
Πέρασα από λαστιχά για να ρωτήσω για τα ίδια σε 225/45/17 και μου λέει προσφορα στα 540€...τα είχα λέει 620€...καλή τιμή λέτε ή το κλασσικό δούλεμα περί 'προσφοράς'?Θα ρωτήσω και για Conti Premium Contact 2 και μάλλον θα κλείσω σε ένα από τα 2, εκτός αν έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση για λαστιχο απλής χρήσης στην πόλη και όχι με ιδιαίτερες sport διαθέσεις στα όρια?
-
Σειρά έχει το Α4 1.8 TQ που φοράει πολυκαιρισμένα michelin primacy hp σε 205/60/**16. **Σκέφτομαι ή να μπουν τα ίδια (δεν 'ν' κακά) ή energy saver (αν και με ξινίζει το όνομα) με 620 ευρω αμφότερα ή τα ContiPremium 2 με 600. Θα ψάξω τιμές και αλλού, στον γνωστό της θεσ/νίκης για μισλέν και αν έχετε και κάποιον για κόντι, σφυρίξτε.
Τα energy saver σε αυτήν την διάσταση είχαν αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσφατο τεστ των 4Τ.
Αν υπάρχει άλλη πρόταση στην κατηγορία...δεν ψάχνουμε ιδιαίτερα σπορ ελαστικό.
Μην βάλεις Energy στο 1.8T λυπήσου το Βάλε Exalto ή τα ίδια που φόραγες
-
215/55/16 τελικά
Michelin Primacy ή ContiPremium 2 ?
Απ τα primacy δεν υπάρχει κάποιο παράπονο (έχω εγώ σε ρυθμούς σκισίματος, αλλά ποιός με γ@μεί και μένα ), τα conti υπερέχουν κάπου; -
Πιο μαλακό λάστιχο, θα βγάλει λιγότερα χιλιόμετρα, αλλά κρατάει πολύ καλά στο στεγνό (Βρεγμένο δεν το είχα οδηγήσει)
Σε επιδόσεις θα το έβαζα κάτω απ το Michelin, αλλά η διαφορά δεν νομίζω να σε νοιάζει.
Μάλλον για τον γαλλο σε βλεπω -
Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Έχω :
307cc 1.6
205/55/R16ΣΚέφτομαι για :
P Zero Nero
P Zero Rosso
Exalto PE2Ποια είναι προτιμότερα? και σε δείκτη V ή H ?
Ευχαριστώ
-
215/55/16 τελικάMichelin Primacy ή ContiPremium 2 ?
Απ τα primacy δεν υπάρχει κάποιο παράπονο (έχω εγώ σε ρυθμούς σκισίματος, αλλά ποιός με γ@μεί και μένα ), τα conti υπερέχουν κάπου;Αρα φοράς τη option διάσταση σε 16αρι.
Μπορείς να πάς στο 205 για Exalto ( που ήταν τα στάνταρ ) αλλά δεν ξέρω αν θα χάσεις κάτι σε κράτημα παρόλο που το Exalto είναι πιο σπόρ προσανατολισμένο απο το ΗΡ
Προσωπικά θα έβαζα τα ΗΡ και όχι τα Κόντι νομίζω, είναι ανώτερα σε απόδοση και ποιότητα κύλισης και θα σου βγάλουν και περισσότερα χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
215/55/16 τελικά
Απ τα primacy δεν υπάρχει κάποιο παράπονο (έχω εγώ σε ρυθμούς σκισίματος, αλλά ποιός με γ@μεί και μένα ), τα conti υπερέχουν κάπου;Αρα φοράς τη option διάσταση σε 16αρι.
Μπορείς να πάς στο 205 για Exalto ( που ήταν τα στάνταρ ) αλλά δεν ξέρω αν θα χάσεις κάτι σε κράτημα παρόλο που το Exalto είναι πιο σπόρ προσανατολισμένο απο το ΗΡ
Προσωπικά θα έβαζα τα ΗΡ και όχι τα Κόντι νομίζω, είναι ανώτερα σε απόδοση και ποιότητα κύλισης και θα σου βγάλουν και περισσότερα χιλιόμετρα.Τα ΗΡ πιθανόν να βγουν κομματάκι ακριβότερα...
Να πω και τα Potenza RE 050A κι ας πάει και το παλιάμπελο ; -
Ο χρήστης akisakisakis έγραψε:
Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχω :
307cc 1.6
205/55/R16ΣΚέφτομαι για :
P Zero Nero
P Zero Rosso
Exalto PE2Ποια είναι προτιμότερα? και σε δείκτη V ή H ?
Ευχαριστώ
Η μήπως πρόκειται να πηγαίνεις συνέχεια πάνω από 210 πραγματικά χλμ ? Θα ζεσταίνεται πιό εύκολα και είναι και φθηνότερο.
Το V δεν ζεσταίνεται εύκολα σε κανονικές συνθήκες και είναι ακριβότερο.
-
γιατι υπαρχει σε αυτη τη κατηγορια με δεικτη Η ;
νομιζω ολα ειναι απο V ΚΑΙ ΠΑΝΩ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι υπαρχει σε αυτη τη κατηγορια με δεικτη Η ;
νομιζω ολα ειναι απο V ΚΑΙ ΠΑΝΩ.Τα πιο 'καθημερινά' λάστιχα υπάρχουν και σε Η...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πιο μαλακό λάστιχο, θα βγάλει λιγότερα χιλιόμετρα, αλλά κρατάει πολύ καλά στο στεγνό (Βρεγμένο δεν το είχα οδηγήσει)
Σε επιδόσεις θα το έβαζα κάτω απ το Michelin, αλλά η διαφορά δεν νομίζω να σε νοιάζει.
Μάλλον για τον γαλλο σε βλεπω215/55/16 τελικά
Προσωπικά θα έβαζα τα ΗΡ και όχι τα Κόντι νομίζω, είναι ανώτερα σε απόδοση και ποιότητα κύλισης και θα σου βγάλουν και περισσότερα χιλιόμετρα.Λόγω μακροχρόνιας απόδοσης, primacy λοιπόν.
Ο ιδιοκτήτης του α4 έχει το κλασσικό πρόβλημα του συναφιού ( ) σύμφωνα με το οποίο στο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται τίποτα άλλαγμα, ποτέ. (εγώ πως ξέφυγα ) -
O προσανατολισμός των HP είναι για πολλά ήσυχα χιλιόμετρα σε εθνικό δρόμο, νομίζω οτι καλύπτει τον ιδιοκτήτη του Α4
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....